Den 27/12 kl. 20.46 fick Elin och Hannes äntligen sin lilla prinsessa, hon vägde 3150 gram och var 49 cm lång. Så himla söt. Är grymt glad för deras skull och både jag och Oscar ser så fram emot att träffa den nyblivna familjen.

Likes

Comments

I förrgår fick Oscar träffa Pillan för första gången, hon gick hem hos herrn. Då det var juldagen var aktivitetsnivå låg hos oss alla efter julfirandet. Pillan kom med fina presenter till Oscar från Disney-store och Newbie, vi åt köttbullmackor och hemmagjord tomtegröt och fick catcha upp de två månaderna som gått sedan vi sågs sist. Inte lätt att få ihop det med en semipluggande-, FN-anställd-, Stockholmsbaserad vän när man själv bor i Varberg och jobbar i Halmstad. Dock har vi fantastiskt kul när vi väl träffas. Pillan hjälpte Oscar att öppna sina sista presenter från julafton som fick följa med hem inslagna, därav ovanstående bild när den lille provar sin nya sittstol. Betyget lyder, något stor- men med mer backträning så kommer den i framtiden bli en solklar favorit. Sammanfattningsvis, vi hade en supermysig eftermiddag och kväll. Som tur är behöver vi inte vänta längre än till torsdag innan vi träffar Pillan igen. Vi längtar redan.

Likes

Comments

Familjen Carlsson kom hit vid 8.30, Oscar och Ella bytte klappar och vi vuxna tog en kopp morgonkaffe med pepparkakor. Bättre sätt att inleda julfirandet finns inte. Oscar fick ett par supersnygga loafers och den blå barnkammarboken, Carlssons kunde inte träffat mer rätt. Oscar tackar ödmjukast.

Likes

Comments

Första uppesittarkvällen för min del. Första uppesittarkvällen som familj. Många "firsts" som ska bli till traditioner.

  • 226 Readers

Likes

Comments

Är fullkomligt förälskad i vårt julpynt från Svenskt Tenn, speciellt i kombination med julkulorna med motiv från Elsa Beskovs sagor. Jag kan inte se mig mätt på dom. Vi har letat efter en julstjärna som känns tidlös så julgranen saknar dessvärre beklädd topp, men det ska det minsann bli ändring på. Jag har köpt toppspiran som släpptes iår från Svenskt Tenn men har inte hunnit få hem den, den får helt enkelt komma upp efter jul. Längtar så efter att få vår gran komplett.

Likes

Comments