Vi har tillbringat dagen i Halmstad hos moster Sara i solen på hennes terass. Då hon och Johan har ett stort tält över delar av terassen var det perfekt för Oscar att använda som lekyta då det var konstant skugga och tillräckligt stort för honom att förflytta sig fritt. Själva låg vi och pressade i varsin solsäng när Oscar inte efterfrågade vår uppmärksamhet.

När Johan kom hem efter träningen tillsammans med Alex tog vi bilen ut till Riccardos för en varsin bägare glass.

Väl hemma mötte farsan oss med en bukett blommor. Nu väntar grillning och nattning av den lille. Vilken mysig dag vi haft.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndags var jag och flera andra bloggare inbjudna till ett frukostevent anordnat av @Ovaddad i samarbete med The Square i Kungsbacka. Eventet var fantastiskt lyckat, inte bara för att Elin är en sprudlande och energigivande person men för att allt var välordnat, trevligt och generöst. Vi samlades alla på The Square i Kungsbacka där det bjöds på frukostbuffé, Erika (en av coacherna från Fitchallangen jag deltog i) var där och bjöd på Shakes från Herbalife, Elin presenterade sin upplevelse av Herbalife och vad det gett henne. Som mamma har man inte alltid tid att äta rätt (läs aldrig) och då är Shakesen fantastiska då de går snabbt att svänga ihop och dessutom ger dig allt du behöver i form av näringsämnen och mineraler. Vi minglade, Elin hade fixat en fantastisk, välfylld goodiebag och dessutom kunde man få sina naglar pimpade.

Stort tack till Elin (@Ovaddad) för detta fantastiska event, det gjorde du bra!
Och tack till alla de företag som gjorde eventet möjligt, ni hittar de alla här nedan.

Hälsocentret Kungsbacka
Tant Grön
O.P.I
Hisab Joker AB
Blomsterbaren Varberg
Lomapaloma
The Square
Madlady
Caseapp

Likes

Comments

Igår möttes jag, Oscar, Lina, Noel, Anna och Filip upp för en playdate i Spökilitetsparken. Våra barn är för små för att utnyttja alla roliga lekgrejer i parken men nöjde sig bra med att busa med varandra på en filt. Oscar går igenom en fas där trots, missnöjdhet, spottande och fräsande är dom en röd tråd genom vardagen. Knappt strängt! För att jag ska behålla mitt mentala hälsa är det därför viktigt att hela tiden ha saker inplanerade där han får stimulans och glömmer bort det faktum att han är missnöjd. Därför ska vi senare idag bege oss till Halmstad för lite shopping och fika med Lina och Noel, innan dess blir det en runda på stan här i Varberg- dels behöver vi handla mat, men sen ska vi byta doppresenter och köpa födelsedagspresent till Claes som fyller år på fredag. Älskade onge du tär på morsans tålamod.

Likes

Comments

Igår anordnade Elin (@Ovaddad ) ett frukostevent på The Square i Kungsbacka. Supertrevligt och jättelyckat! Med oss hem fick vi en varsin fullproppad goodiebag med massa roligt och spännande. Återkommer senare idag med bilder och mer utförligt inlägg om gårdagens event.

Likes

Comments

Jag ger inte upp med min träning. Dels har jag ju mammaträningen och går fortsatt mycket promenader. Kilona bryr jag mig inte det minsta om, efter graviditeten var mitt största fokus att bli av med mammakilona. Jag trodde i min enfald att var de borta skulle jag åter känna mig stark, icke. Jag väger mindre idag än innan graviditeten. Alla byxor sitter som skit och skärpen gör ingen nytta. Men stark, det är jag fortfarande inte. Inte på samma sätt som innan.

Nytt fokus; ren fokus, kondition och styrka.

Efter dagens långpromenad fanns det fortfarande mycket energi i kroppen varpå jag bytte om till löpoutfiten och begav mig ut. Blev förvånad över hur stark kroppen kändes idag, kilometer efter kilometer avklarades utan vidare ansträngning. Om än var tempot ganska dåligt, 6,23 per kilometer i genomsnitt. Personbästa på distans och 3:e bästa tiden på runkeepern. Ska bli bättre på mina löppass, bara knät håller vill jag pressa hårdare på tempot. Ambitionen är att springa Lidingöloppet (tjejversionen) igen, så himla roligt om än ganska smärtsamt. Steg ett är att investera i ett par nya löpardojjor, ett par som hjälper mig avlasta knät.

Likes

Comments

Igår var vi på lillebrors konfirmation i Åled. Oscar höll oss fullt sysselsatta under hela ceremonin så någon vidare fokuserad lyssning från vårt håll ägde ju inte rum. Det vi såg var dock fint. Efteråt bar det av till mamma och pappa för mottagning där det serverades smörgåstårta och diverse dryck. Supermysigt att för andra helgen i rad träffa hela tjocka släkten.

Likes

Comments

Maj börjar äntligen leverera och jag älskar det. Oscar sover fantastiskt bra ute, likaså älskar han att titta på allt folk som rör sig förbi utanför trädgården ner mot Ankaret. Har tillbringat förmiddagen inne hela familjen med frukost i sängen och serier. Nu blir det att ta tag i dagen innan det bär av till Halmstad för lillebrors konfirmation.

Likes

Comments

Vi är flera i vårt kompisgäng som fyller 30 iår och istället för att ge varandra massa presenter så bestämde vi oss för att ta en gemensam resa ihop istället. Det har varit många diskussioner om vart men vi landade alla i att det måste vara någorlunda budget då endel av oss har barn och därav lite tajtare ekonomiskt, eller helt enkelt är lite dränerade ekonomiskt efter sommaren. Ikväll tog brudarna tag i saken och jag får ett sms från Emma- boka Riga Nu! I samma andetag berättade hon också att det endast fanns 6 biljetter kvar från Göteborg och att Filip behövde hjälp att boka. Sagt, gjort, bokat!
En liten grej bara, efter allt var betalt och klart inser jag att fel hotell blivit bokat. Det hette i princip samma.... f*******ck! Ringde Filip och meddelade honom att vi bor 3 minuter gångavstånd bort från alla andra. Synd! Han tog det hela med ro, likaså Claes. Nu ska vi iallafall till Riga och spaa, njuta av varandras sällskap, dricka drinkar och fira. I september bär det av.

Likes

Comments

Farfar Lars och Eda har varit här hemma på besök idag, med sig hade de massa presenter då de inte kunde närvara på dopet pga resa och Lars 70-års dag. Oscar fick ljusstakar från Georg Jensen tillsammans med en Mumin-mugg från Arabia serien. Varför Claes och jag fick presenter vet jag inte men generöst var det, en vinkylare (också den från Georg Jensen) och en flaska vin. Bortskämda är en underdrift.
Claes hade sous-videat rabarber som vi serverade tillsammans med hemmagjord glass och småkakor som blivit kvar och frysta sedan dopet. Vi har alltid väldigt trevligt med Lars och Eda och framförallt är det kul att vinintresset finns hos både Claes och Lars. En tur i trädgården och koll av vinrankorna innan vi gick ner till vattnet för att bevittna de vindar som nu drar in över Varberg. En supertrevlig dag som var alldeles lagom efter gårdagens öl och bastukväll med Daniel, Emil och David. Jag drack visserligen bara 2 lättöl men det är tillräckligt för att jag idag ska känna att kroppen törstar efter vätska. Bastningen i sig gjorde säkert sitt till.

Likes

Comments