Vill så gärna ha en vana att innan nattning, läsa en saga för Oscar. Ett tillfälle för oss att sitta ner, mysa och varva ner från dagens intryck. Både jag och Claes har läst Knacka På flera gånger idag, den älskar Oscar. Till kvällsnattningen fick det bli bamse, så mysigt. Ska verkligen bli bättre på det och försöka skapa denna vanan.

Älskar förresten Oscars sock som hänger på tre-kvart, dra av strumporna är en favoritsyssla. Därav är Lillister magiska, dom kommer bara på tre-kvart. Inte längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var och fixade håret ikväll hos Ebba på Gossip, blev supernöjd. Mer kalla toner, ljusare mot det askblonda hållet. Bort med det bruna (som jag visserligen trivdes skitbra i) och in med en vårigare look.

Likes

Comments

Sara hade biljetter till Gavin Degraw som hon inte kunde utnyttja varav jag och Elin fick frågan om vi ville gå. Så snällt! Jag ringde mamma och pappa med förfrågan om de kunde tänka sig barnpassning, inga problem. Oscar var sjukt nöjd över att få tillbringa kvällen med moster Alicia och det hade varit idel glada miner och bus. Det handlade ju bara om 4 h så det var egentligen inga konstigheter men visst är saknaden påtaglig så fort jag pussar honom hejdå.

Konserten var magisk, mycket bättre än jag vågat hoppas på. Han har en fantastisk röst och var grym på att interagera med publiken. Jag och Elin lämnade konserten med ett varsitt leende upp till öronen!

Likes

Comments

Sitter i solen på terassen. Oscar sover i vagnen och syrran solar. Jag försöker vara en duktig morsa och fylla i Oscars "bok om mig". Går sådär, man märker hur fort man glömmer men också hur fort det går i deras utveckling. Älskade barn, du växer upp så fort💙

Likes

Comments

Som tack för att syrran ställer upp och håller mig och Oscar sällskap i helgen bjöd jag henne på både lunch och fika på komedianten. Jag åt Oumph för andra gången denna veckan och jag måste säga, jag blir mer och mer positiv till detta vegetariska alternativ. Visst äter jag kött då och då, jag är framförallt en succer för köttfärs men jag hade gärna blivit iallafall semi-vegetarian och ätit merparten av mina mål från växtriket. Ska försöka utforska detta mer och ge det en chans.

Likes

Comments