Denna lilla killen stod och hade stenkoll på sin farsa när han stod och fixade med våra fönster på ovanvåningen. Superspännande. Det slår en verkligen hur stor han börjar bli, min lilla bebis.

Likes

Comments

Hur roliga är inte dessa ätbara dekorationer. Kunde bara inte motstå dom när jag såg dom, ser fram emot att använda dom framöver.

Likes

Comments

Har kikat på detta matsetet till Oscar en längre tid, om en månad får han lite smått börja prova smakportioner. Claes är supertaggad på att göra puréer i hans sous-vide maskin. Jag ska fortsätta amma till han är 6 månader och han får ersättningen upptill för att stå sig bättre och gå upp i vikt som han ska, men ändå- stort att få testa en tesked morotspuré då och då och till det måste man ju ha ett fint matset.

Likes

Comments

I förrgår var första gången med föräldragruppen efter förlossningen. Jag och Elin var överlyckliga över att ha hamnat i samma grupp, skulle vi inte klicka med de andra skulle vi iallafall ha varandra. Det visade sig att alla var supertrevliga och barnen utsöta, det ska bli kul att träffas med jämna mellanrum de närmsta månaderna. Oscar och Alice skötte sig exemplariskt hela tiden och efteråt bestämde jag och Elin oss för att dra hem till mig och Oscar för fika. Barnen låg och lekte tillsammans i babygymmet medan vi drack vårt kaffe och te. Det är supermysigt att se hur barnen ändå tar in varandras sällskap och känner av varandra. Det var inte samma vilda fäktande i babygymmet när de låg bredvid varandra, som om de var rädda för att råka placera en hand i ansiktet på den andra. Min och Elins förhoppning är ju att det ska bli kärlek mellan dessa två i framtiden, vi får väl helt enkelt se och hålls tummarna. Jag menar, hur söta är dom inte?!

Likes

Comments

Jag och Oscar var idag och kikar på både Gullbrandstorps församlingsgård samt Sockenstugan i Steninge. Valet var enkelt när vi väl sett bägge, blev fullkomligt förälskad i Sockenstugan. Den var helt nyrenoverad och SÅ fräsch. Inte alls sådär murrig som vissa församlingslokaler kan vara utan ljus och rymlig. Älskade trädgården, bäcken och bänkarna under träden. Nästan så mycket att jag funderar på om vi inte ska vara där trots fint väder och avvika från att ha det i trädgården hemma. Tål att tänkas på. Ska ringa på måndag och bekräfta bokningen och ändra den från preliminär till definitiv.

Likes

Comments

Trots att man inte är aktiv i företaget för tillfället är man tydligen välkommen att delta på AWs. Trevligt, mycket trevligt! Jag och dessa fina tjejer hade en grym kväll på Pinchos i Halmstad igår kväll, det blev såklart alkoholfritt för min del men lika glad för det var jag. Supertrevligt och så välbehövligt!

Likes

Comments

Oscars outfit för beachen är inhandlad. Är fullkomligt förälskad i ovanstående sett från Molo. UV-dräkter överlag tycker jag annars är ganska trista, om än nödvändiga så blev superglad när jag hittade denna. Ska bara inhandla ett schysst UV-tält så är vi redo för sommaren sen.

Likes

Comments

Blommor och en liten Alfons, bättre utsikt får man leta efter.

Likes

Comments

Oscar ska inte döpas förrän i maj då vi dels väntar in att dopklänningen ska passa men också för att vi har ambitionen att vara i trädgården. Vill att det ska vara grönt ute och mottagningen efteråt kan äga rum mellan vinstockarna och under äppelträden i partytält där man dukat upp långbord i tema vitt, svart och grönt. Givetvis tar vi det säkra före det osäkra så jag och Oscar ska på fredag iväg och titta på församlingslokaler att vara i om det blir dåligt väder. Ska både kika på Sockenstugan i Steninge och församlingsgården i Gullbrandstorp. Är så glad över att Claes liksom jag ville ha dopet i Halmstad, för mig känns det mer hemma och dessutom känns det rätt att ha cermonin i kyrkan där farmor ligger begravd intill.
Både mina farmor och mormor har spelat en stor roll i mitt liv och det smärtar mig att ingen av dom får vara vid livet för att se deras barnbarns barn växa upp. Både farmor och mormor gick bort från oss i cancer alldeles för unga, mormor så sent som två år sedan. Mormor som alltid stått vid ens sida och haft stenkoll på resultatlistan vid hästtävlingarna och rapporterat vart man låg, hon som ställt upp i vått och torrt genom alla år och varit en stöttepelare för alla oss barnbarn. Farmor gick bort när jag gick på gymnasiet, en riktig kak-farmor. Sådär omtänksam och omhändertagande. Det gör verkligen fysiskt ont när jag tänker på det faktum att de bägge inte finns med oss. Därav är jag glad att vi kan ha dopet i Harplinge kyrka där farmor ligger begravd, är dessvärre inte lika förtjust i Wapnö kyrka där mormor ligger även då mormor är minst lika viktig för mig. Får helt enkelt smita förbi mormors grav innan dopet så hon ändå fått vara en del av dagen.

Som ni ser ovan har jag redan börjat förbereda för dopet. För mig är det viktigt av tradition att Oscar blir döpt, inte minst för att dopklänningen är över 100 år gammal och har gått i släkten. Alla barn som döps i den, deras namn broderas därefter in på klänningens släp. Hur fint är inte det?! Nästa grej på listan är att skicka ut dopinbjudan, det ligger på Claes bord. På mitt bord är planeringen av kak-buffé och tårtor.

Ja, jag går igång på hela planeringsgrejen. Älskar att styra upp kalas och fester så detta ska bli superkul.

Likes

Comments