Efter några dagar med buksmärtor kunde läkaren efter ett ultraljud fastställa att det troligtvis är en inflammerad äggstock som är roten till det onda. Prover har skickats in för att på måndag besluta om det är såpass att jag kommer behöva behandlas med antibiotika för att komma på rätsida med problemet. Fram tills dess fick jag utskrivet starkare smärtstillande to get by. Kul jul.

Likes

Comments

Bläddrade igenom bilderna från när jag och Claes firade nyår där för två år sedan. Fina minnen. Vädret var så bra och vi kunde vandra runt i Marais hela dagarna och bara knäppa fina bilder, exempelvis ovanstående. Det är få ställen som får mig känna mig så hemma som Paris.

Likes

Comments

Är på middag hos lillasyster Elin tillsammans med Sara, Jonna och Zuzana. Oscar hängde med för att hälsa på Zuzana då de inte setts tidigare. Han tillbringade cirka 15 minuter i hennes knä innan han blev hungrig sen arg i en 20 minuter. Sedan dess har han sovit i snart fyra timmar. Våndas lite för resan hem till Varberg, har han sovit så mycket så det finns ingenting som säger att han kommer sova i bilen hem. Konstanta "stoppa-in-nappen-stopp" kommer bli min lott.

Likes

Comments

Oscar fick välgodkänt på BVC idag, 300 gram upp på en vecka och åter på kurvan. Ska ha samtal med läkaren nu strax men det verkar onekligen som att ordinerat har gett effekt. Därför tyckte både jag och Oscar att detta förtjänade att firas med lite shopping. Jag är fullkomligt förälskad i Lindex nya kollektion med pastell-fokus, dessutom har jag fastnat för jeans på Oscar varav det blev tre par. Ångesten är där då jag kan ha överköpt mig en aning men heyh, grabben är värt det bästa av det bästa💙

Likes

Comments

Beställde denna bokstavslampan från Lillaliv.se för ett tag sedan, så himla nöjd. Har tyckt att nattlampan vi har sedan tidigare har lyst alldeles för starkt men denna blir lagom. Att den sen kommer kunna följa med honom genom de närmsta åren som ett fint inslag i hans framtida rum är inte en nackdel.

Likes

Comments

Oscar är inget stort fan av nackträning. Innan var problemet att han somnade varje gång vi la honom på mage, nu är problemet istället att han blir förbannad på två röda. Kan det vara så att han ärvt morsans temperament tro?
Hur som helst är nu ovanstående införskaffad för att hjälpa den lille med motivationen. Ser en liten förbättring i temperamentet såhär långt men han tycker det är tio gånger bättre att ligga och softa på rygg med kudden som stöd. Hoppet om att han ska bli en atlet i framtiden börjar sakta sina bort.

Likes

Comments

Oscar har fått sällskap i vagnen, närmare bestämt av tandlöse. Han blev överförtjust från första stund, en kommande favorit för oss bägge helt enkelt.

Likes

Comments

Jag och Oscar har träffat två av våra favoriter idag, Elin och Alice. Då Oscar i motsats till Alice valde att vara vaken större delen av vår fikapaus och bökade runt, var min fokus något splittrad. Dock är det bra träning trots att flyktbeteendet slås på. Oron för att han ska skrika eller vara ledsen och man ska störa andra finns alltid där men jag blir bättre och bättre på att hantera det. Det är ju sällan någon fara på taket och den lille är oftast glad, lika så idag. Hur som helst var det supermysigt att träffa Elin och lilla Alice, det är så kul att se henne växa från gång till gång. Man inser hur fort de förändras och växer, det gäller verkligen att njuta av varje minut.

Likes

Comments