Ni vet känslan när man har beställt något ifrån internet och bara vill att det ska komma på typ två sekunder, Ungefär så var det för mig när jag hade klickat hem allt detta från ett av mina favoritmärken M.a.c
Nu har det iallafall äntligen kommit och jag är såå nöjd.
Jag köpte två fix spray eftersom dom går åt då jag använder den varje dag.
jag tycker att macs fix spray är den absolut bästa, den sätter sminket på plats och återfuktar utan att tynga ner eller förstöra.
Sen köpte jag tre läppstift i färgerna ruby woo, ett matt i perfekt röd färg, faux en lite mörkare mauve färg och blankety den perfekta nude färgen.
Jag köpte även tre foundations i olika nyanser, de jag köpte heter Face and body foundation och är en ganska tunn foundation som kan byggas upp till medium täckning den är perfekt att använda när man vill ha ett naturligt resultat och är även grym att använda under sommaren då den är otroligt lätt, jag valde färgerna C5, C1 och N3.
Sen har jag varit på jakt efter riktigt bra concealers och vad jag har läst om dessa ska dem här vara riktigt grymma, jag köpte färgerna medium och light och dem heter Pro conceal and correct palette.

Sen klickade jag även hem två penslar, en rougeborste som förövrigt är typ det mjukaste jag känt och den heter nummer 129, sen köpte jag en small angle brush nummer 263 som man kan använda till ögonbrynen eller eyeliner, den råkade dock jag glömma i paketet så den är inte med på bild.

Jag köpte även en rouge i färgen Melba och en vanlig svart kajal då min ifrån smashbox precis tog slut, så nu ska vi se vilken som är bäst ;)
Det var nog allt, nu ska jag testa allt och jag kommer göra lite swatches i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Sofiesmakeup@sofiesmakeup