Contains affiliate links

Hej alle sammen <33

Det er efterhånden ved, at være længe siden jeg sidst har lavet et indlæg og jeg tænker derfor, at jeg nu ville lave et.

Vi nærmer os julen, og jeg har AlTID problemer med hvad jeg skal ønske mig i julegave. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste som har det sådan - og derfor vil jeg i dag dele nogle af mine ønsker med jer.


1. Instax share printer

Jeg har selv et instax kamera, som jeg er virkelig glad for. Men vi ved alle sammen godt, at der tit skal flere billeder til før man får et godt. Med denne smarte Instax printer, kan man printe ud direkte fra ens telefon - hvilket er sygt smart, hvis du spørg mig.

2. Magasin gavekort

Jeg har valgt, at skrive dette på min ønskeliste fordi, at man altid kan bruge et gavekort og især til magasin. De har et kæmpe udvalg af både tøj, sko & makeup.

3. Calvin Klein top

Jeg er stor tilhænger af toppe fra CK da jeg hader, at bruge normalle bh'er. Jeg synes farven er super sød & derfor er den på min ønskeliste i år.

4. Mac børste

Jeg ønsker mig denne børste fra Mac fordi jeg har hørt, at den skulle være rigtig god. Da det nu er vinter og jeg er blevet utrolig bleg, er det godt at smide lidt bronzer i hovedet, og der er en god børste en vigtig ting.

5.Fujifilm

For at kunne tage billeder med et instax kamera, skal man jo også have nogle billeder. Og derfor er det en god ting, at ønske sig billederne til jul, da de er lidt dyre - og jeg personligt ikke selv gider og købe dem.

6. Moncler hue

Da det er blevet utrolig koldt her på det sidste, er det en rigtig god ting med en hue. Jeg ligner altid en kegle med hue på, og det har derfor været rigtig svært, at finde en pæn hue. Jeg prøvede denne lækre Moncler hue i Kaufmann, og der var bare kærlighed ved første blik. Jeg har faktisk allerede fået denne hue på forhånd i julegave, da jeg simpelthen manglede en hue til de kolde cykleture om morgen, på vej til skole.


Jeg håber, at i kan bruge mine ønsker til lidt inspiration. Jeg elsker selv, at læse sådan nogle blogindlæg for, at få et indblik i hvad man måske kunne ønske sig.

- Knus Sofie <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Som overskriften siger, skal det idag handle om hvorfor jeg er stoppet på Oure efterskole. Det har nok været noget af det folk har spurgt mig allermest om, siden det blev "offentliggjordt".


For jeg som ikke ved det, startede jeg på Skolerne i Oure sport & performing arts d. 6 August 2017.

Skolen ligger på Fyn og det tog ca 1,5-2 timer at komme derhen, alt efter om jeg tog offenligt transport eller blev kørt.

Vi boede 16 mennesker i et hus, fordelt på 4 væresler. Vores værelser var indrettet sådan, at der boede to på gulvet & 2 på en hems.


Nu til hvorfor jeg stoppede.

I 9. klasse i læseferien i midten af Maj måned, blev jeg ramt af stress. Jeg havde travlt med at forbedre mig til diverse eksamener, jeg festede en hel del og udover det arbejdede jeg en hel masse. Jeg var på daværende tidspunkt igang med at spare sammen til min tur til Los Angeles, jeg var på i sommers. Jeg elsker at shoppe og derfor ville jeg også gerne have mange penge med. Jeg arbejdede stort set hver eneste dag, gik i skole & var sammen med kæreste og veninder hele tiden. Og ikke mindst, trænede jeg utrolig meget og pressede mig selv rigtig hårdt. Jeg gik gerne i fitness to gange om dagen - også levede jeg af grøntsager & kylling, og stort set ikke andet. Jeg glemte at lytte til hvad jeg egenligt havde brug for, og jeg stressede mig selv rundt.

To dage inden min dansk eksamen, fik jeg det for alvor skidt. Præcis hvordan skidt er meget svært at sætte ord på, men jeg havde hvertfald den værste følelse i kroppen. Jeg kunne nærmest ingenting. Jeg lå derhjemme hver eneste dag og havde ikke lyst til at være sammen med nogle. Jeg kunne ikke være alene eller sove alene om aftenen - og jeg kunne ikke engang gå en tur ned i Netto. Jeg havde det forfærdeligt med, at jeg skulle op til eksamen da jeg nærmest ikke havde forberedt mig, da jeg havde haft det så skidt, at jeg bare sov hele dagen væk.

Jeg kom igennem mine eksamener, men jeg var ikke ligefrem stolt over mine karakterer.


Da sommerferien så startede, tog jeg på først til Italien med min mor og hendes kæreste, og derefter tog jeg til USA med min far, min kæreste, søster & hendes kæreste. To super fede ferier hvor jeg fik slappet godt og grundet af, efter lægens strenge anvisninger om at komme helt ned i gear.

Da min ferie i USA sluttede, skulle jeg starte på Oure dagen efter jeg kom hjem. Jeg var meget nervøs for hvordan det hele dog skulle gå, nu hvor jeg havde været så skidt - og jeg ikke kunne sove alene om aftenen bla.

Jeg husker tydeligt min første uge derovre. Det var udentvivl det fedeste - og alle mennesker var SÅ søde. Jeg havde det enormt dårlig, og jeg var meget i tvivl omkring det hele. Jeg håbede dog på, at det kun lige var i starten det ville være sådan - og alt ville blive bedre efter noget tid. Eftersom ugerne gik, begyndt jeg stille og roligt og få det bedre.

Desværre, var der meningitis på efterskolen, og det skræmt livet ud af mig. Min frygt for at jeg var blevet smittet og, at jeg ville dø, skræmte livet ud af mig - og jeg tog derfor hjem i en uge. Jeg var grædefærdig da jeg ringende til min mor og fortalte hende det.

Jeg er typen, som er bange for alt og alting. Jeg overtænker alt, og jeg tror altid jeg fejler alt muligt. Så irriterende !


Efter jeg havde været hjemme i en uge, tog jeg tilbage til efterskolen igen. Desværre havde jeg fået et så stort chok, at det satte gang i den angst jeg også havde, oveni min stress. Jeg havde det super skidt i flere uger. Selvom jeg var sammen med folk på skolen, lå jeg også meget i min seng. Jeg var udmattet og død for energi, og jeg havde ikke overskud til særlig meget. Selvom jeg dog havde det rigtig skidt, var det nærmest umuligt for menneskerne omkring en, at finde ud af. Jeg kan virke glad og rigtig frisk - men man sætter automatisk en facade op, så folk ikke opdager det. Det har altid været lidt af et tabu og havde angst, og derfor er det normalt ALDRIG noget jeg snakker om. Jeg tror faktisk kun der er 2-3 af mine veninder som ved det.


Efter jeg havde haft det skidt i flere uger endte det med, at jeg tog hjem fra efterskolen. Jeg var hjemme i 2-3 uger hvor jeg bare lavede ingenting overhovedet. Jeg havde virkelig brug for bare at slappe helt af - og se min kæreste når han var hjemme fra hans efterskole i weekenden.


Efter jeg havde tænkt og tænkt over hvad jeg dog skulle gøre med efterskolen og alt det, blev mine forældre og jeg tilsammen enige om, at det var bedst for mig lige nu, at jeg stoppede. Det har udentvivl været den sværeste beslutning jeg nogensinde har truffet. Jeg græd og græd over, at jeg ikke skulle tilbage til alle mine veninder og venner igen. For på de 2,5 måneder jeg nåede at være der, har jeg lært de skønneste mennesker at kende!


Torsdag d. 12 Oktober tog jeg tilbage til efterskolen for at pakke alle mine ting ned og for, at fortælle folk at jeg stoppede. Det var virkelig svært at sige, og nøj jeg græd meget. Men udover alt det sørgerlige havde jeg de sjoveste 2 dage på skolen. Jeg hyggede mig med pigerne, spiste is, lavede sjov og ballade - og ja, jeg havde to rigtig gode sidste dage. Fredag d. 13 Oktober blev jeg så hentet af min farmor & farfar - og turen gik så hjem af mod København. Jeg fik sagt farvel til de skønne piger med kæmpere krammere & tårerne løbende ned af kinderne.


Det var en hård dag, men heldigvis sad min skønne kæreste derhjemme og ventede på mig - og vi hyggede os derhjemme på sofaen hele aftenen.


- Jeg ved godt at det blev et meget langt indlæg, men det har været svært at gøre det kort. Så jeg håber i kan bære over med det. Jeg har indsat nogle billeder fra mine sidste to dage på skolen <3 I er selvfølgelig mere end velkommen til at spørge ind, hvis i har nogle spørgsmål om noget

- Knus Sofie

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage igen pigerne.

Idag kommer der et opslag, som handler lidt mere om mig som person. Det er nemlig en 10 facts, så i kan lære mig lidt bedre at kende.


#1 Jeg har en kæreste som hedder Oliver, og vi har været kærester i over et år nu.

#2 Jeg har redet siden jeg var 10 år gammel, og jeg har haft egen hest i 3 år. Dog blev den solgt sidste sommer.

#3 Mine forældre er skilt, og det har de været siden jeg var lille.

#4 Jeg er gammel elitegymnast, men jeg stoppede i 2012 efter en længere skadespause.

#5 Jeg er verdens største slik elsker, og jeg spiser alt for meget af det. Mit absolut yndlings slik er Sour Patch, og jeg faldt pladask for dem, da jeg var i Los Angeles med min kæreste i sommers. Jeg er godt klar over, at min kan købe "Sour Patch" i butikken Normal - men dem fra USA smager altså bare meget bedre, og derfor købte jeg også 10 poser med hjem i sommers.

#6 Før jeg startede på Oure efterskole, spillede jeg fodbold i Greve Fodboldklub - og planen er at jeg skal tilbage og spille der igen, da jeg ikke går på efterskole længere.

#7 Jeg bor kun hos min mor, da min far arbejder & bor i Berlin.

#8 Eftersom at min far bor i Berlin - og jeg er kommet der hele mit liv nærmest, eeelsker jeg Berlin. Jeg er vild med butikkerne, maden, hyggen & ikke mindst bilerne.

#9 Jeg er virkelig kræsen, og på Oure efterskole hadede jeg alt maden.

#10 Jeg har en kæmpe svaghed for den danske rapper Gilli, og jeg kan nærmest alle hans sange i hovedet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger & velkommen tilbage

Idag har jeg valgt at lave et indlæg om vinterfrakker (også lige en enkelt jakke). De kolde & mørke morgener begynder så småt at kigge frem, og derfor er det altså også bare et must at have en vinterjakke !

Jeg tænker umiddelbart, at jeg har det samme problem som stort set alle andre, når det kommer til vinterjakker. De skal både være lækre at se på, men samtidig også dejlig varme. NØJ hvor kan det være svært.

Derfor har jeg lavet en guide med frakker, som jeg sagtens kunne se mig selv i. Jeg håber i vil finde lidt inspiration <33

Knus Sofie

Likes

Comments

Heyy guys

Velkommen til min blog.

Jeg tænker, at jeg lige hurtigt vil give jer et indblik i hvem jeg er, og hvad jeg laver i mit liv.

Jeg hedder som sagt Sofie Sejdenfaden. Jeg er 16 år gammel & bor i Greve. Jeg bor sammen med min mor, papfar og min søster. Jeg har siden sommerferien 2017, gået på Oure efterskole - men jeg går der desværre ikke længere. Grunden til jeg er stoppet, vil jeg gå mere i dybden med på et andet tidspunkt.

Til hverdag elsker jeg, at være sammen med mine veninder, tage på cafeture i København - og ikke mindst være sammen med min kæreste.

Jeg håber i vil følge med i min helt normale hverdag, hvor mode tips & andre spændende ting indgår :)

Knus Sofie

Likes

Comments