Det jag har jobbat med idag är fortsättningen på hjärtat. Jag har lagt på det sista av gipset och sedan låtit de torka, därefter började jag måla det rött. Det jag kunde gjort bättre var att jag kunde ha varit mer fokuserad än vad jag var.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag börjat jobba med temat identitet, där jag har gjort ett hjärta av hönsnät och sedan börjat sätta på gips bitar. Det som har varit roligast idag har varit att skissa hela projektet. Det jag har tagit med mig är att det tar väldigt lång tid att forma hjärtat. Det var inte något som jag tyckte gick dåligt men det var rätt så svårt att forma hjärtat.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med naturtemat. De jag är mest nöjd med höst färgerna för det påminner verkligen om hösten och alla dem varma färgerna. De största problemet jag hade var att pappret började böja sig för att färgen blev för våt och de gjorde att jag fick låta de torka flera gånger. Nästa lektion ska jag fortsätta med höstemat och även börja lite smått med att skulptera en pumpa till halloween. 

Likes

Comments

Hej! 

Detta är min bildblogg och här kommer ja lägga upp bilder från mina bildlektioner, välkommen!

Likes

Comments