Träning

Igår körde jag ett sjukt jobbigt pass med Mimmie som tränare. Det var bland det jobbigaste passen jag varit på, och då har jag vart på mååånga. Träningspasset gick ut på att göra 50 av varje övning, NO MATHER WHAT! Det var sammanlagt 10 övningar, och passet var 45 minuter. Övningarna skulle göras i ordning, och ingen vila emellan utan här är det tempo som gäller. Skriver ut övningarna här nedan om ni vill prova själva. Jag klarade alla övningar på 44:37, så jag hann precis alla övningar innan passet var slut. Men man måste ju inte köra på tid i början. Men kom ihåg TEMPO!!

1. 50 x Boxjumps
2. 50 x Pull ups
3. 50 x Utfall (50 på varje ben, så totalt 100)
4. 50 x Kettlebell swing
5. 50 x Axelpress
6. 50 x Benlyft (Hängande eller liggande)
7. 50 x Rygglyft
8. 50 x Wall balls
9. 50 x Burpees
10. 50 x Jumping jacks

Glöm inte att värma upp ordentligt bara så ni inte gör misstaget som jag gjorde. Jag har problem med att mina knän hoppas ur led lite när dom känner för det. Och trots att jag värmde upp ordentligt, och tog det försiktigt (med benövningarna) igår så gjorde jag illa knät så jag kunde knappt gå därifrån och idag har jag såå ont att jag haltar fram och det värker i hela benet. Så idag blir det ingen träning för mig för jag måste vila upp knät och hoppas på att det är bättre imon så jag kan träna igen. PLUS att jag har en sån sinnessjuk träningsvärk efter gårdagens pass att det känns i hela kroppen verkligen. Men jag älskade passet för jag älskar pass som är äckligt jobbiga så man bara vill dö, då känns det bäst efteråt. Säg gärna till om ni testa ovanstående pass eller kanske liknande upplägg med egna övningar.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skola, Vardag

Pluggar är det enda jag gör numera känns det som. Jag har massa skolarbeten plus en tenta som ligger och väntar. Även om vi endast har föreläsning 1 dag/vecka numera så är jag i skolan varje dag och pluggar. Det är så på högskola, man har väldigt mycket eget ansvar för sina studier, att se till att saker blir gjorda. Ikväll väntar träning igen, även om jag har världens träningsvärk sen måndagens bodyattack!

Likes

Comments

Vardag

...och här är jag. Redan 2 dagar efter jag kommit hem fick jag ont i halsen och kände mig inte helt kry. Idag är jag så trött och har typ ont i kroppen att jag bara ligger i sängen och kollar på film. Imorgon väntas skola och med det en ny kurs och ny termin. Tänk att jag har gått halva min utbildning nu. Imorgon startar en kurs inom statistik.
Men eftersom jag endast ligger i sängen och inte har någon som helt energi så får ni en söt bild på min lillfis sålänge som Anders skickade. Åh så jag saknar henne!!

Likes

Comments

Inredning, Mat, Skola

Ovan ser ni mina nya gardiner som jag satte upp igår. Har försökt att sänka intensiteten på bilderna då de blir väldigt ljusa. Men det är ju å andra sidan helt vanliga vita gardiner. Jag alltid persiennerna nere eftersom jag bor på bottenvåningen så man ser verkligen rakt in annars. Och JA, jag har dörren till uteplatsen öppen. Jag brukar ha det en stund på morgonen för att få in frisk luft i lägenheten.

Idag väntar en pluggdag här hemma. Jag har tenta om 3 veckor så jag måste verkligen sätta igång nu. Vid 17,00 ska jag även gå och träna och ikväll blir det bara hemmamys. Men först, frukost! Idag blir det kvarg med frysta bär och apelsinjuice, mums!

Likes

Comments

Inredning, Tips

Seminariet gick super idag. Efter att jag kom hem så hämtade jag ut 2 paket. 1 från BODYLAB & 1 från H&M. Paketet från BODYLAB innehöll en burk protein med smaken "strawberry milkshake". Har jättemycket protein här hemma nu, haha. Paketet från H&M innehöll ett doftljus & ett par gardiner. Jag är inte jätteförtjust i doftljus i vanliga fall, men detta doftade bomull och jag tänkte då att det skulle dofta typ nytvättat i lägenheten när jag tänder det haha. Gardinerna strök jag och satte upp förut. Får visa dom i morgon då det är lite mörkt nu. Skulle igentligen gått och tränat nu, men jag är sinnessjukt trött idag då jag vaknade vid 06 och haft seminarie hela förmiddagen. Så får träna hårt imon istället eftersom jag ändå är "ledig" imorgon,

Likes

Comments

Skola

I morgon är dagen som vi väntat på hela hösten i skolan. Nämligen slutseminarie för vår B-uppsats som vi kämpat med sen höstterminens start. 9:15-12 håller det på så då håller vi alla tummar och tår att vi blir godkända!!

Likes

Comments

Träning, Mat

Något jag har börjat äta på senare tid är mellanmål. Förr åt jag aldrig mellanmål och förstod inte riktigt varför man skulle göra det. Men det är såå viktigt för att hålla energinivån jämn under hela dagen och för att minska på småätandet som lätt kan ske mellan måltiderna. Idag blev det ett gott och enkelt mellanmål, nämligen kvarg med frysta bär, MUMS!

Likes

Comments