View tracker

Träning

Efter alldeles för många lata veckor, samt 1 veckas sjukdom så ska jag ikväll äntligen gå till gymmet. Ikväll är det ett pass som jag har sådan hat/kärlek till, nämligen BODYATTACK! Ett högintensivt pass som är såå jobbigt, men såå bra. Jag älskar högintensiv träning eftersom det känns mest och passar mina mål bäst. Har ni provat bodyattack någon gång, och isf, vad tyckte ni? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tips

​Lagerhaus är en butik/onlinebutik jag verkligen gillar. De har mycket fina saker till vettiga priser. Här nedan ser ni 4 saker som gärna skulle få flytta in i mitt hem. Dock bor jag i en väldigt liten lägenhet och har inte plats för så mycket, men man kan ju alltid köpa in och lägga nått gammalt på vinden. 

(Bilderna tillhör lagerhaus.se)

Likes

Comments

View tracker

Inredning

Ikväll har jag suttit och letat lite olika prints och bilder som jag kan ha i alla tavlor som jag har här hemma. Tycker om att byta ut bilderna lite titt som tätt. En enkel grej att göra för att få det lite fint hemma. Just denna lilla tavla har jag bredvid TV:n med en plastblomma bredvid. Tavlan är i A5 så den är liten och bra :)

Likes

Comments