Sega förkylning, verkar aldrig vilja släppa. Slutade lite tidigare och då blev det in till stan för Louise skulle pierca näsan. Hur fint som helst! Sen blev det mys i soffan med Malin, Nerdin & Irvin.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att komma hem till ett härligt gäng & grillat kan vara något av det bästa som finns. God mat & en massa mys. Åkte en sväng med Nerdin, träffade Malin en stund. Jenny kom hit & sen blev det bilträff. En riktigt rolig kväll med personer som spelar stor roll!

Likes

Comments

Bloggen skulle ju vara en favoritplats där alla minnen är samlade, det gick inte så bra. Dags att jobba ifatt nu då!

Likes

Comments

En fullspäckad dag. Lolli är på semester så mycket på jobbet, men funkar otroligt bra ändå. Snabbade mig så jag kunde sluta lite tidigare, blev ju underbart väder. Så efter jobbet åkte jag inom Skrea och drack kaffe. Sen snabbt hem, byta om, snacka med Nerdin och sedan vidare till Lafrizz för att göra bruduppsättning igen, snart är det dags för lillasyster. Tillbringade 3 timmar hos henne. Sen thaimat och mys med Robin och Jenny. En mysig kväll!

Likes

Comments

En riktigt mysig dag med Robin. Men som vanligt åker han till jobbet tidigt på söndagar. Så jag åkte hem till skogen och åt en fantastisk middag med familjen, mormor & morfar. Favoritstunder! 

Avslutade sedan kvällen framför en film med Nerdin! 
Man kan aldrig tröttna på Step brothers, haha!

Likes

Comments

En helt fantastisk helg! Mycket har hänt samtidigt som man verkligen bara har njutit. 

I fredags kom Malin hit på kvällen. Vi fixade oss lite, sen följde vi med Robin ut en runda. Träffade folk & sen avslutade vi kvällen framför en film.

I lördags blev det en underbar frukost tillsammans med min fina vän. Den satt verkligen exakt där den skulle, haha. Heldag framför olika filmer & sen kom även Jenny & höll oss sällskap. Kvällsmat & mys, Irvin, Ertan, Ståhl & Nerdin kom. Sen var det dags att åka vidare till Nerdin för att tatuera oss, det blev verkligen en lång kväll där. Jag låg med min på ryggen i över 4 timmar, i slutet gjorde det så ont att jag trodde jag skulle skrika, haha. Brukar inte tycka att det gör ont, men efter den tiden stod jag verkligen knappt ut längre, haha. Så hoppade vidare till handen & Malin tatuerade sig. Var hemma vid 5 på morgonen & då hittade jag lillasyster som hade somnat i soffan.

Söndagen börjades bra med Jenny. Film & en god frukost. Sen blev det en lugn kväll för min del. Robin åkte till jobbet tidigt som vanligt, så film & små plock.

Likes

Comments

En helt fantastisk dag med min fina vän. Shopping, prat, lunch, fika & en massa mys. En helt perfekt dag som verkligen satt där den skulle.

Likes

Comments

Var hos Jenny på salongen en sväng på kvällen, hon skulle träna på bröllops frisyren igen! Snacka om att man hade tovigt hår efteråt, haha. Träffade Malin en snabbis. Sen avslutade jag natten med Nerdin. Det blev en lång natt med en massa film! En trevlig kväll! :)

Likes

Comments

​Städdag som vanligt på söndagarna, får nog försöka bryta den rutinen. En härlig heldag med film för att ladda upp inför jobb hade ju suttit så mycket bättre. Det får bli mitt nya mål, haha.

Jag fick iallafall ett ryck igen angående att möblera om.. & vill jag så ska det hända direkt, haha. Men Robin var snäll & hjälpte mig. Vi fixade en större tv & sen körde vi på för fullt. Det blev hur bra som helst, hade inte kunnat bli bättre. Så otroligt mycket mysigare nu än innan.

Mamma & pappa kom på fika, alltid lika mysigt när dom kommer & hälsar på! Dom var snälla & hjälpte oss lite. 
Sen blev det en lugn kväll framför en film.

Likes

Comments

Lugn & härlig ledig dag. Jenny kom hit & åt lunch med mig, sen somnade hon som ett litet barn i soffan. Jag satt tyst jämte framför Focus.

Gick en runda i den friska kylan, slutade med att jag gick hem till Malin för lite kaffe & mysigt snack. Sen var det dags för en promenad hem. Så underbart att gå sent på kvällen, musik i öronen & bara gå mot sitt mål.
Nerdin & Ståhl plockade upp mig, så hängde med dom en stund. Sen avslutade vi kvällen i huset framför en film.

Likes

Comments