Header

Idag startades dagen med ett yoga pass. Körde även lite mindfulness. Har så mycket tankar på morgonen så för mig passar det perfekt att vakna till lättare yoga och bara rensa tankarna. Dock hade jag en busig hund som gärna ville busa under tiden jag körde så det blev en hel del skrattanfall.

Likes

Comments

När en ung rik man bestämmer sig för att köpa skid resorten svartsjön och öppna upp den för allmänheten är det ingen som anar vad som är på gång. Svartsjön lades ner 20 år tidigare efter ett brutalt mord och Jarowskij är övertygad om att svartsjön ska få ett nytt öde. Dock är det inte alla som vill att svartsjön ska slå upp sina portar igen, och gör allt i sin kraft för att stoppa planerna.

Kommentar: Jag tycker att den här serien är bra i vissa avsnitt och mindre bra i andra. Tycker också att den var lite läskig. Serien bygger på tre språk så det gäller att hålla koll. Det är svenska, norska och danska inblandat så man känner sig verkligen hemma i lilla norden.

Längd: ca 45 min
Antal säsonger: 1 - pågående
Antal avsnitt: 8 - pågående
Genre: drama
Visning: 2016- pågående

Likes

Comments

På senaste tiden har jag blivit sjukt kär i blommor/ växter. Inte bara blommor/ växter utan en specifik sort, nämligen murgröna. Det är så snyggt!!

Bilder tagna från Pinterest. 

Likes

Comments

Dagen började rätt bra idag. Låg i sängen och myste med Pixie och kollade på Dr. Phil. Sedan åt jag frukost och bestämde mig för att ta en långpromenad med Pixie. När vi kom hem lagade jag mat och bakade en kladdkaka. Lyssnade på tvillingpodden och narrativet så tiden gick rätt snabbt. Är så sjukt glad att det finns så bra podcasts för jag älskar verkligen att städa eller göra andra sysslor med podcast i hörlurarna. Det var ungefär här som min dag blev mindre bra. Det var lite faktorer som spelade in som gjorde att resten av min dag blev irriterande. Men men man kan ju inte ha bra dagar varje dag.

Likes

Comments

Älskar att sätta mig ner och planera i min kalender. Något som både är nödvändigt och väldigt kul för en person som vill ha koll på exakt allt och samtidigt sätta en liten egen touch på det hela.

Likes

Comments

Januari 2016
December 2016

Tycker det är så kul att kolla tillbaka på bilder och jämföra. När jag kollar på dessa två bilder som det skiljer nästan ett år emellan så tycker jag ändå att jag knappt förändrats någonting. Det jag skrattar mest åt på första bilden är hur tusan jag målat mina ögonbryn???? Ögonbryn ska inte vara tvillingar utan systrar men de där ögonbrynen var nog inte ens det om ni frågar mig.

December mig är 1000 erfarenheter rikare än januari mig och jag skulle aldrig vilja byta tillbaka till mig själv för ett år sedan. Brukar ni jämföra bilder på er själva och tänka på allt ni då var ovetandes om som ni nu vet?

Likes

Comments

Hallå där! Vaknade vid åtta ungefär för att Pixie ville ut och sen sov Olivia och Emilia hos oss inatt så det var full rulle hela förmiddagen. När jag hade ätit frukost och gått ut med Pixie gick vi till lekparken och lekte lite. Dock var det rätt slaskigt så det blev bara en liten stund. När vi kom hem kom min syster förbi för att säga hej och sen åkte jag till Örebro med Jossan, Sanna och Matilda. Vi åt på pacos och det var rätt okej. Har ätit där förut men aldrig riktigt tyckt om det men det funkade idag. (Blev nedröstad av alla andra hehe) vi gick runt lite i alla affärer och sedan tog vi en liten tripp till Ikea innan vi åkte hem. Ska snart gå och lägga mig men tänkte kolla på the middle innan och lite yt. Försöker att somna vid tolv ungefär och det funkar faktiskt bra. Brukar vara van vid att somna halv tre men även jag har insett att det är inte så hälsosamt att lägga sig så sent och sen sova bort halva dagen.

Imorgon ska jag nog inte göra någonting. Ska ta det lugnt och mysa med hundarna. Det finns inget mysigare än att ligga i sängen och kolla på en film medan hundarna ligger bredvid och snarkar.

Likes

Comments

Eyewitness handlar om två killar som bevittnar en skottlossning och sedan försöker gå tillbaka till det normala livet. Killarna är desperata att hålla sin relation i hemlighet samtidigt som de jagas av skytten som till varje pris vill hitta dem.

Kommentar: Jag satt som på nålar nästan hela säsongen och jag tycker att den här serien är så värd att kolla på!

Längd: Ca 40 min

Antal säsonger: 1 - pågående
Antal Avsnitt: 10 - pågående
Genre: drama
Visning: 2016 - pågående

Likes

Comments

 • Morgon yoga

  "Idag startades dagen med ett yoga pass. Körde även lite mindfulness. Har så mycket tankar på morgon…"

 • Svartsjön - serietips

  "När en ung rik man bestämmer sig för att köpa skid resorten svartsjön och öppna upp den för allmänh…"

 • Ivy

  "På senaste tiden har jag blivit sjukt kär i blommor/ växter. Inte bara blommor/ växter utan en spec…"

 • Måndag

  "Dagen började rätt bra idag. Låg i sängen och myste med Pixie och kollade på Dr. Phil. Sedan åt jag…"

 • Dagens outfit

  "Foto: @josefinestenlund"

 • Opi: pink flamenco