Header

Då var andra sittningen hos frisören klar och mitt hår är numera grått. Det känns lite annorlunda men det är såklart för att jag inte vant mig än. Tycker i alla fall att det blev jättefint så tack för hjälpen Elin! Vill ni fixa håret hos en bra frisör så finns Elin på Salong Boman i Karlskoga. Imorgon blir det jobb för min del och sen taggar man utgång på onsdag i Örebro!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var det söndag igen. Igår var jag, Jossan och Sanna i min systers lägenhet och umgicks. Sedan ungefär vid två hämtade vi henne och Erik i Örebro. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att städa lite hemma. Har även gjort om lite på min hemsida så nu är det lite lättare att hitta. Har en del framtida fotograferingar inplanerade så det kommer nog upp något nytt inom kort.

Nu ska jag avsluta söndagen med att kolla på before I fall och äta jordgubbar. Ville jätte gärna se filmen på bio men den gick aldrig i min stad så får kolla på den nu istället. Har läst boken och den var jätte bra så hoppas att filmen är lika bra. Det är bra skådisar med så vi får hoppas på det bästa. Imorgon ska jag till frisören igen och fixa mitt hår. Wehoooo!

Likes

Comments

Helloooo. Fredagen bestod av att fotografera med Jossan. Rotade igenom min sommarlåda med kläder och insåg att allt jag har är bland det fulaste jag sett. Kan man ändrats så mycket i smak på ett år? I alla fall så måste jag uppdatera den för det skulle verkligen behövas. Vi fotade i Degerfors och såklart började det spöregna under tiden vi fotograferade så vi fick springa tillbaka till bilen. Vi avslutade med att äta på Joan's och sen åkte vi hem. Under eftermiddagen mådde jag jätte dåligt och inte orkat göra någonting. Har värk i hela kroppen och en huvudvärk som heter duga. Tänker nog faktiskt ta kvällen rätt snart för huvudvärken går inte över och tror att lite sömn skulle göra susen.

Likes

Comments

Min murgröna verkar trivas i mitt rum och jag älskar den. Murgröna är bland annat det finaste jag vet när det kommer till inredning och jag tycker att den gör så mycket för ett rum.

Likes

Comments

Ja då var värmen här igen. Upp mot 25 grader har vi haft idag och jag trodde jag skulle bryta ihop på jobbet. Smart som jag är så hade jag svarta byxor och svart överdragströja på mig så det blev lite varmt. När jag kom hem så åkte jag, Jossan och Sanna och köpte glass och det var välbehövligt. Köpte bland annat en ny telefonladdare också för min går jämt sönder. Det spelar verkligen ingen roll hur försiktig jag är med den. Den går sönder ändå. Imorgon är det äntligen fredag igen.

Likes

Comments

Jag är bara nitton år men har redan super ångest över mitt liv. Mitt liv har knappt börjat men ändå har det redan gått nitton år? Förstår ni vad jag menar? Jag blir stressad över att mina tankar velar hela tiden. Vad tusan vill jag göra? Har alltid velat utbilda mig till kriminaltekniker men just nu känns det helt hopplöst tack vare en mattekurs. Det är en kurs som stoppar mig. Jag började jobba inom barnomsorgen med inga förhoppningar alls. Jag tänkte att det är något som jag ska jobba med innan jag börjar plugga men nu helt plötsligt är känslan av att inte jobba med barn lite jobbigt att tänka på. Nu är det något jag kan tänka mig att jobba med. Dilemmat nummer två. Dilemmat nummer tre kom i förrgår när jag fick brevet att jag kommit in på webbdesignlinjen. Kan man ha tre jobb eller??? Kan man ha tre utbildningar?? Ska det vara såhär? Känner mig förvirrad och känner att jag måste lugna mig själv innan jag gör förhastade saker som jag kan komma att ångra. Herregud, jag är bara nitton år men ändå känns det som att tiden är så knapp och jag vill inte slösa en enda minut med att göra fel val. Tyvärr är livet så och jag får nog ta mig ytterligare en funderare på det här.

Likes

Comments

Dagen bestod av jobb. Jobbade eftermiddag idag så det var inte så många timmar. När jag kom hem blev det lite mat och sen kom Jossan och Sanna förbi. På senaste tiden har vi börjat spela brädspel och hur töntigt det än låter så är det seriöst skitkul. Älskar dem spelen när man ska rita och gissa. Är ju världsbäst på att rita liksom... (not).

På tal om något annat så har jag börjat ändra lite saker i mitt rum och denna Lightbox fick även en plats på nattduksbordet som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Är verkligen nöjd över hur det blev och det känns som att jag lyckats fylla en plats som tidigare varit omöjlig att få till. I och med att fönsterkarmen tar upp en stor plats så har jag inte kunnat få till det eftersom den förstör men nu syns det inte på samma sätt som innan.

Likes

Comments

Igår gjorde jag om på min vägg i mitt rum. Valde att sätta upp ett galler och sätta upp en massa bilder. På det här sättet blir det så mycket enklare att ändra bilder och byta plats på dem utan att det blir en massa onödiga hål i väggen. Dessutom så ser de snyggare ut såhär än vad det gjorde innan.

Likes

Comments

Hallå där! Idag när jag hämtade posten såg jag att jag fått ett brev från skolan jag sökt till. Jag och mitt självförtroende tänkte direkt att "ja då får man förbereda sig på ett nej då". Jag öppnade i alla fall brevet och där stod det att jag hade blivit antagen till webbdesignlinjen nu till hösten. Är så glad att det gick hela vägen och jag som var så orolig att mitt personliga brev var kasst. Antar i alla fall att något var bra med det eftersom jag blev antagen. Känner mig i alla fall lättad över att veta redan nu vad jag ska göra ett år framåt. Gud så taggad jag är.

Likes

Comments

 • Måndags fin i håret

  " Då var andra sittningen hos frisören klar och mitt hår är numera grått. Det känns lite annorlunda …"

 • Avslutar helgen

  " Då var det söndag igen. Igår var jag, Jossan och Sanna i min systers lägenhet och umgicks. Sedan u…"

 • Bilder från fotograferingen

  " Här är några utav bilderna jag fotade på Jossan igår. Vill ni se mer bilder som jag fotat så kolla…"

 • Friday

  " Helloooo. Fredagen bestod av att fotografera med Jossan. Rotade igenom min sommarlåda med kläder o…"

 • Details

  " Min murgröna verkar trivas i mitt rum och jag älskar den. Murgröna är bland annat det finaste jag …"

 • Värmen är här igen

  " Ja då var värmen här igen. Upp mot 25 grader har vi haft idag och jag trodde jag skulle bryta ihop…"