Header

Hello! Dagen startade med tre och en halv timmes trädgårdsjobb. Vi har hur mycket äpplen som helst som jag krattade och sedan la ner i sopsäckar. Lyssnade på rättegångspodden under tiden så det gick rätt snabbt. När jag var klar gick Jossan och jag till Montana och åt kebabtallrik. Tyckte att jag var värd det idag. Sen gick vi hem och spelade mario och Jossan åkte precis hem. Tänkte äta lite kvällsmat nu och sen ska jag plugga lite inför mina (TVÅ) matteprov nästa vecka och kolla på serier.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​En sjukt bra film med humor och en ganska så bra story om man tänker efter. 

Likes

Comments

Hello! Igår kväll var mamma och jag på VIP kväll på rusta då det öppnar idag. Jag skulle såklart INTE handla något men det gjorde jag ju såklart. Jag köpte såna där ljusbollar som typ alla har men tyckte det skulle passa bra i mitt rum. Sen köpte jag en fejk vit fäll som jag har på golvet och Pixie la sig på den direkt så antar att det är hennes nya favoritplats att ligga på. Hon är så söt lilla Bixan!! Dör smått inombords varje gång jag kollar på henne pga så söt. Juste har börjat kolla på Hannibal igen! Det var ett tag sen jag började men tänkte att jag skulle försöka komma någon vart. (Väldigt smart när man redan har 11 serier i veckan att kolla på, plus två matteprov nästa vecka) men men. Imorgon kommer Jossan hit och så ska vi försöka klara ut mario som vi kämpat med. Vem kunde tro att vi är så dåliga på mario? Skrattretande hur vi förstör för varandra istället för att hjälpa varandra. Men vi är i alla fall på sista världen så något rätt gör vi ju i alla fall.

Likes

Comments

Längd: 60 min
​Antal säsonger: 1 - pågående
​Antal avsnitt: 10 - pågående
​Genre: fantasy, drama, skräck
​Visning: 2016 - pågående

Handling: Sommaren har precis börjat. 1980 är året och ett gäng ungdomar är redo att starta sommaren som camp- leaders på ett kollo. Ganska snart inser dem att det är något som inte står rätt till och sommaren blir allt annat än vad dem planerat. 


Likes

Comments

Vet att jag har tipsat om tvillingpodden förut men jag gör det igen. En sjukt rolig podcast gjord av två tvillingar som pratar om allt mellan himmel och jord. De har även gäster ganska ofta som delar med sig av sina förlossningsberättelser då det snackas väldigt mycket om barn i den här podcasten. Det finns 99 avsnitt ute än så länge så det finns en massa att lyssna på för den som vill!

Likes

Comments

 • Flytta hemifrån. Tro mig, hur skönt det än är att bo hemma och leva i sin trygghet så känner jag att jag på något sätt vill bli självständig. Det går inte en enda dag då jag inte drömmer om inredning, lägenheter jag inte har råd med och mitt framtida hem. Jag längtar till dagen då jag får packa upp alla mina saker och veta att allt tillhör mig. Jag behöver inte leta efter saker för jag vet vart jag lagt dem. Sen bara tanken av att åka och shoppa en massa saker inför en flytt. Åh.
 • Bli klar med matten. Jag vill bara att månaderna som är kvar ska flyga förbi så att jag blir klar med matten. eftersom att matte lektionerna ligger på väldigt knepiga tider så har jag inte sökt något jobb. Nu är det ju två månader kvar ungefär tills det är över så jag letar redan för fullt efter jobb. Jag vill bara få ett jobb och börja spara en massa.
 • Köpa en sänggavel. Jag vill köpa en större säng för att sedan kunna köpa en sänggavel. Egentligen är det mest sänggaveln jag är intresserad av men jag kan tycka det är lite onödigt att lägga så mycket pengar på en sänggavel när jag vill köpa en större säng. Då blir det att lägga dubbelt så mycket med pengar. wää!!
 • Vakna upp och det är julafton. I min familj har det alltid varit tradition att vakna upp till ett paket på sin säng på självaste julafton. Jag älskar julafton. Jag verkligen älskar maten och att man ska kolla på kalle anka INNAN man öppnar paketen. Att man förväntansfullt väntar på att folk ska öppna paketen som man köpt. Det är så mysigt och jag längtar tills det närmar sig så jag kan ha på mig min tjocka tröja med snöflingor på. 

Likes

Comments

Likes

Comments

++++++++

 • Jag känner mig rätt lugn. Det känns som att jag just nu har lyckats finna mitt inre lugn. (Fråga mig igen imorgon och svaret är säkert annorlunda.)
 • Ni vet när man lyckats hitta en bok som bara är så himla bra. Japp that's me rn. Böcker är verkligen det som får mig att må bra och när jag väl väljer att prioritera att läsa så känns det så bra. Därför försöker jag stänga ner datorn lite oftare på kvällarna och läsa lite mer.
 • Hittat så himla mycket bra musik på senaste tiden och musik är också något som gör mig väldigt glad.
 • Hösten! Den är så underbar. Jag verkligen älskar höst. För ett tag sedan kunde jag inte ens svara på vilken som är min favoritårstid men det är helt klart hösten. Jag älskar att det är lite småkyligt så man får ha på sig vantar och halsduk och tjocka, stickade tröjor.

--------------

 • Serier tar över mitt liv. Jag älskar serier, trust me I do, men de börjar bli lite för många! Bara den här veckan har jag elva, ELVA avsnitt av olika serier att kolla på. Det är ungefär såhär varje vecka och när serier har uppehåll så börjar jag kolla på nya och sen när jag är ikapp så börjar serierna igen och då har jag helt plötsligt dubbelt så många serier att kolla på.
 • Matteprov imorgon.. wäää
 • Mitt hår får inte plats i en tofs. Jag ändrar min åsikt om mitt hår varje minut ungefär och just nu tycker jag det känns väldigt skönt. Det är bara det att jag kan inte ens ha håret uppsatt i en tofs för det ramlar bara ner. Håret på sidorna är för korta så de når knappt bak till tofsen, sen har vi håret längst ner i nacken som är as kort. Det kan bli lite irriterande ibland när allt bara rasar och man har världens sämsta hårdag och håret ba "heeeeeeell no"
 • Jag är aldrig nöjd med mitt rum. När jag väl avslutat ett projekt i mitt rum så vill jag göra något annat i mitt rum. Just nu så hatar jag min bokhylla. Jag har rätt många böcker och filmer och jag tycker det ser fult ut när allt bara är fullproppat i bokhyllan. Jag vill gärna skapa lite luft mellan böckerna och jag vill ha dem liggandes och inte ståendes. Dessutom vill jag blanda in lite andra saker i bokhyllan. Ja ni hör...

Likes

Comments

Tipsar starkt om denna film om man gillar filmer som handlar om naturkatastrofer. Filmen är baserad på verklighet så vissa delar har alltså hänt på riktigt i Norge. Jag tycker att filmen var jättebra och hoppas ni också kommer gilla den! Hade.

Likes

Comments

 • It's that kind of day

  "Hello! Dagen startade med tre och en halv timmes trädgårdsjobb. Vi har hur mycket äpplen som helst …"

 • Bad moms - filmtips

  "​En sjukt bra film med humor och en ganska så bra story om man tänker efter. "

 • Mysfaktor 100

  "Hello! Igår kväll var mamma och jag på VIP kväll på rusta då det öppnar idag. Jag skulle såklart IN…"

 • Dead of Summer - serietips

  "Längd: 60 min ​Antal säsonger: 1 - pågående ​Antal avsnitt: 10 - pågående ​Genre: fantasy, drama, s…"

 • Dagens outfit

 • Tvillingpodden

  "Vet att jag har tipsat om tvillingpodden förut men jag gör det igen. En sjukt rolig podcast gjord a…"