Header

Måndagen startade segt med lektioner. Slutade dock tidigare eftersom vi håller på med våra bilder inför fotoutställningen så fixade lite med det. Jossan och jag gick till maxi senare under kvällen och fikade som vi brukar göra ibland. Tog med kameran men inspirationen är lite sådär just nu. Försöker klura ut bilder till mitt höst feed men det är verkligen svårt när idéerna inte direkt flödar. Taggar nu upp inför kodnings lektioner imorgon och det är alltid det jag ser mest fram emot med skolan.

Likes

Comments

I onsdags när jag var i Örebro köpte jag nya produkter från the body shop. Någon som har testat dessa och vad tycker ni om dom? Har använt dom nu i fyra dagar och jag gillar det än så länge. Vet att det tar mer än fyra dagar för att kunna se ett resultat men det känns bra.

Likes

Comments

Hello. Då var helgen slut och syskonen har åkt hem till Norge igen. Alltid lika jobbigt när de åker men vi ses förhoppningsvis snart igen. I fredags åkte vi till Örebro efter skolan och vi gick runt lite på stan innan vi åkte hem. Kvällen spenderades hos Markus och Linnéa där vi spelade sällskapsspel. Det blev en hel del skratt och vi kom hem rätt sent. Igår blev det ett snabbt Boda Borg besök innan vi åt lunch hemma med resten av familjen. Senare på kvällen åkte vi ner till Degerfors och åt på restaurang och avslutade kvällen hemma hos pappa.

Idag har det blivit lite shopping till rummet och resultatet ser ni ovanför på bilden. Som jag sagt många gånger tidigare så är hösten min favorit årstid och självklart ska mitt rum också ändras lite.

Likes

Comments

Dagen har spenderats med familjen. Alexander, Charlotte, Mattias och Emine har kommit för att hälsa på och de ska stanna ända tills på söndag! Ska bli så mysigt att få umgås med dom så många dagar. Vi åkte först till Örebro och shoppade lite. Jag köpte faktiskt lite nya hudprodukter för känner att jag slarvar en hel del med att tvätta mitt ansikte och det tillför ju såklart en del skit. Fick hjälp med att hitta dom rätta produkterna för mig så vi får se om de funkar. Brukar vara ganska skeptisk till hudprodukter men är såklart villig att testa. Köpte även snickarbyxorna och den stickade tröjan på bilden ovanför. När vi kom hem från Örebro åkte vi till Markus och Linnéa och umgicks där. Nu ska jag kolla på american horror story innan jag tar kvällen. Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Bjuder på fina mobilbilder från helgen. I fredags åt jag, Jossan, Sanna och Matilda på Pinchos i Örebro och det blev inte så sent. På lördagen åkte mamma, Håkan och jag till Åtorpsmarknaden och som vanligt köpte jag ingenting. Vet egentligen inte varför jag går på marknad för hittar nästan aldrig någonting jag vill ha. Dock är det väldigt mysigt och man träffar alltid en massa man känner. Senare på kvällen åkte jag hem till Jossan för filmkväll med Sara. Vi köpte hämtmat och någonstans i den vevan kom vi på att vi skulle köra på utgång. Vi körde hem till mig och literally drog med hela min festgarderob och sedan tillbaka till Jossan. Vi drog ut någon gång efter tolv och det var faktiskt en av dom bättre utgångarna i kga. Dock blev jag trampad på på dansgolvet så har världens blåmärke på foten nu men men. Kom hem någon gång vid halv fyra. Idag har vi haft brorsbarnen på besök och vi har bara myst och inte gjort så jätte mycket.

Likes

Comments

Sa att jag skulle lägga upp bilder på mitt nya hår igår men det får bli idag istället. Klippte lite lugg och gjorde en lång lob och jag älskar det. Tyckte det såg så tråkigt ut när allt var i samma längd så kände att jag behövde få lite frisyr på det. Är så sjukt nöjd och jag är supernöjd över längden på håret.

Likes

Comments

Hade egentligen tid nästa helg för att göra nya naglar men kände att jag hade tröttnat så passade på att göra nya igår. Ni röstade fram bild tre men jag kände att jag ville ha lite mer än bara enfärgat så jag valde den som fick näst flest röster, bild fyra. Tycker det är sjukt svårt att välja färger för jag tröttnar ganska snabbt när jag målar med vanligt nagellack och nu kan man ju inte bara ta bort det hur som helst och ändra så jag försöker välja med omsorg. Nu ska jag bara klura ut vad jag ska ha nästa gång!

Likes

Comments

Den här veckan har känts lång. Oftast brukar jag tycka att dagarna går för fort men just denna vecka är det lite tvärtom. Igår var vi i Stockholm och besökte en webbyrå och det var riktigt intressant. Man blir lite mer motiverad när man ser att alla som jobbade där var under 30. Då känns det liksom som att "ah men då kan jag också" sen får man en bättre insikt i hur det faktiskt är att jobba på en webbyrå så det var riktigt kul. Sen avslutade vi dagen på fotografiska och det var dom bästa utställningarna jag sett hittills så det var också en höjdare.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Först var det skola, sen fotograferade jag lite hemma och sedan klippte jag mig. Blir ju som sagt lite rastlös när det kommer till mitt hår så det fick bli lite ändring. Bilder på håret får ni imorgon.

Likes

Comments

Snart är det dags för mig att göra nya naglar och jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Jag vet att jag vill ha höstfärger så jag slänger in lite bilder här på vad jag kan tänka mig så får ni rösta på vilka ni tycker jag ska göra.

(BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN PINTEREST )

Likes

Comments

Be my lover - Sam Feldt, Alex Schulz

" "

Lugn start på veckan

" Måndagen startade segt med lektioner. Slutade dock tidigare eftersom vi håller på med våra bilder inför fotoutställningen så fixade lite m…"

Nya produkter

" I onsdags när jag var i Örebro köpte jag nya produkter från the body shop. Någon som har testat dessa och vad tycker ni om dom? Har använt…"

Lite av varje

" Hello. Då var helgen slut och syskonen har åkt hem till Norge igen. Alltid lika jobbigt när de åker men vi ses förhoppningsvis snart igen.…"

Dagen

" Dagen har spenderats med familjen. Alexander, Charlotte, Mattias och Emine har kommit för att hälsa på och de ska stanna ända tills på sön…"

Min helg

" Bjuder på fina mobilbilder från helgen. I fredags åt jag, Jossan, Sanna och Matilda på Pinchos i Örebro och det blev inte så sent. På lörd…"