Header

Två nya kjolar fick följa med hem idag från shoppingrundan. Har alldeles för lite kjolar hemma så känner att det är dags att ändra på det lite grann. Har alltid tyckt att kjol inte riktigt varit min grej men har börjat gilla det mer och mer på senaste tiden. Köpte även med Carolina Gynnings glas underlägg och min lilla "flytta hemifrån" låda börjar sakta men säkert fyllas. Har på senaste tiden hittat en hel del saker som jag söker och även fast jag inte aktivt letar efter ett eget boende så känns det bra att bygga upp mitt förråd lite.

Dagen i skolan var bra. Vi fick börja fixa med våra MacBook datorer och vi hade även rundvandring runt skolan. Känner att det här året kommer bli sjukt kul och det känns redan bra med klassen och allt. Är så nöjd med både skolan och lärarna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var dagen kommen. Känns lite skumt att säga att jag numera är studerande men man vänjer sig väl igen. Vi hade mest bara information idag men jag är ganska nöjd över mitt schema och jag tror att webbdesign kommer passa mig som handen i handsken. Efter skolan drog jag till salong Boman där jag hade avtalad frisörtid och as usual så blev mitt hår prima! Passade på att köpa med hem en till nyansering då jag använder min hemma rätt flitigt. Köpte även med en spray som ska få lockar att sitta bättre. Kan knappt gå utanför dörren utan att mitt hår blir förstört så nu hoppas jag att det ska bli lite bättre.

Likes

Comments

Lite dåliga mobilbilder från Babyshowern idag. Tycker det är väldigt roligt att såna saker börjar komma hit till Sverige och det var roligt. Allt som man kan förvänta sig av en babyshower hände. Smaka på barnmat som man sedan skulle gissa innehållet på, ta med sig bilder på sig som liten, gissa datum, kön, vikt osv på barnet och mycket mer. Fick dock feber idag igen under babyshowern så försökte hålla humöret uppe fast jag längtade hem lite grann till min säng. Resterande av kvällen ska spenderas framför game of thrones och jag hoppas ni får en bra lördag, även om den snart är slut.

Likes

Comments

Idag kom min väska som jag beställt från beybeybeauty och jag är så nöjd. Tycker absolut att ni ska ta och checka in hemsidan för finns mycket snyggt där! Kommer ha den här nu när skolan börjar för man får plats med en hel del så det kommer bli perfekt!

Likes

Comments

Här är ett litet smakprov ifrån gravidfotograferingen jag fotade i söndags. Det var superkul att fota och även fast det var en utmaning med ljus och bakgrund så fick vi till några bra bilder i alla fall.

Likes

Comments

// Tröja - Cubus // Jeansklänning - HM // Väska - New Yorker // Skor - Ecco

Likes

Comments

Igår blev det att vara hemma hos mig, äta hamburgare och tjejsnacka lite. Samtidigt som det är sjukt kul att köra en utekväll så är det ännu mysigare att köra en hemmakväll med god mat och bra sällskap. Jag och mina kompisar är rätt bra på att köra sällskapsspel och det gjorde vi självklart igår också. Det var en salig blandning av förlust och vinst igår så tror alla blev nöjda på något sätt. Dom bästa dagarna är helt klart dom som man får spendera med sina vänner och ni är helt klart guldvärda!

Idag har jag varit i Degerfors hela eftermiddagen och kört gravidfotografering och det kommer självklart komma upp ett inlägg om det också. Efter en intensiv dag ska jag fixa lite med bilder och kolla något avsnitt av game of thrones innan det blir sängen. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

Igår kom äntligen min nya accessoar till min kamera. Har länge stört mig på det tjocka bandet som jag inte tycker är så himla snyggt så kände att det var dags att uppgradera mig lite. Har kikat på just denna ett tag men aldrig tagit tag i det. Är sjukt nöjd över den och kameran fick sig ett litet upplyft. Har så mycket saker jag planerat att köpa till kameran men vi får helt enkelt se när det blir. Kan länka till accessoaren här nedanför.

LÄNK

Likes

Comments

Tröja - HM // Byxor - Ginatricot // Skor - HM // Glasögon - HM // Väska - Aliexpress // skärp - Veromoda //

Likes

Comments

 • New in + dagen

  " Två nya kjolar fick följa med hem idag från shoppingrundan. Har alldeles för lite kjolar hemma så …"

 • Skolstart och salongsvisit

  " Idag var dagen kommen. Känns lite skumt att säga att jag numera är studerande men man vänjer sig v…"

 • Babyshower

  " Lite dåliga mobilbilder från Babyshowern idag. Tycker det är väldigt roligt att såna saker börjar …"

 • Friends - Justin Bieber

  " "

 • New in

  " Idag kom min väska som jag beställt från beybeybeauty och jag är så nöjd. Tycker absolut att ni sk…"

 • Bilder från gravidfotograferingen

  " Här är ett litet smakprov ifrån gravidfotograferingen jag fotade i söndags. Det var superkul att f…"