Header

Första advent är här och även så vår årliga adventsbrunch! Vi hade sleepover igår och tiden går ju alltid så fort när man har roligt. Som avslut på helgen fixade vi i ordningen en brunch innan det är dags att åka hem till plugget. Denna helg har bjudit på en hel del och även fast jag haft rätt mycket att göra så har den ändå känts rätt lugn. Hopps ni får en bra första advent!

Likes

Comments

Eftersom att min blogg idag fyller 4 hela år så bjuder jag på några snabba frågor om mig. Det är väldigt roligt att gå tillbaka i arkiven och kika hur bilder, texter etc sett ut tidigare år och det kan ju bara bli bättre, eller hur? Kan ju inte säga att jag la ner så mycket själ i texter dom första åren men det är ändå alltid roligt att kolla hur man uttryckte sig då.

 1. Värsta känslan?
  Svar: När någon ställer in planer i sista minuten. Jag tycker inte om att slösa tid på ingenting. Jag gillar att hålla igång, vara sysselsatt och uppskattar därför inte planer som ställs in, till exempel samma dag. Såklart kan det hända med tanke på sjukdomar eller hinder som kommer i vägen men det är ändå något som jag tycker är extremt irriterande och ogillar starkt. (kan ha och göra med att jag tycker om att ha rutiner och vill veta hur mina dagar ser ut.)
 2. Har du någonsin varit riktigt kär?
  Svar: Om jag ska vara helt ärlig så nej. Jag har väldigt lätt för att känna kortvariga attraktioner för människor men skulle inte säga att jag varit riktigt kär. Jag tror egentligen att jag är ganska svår när det kommer till kärlek. Jag är rätt kall samtidigt som jag är ett emotional train-wreck. (om ni förstår vad jag menar)
 3. Hur skulle dina vänner beskriva dig som person?
  Svar: Det enklaste sättet att ta reda på vad mina vänner tycker är ju såklart att fråga dom. Svaret blev (respektfull, kreativ, hardworking, rolig, ambitiös och envis).
 4. Vad är du beroende av?
  Svar: Lypsyl, kaffe och Instagram.
 5. Borde man ringa eller smsa dig?
  Svar:
  SMSA alla dagar i veckan!! Har på senare år utvecklat en slags spärr där alla okända, inkomna samtal till min telefon blir obesvarade till 100%. Vill du enklast få tag i mig så ring bara inte. (om jag inte känner dig bra för då svarar jag ju såklart)
 6. Drömresemål?
  Svar:
  Helt klart Island! Jag ser så många fantastiska bilder därifrån och bara tanken av att få gå runt och fotografera på Island är en dröm.
 7. Sist men inte minst, nämn tre saker man kanske inte vet om dig:
  Svar: Jag har aldrig snoozat ett alarm i hela mitt liv, jag samlar på dvd filmer och jag sover alltid med tv:n på för att jag är rädd för att höra ljud. 

Likes

Comments

​Helg igen då! Den här veckan har varit otroligt lång och jag trodde nästan aldrig den skulle ta slut. Har haft väldigt mycket att göra i skolan och det har lett till väldigt lite sömn och många migränanfall. Det märks att det närmar sig jul för det är så mycket som ska hinnas med och så lite tid. Försöker att inte stressa upp mig men det är lättare sagt än gjort. Den här helgen tänker jag bara ta tid till att vila och återhämta mig för känner att det verkligen behövs. Har som sagt fortfarande inte bestämt mig om jag ska fortsätta blogga eller inte men slänger väl in lite inlägg då och då när jag känner för det. 

Likes

Comments

En liten bildbomb från förra helgens halloween fest i Norrköping.

Likes

Comments

​Återigen är fredagen här och lovet har ju gått hur fort som helst?! Passade på att jobba lite nu under veckan som varit och även pluggat en hel del. Vi fick naturligtvis en ganska maffig layout att göra när vi var lediga så ledig kanske man inte riktigt varit. Förra helgen var jag och Jossan som sagt i Norrköping och det kommer komma upp bilder därifrån, men i ett annat inlägg. Är just nu i ett stadie där jag funderar på om jag verkligen ska blogga eller ej. Vet inte riktigt vem jag bloggar för om jag ska vara ärlig och jag tycker faktiskt inte alls att det är så roligt som det en gång var. Känner att jag har en hel del annat pågående just nu så jag hinner inte riktigt lägga ned så mycket tid på bloggen heller som jag skulle vilja men har som sagt inte bestämt mig än. 

Idag blir det att fixa med layouten och senare ikväll blir det utgång i Örebro med Jossan, Sara och Basse. Hoppas ni får en grym helg!

Likes

Comments

Instagram@sofiereg