Header

På senaste tiden har jag blivit rätt bra på att köra repeat på samma låt ungefär 1000 gånger. Tills öronen blöder typ. Jag lyssnar liksom sönder låten och det börjar gå till en seriös överdrift. Hur gör man för att inte bara ha slutkörda låtar på sin Spotify lista?? Help me. Idag spelades Hov1 - gift kanske på repeat konstant i fyra timmar. Ja ni hör ju själva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min foto inspo har rymt sin kosan till en annan planet tror jag. Vet inte riktigt om det är att jag jobbar eller om att det är lack of lust men något är det som är i vägen. På senaste tiden har kameran inte ens varit med i väskan och det brukar den alltid vara. Det måste bli skärpning från min sida asså. Vill i alla fall att vädret ska bli lite mer stabilt så man kan åka på foto road trip för det är jag i alla fall taggad på. Har ju som sagt skrivit ner en hel del idéer på platser jag vill besöka men man vill ju gärna inte ha snö när man besöker dem.

Bjuder på en bild på mina brors barn som jag tog i lördags när vi hade påsk middag.

Likes

Comments

Förstår ni min lycka?, om 50 dagar ska jag och Jossan alltså få se Little Mix live i Stockholm och jag längtar så. Detta är en tjejgrupp som har några utav dem bästa låtarna med GIRL POWER skrivet över sig och otroliga vocals. Inte nog med det så är The Vamps förband och dem älskar jag också. Dock har jag redan sett The Vamps live men såklart vill man höra dem igen. Det ska bli så otroligt kul och jag taggar redan med att lyssna på deras album för fullt.

Likes

Comments

Då är det snart söndag igen och helgen går ju förfärligt snabbt. Tur att den är lite extra lång den här veckan. Igår blev det i alla fall utgång i Örebro med tjejerna och det var helt okej. Börjar tröttna på sliskiga människor som beter sig illa på krogen så jag blev lite på dåligt humör på slutet, vilket gjorde att jag inte hörde De vet du över huvudtaget. Jag såg dem hur klart som helst men tankarna var inte där så nu i efterhand känns det lite tråkigt. Men men. Nu taggar vi om tills vi ska till Norrköping och träffa Sara.

Likes

Comments

Gud vad jag är sugen att tatuera mina ben. Jag har redan hittat ett motiv som jag vill göra på låret men det är lite saker jag vill ändra eftersom jag vill ha min egna touch på det. Har varit sugen ett tag men tror faktiskt att det är dags att boka snart. Är så taggad och hur jäkla snyggt är det inte???


Bilder tagna från Pinterest

Likes

Comments

Idag stod det work work work på listan. När jag hade slutat tog jag en promenad i solskenet (det började på riktigt snöa???) hem till pappa. Fick jätte god mat och pappas mat är alltid to die for. När jag kom hem hämtade Jossan mig för lite snabbshopping. Imorgon blir det att jobba sent och sedan ut och åka bil med Jossan och hennes mamma.

Likes

Comments

Vaknade upp idag hos Jossan och vi somnade rätt sent om man säger så. Klockan var väl bortåt halv fem någonstans. Har inte gjort så mycket idag förutom att göra egen sallad och gå ut och gå. Har suttit som fastklistrad vid tvn efter gårdagens händelser i Stockholm. Allt blir som läskigast när det helt plötsligt händer i sitt egna land och man kan inte riktigt greppa vad som händer med världen. Att det finns människor som vill göra andra illa för nöjets skull är hemskt. Det är hemskt vilket som men i alla fall så går mina tankar till de drabbade och till alla som fått bevittna händelsen.

För min del blir det lugnt ikväll. Ska försöka kolla ikapp serierna jag slarvat med i veckan.

Likes

Comments

Heeeey blev en liten tur efter jobbet till stan för att scanna lite papper och då gick man ju självklart in på HM. Det blev en och en annan selfie i provrummet. Gick även in på Apoteket för att fylla på mitt lager av hudvårdsprodukter så nu är det bra. Jag och Jossan spenderar kvällen hemma hos henne där vi kollar på film och bara chillar. Hoppas ni får en bra fredag (lördag)

Likes

Comments