Header

Hello in da house. Bjuder på lite mobilbilder från igår kväll hos Lisa. Det var en kväll med minst sagt oanade upplevelser kan man nog säga. Jag och Sara gjorde oss iordning hos Jossan och sen åkte vi till Lisa och Teresia. Vi kom inte ut förrän efter tolv någon gång men för att vara helt ärlig så var det rätt tråkigt ute så jag och Sara drog tidigare.

Likes

Comments

Asså kan vi snacka om hur jäkla bra Little Mix är?!?! Deras låtar gör en aldrig besviken och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna se dem live i sommar när de kommer till Sverige. Älskar deras låttexter, vad dem handlar om och all allmän girl power som finns i den här gruppen.


Bilder tagna från Pinterest. 

Likes

Comments

Gårdagen spenderades som sagt hos Jossan. Vi gjorde pizza och vi försökte göra dem hjärtformade eftersom de va alla hjärtans dag. När pizzorna var klara kollade vi på farmen, torpet och Valentines Day. Tvingade även Jossan att kolla på ett avsnitt av desperate housewives men vet inte om jag lyckades övertala henne att börja kolla på det. Som Jossan sa så är det pll i vuxen form. Den serien är så bra! Som ni ser på bilderna så frossade vi verkligen igår men det är okej ibland. Fick ångest idag så körde ett just sweat pass. Någon måtta får det ju vara. Fotade även rosorna som jag köpte till Jossan igår för tyckte dem var så fina. Har aldrig sett pastell lila rosor förut så tror det kommer bli min nya favorit.

Likes

Comments

Handling: Sonja Ek lever ett bra liv tillsammans med sin familj. Plötsligt dör maken oväntat och Sonja blir efterlämnad med makens hemliga narkotikaaffärer. Ofrivilligt måste Sonja ge sig in i leken för att rädda sin familj och Sonja inser snabbt att det är svårare än hon trott.

Längd: ca 40 - 45 min
Antal säsonger: 2 - pågående
Antal Avsnitt: 18 - pågående
Genre: drama, thriller
Visning: 2015 - pågående


Likes

Comments

Firar ni alla hjärtans dag? Hur firar ni i sådant fall? I min familj har vi alltid utbytt gelehjärtan och nu under dem senare åren har jag alltid varit med vänner under dagen. Idag ska jag sova hos Jossan och vi ska äta hemlagad pizza och kolla på Valentine's Day. Sounds like a perfect day.

Likes

Comments

Måndagar har ju blivit lite utav fotograferingsdagar. Idag fotade vi lite nytt med speglar och det var kul. När vi var klara bjöd Jossan på tacos och en omgång i Mariokart som jag såklart förlorade. Har även hunnit läsa lite i boken och man ser verkligen filmen framför sig när man läser boken. Snart ska jag gör popcorn inför farmen och sen blir det lite serier innan jag tar kvällen.

Likes

Comments

Såhär ser min kvalitetstid ut. Läsa en bok, ha på sig bekväma kläder och lite musik på i bakgrunden. Är så taggad på att börja läsa Harry Potter böckerna så nu får man äntligen försvinna iväg en stund i en annan värld.

Likes

Comments

Vad passar inte bättre än att måla naglarna i fifty shades of Grey kollektionen när premiären är ikväll. Så taggad och jag, Jossan och Sanna ska gå och se filmen tillsammans. It's gonna be good!

Likes

Comments

1. Hur länge har du haft din hund?
Har två hundar. Oscar har vi haft i ungefär ett och ett halvt år och Pixie har vi haft i snart ett år.

2. Vilken ras är det?
Båda är Chihuahua

3. Varför skaffade du hund från första början?
Pixie skaffade vi när vår förra hund Kira gick bort hastigt. Vi märkte att Oscar mådde dåligt att vara själv så vi ville att han skulle få en ny lekkamrat.

4. Hur ofta och hur länge umgås du med din hund per dag?
Varje dag! Eftersom jag inte jobbar just nu så blir det att man spenderar en hel del tid med sina hundar. Älskar att leka kurragömma med dem.


5. Har du och din hund en speciell tradition tillsammans?
Hmm... har nog inte någon tradition sådär direkt men brukar alltid börja morgnarna med att mamma släpper in hunden/hundarna i mitt rum och så sover vi någon timme till. Pixie älskar att sova under täcket och Oscar sover nästan alltid vid knävecket eller vid fötterna. Sen något som vi gör nästan varje dag är att leka kurragömma. Det har blivit lite som en grej. Hundarna vet dock alla mina gömställen så dem hittar mig jämt direkt :(((((


6. Hur ofta får din hund följa med dig på äventyr?
Det beror på vart vi ska. Oftast får dem följa med för att det blir roligare för dem att få komma ut. Deras favoritställe är Loka där dem får springa fritt och leka.


7. Finns det några tillfällen då du önskar att du inte hade skaffat en hund?
Jag har under hela mitt liv haft hund så man lär sig liksom anpassa sig efter hundar. Det enda är väl om man ska på semester och måste fixa med hundvakt. Det känns lite jobbigt att lämna bort dem och man måste hitta någon som har tiden som hundar kräver. Annars tycker jag inte att det är så jobbigt att ha hund. Vissa väder lag är kanske inte så roliga att gå ut i men it has to be done.


8. Hur ofta köper du tillbehör till din hund, ex mat, kläder, leksaker...?
Det beror lite på. Dem har så många leksaker så det brukar vi inte köpa så ofta. Däremot får dem en hel del ben och att köpa täcken till dem är rätt kul. Dem fryser ju så under vintertiden så köpte faktiskt ett vintertäcke till Oscar, men Pixie fick den istället så köpte vi ett till oscar fast en annan färg.


9. Kan din hund göra något/några trix? Vilka då? Hur länge tog det att lära den trixet?
Pixie kan endast sitt och Oscar kan Sitt, ligg, bed och halvt vacker tass. Vet faktiskt inte hur lång tid det tog att lära dem.


10. Gör en bucketlist med saker du vill göra tillsammans med din hund!
Får återkomma med den här punkten. Ska komma på något bra.

Likes

Comments

 • Yesterday

  " Hello in da house. Bjuder på lite mobilbilder från igår kväll hos Lisa. Det var en kväll med minst…"

 • Jag saknar att..

  " gå på konsert. "

 • Little Mix

  " Asså kan vi snacka om hur jäkla bra Little Mix är?!?! Deras låtar gör en aldrig besviken och jag h…"

 • Den 14 februari

  " Gårdagen spenderades som sagt hos Jossan. Vi gjorde pizza och vi försökte göra dem hjärtformade ef…"

 • Gåsmamman - serietips

  " Handling: Sonja Ek lever ett bra liv tillsammans med sin familj. Plötsligt dör maken oväntat och S…"

 • It's Valentine's Day

  " Firar ni alla hjärtans dag? Hur firar ni i sådant fall? I min familj har vi alltid utbytt gelehjär…"