Header

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Håller just nu på med att göra om lite på mitt rum, och det är i den här färgskalan jag vill ha det, tillsammans med lite marmor. Jag vill också att mitt rum ska gå i jordnära färger med lite nordisk stil, med fuskpälsar och renar, som den här ovan. Beställde även tre posters igår, bland annat en med en ren på, som kommer nästa vecka, för just nu ser det lite kalt ut, med tavellister utan tavlor på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Faux fur från Vero Moda | Adidas superstars | body från Madlady

Här ser ni hur bodyn ser ut på, fin va? Dock har det blivit svinkallt nu så vet inte när jag ska använda den för att inte frysa, hehe. Men nu måste jag börja med matten, är på tiden att jag sätter igång, men vektorer är inte så kul så det blir att man skjuter upp det hela tiden liksom..

Likes

Comments

Så detta är då plagget jag pratade om igår, en body! Älskar den redan, tycker färgen är så fin också.

Redan onsdag nu, detta höstlovet kommer gå så fort, men idag är det i alla fall ridning, har inte ridit på två veckor på grund av feber så det ska bli kul. Hörs senare!

Likes

Comments

Länkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Har gått och kärat ner mig i sammet på sistone, tycket det är så fint! Finns ju som alla olika sorters plagg också. Beställde ett plagg i sammet i förrgår som snart borde finnas i brevlådan, visar det här på bloggen när det har kommit. Av plaggen ovan är mina favoriter toppen och byxorna, så fina tillsammans. Vad tycker ni om sammetstrenden?

Likes

Comments

Hej, sista oktober nu och snart november. Inte mycket har hänt sen jag sist bloggade, förutom att det blivit mörkare ute. Jag har haft feber förra veckan, så har nu en del plugg att ta igen, men tur är att jag denna veckan har höstlov, så det blir nog inte så stressigt ändå. Just det, spräckte skärmen på mobilen också, så ser knappt vad jag skriver nu, hehe.

Likes

Comments

Fuskpäls från Vero Moda | Stövlar från Dinsko | Skepparmössa från H&M

Kallt det har blivit nu alltså, från att ha en tunn jacka till att helt plötsligt gå och frysa i den här fuskpälsen. Snart måste jag väl ta fram vinterjackan också.. Glad att jag köpte de här stövlarna i alla fall, eftersom de är så höga och värmer benen då. Nu måste jag sova, godnatt.

Likes

Comments

Okej, här kommer ett inlägg med hur jag gör mina ögonbryn, som någon frågade efter.

Det jag använder ser ni här ovan: en concealer, Anastasia dip brow pomade (jag använder färgen Chocolate) och ett bryngel.

Jag börjar alltid med att borsta igenom ögonbrynen.

Sedan börjar jag med att fylla i ytterkanterna av brynet för att få en form att följa (vänster bild).

Efter det fyller jag i hela brynet, men lämnar en liten bit längst fram (höger bild).

Sedan borstar jag igenom brynet igen för att det ska bli jämt med färg överallt. Jag borstar även fram färg från brynet till början av det för att få olika nyanser, ljusast längst fram.

Jag använder concealer för att brynet ska bli mer skarpt och för att jämna till kanterna.

Sedan avslutar jag med bryngel för att brynet ska hållas på plats.

Likes

Comments

Hittade dessa bilder från augusti, man märker verkligen skillnad på nu och då, när man vaknar upp och det är kolsvart ute och spöregnar. Men ska inte klaga, för är ändå taggad på hösten nu, och det är ju fortfarande ljust nu när klockan är fyra, vilket det inte är på vintern.

Nu ska jag iväg och rida och efter det väntas plugg som vanligt. Matte, teknik och engelska blir det idag.

Likes

Comments

/ Weheartit /

 Lite inspiration till höstmodet, dags att införskaffa sig fler stickade tröjor, stövlar och kappor. Som vanligt kommer jag att köpa kläder i färgerna som de här ovan. Grått, beige, svart och vitt, kommer aldrig tröttna på det. Men fint är det.

Nu ska jag sticka ut och springa och sedan plugga, samma sak varje dag typ hahaha.

Likes

Comments