Header

Hittade dessa bilder från augusti, man märker verkligen skillnad på nu och då, när man vaknar upp och det är kolsvart ute och spöregnar. Men ska inte klaga, för är ändå taggad på hösten nu, och det är ju fortfarande ljust nu när klockan är fyra, vilket det inte är på vintern.

Nu ska jag iväg och rida och efter det väntas plugg som vanligt. Matte, teknik och engelska blir det idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

/ Weheartit /

 Lite inspiration till höstmodet, dags att införskaffa sig fler stickade tröjor, stövlar och kappor. Som vanligt kommer jag att köpa kläder i färgerna som de här ovan. Grått, beige, svart och vitt, kommer aldrig tröttna på det. Men fint är det.

Nu ska jag sticka ut och springa och sedan plugga, samma sak varje dag typ hahaha.

Likes

Comments

Stövlar från DinSko | Jacka fråm H&M

Jahapp, nu har det hunnit bli ett uppehåll på tio dagar igen... Men så kommer det förmodligen se ut nu framöver, eftersom jag har så mycket i skolan, särskilt i matten, som jag har läxa i varje dag. Men jag ska försöka planera bättre så kanske jag hinner lite fler inlägg än ett per vecka... Köpte förresten dessa stövlar för en vecka sedan, och de är så fiina! Kommer användas mycket i höst. Imorgon ska vi i alla fall till Lund, det ska bli kul, har inte varit där på evigheter.

Likes

Comments

​Klänning från Tessie | Adidas superstars | Väska från NLY | Klocka från Daniel Wellington

Idag har jag och klassen varit ute i skogen hela dagen, grillat korv och spelat brännboll. Det var nån slags lära-kännadag, alltså att man ska lära känna klassen bättre. Det var kul, roligare än lektioner liksom. Hade dock inte den här outfiten i skogen hehe, utan tänkte ha den imorgon men hinna inte fota då så gör det idag istället.

Likes

Comments

​Hej, nu har det gått ett tag igen hahah. Men jag har helt enkelt inte hunnit blogga på grund av skolan. Vi har mycket plugg och därför blir bloggen bortprioriterad. Sen har jag inte haft tid att ta några bilder heller och utan bilder tycker jag att det är meningslöst att blogga.

I alla fall, igår var jag i Halmstad och då köpte jag den här fuskpälsen. Än så länge är det alldeles för varmt att använda den, så den lär få hänga i garderoben i minst en månad, men när jag såg den i affären kunde jag inte låta bli att köpa den. Blev ju aldrig av att jag köpte en förra vintern, så det fick bli nu istället.

Likes

Comments

Länkar: klocka, skor, klänning, kappa, väska

Nu är det ju september och det betyder en ny säsong, och uppdatering av garderoben. Här ovan har jag satt ihop en outfit som jag gärna hade kunnat bära i höst. Älskar färgen på klänningen!

Det var ett tag sen sist jag skrev här och sedan dess har två skolveckor passerat. Vi har tre kemiprov till nästa vecka, och även en massa matte som jag måste räkna igenom, men jag vet i alla fall att jag har valt rätt linje, eftersom mina två favoritämnen är matte och teknik.

Likes

Comments

Första dagen i ettan på gymnasiet är avklarad! Det var inte en riktig skoldag idag utan det var mest en massa information, men imorgon är det enligt schema, så första lektionen blir svenska. Detta är i alla fall vad jag hade på mig första dagen, inget speciellt egentligen men ändå snyggt.

Likes

Comments

Mitt senaste tillskott i skohyllan - ett par Adidas superstars. Jag har ett par guldiga i samma modell sen innan, men kände att jag behövde ett par som är lite mer basic och passar till allt. Är i alla fall jättenöjd med dem! Förresten, om en vecka börjar skolan igen, då börjar jag ettan. Jag har tittat på mitt schema och kan inte säga att jag är så jättetaggad på fem heldagar i veckan, haha. Men har man valt teknik så har man. :))

Likes

Comments

Hej, sitter just nu på hotellet i Köpenhamn. Vi tog färjan till Danmark och körde sen bil till Köpenhamn. Väl här hyrde vi cyklar och cyklade en runda genom staden för att titta på bland annat statyn av den lilla sjöjungfrun. Imorgon ska vi cykla lite mer och även gå runt lite i butiker.

Likes

Comments

En dag på Menorca tog vi en buss till staden Ciutadella för att se hur det såg ut där. Vi åkte i en grupp för att få en guidad tur genom staden. Sedan fick vi två timmar att spendera själva.

Just nu håller jag på att packa, igen, för imorgon reser vi till Köpenhamn!

Likes

Comments