Igår Lördag fick Alfred åka till farmor och farfar som han längtat efter. Vi andra åkte till Gävle och kollade på badrumslister bl.a. Sen åkte vi hem och lämnade alla inköp och jag böt om till springkläder. Passade på att springa till Kågbo när vi ändå skulle hämta Alfred. Dock fick jag skithugg efter knappt 3,5 km. Aldrig någonsin fått sådär och det höll på var 5-6 minut. Så ni förstår ju. Var påväg ut i skogen flera gånger. Känslan när jag äntligen uppnått 10km och fick sitta mig i bilen. Sen var det jäävligt bråttom hem kan jag säga. Jag satt på skötunderlägg och bara väntade på att jag skulle skita på mig. Men jag klarade mig hem. Och nu blir det inte 1 mil igen på ett bra tag. Fyfan..

Efter toabesök osv så kollade vi på Leksand. Jag var också helt slut och började må riktigt dåligt. Så jag vilade några timmar. Innan Stina kom och vi åt kycklingtacos. Vi hamnade sedan hos grannarna och surrade innan det var dags för sängen.

Gillar

Kommentarer

Vi försökte igår med hjälp utav Stina att ta en ny headerbild. Det var liksom på tiden att även Valter fick vara med. Men det var ju inte en enkel match det där med att få till en bild. Som ni ser så fick Alfred tillslut godis för att han skulle kunna sitta. Suck..

Gillar

Kommentarer

Hockey matchen igår slutade med vinst 6-1. Ovanligt och ganska segt att kolla. Dom är ju knappt inne så man får se han spela. Men sällskapet var bra och musiken i spelavbrotten är ju trevligt. Ny match imorgon. heppp

Gillar

Kommentarer