I januari var jag och Hanna i Paris. Den finaste staden jag besökt och vi hade en toppenresa. Rekommenderas. Vi både shoppade, turistade och åt god mat. Eftersom att vi var där i januari så var det ganska kallt där, ett par minusgrader, men det gjorde inget eftersom vantar och kappan var på. Nästa gång kanske jag åker dit på våren, för jag kommer absolut åka tillbaka dit igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var jag på gatsbyparty och firade fina Sara och Maxine som hade födelsedagsfest tillsammans, 18 och 20 år. Det var superkul och vi blev bjuden på tacos och vi lekte massa roliga lekar och dansade i massor. Senare på kvällen åkte vi in till stan och gick på Oscar. Verkligen en rolig kväll och jag träffade massa nya människor.

Likes

Comments

Igårkväll var jag på Vingården och firade Frida på hennes födelsedag. Vi gick dit och drack lite vin, åt tapas och pratade på. Erik och Emelie kom också förbi. Verkligen ett fint och inbjudande ställe och vi hade det så roligt och mysigt. En härligt fredagskväll helt enkelt med fina människor.

Likes

Comments

Igår var det bal för oss studenter och det var så himla roligt. Det var en lång dag med start vid 11 för att fixa i ordning oss hos Ella. Sedan när vi var klara åkte vi upp till Olivia där vi alla skulle träffas för att äta lite och umgås innan det var dags att åka upp till södra berget där balen höll till. Verkligen en bra dag.

Likes

Comments

Igår var det mösspåtagning för oss studenter och det var verkligen superkul. Jag var med klassen på dagen och klockan 15 samlades vi på torget för själva mösspåtagningen. En heldag alltså. Nu är studenten här.

Likes

Comments

Har nyss köpt ett par vita vida byxor från Zara som jag tycker väldigt mycket om. Bra längd på mig och passar till mycket nu i sommar.

Likes

Comments

Hej mina vänner! Jag heter Sofie Norman och är 18år gammal. Jag bor i Sundsvall på en ö som ligger precis utanför som heter Alnö. Jag är en tjej som har mycket energi och gillar att ta vara på all min vakna tid. Jag ska alldeles snart ta studenten om två veckor och då är jag helt klar med skolan. Hurra.


På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj, shoppa och äta mat. Alltså precis som vilken person som helst. Här kommer ni att kunna läsa om mig och vad jag hittar på på dagarna. Puss och kram från mig.


Likes

Comments