Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Något slog mig precis. Anledningen till att jag bara spenderat min tid på jobbet och hemma är för att jag är så jävla missnöjd med mitt liv i Sverige. Sitter just nu på en spårvagn på väg till en kompis på förfest men mår sjukt dåligt och har världens sämsta känsla. Vill bara begrava mig typ
Nu var det strax över ett år sedan jag flyttade
ifrån London och f*n vad jag saknar det. Har inte vågat tänka på det tidigare, bara avfärdat tankarna. Vill bara bli hel och känna mig hemma någonstans..

Likes

Comments

Vid dessa tillfällen då man inte orkar mer och man blir beskylld för allt ens närstående gör vill jag bara säga att jag inte tål hur mycket som helst och inte tål alla slag som är ämnade åt andra personer. Jag är inte någon ni kan slå på och kasta all skit på. Jag tål mycket men absolut inte allt. Jag försöker hjälpa och vill att mina nära ska må så bra som möjligt men jag kan tyvärr inte ha allt hängande på mig...

Likes

Comments

Jag behöver förändring, något nytt och spännande. Börjar bli för bekväm med livet och det ger mig panik. Vill ge mig ut på något äventyr, flytta utomlands (igen) och bara börja om på nytt. Jag är så taggad på att göra något men jag vet bara inte vad. Det riktigt pirrar i magen när jag tänker på det. Ååh vad jag verkligen vill komma iväg igen...

Likes

Comments

Inatt är jag ledsen då jag tänker på vad som kunde ha varit. Jag drömmer mig bort till ett annat liv då det alltid varit du och jag. Varför är det så svårt att komma över sin första riktiga kärlek? Kanske för att det aldrig blev något emellan oss då jag alltid var för feg. Kanske är det för att mina läppar aldrig ens mött dina.
Emellanåt faller jag tillbaka och blir galen utav att vi aldrig fick chansen och att det nu är för sent. Om jag bara fick kyssa dig, känna dina läppar emot mina då kanske...
Egentligen vet jag att vi aldrig hade fungerat. Även om vi fick chansen där och då är chansen minimal att det varit vi idag. Men att bara få ha provat, att få ha varit din och du min är något jag aldrig kommer få vara med om.
Varför ska det vara så svårt att gå vidare..?
Så många år har passerar men fortfarande glider tankarna in på dig emellanåt.
Fan Fan Fan

Likes

Comments

Helgen består av jobb för min del. Hann med några glas vin på stan igår med syrran och hoppas på fler såna kvällar. Vi kommer bättre överens nu för tiden och har lärt oss att ha roligt ihop.

Bild lånad från winecurmudgeon.

Likes

Comments

Jag är van vid att älska livet eller fullkomligt hata det. Nuförtiden känns allt bara okej. För någon dag sedan kom jag på mig själv att tänka att jag blivit lycklig och att allt verkar börja falla på plats. Men kom snabbt på att så är ju inte fallet. Jag känner ingen direkt lycka heller och det är ju det jag alltid strävar efter. Jag lurade mig själv eftersom att jag inte varit på botten på länge nu men utan dessa toppar av lycka och fullkomlig glädje kan jag inte nöja mig med livet.
Jag avundas er som vet hur er framtid ska se ut. Det spelar ingen roll vad det är för jobb och hut mycket pengar ni har. Er glädje till livet och att ni är nöjda, det är det jag avundas.
Jag hoppas verkligen att även jag hittar det någon dag för jag vill också vara fullkomligt lycklig under en lång period.

Likes

Comments

Vaknade imorse av att min systerdotter sprang runt i huset och blev direkt på glatt humör. Min syster ska stanna här några nätter med sin underbara dotter. Vi åkte direkt iväg till stan för lite shopping och jag hittade en midsommarklänning.
När vi kom hem gick jag till ett utav mina jobb. Inte den roligaste dagen att jobba på men alltid gött med pengar, speciellt när jag varit utan jobb ett bra tag nu.
För tillfället sitter jag ute på altanen och njuter av värmen i duggregnet. Som jag saknat detta mysiga lugn.

Fina Bella i sin nya klänning. 😊

Likes

Comments

Har helt glömt bort att jag har en blogg så därför har det inte blivit någon uppdatering. Tänkte bara visa några bilder från min familjs sommarstuga som vi börjat renovera och göra iordning. Det var veklingen på tiden.

Visst ser det mysigt ut? Hela familjen åkte dit i lördags och det slutade med mycket skratt och ett iskallt nattbad. 😄

Likes

Comments

Hoppas ni alla har en fin fredag! Själv har jag jobbat på två ställen idag. Gick hemifrån strax innan 07 och kom hem efter 21. Men klagar gör jag verkligen inte då jag vart arbetslös ett tag nu och verkligen uppskattar jobb.
Vädret har vart underbart och förhoppningsvis håller det i sig. (Peppar peppar 😉).
Har börjat tänka mer på mig själv på senaste tiden och min egen lycka, därav bilden.
​Tyckte även att det var en charmig helgbild.

Likes

Comments