Tell me what would make you happy, like for real this time? Is it by being with people who cares about you and turns your lows to highs? Maybe it’s by surrounding yourself with quotes, which is all over Instagram. Are you really happy when you keep telling everyone how great everything is all the time? Please share your secret with me because I might need some of that happiness right now.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig.
Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig.
Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig.
Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig.

Likes

Comments

Sitter på balkongen där jag grät tidigare ikväll för att jag är ensam. Nu sitter jag här och kedjeröker, cigg efter cigg.
När jag mådde som sämst ringde jag upp en gammal vän och samtalade om allt mellan himmel och jord.
Vi kom även in på han där, han som en gång var min, som jag valde att lämna.
Han har träffat någon ny. Han är med någon annan än mig.
Jag har länge hoppats på att han ska vara lycklig trots att jag krossade hans hjärta. Nu när han är med någon annan vill jag inget hellre än att han ska vara lycklig men fan ta den tanken i huvudet som säger att jag ska vara ledsen.
Han var ju min, bara min men jag var så lycklig när det väl var slut.
Nu saknar jag det, jag saknar allt. Hans armar som slöt om mig, hans fina ord och hans kyssar. Han var min i över två år.

Varför ska jag sakna det först när han är med någon annan?

Likes

Comments

Flyttat till en ny stad, bort från min familj och mina vänner. Ensam. Det är något utav de värsta som finns. Nu är det bara jag. Känns som ett stort tomrum och att något saknas.

Har börjar på högskolan och en hel del nya fina bekantskaper börjar formas men under processen är det bara jag.

Jag måste vänja mig vid att vara ensam.

Likes

Comments

Likes

Comments

Något slog mig precis. Anledningen till att jag bara spenderat min tid på jobbet och hemma är för att jag är så jävla missnöjd med mitt liv i Sverige. Sitter just nu på en spårvagn på väg till en kompis på förfest men mår sjukt dåligt och har världens sämsta känsla. Vill bara begrava mig typ
Nu var det strax över ett år sedan jag flyttade
ifrån London och f*n vad jag saknar det. Har inte vågat tänka på det tidigare, bara avfärdat tankarna. 

Vill bara bli hel och känna mig hemma någonstans..

Likes

Comments

Vid dessa tillfällen då man inte orkar mer och man blir beskylld för allt ens närstående gör vill jag bara säga att jag inte tål hur mycket som helst och inte tål alla slag som är ämnade åt andra personer. Jag är inte någon ni kan slå på och kasta all skit på. Jag tål mycket men absolut inte allt. Jag försöker hjälpa och vill att mina nära ska må så bra som möjligt men jag kan tyvärr inte ha allt hängande på mig...

Likes

Comments

Jag behöver förändring, något nytt och spännande. Börjar bli för bekväm med livet och det ger mig panik. Vill ge mig ut på något äventyr, flytta utomlands (igen) och bara börja om på nytt. Jag är så taggad på att göra något men jag vet bara inte vad. Det riktigt pirrar i magen när jag tänker på det. Ååh vad jag verkligen vill komma iväg igen...

Likes

Comments

Inatt är jag ledsen då jag tänker på vad som kunde ha varit. Jag drömmer mig bort till ett annat liv då det alltid varit du och jag. Varför är det så svårt att komma över sin första riktiga kärlek? Kanske för att det aldrig blev något emellan oss då jag alltid var för feg. Kanske är det för att mina läppar aldrig ens mött dina.
Emellanåt faller jag tillbaka och blir galen utav att vi aldrig fick chansen och att det nu är för sent. Om jag bara fick kyssa dig, känna dina läppar emot mina då kanske...
Egentligen vet jag att vi aldrig hade fungerat. Även om vi fick chansen där och då är chansen minimal att det varit vi idag. Men att bara få ha provat, att få ha varit din och du min är något jag aldrig kommer få vara med om.
Varför ska det vara så svårt att gå vidare..?
Så många år har passerar men fortfarande glider tankarna in på dig emellanåt.
Fan Fan Fan

Likes

Comments

Helgen består av jobb för min del. Hann med några glas vin på stan igår med syrran och hoppas på fler såna kvällar. Vi kommer bättre överens nu för tiden och har lärt oss att ha roligt ihop.

Bild lånad från winecurmudgeon.

Likes

Comments