Header

Knit H&M / Leather jacket Y.A.S* / Jeans ASOS* / Bag ADAX* / Boots PAVEMENT*

Hej piger, inden jeg skulle til kontrol på sygehuset i tirsdags, nåede jeg lige at mødes med Josefine og skyde disse billeder. Jeg skal altså forsøge at blive bedre til at få dem uploadet med det samme i stedet for, at der går 2-3 dage! I dag har jeg ikke så mange spændende ting på programmet, da jeg først er hjemme fra skole omkring kl. 16:30. Efter sådan en dag er jeg altså totalt bombet, og så står min aften primært på afslapning.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: OUTFIT

Likes

Comments

Lace top Y.A.S* / Blazer KAREN BY SIMONSEN* / Sunglasses MARC JACOBS* / Scarf ACNE* / Boots STEVE MADDEN*

Hej piger. Nu er der kun 8 uger til termin. Hvor vildt er det ikke lige? I kan tro, at han er aktiv inde i maven, specielt om aftenen, når jeg forsøger at falde i søvn, og så igen om morgenen ca. 1 time inden min alarm ellers skulle ringe og vække mig, hver morgen. I går var jeg jo til kontrol på sygehuset, og jeg synes næsten, at jeg skylder en opdatering på dette. Grunden til mit kontrol var jo, at jeg har epilepsi, og jeg skulle til samtale hos overlægen angående, hvad risikoen er for at føre min epilepsi videre til vores lille mus. Jeg havde virkelig frygtet det værste, da jeg jo ved, det er en arvelig sygdom. Lægen startede ud med at fortælle, at det ikke var et svar, de ville give mig på e-boks, hvorfor de havde kaldt mig ind til en samtale. Allerede der fik jeg en kæmpe klump i halsen, og kunne mærke tårnene presse på, for dét måtte da være et skidt tegn, men til min store glæde kunne lægen fortælle mig, at sandsynligheden for at føre netop min type epilepsi videre er 0,5 - 3 % risiko. Grunden til, at de ikke ville fortælle det i et brev eller et opkald var, at der var rigtig mange ting, der spillede en rolle, fx om mine forældre eller andre i familien har epilepsi, og også hvilken type epilepsi jeg har. Men I kan tro, at jeg blev glad, og gik meget lettet fra sygehuset.

Nå, jeg står faktisk med det ene ben ude af døren, jeg skal nemlig til blogger event i Nibe hos Butik Blossom, sammen med Michelle lige om lidt. Må I have en helt fantastisk aften!

Likes

Comments

Jeg vil lige endnu engang slå et slag for lash lift! Jeg bruger virkelig minimalt med mascara, efter jeg har fået lavet lash lift. En ting er, at det går meget hurtigere om morgenen, når jeg skal ligge makeup, fordi jeg skal tænke mindre på øjenområdet, men en anden ting er, at jeg også skal bruge mindre tid om aftenen på at fjerne makeup, og dét er virkelig den største vinder! Ud over at jeg selvfølgelig har fået endnu mere fyldige og intense vipper, end jeg før havde, og så ser det tilmed meget mere naturligt ud nu.

Så står du og skal til en masse festligheder i løbet af de næste par måneder, og godt kunne tænke dig at prøve et lash lift (som i øvrigt holder 6-8 uger!), så husk at du kan få 15 % på alle behandlinger hos dygtige Christina! Alt I skal gøre er at indtaste rabatkoden "SOFIEMARTINE15" som kommentar ved tidsbestilling, eller nævne det ved ankomst. Det er i øvrigt også hos BEAUTY BY BÜTZAU at jeg får lavet mine negle.

Sponsoreret af BEAUTY BY BÜTZAU

Likes

Comments

Reklamelinks er markeret med *

Sweater THE FIFTH LABEL* / Leather jacket Y.A.S* / Pants ASOS / Sunglasses MARC JACOBS / Bag ADAX* / Shoes OTHER STORIES

Godmorgen piger. Forleden mødtes jeg med Josefine for at spise en let morgenmad, hvor jeg var iført dette all black outfit. I dag skal jeg til kontrol på sygehuset pga. af min epilepsi. Disse kontroller plejer egentlig ikke at påvirke mig på nogen måder, det er bare en samtale om, hvordan det går, samt om jeg skal reguleres op eller ned i medicin osv., men i dag er lidt ekstra nervepirrende. Vi får nemlig svar på, hvad risikoen for at vores lille baby M også får epilepsi. Jeg fik epilepsi som 7-årig, og det er aldrig noget, der har påvirket mit liv, så jeg ved, at man kan leve et helt normalt liv med epilepsi, men hvor ville jeg blive ked af at give det videre til vores lille mus. Må I have en helt fantastisk dag!

Likes

Comments

Fiddler Cap

Reklamelinks er markeret med *

Cap BRIXTON* / Lace top Y.A.S* / Leather jacket Y.A.S*

I går mødtes jeg med Josefine for at se hendes nye alt for lækre lejlighed, for derefter at tage ind til byen og spise en let morgenmad, som vi sad udenfor og nød i 15 graders varme. Jeg forsøger altid at strække sommeren så lang tid som muligt ved at sidde udendørs på café. Har I også nydt godt af weekendens milde efterårsvejr? Jeg var iført min biker læderjakke og min nye "kasket", som jeg synes er så cool!

Likes

Comments

Tapas night

Gold cheese set SHIRALEAH /

Der har været meget mad på bloggen på det seneste, må jeg nok erkende. Life og a pregnant! @lifeofbopp som jeg går i klasse med, og faktisk også næsten er nabo med, var så sød at komme forbi og låne mig sit guld bestik, da jeg ikke selv havde nok, og Søstrene Grene umiddelbart ser ud til at have udsolgt lige nu. Så hvis nogen ser Søstrene Grene få mere guldbestik på lager, må I gerne smide en kommentar!

Nå, men i går havde jeg et par af mine bedste veninder på besøg til tapas, og det var så hyggeligt! Vi fik drukket (alkoholfri) rødvin, og fik snakket og hygget os en helt masse, og det var lige, hvad jeg trængte til! Jeg forsøger at udnytte alt den ego tid jeg kan, inden baby kommer - fx som at se mine veninder, tage ud at spise med min kæreste, gå tidligt i seng og tage en middagslur, når jeg har lyst til det. Yay, der er virkelig gang i mig, var? ;-)

  • Posted i: FOOD

Likes

Comments

YOUTUBE
Sofie Martine