Header

Förra året i East Hampton, inte under dess varmaste dagar om man säger så...

Känns så himla härligt att det äntligen är påsklov, det behövs verkligen. Detta lovet ska jag spendera på Cypern och bara ta det lugnt. Bada och sola så jag får en fin bränna. Ska bli hur härligt som helst och jag ser fram emot det jättemycket. Innan dess får jag se om jag klämmer in en trip to Torekov eller inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mig tar det allt ifrån 5 - 30 minuter att sminka mig, beroende på hur jag väljer att sminka mig. Jag använder alltid en bas med min foundation, primer, concealer och pudrerna (??eller hur man nu böjer puder...) och med det i alla fall min eyeliner penna. Det är när jag bestämmer mig för att ta med liquid eyeliner som det kan ta längre tid då jag ibland gör helt fel och det blir fult och jag får börja om 100 gånger. Allt handlar om tur, mer eller mindre där. Sedan brukar jag för det mesta använda ögonskugga, mascara och läppstiftet.

På kvällarna använder jag alltid min ansiktskräm från Kiehls, och på vintern använder jag den också på morgonen ibland. Tre gånger i veckan ungefär tar jag en ansiktsmask, fast tre olika som inverkar på olika sätt på huden. Brukar också skrubba läpparna några gånger i veckan och ta lip balm innan jag går och lägger mig. När jag tvättar av mig mitt smink så använder jag en olja först, och sedan en annan olja för ögonen.

+++Någon/några gånger i månaden försöker jag också gå och få en ansiktsbehandling. Speciellt på vinterhalvåret det all kyla sliter väldigt mycket på huden och vi får inte i oss lika mycket vitaminer och allt.

Likes

Comments

Gammal hästig bild​

Idag hade var jag bara i skolan i några timmar vilket var skönt. Vi hade ju först uppsatsdelen i svenska NP, och den gick ganska fort. Skrev om "Bråk på gott och ont", så det var ganska lätt och det flöt på bra. Gick efter ca. halva tiden, så då var det två timmar kvar tills vi började igen så då åkte jag och Beata in till stan och åt lunch på Källarkrogen vilket var jättegott. När vi kom tillbaka så var det bara en halvtimme då pratade vi bara lite om Matte och NO nationella och sen slutade vi. Imorgon är det ju fredag vilket är jätteskönt! Snart är det min bday (!!!), påsklov och allt så livet flyter på bra nu. Vill bara bli klar med denna skolan nu och ha sommar, komma bort från detta landet. Nej, nu ska jag se på Gossip Girl innan läxis. Puss

Likes

Comments

Denna veckan är den första nationella veckan, och helt ärligt så är det inte så jobbigt som jag har trott. Alla som gjort dom säger ju att 9ans NP är skitlätta, och det håller jag verkligen med om (hittills i alla fall lol). Nu har vi Svenska denna veckan och det är ju nog också det lättaste ämnet nästan. I alla fall för mig som har det så lätt för svenska. Det som är skönt är att nästan alla ämnen fokuserar på nationella också. och då slipper man så mycket andra assignments, och dom vi har får vi extra lång tid på oss att göra. Imorgon är det uppsatsskrivande, den ska ha något att göra med hund och katt, vilket känns lite halvknas. Hoppas bara vi får en bra "rubrik" att skriva utifrån...

Likes

Comments

Så himla härligt att det äntligen börjar bli vår nu! Har längtat efter varmare tider sedan September om man säger så och nu börjar det faktiskt komma. Blir så himla positiv när det är så bra väder dessutom och allt känns så mycket lättare! Idag tog jag också vara på det fina vädret och sprang ut och träffade Ella som jag inte har träffat sedan i början på året och vi gjorde massor med catching up. Sedan tog vi en promenad innan hon var tvungen att åka hem igen. Till veckan börjas det med NP för alla oss nior, så nu börjar allvaret. Dock så är jag inte så stressad utan det känns ganska lugnt. Vill egentligen bara få det överstökat. 

Likes

Comments

Vissa dagar känner jag bara hur mycket jag vill bort härifrån. Då brukar jag smsa pappa och be honom skicka över ATM bilder eller specifika bilder (på husområdet, palmer, stan eller något i Beverly Hills). The hills är lätt mitt favoritställe i hela världen. Älskar LA så mycket verkligen. Det är ett perfekt klimat, en bra stad där mer eller mindre allt finns och håller man sig i rätt områden så är det hur underbara människor som helst (det gäller ju alla städer, speciellt större ju). Här är ett urval av dom bilderna jag får gotta ner mig till och önska att jag var där just nu.

"The world's most famous zip code"
9 0 2 1 0
Rodeo Dr.

Likes

Comments

Idag är det DM Södra i Cheerleading. Det var inte igår jag stog på mattan direkt men jag kommer fortfarande ihåg all nervositet och spänning man kände. Allt ifrån dom sista träningarna till sekunderna innan man skulle springa in på mattan. Det är väldigt mycket känslor inblandat. Men det var en som stack ut mest, och det var lycka. Lyckan när man faktiskt såg att allt jobb man hade lagt ner, alla timmar i den illaluktande (enligt mig luktar alla idrottshallar äckligt haha) hallen. Blod, svett och tårar. Bokstavligen. Träningarna är hårda. Pressen ännu hårdare. Men den lyckan när man faktiskt stog där på mattan och kunde allt utantill, utan att ens behöva tänka var underbar. Oslagbar.

Jag saknar cheer jättemycket. Den gemenskapen man hade finner man ingen annanstans. På ett sätt önskar jag att jag aldrig slutat, men på ett sätt är jag glad att jag gjorde det för att jag fick några fina år i ridsporten och träffade andra underbara kompisar där. Men cheerleadingen kommer ändå alltid vara en sport som jag älskar och är så glad att jag började i. Idag står alla mina gamla team mates (som har fortsatt) och andra cheer kompisar och kan stolt kalla sigsjälva Team Sweden. Dom tävlar just idag som GCO Wildcats men om en månad ska dom representera bästa GCO och Wilcats klubb och sedan Sverige i nations VM. Hur coolt? Kommer ihåg när vissa av dom var rädda för att göra en flickis, och knappt kunde tossa ordentligt. Nu istället gör dom det som om dom aldrig gjort något annat. #onceawildcatalwaysawildcat

Mitt första år i Cheerleading, och mitt första DM. Har tyvärr inga egna bilder kvar då dom är på min gamla dator, utan dessa är från Youbetterwork!

Likes

Comments

The views of Monte Carlo

Dessa bilder har är från i somras från vår suite på hotellet i Roquebrune. Det ligger just på gränsen till Monaco, så om jag skulle bestämma mig för att hoppa från balkongen så skulle jag landa i Monaco om man säger så haha. Älskar verkligen rivieran, helt klart en utav dom bästa grejerna med sommaren / våren är att vara där och bara komma bort från allt i nån månad / ett par månader. Bara vara ute på vattnet, shoppa och bada. 

Likes

Comments