Hejhej <3
Förlåt för jättedålig uppdatering hehe... men jag har rätt mycket i skolan nu men jag lovar att de blir bättre. Aja idag har i alla fall varit en jättebra kväll med bra vänner <3 hoppas ni har haft ett bra höstlov!
Puss och kram <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Förlåt för dålig upd dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp i skolan :(( men nu ska de nog bli bättre igen :)) aja men idag har jag typ inte gjort någonting. Men imorn ska vi till kyrkan med skolan och typ lyssna på nån som pratar om sorg,döden osv så jag lär ju gråta ganska mkt hehe.. eftersom jag har jättemycket dödsångest så blir de jobbigt att prata om de. Kan skriva mer om de nån annan gång. Men nu måste jag äta för jag har dans snart!
Puss och kram<3

Likes

Comments

God morgon!
Idag är en rätt chill dag i skolan vi har idrott och så så de e rätt chill. Fast dock så slutar vi halv fyra men men. Aja i eftermiddag ska jag nog inte göra så mycket förutom att fixa mina naglar lite till oså. Men Aja nu måste jag till skolan så vi ses!
Puss och kram<3

Likes

Comments

(Det ser ojämnt ut men jag ska fixa det)
Hej!
Huuur snygga är inte mina nya naglar!! Jag är supernöjd! Det är första gången jag fixar mina naglar själv med lösnaglar osv men jag är ändå sjukt nöjd!!
Puss och kram<3

Likes

Comments

Denna helg har varit den bästa på länge. Har spenderat två dagar med mina bästa vänner. På kvällen tittade vi på Titanic och sen satt vi uppe till 4 på morgonen. Bästa helgen på länge.
Ville bara berätta hur rolig min helg har vart.
Puss och kram<3

Likes

Comments

Hejhej! Nu är det så att jag tänkte börja blogga igen. Så jag hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg nu när jag börjar om på nytt
Puss och kram <3

Likes

Comments