Hej!

Idag är det fredag! Jag är ledig idag och började dagen med en stor kopp kaffe och nyhetsmorgon! Älskar nyhetsmorgon. Sen drog min kille till jobbet och då chillade jag lite till i soffan. Tog tag i mig själv ovh yogade 1 timme följt av ett bad och en bok!

Ska sticka iväg om en liten stund och hjälpa min älskade lillebror med en sak! 

Vi får se var den här fredagen tar vägen, troligtvis blir den bara lugn då jag inte har någon som helst fredags-feeling och jag jobbar imorgonbitti.

Jag är en riktig hemmasittare... Haha, älskar att vara hemma och bara ta det lugnt! Klart att jag går ut då och då för att träffa vänner etc. Men ibland är det ju så skönt att bara vara hemma. 

Jag vet att många inte kan vara hemma själva en längre stund för dom blir rastlösa och tycker att det är tråkigt. Jag har lärt mig att uppskatta mitt eget sällskap och mig själv. Vilket jag tycker är en så otroligt viktig del. Man är ju den enda egentligen som man kommer behöva dras med hela livet.. Så det är såååå viktigt att tycka om sitt eget sällskap! Att bara få tillåta sig själv att vara för en stund, inga måsten, ingen som pratar runt omkring, inte behöva ta hänsyn till någon annan än bara till själv. Vad vill jag göra idag? Bara ta en stund för sig själv. Jag tycker att det är underbart! Ladda batterierna lite!

Nej nu ska jag sticka iväg!

Puss!​

Likes

Comments

Hej!

Nej men alltså det här är ju så klyschigt så man orkar inte! MEN, år 2017 var ett turbulent år, med både motgångar och medgångar, tyvärr känns det som om motgångarna var fler. Jag är ingen som tänker speciellt mycket på vad som har varit. Utan stressar mer upp mig för framtiden. Att den är så oviss. Dåtiden har ju varit, den har jag upplevt. Det kan jag inte vara "rädd" för. Framtiden däremot. Den är lite skrämmande. Men ändå så spännande.

Idag den 4e januari har jag sagt upp mig från det jobbet jag har jobbat på i 4,5 år. Jag har varit säljare i en klädbutik i centrala Stockholm. Den butiken fick vi reda på ska stänga ner nu om ca 2 veckor. Jag fick reda på det för lite mer än 1 månad sen. Har haft lite panik sen dess, vad ska jag göra nu? Jag har lätt att bli bekväm i en situation. Jag har stannat i detta jobb alldeles för länge egentligen, men alla bra kollegor har gjort att jag stannat, för jag har inte känt någon stress därifrån. Men har alltid vetat att jag inte vill stå och jobba i butik resten av livet.

Men nu har jag sagt upp mig, åker på semester om 1,5 vecka till Boracay, Filippinerna, med min sambo i 2 veckor! Det ska bli såååååå underbart! Och det är vi så värda! Att få lite kvalitetstid med varandra. När båda jobbar "skift", han jobbar i restaurang-branschen. Och man går om varandra och går och lägger sig och går upp olika tider på dygnet. Det är lite påfrestande. Men nu ska vi få spendera 2 veckor med varandra! Jag ser tillochmed fram emot flygresan på 13 h! Haha, det gör inte min kille!

Och när vi kommer hem från semestern så ska jag börja nytt jobb. Jag kommer fortsätta skriva av mig här då jag tycker det är så skönt att skriva av mig så fort vi se vart jag landar. Vad som kommer hända 2018. Året skulle nog inte kunna börja bättre. Jag är egentligen en sån där bitter person som inte tycker om nyår, och att "starta på blankt papper", "Day 1 of 365" blablabla... Men det här året ser lovande ut. Att bara få säga upp sig och känna att det är en sten som lättar. Och att få åka på en drömsemester! Halleluja!

2018, bring it on! I'm ready for you!

PUSS!

Likes

Comments

Jag har startat en blogg för att det ska vara min digitala dagbok som jag alltid kan gå tillbaka till och se vad som hänt i livet! För mig är det så otroligt lätt att "glömma" bort vad jag gjort och dålig på att uppskatta vissa saker. Livet rullar bara på i sin lunk och lätt att det blir "tråkig vardag".. Jag gör massa roliga saker och ska därför försöka att bli bättre på att uppskatta och fokusera på det bra i livet! Det händer en del i mitt liv just nu som är jag tycker är lite tuffa.

Det här är MIN blogg och jag kommer ha den för att skriva av mig. Som en sorts terapi kanske? Vi får se vart detta leder. Kan bli kul, som en av mina närmsta vänner brukar säga!


Likes

Comments