lönedag idag, så därför kände jag att jag kunde beställa hem lite grejjor. fick bli en väst, tröja, bh, töjning till örat, navel- och tungpiercingar smiley har även betalat räkningar, kändes mindre roligt..

ledig från skolan idag, har vart hemma med diesel bara och sen hämtat elin på skolan. jag och sabina ska hälsa på slodan om ett tag så diesel och charlie får leka lite. är ledig imorgon igen så får se vad vi hittar på då, ska rida david åt Linda iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ligger i soffan och försöker sova middag med diesel vilket inte går för han antingen och snarkar eller drömmer.. haha filmar och knäpper kort istället ;) när han har vaknat ska jag ut och rida, hörshejj!


Likes

Comments

hela huset är städat, tvättmaskinenbär igång och diesel är hos mamma, nu drar jag mig ut på en tur med David och efter de Frida.

Likes

Comments

de va ett tag sen, kan bero på att jag har haft sjukt mycket att göra i sommar så att blogga har helt försvunnit från mina måsten. nu har skolan dragit igång igen och jag ångrar mig hur mycket som helst att jag inte fixade allt förra året.. menmen, de är lätt att vara efterklok va?
annars då? jo, allt funkar och går som det ska! jag har världens underbaraste vänner och familj, och får såklart inte glömma diesel, min livsglöd! han bara växer och växer, tänderna håller på att bytas ut och han är mycket starkare, både fysiskt och psykiskt. men man kan definitivt inte tro att han är en "kamphund" som alla kallar det så fint! lugnare och mysigare hund får ni leta efter ;)

Likes

Comments

... så jag får lov att lämna min bebis ifrån mig :( känns verkligen inte bra! och för er som inte vet alls vad jag pratar om så har jag skaffat hund, den underbaraste lilla varelse jag någonsin sett. min alldeles egna lilla diesel ♥
undra om han är lika deppig utan mig som jag är utan honom.. de visar sig imorgon! nu måste jag sova, börjar jobba 6 imorgon bitti..
Likes

Comments

precis skickat iväg ett mail som kommer ändra mitt liv om de blir som jag tänkt mig, men jag vill det själv och längtar bra mycket på ett svar från **** eller ** laugh nu ska jag duscha sen drar jag och sabina ner till mora och hämtar audin, ha de bra så länge!

Likes

Comments

nu var de ett bra jävla tag sen jag skrev nånting här och det har hänt så mycket saker sen dess också måste jag säga. bland annat har jag haft praktik, massor med grymma fyllor med härliga människor, tagit studenten, vart på dop till kusin och hingstutsläpp i böle smiley kommer fler bilder sen!

Likes

Comments

precis kommit hem efter en lång och både rolig och tråkig kväll/natt. imorgon över ger jag vänster fram till någon annan och sitter bredvid istället, mycketmycket bättre! ses i sälen imorgon gott och ondt folk ✌


Likes

Comments

efter ett härligt ridpass och ett nystädat hus har jag vart ute på en långpromenad med sabina och charlie :) riktigt go hund dedär!Likes

Comments

lever livet. skriver här när jag har lust, ingen som säger att jag måste! snart blire tacos, göttmos. hihi love life ♡
Likes

Comments