Jeg har aldrig selv fra naturens side haft det smukkeste og lækreste hår. Mit hår er ultra tørt, og det skinner ikke den mindste smule.

Jeg har prøvet diverse hårprodukter og olier til håret. Både dyre og billige. Intet har dog virket, og jeg har brugt SÅ lang tid på mit hår hver morgen.

Jeg havde læst mange steder, at kokosolie er godt, men jeg turde ikke rigtigt putte det i mit hår. Så købte jeg alligevel en bøtte, og det virker bare!

Mit hår bliver meget lækkert og blødt, og jeg behøver kun at sætte hår omkring to gange om ugen. (!!!!)

Man skal ikke bruge ret meget af gangen, så det er en ultra billig mulighed. Dog er det kun en god idé, hvis man har meget tørt hår. En stor bøtte med kokosolie koster omkring 40 kr. i fakta.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I går aftes var jeg ude og spise med min søde kæreste og hans mor. Hun har lige haft fødselsdag, så vi ville gerne give middag.
Vi var på en semi ny restaurant i Shoppen, som hedder Holy Cow. Min veninde prøvede at overtale mig til at tage derind i lang tid, men jeg gad ikke rigtigt, da det er upraktisk at tage derud, når jeg selv bor i byen. Men anyway tog vi derud for et par uger siden, og jeg var vild med det! Så jeg overtalte min kæreste og min svigermor til at tage med.

De serverer stort set kun burger derude, og burger er ellers ikke min ting, men det var altså fantastisk :-D Prisen er super god, så det er virkelig noget, jeg vil anbefale.

Efter maden så vi stand-up på skråen. Vi så Hartman og Jonas Mogensen, og de var vildt sjove.

Det var et billigt arrangement, banken inviterede os til, så vi betalte 50 &. i alt. Udnyt de tilbud i får på denne måde, for det kan virkelig betale sig. Især når man er på SU, men man gerne vil ud og opleve ting ;-)

Likes

Comments

I dag er samfundet generelt mere tolerant overfor tatoveringer. Også selvom de er synlige. Der er selvfølgelig mange mennesker, så synes, at det ikke er flot, og der er også helt i orden.

Jeg har selv fire tatoveringer. Tre små og en semi stor.

Mine tatoveringer betyder alle sammen noget for mig, og jeg har aldrig fortrudt dem. Jeg kunne også godt tænke mig at få nogle flere på et tidspunkt. Generelt finder jeg inspiration på pinterest, men der er mange muligheder, hvis i selv mangler inspiration til tatoveringer.

I aften skal jeg ud og spise med min kæreste og min svigermor, og bagefter skal min kæreste og jeg se stand-up på Skråen. God tirsdag til jer :-)

Likes

Comments

Til hverdag er jeg universitetsstuderende. Jeg læser til socialrådgiver på Aalborg universitet.

Her på det sidste er jeg dog blevet i tvivl om, hvad jeg egentlig vil med mit liv. Derfor er jeg nu startet på HGS (EUS) på Aalborg Handelskole. Jeg tager det som fjernstudie, så jeg kan gøre det sideløbende med universitetet.

Det bliver sikkert hårdt, men jeg er glad for, at jeg gør det. Så kan jeg måske engang arbejde med handel af en art :-)

Har i også oplevet usikkerhed omkring retning af karriere?

Likes

Comments

Jeg fik ikke vist jer de her små tærter, jeg bagte for et par uger siden. Jeg fandt opskriften på Pinterest, og jeg kom godt nok til at gøre det lidt forkert, men de smagte mega godt alligevel ;-) Det er små blueberry & lemon pies med kiksebund, og min kæreste var også super vild med dem.

Om aftenen lavede vi så de her lækre minipizzaer med løg, parmaskinke, gedeost og friske figner (heads up: Friske figner er ret dyrt på denne årstid). For en gangs skyld lavede jeg min egen pizzadej, så jeg var i gang i køkkenet hele dagen. Opskriften har jeg fra min kogebog "Pizza & Pasta", jeg fik til jul.
Jeg havde aldrig fået den slags pizza før, men jeg var helt vild med det!

Likes

Comments

Der har været så travlt på det sidste, så derfor har der også været lidt stille.
Dog var jeg for leden på Kings i Aalborg med min kæreste for at afrunde valentines week, hehe. Det er så lækkert derinde, og det er altså heller ikke vanvittigt dyrt for et restaurant besøg.

I dag er min første dag på arbejde i mange dage, da jeg har været syg den sidste uge. Jeg håber, at i ikke er alt for syge det hjemme i stuerne :-) Hav det godt.

Likes

Comments

Siden jeg var helt lille, har jeg sovet med min bamse Simon. Og jeg gør det altså stadig...
Selvom jeg er 20 år nu, sover jeg stadig med min delfin-bamse, jeg fik, da jeg var 5 år gammel.

Den er blevet syet SÅ mange gange, og forleden fik den lige en tur til. Nu er han dog rask igen ;-)

Jeg har haft flere kærester, som syntes, at det var mærkeligt. Det er det måske også, men det er jeg altså ligeglad med.
Min nuværende kæreste er ligeglad med det, og det skal han da også være (eller måske er han bare vant til det nu ;-)). Jeg vil have lov til at sove med min bamse, selvom jeg måske er lidt for gammel.

Hvil i jer selv derude. Ingen skal fortælle jer, hvordan i skal være!

Likes

Comments

I går aftes var jeg i biffen med to veninder for at se Fifty Shades of Grey Darker. Filmen var god, og den lægger helt klart op til endnu en fortsættelse (som jeg selvfølgelig også skal se ;-)). Der er jo også en bog mere.
Inden da, var vi på Klostertorvet for at spise lidt aftensmad. FYI, putter de bacon på deres nachos, og det er lækkert!

Senere i dag skal jeg med ud og hente min kærestes lillebror i lufthavnen, og så spiller Aalborg Pirates en hjemmekamp i aften, som vi måske tager ud for at se. Btw koster det kun 30 kr., hvis man er interesseret ;-)
God weekend til jer!

Likes

Comments

I dag er det præcis et år siden, jeg flyttede ind i denne fantastiske lejlighed i Vestbyen sammen med min kæreste.
Vi har boet sammen et år nu, og vi har aldrig fortrudt det.
Jeg føler mig så voksen somme tider ;-)

Likes

Comments

Jeg har aldrig været den beste til at tage kosttilskud, da jeg egentlig tænkte, at det var ligegyldigt. Min mor, derimod, er farmakonom (hun arbejder på et apotek), og hun er bestemt ikke af samme mening.
Hun hooker mig op med diverse former for kosttilskud, når jeg er løbet tør.
Jeg ville faktisk ikke kunne undvære kalkpiller, da jeg ikke drikker mælk. Jeg har nemlig aldrig kunne lide smagen af mælk, og jeg synes virkelig, at pillerne gør en forskel.
De andre piller siger mig dog ikke så meget, men de er sikkert gode for mig, så jeg spiser én af hver slags pille hver morgen. Lidt for min mors skyld, men dog mest for min egen. Jeg tvinger faktisk også min kæreste til at spise dem, når vi står op sammen ;-)
Husk at holde jer sunde. Indvendigt og udvendigt!

Likes

Comments

Instagram@sofielau

YouTube
Sofie Lau