Nu er jeg klar til foråret og sommeren (lad os håbe, det snart melder sig) med mit nye korte hår.
En gang i mellem er det bare dejligt med en forandring, og jeg trængte bare til lidt nyt. Jeg er virkelig glad for det korte hår, og det passer jo perfekt til sommer og forår. Jeg glæder mig godt nok til, at det bliver lidt varmere i vejret ;-)
Jeg bliver normalt klippet ved Poul M, og det er ikke det aller billigste sted, men jeg får altid det, jeg gerne vil have, og så vil jeg hellere betale lidt ekstra. Jeg har aldrig brudt mig om frisører, så det betyder meget, at jeg går glad derfra, og det gør jeg hos Poul M. Desuden har de også studierabat i nogle af butikkerne ;-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

For 14 dage siden var jeg inde på Skråen og høre mit all time favorite band; nemlig Dúné.
Jeg var afsted med nogle veninder, og vi har nærmest gjort det til en tradition at høre Dúné sammen, når de spiller i Aalborg.
Musikken var fantastisk som altid, og vi havde en super god plads oppe foran.
Hvis i ikke kender bandet, så tjek det ud på Spotify eller youtube. Mit favoritalbum er helt sikkert Wild Hearts, da det er det mest rockede ;-) Men det er jo en smagssag. Deres nyeste plade er mere poppet, hvis man er til det.

God påske til jer alle!

Likes

Comments

Jeg gider faktisk ikke træne særligt meget. Jeg var begyndt at løbe om morgenen, og det blev jeg faktisk rigtig glad for. Jeg havde dog ikke tid, for så kom eksaminer og den slags i vejen.
Dog sværger jeg til denne app, som er fantastisk! Man træner hele kroppen på kort tid, og man kan også købe premium, hvis man er til den slags ;-) Jeg bruger bare min yoga måtte og en skammel. Appen fortæller og viser, hvad du skal gøre. Den er så smart, for man kan stort set gøre det alle steder, og man kan altid sætte 7-10 minutter af.

Den app, jeg bruger, ser sådan ud, og den kommer frem i AppStore, hvis man skriver 7 minute workout. Jeg bruger en gratis version, men der findes også apps med samme formål, man kan betale for.

Hav en dejlig dag :-))

Likes

Comments

Jeg har aldrig selv fra naturens side haft det smukkeste og lækreste hår. Mit hår er ultra tørt, og det skinner ikke den mindste smule.

Jeg har prøvet diverse hårprodukter og olier til håret. Både dyre og billige. Intet har dog virket, og jeg har brugt SÅ lang tid på mit hår hver morgen.

Jeg havde læst mange steder, at kokosolie er godt, men jeg turde ikke rigtigt putte det i mit hår. Så købte jeg alligevel en bøtte, og det virker bare!

Mit hår bliver meget lækkert og blødt, og jeg behøver kun at sætte hår omkring to gange om ugen. (!!!!)

Man skal ikke bruge ret meget af gangen, så det er en ultra billig mulighed. Dog er det kun en god idé, hvis man har meget tørt hår. En stor bøtte med kokosolie koster omkring 40 kr. i fakta.

Likes

Comments

I går aftes var jeg ude og spise med min søde kæreste og hans mor. Hun har lige haft fødselsdag, så vi ville gerne give middag.
Vi var på en semi ny restaurant i Shoppen, som hedder Holy Cow. Min veninde prøvede at overtale mig til at tage derind i lang tid, men jeg gad ikke rigtigt, da det er upraktisk at tage derud, når jeg selv bor i byen. Men anyway tog vi derud for et par uger siden, og jeg var vild med det! Så jeg overtalte min kæreste og min svigermor til at tage med.

De serverer stort set kun burger derude, og burger er ellers ikke min ting, men det var altså fantastisk :-D Prisen er super god, så det er virkelig noget, jeg vil anbefale.

Efter maden så vi stand-up på skråen. Vi så Hartman og Jonas Mogensen, og de var vildt sjove.

Det var et billigt arrangement, banken inviterede os til, så vi betalte 50 &. i alt. Udnyt de tilbud i får på denne måde, for det kan virkelig betale sig. Især når man er på SU, men man gerne vil ud og opleve ting ;-)

Likes

Comments

I dag er samfundet generelt mere tolerant overfor tatoveringer. Også selvom de er synlige. Der er selvfølgelig mange mennesker, så synes, at det ikke er flot, og der er også helt i orden.

Jeg har selv fire tatoveringer. Tre små og en semi stor.

Mine tatoveringer betyder alle sammen noget for mig, og jeg har aldrig fortrudt dem. Jeg kunne også godt tænke mig at få nogle flere på et tidspunkt. Generelt finder jeg inspiration på pinterest, men der er mange muligheder, hvis i selv mangler inspiration til tatoveringer.

I aften skal jeg ud og spise med min kæreste og min svigermor, og bagefter skal min kæreste og jeg se stand-up på Skråen. God tirsdag til jer :-)

Likes

Comments

Til hverdag er jeg universitetsstuderende. Jeg læser til socialrådgiver på Aalborg universitet.

Her på det sidste er jeg dog blevet i tvivl om, hvad jeg egentlig vil med mit liv. Derfor er jeg nu startet på HGS (EUS) på Aalborg Handelskole. Jeg tager det som fjernstudie, så jeg kan gøre det sideløbende med universitetet.

Det bliver sikkert hårdt, men jeg er glad for, at jeg gør det. Så kan jeg måske engang arbejde med handel af en art :-)

Har i også oplevet usikkerhed omkring retning af karriere?

Likes

Comments

Jeg fik ikke vist jer de her små tærter, jeg bagte for et par uger siden. Jeg fandt opskriften på Pinterest, og jeg kom godt nok til at gøre det lidt forkert, men de smagte mega godt alligevel ;-) Det er små blueberry & lemon pies med kiksebund, og min kæreste var også super vild med dem.

Om aftenen lavede vi så de her lækre minipizzaer med løg, parmaskinke, gedeost og friske figner (heads up: Friske figner er ret dyrt på denne årstid). For en gangs skyld lavede jeg min egen pizzadej, så jeg var i gang i køkkenet hele dagen. Opskriften har jeg fra min kogebog "Pizza & Pasta", jeg fik til jul.
Jeg havde aldrig fået den slags pizza før, men jeg var helt vild med det!

Likes

Comments

Der har været så travlt på det sidste, så derfor har der også været lidt stille.
Dog var jeg for leden på Kings i Aalborg med min kæreste for at afrunde valentines week, hehe. Det er så lækkert derinde, og det er altså heller ikke vanvittigt dyrt for et restaurant besøg.

I dag er min første dag på arbejde i mange dage, da jeg har været syg den sidste uge. Jeg håber, at i ikke er alt for syge det hjemme i stuerne :-) Hav det godt.

Likes

Comments

Siden jeg var helt lille, har jeg sovet med min bamse Simon. Og jeg gør det altså stadig...
Selvom jeg er 20 år nu, sover jeg stadig med min delfin-bamse, jeg fik, da jeg var 5 år gammel.

Den er blevet syet SÅ mange gange, og forleden fik den lige en tur til. Nu er han dog rask igen ;-)

Jeg har haft flere kærester, som syntes, at det var mærkeligt. Det er det måske også, men det er jeg altså ligeglad med.
Min nuværende kæreste er ligeglad med det, og det skal han da også være (eller måske er han bare vant til det nu ;-)). Jeg vil have lov til at sove med min bamse, selvom jeg måske er lidt for gammel.

Hvil i jer selv derude. Ingen skal fortælle jer, hvordan i skal være!

Likes

Comments

Instagram@sofielau

YouTube
Sofie Lau