I går aftes var jeg i biffen med to veninder for at se Fifty Shades of Grey Darker. Filmen var god, og den lægger helt klart op til endnu en fortsættelse (som jeg selvfølgelig også skal se ;-)). Der er jo også en bog mere.
Inden da, var vi på Klostertorvet for at spise lidt aftensmad. FYI, putter de bacon på deres nachos, og det er lækkert!

Senere i dag skal jeg med ud og hente min kærestes lillebror i lufthavnen, og så spiller Aalborg Pirates en hjemmekamp i aften, som vi måske tager ud for at se. Btw koster det kun 30 kr., hvis man er interesseret ;-)
God weekend til jer!

Likes

Comments

I dag er det præcis et år siden, jeg flyttede ind i denne fantastiske lejlighed i Vestbyen sammen med min kæreste.
Vi har boet sammen et år nu, og vi har aldrig fortrudt det.
Jeg føler mig så voksen somme tider ;-)

Likes

Comments

Jeg har aldrig været den beste til at tage kosttilskud, da jeg egentlig tænkte, at det var ligegyldigt. Min mor, derimod, er farmakonom (hun arbejder på et apotek), og hun er bestemt ikke af samme mening.
Hun hooker mig op med diverse former for kosttilskud, når jeg er løbet tør.
Jeg ville faktisk ikke kunne undvære kalkpiller, da jeg ikke drikker mælk. Jeg har nemlig aldrig kunne lide smagen af mælk, og jeg synes virkelig, at pillerne gør en forskel.
De andre piller siger mig dog ikke så meget, men de er sikkert gode for mig, så jeg spiser én af hver slags pille hver morgen. Lidt for min mors skyld, men dog mest for min egen. Jeg tvinger faktisk også min kæreste til at spise dem, når vi står op sammen ;-)
Husk at holde jer sunde. Indvendigt og udvendigt!

Likes

Comments

Glædelig valentinsdag (i morgen) derude!
Det kan måske være svært at finde en gave eller en ting til sin kæreste eller veninde til valentinsdag.
Min kæreste og jeg har så mange events i denne uge, da vi blandt andet også har boet sammen i et år.
Derfor har jeg besluttet at lave en hel uge med små overraskelser til ham. Der kommer blandt andet lidt chokolade, lækkert undertøj, en lille gave, og en datenight.
Jeg håber også, i har fundet på noget godt ;-)

Likes

Comments

Det stand-up jeg så i onsdags handlede blandt andet om feminisme og især at at acceptere sig selv, som man er uanset størrelse.
Det fik mig blandt andet til at tænke på mig selv. Jeg kunne aldrig finde på at bodyshame andre uanset køn, størrelse, farve osv. Dog bodyshamer jeg alligevel alt får ofte. Det er bare mig selv, det går ud over.
Jeg er ikke en størrelse XS, men jeg er heller ikke en XL. Min størrelse er faktisk helt normal, og der er intet i vejen med den. Desværre har jeg brugt lang tid på at fortælle mig selv det modsatte.

Det er så meget fokus på, at alle størrelser er smukke, og det er de! Jeg ved ikke, om i har set Super Bowl eller hørt om det, men der har været alt for meget fokus på Lady Gagas mave, og den er jo smuk!
Ashley Graham er en af de meste kendte plus size modeller i verden, og jeg synes i hvert fald, at hun er fantastisk. Hun har også designet sin egen kollektion af undertøj til større kvinder, som ser fantastisk ud.
Til fælles har de to kvinder blandt andet, at de er for seje, og at de er smukke. Vi er alle sammen smukke, så gør som Gaga og Graham og embrace dig selv!
God weekend ;-)

Likes

Comments

I går aftes var jeg ude og spise med min kæreste. Vi var på en restaurant, der hedder Mumbai, og de serverer det lækreste indiske mad. Jeg har spist der før, og jeg bliver ved med at vende tilbage, da det bare er så lækkert!
Det er ikke et vanvittigt dyrt sted, så de fleste kan nok også være med på prisen.
Mumbai ligger inde i Nordkraft lige over for Skråen, så det var også oplagt at spise der, da vi skulle ind og se stand-up der bag efter ;-) Det er ikke det mest eksklusive sted, men tjek lige de smukke lamper ud.

Bag efter gik vi ind på Skråen for at høre Sofie Hagen.
Jeg havde aldrig hørt noget med hende før, så jeg glædede mig helt vildt!
Den opvarmning, hun havde med, var fantastisk. Hun hedder Desiree, hvis i er interesseret ;-)
Sofie Hagen var også god, synes jeg, men hendes stand-up er anderledes end meget andet, jeg har set (hun optræder også på engelsk). Hun kan dog noget helt særligt efter min mening.

Likes

Comments

Jeg er ikke så god til det der med at få trænet til dagligt. Jeg har ikke rigtigt råd til at gå i et fitnesscenter, og når jeg har startet på noget derhjemme, har det været godt i nogle uger, men så blev jeg doven (selvom jeg bor på 4. sal, og der ingen elevator er).
Det her tager kun en enkelt måned, så jeg tænker, at jeg godt kan holde ud måneden igennem. Det er ikke fordi, jeg trænger til at tabe mig eller noget, men nogle gange vil man bare gerne lige strammes op... ;-)
Hver dag i november vil jeg lave planken. Jeg vil følge nedenstående program, og det ser jo ikke så slemt ud. Jeg håber på at få en strammere mave og mere tonede arme.
Hvis i har lyst til at være med, så gør endelig det! Held og lykke til jer :-D

Likes

Comments

Ja det lyder vanvittigt spændende, ikke?
Nu er der selvfølgelig en nogen, som ikke bryder sig om fisk eller skaldyr. Jeg er bare ikke en af dem ;-)
Jeg har spist blåmuslinger en del gange, men jeg har aldrig selv lavet det. Både fordi det ser svært ud, og fordi det ser dyrt ud.
Det er overhovedet ikke svært at lave, og det er egentlig heller ikke særligt tidskrævende. Det kan måske godt være lidt dyrt, men da jeg gik ind i Føtex i går, var muslingerne på tilbud til 25 kr. for 1,5 kg (de var tæt på sidste salgsdato, men det var jo ligegyldigt, da de skulle spises samme aften). Jeg havde ellers tænkt mig at bestille pizza, for jeg gad ikke noget, men jeg kunne bare ikke lade være. Så jeg tog muslingerne og den billigste pap-hvidvin, jeg kunne finde, og så smuttede jeg hjem.

Det var hyggeligt at lave sammen med min kæreste, og det smagte viiildt godt (måske fordi, jeg selv havde været med til at lave det)!
Han er og var dog lidt syg, så han havde ikke rigtigt nogen appetit...
Så naturligvis spiste jeg det hele selv ;-) Jeg følte mig meget rund bag efter, men det var det hele værd!

Og så lige med et glad hvidvin (som også er brugt i retten) til.

Likes

Comments

Noget af det bedste, jeg ved, er at putte på sofaen under et tæppe.
Jeg har lige fået dette nye tæppe af min svigermor. Hun har brugt næsten et år på at strikke dette tæppe til min kæreste og mig, og det er simpelthen så blødt og lækkert. Man kan bare putte sig ind under det, da det er så varmt og fluffy.
Så har vi selv valgt, at det skulle have striber af sandfarvet og grøn, så det også passer til vores andet tæppe, som er grå/grønt.
Hvad synes i om det?

Likes

Comments

Hej derude.

Der sker meget for tiden, så det har været rigtig dejligt med lidt efterårsferie. Jeg har dog været lidt i skole, da man ikke får efterårsferie på universitetet. Nu begynder eksamenslæsningen også snart, så det var rart med et lille break inden.
I dag har den bare stået på søndag med cookies og serier på sofaen. Det er den bedste afslutning på en god ferie, synes jeg ;-) Min kæreste og jeg er begyndt at se The Mentalist, og det kan anbefales, hvis i ikke allerede har set det (selvom det efterhånden er et par år gammelt nu).
I morgen skal jeg til jobsamtale med noget frivilligt arbejde, jeg vil lave ved siden af studiet og mit "rigtige" arbejde. Hvis de gerne vil have mig, fortæller jeg nok noget mere om det ;-)

Hav det dejligt!

Likes

Comments

Instagram@sofielau

YouTube
Sofie Lau