View tracker

Jeg er ikke så god til det der med at få trænet til dagligt. Jeg har ikke rigtigt råd til at gå i et fitnesscenter, og når jeg har startet på noget derhjemme, har det været godt i nogle uger, men så blev jeg doven (selvom jeg bor på 4. sal, og der ingen elevator er).
Det her tager kun en enkelt måned, så jeg tænker, at jeg godt kan holde ud måneden igennem. Det er ikke fordi, jeg trænger til at tabe mig eller noget, men nogle gange vil man bare gerne lige strammes op... ;-)
Hver dag i november vil jeg lave planken. Jeg vil følge nedenstående program, og det ser jo ikke så slemt ud. Jeg håber på at få en strammere mave og mere tonede arme.
Hvis i har lyst til at være med, så gør endelig det! Held og lykke til jer :-D

Likes

Comments

Ja det lyder vanvittigt spændende, ikke?
Nu er der selvfølgelig en nogen, som ikke bryder sig om fisk eller skaldyr. Jeg er bare ikke en af dem ;-)
Jeg har spist blåmuslinger en del gange, men jeg har aldrig selv lavet det. Både fordi det ser svært ud, og fordi det ser dyrt ud.
Det er overhovedet ikke svært at lave, og det er egentlig heller ikke særligt tidskrævende. Det kan måske godt være lidt dyrt, men da jeg gik ind i Føtex i går, var muslingerne på tilbud til 25 kr. for 1,5 kg (de var tæt på sidste salgsdato, men det var jo ligegyldigt, da de skulle spises samme aften). Jeg havde ellers tænkt mig at bestille pizza, for jeg gad ikke noget, men jeg kunne bare ikke lade være. Så jeg tog muslingerne og den billigste pap-hvidvin, jeg kunne finde, og så smuttede jeg hjem.

Det var hyggeligt at lave sammen med min kæreste, og det smagte viiildt godt (måske fordi, jeg selv havde været med til at lave det)!
Han er og var dog lidt syg, så han havde ikke rigtigt nogen appetit...
Så naturligvis spiste jeg det hele selv ;-) Jeg følte mig meget rund bag efter, men det var det hele værd!

Og så lige med et glad hvidvin (som også er brugt i retten) til.

Likes

Comments

Noget af det bedste, jeg ved, er at putte på sofaen under et tæppe.
Jeg har lige fået dette nye tæppe af min svigermor. Hun har brugt næsten et år på at strikke dette tæppe til min kæreste og mig, og det er simpelthen så blødt og lækkert. Man kan bare putte sig ind under det, da det er så varmt og fluffy.
Så har vi selv valgt, at det skulle have striber af sandfarvet og grøn, så det også passer til vores andet tæppe, som er grå/grønt.
Hvad synes i om det?

Likes

Comments

Hej derude.

Der sker meget for tiden, så det har været rigtig dejligt med lidt efterårsferie. Jeg har dog været lidt i skole, da man ikke får efterårsferie på universitetet. Nu begynder eksamenslæsningen også snart, så det var rart med et lille break inden.
I dag har den bare stået på søndag med cookies og serier på sofaen. Det er den bedste afslutning på en god ferie, synes jeg ;-) Min kæreste og jeg er begyndt at se The Mentalist, og det kan anbefales, hvis i ikke allerede har set det (selvom det efterhånden er et par år gammelt nu).
I morgen skal jeg til jobsamtale med noget frivilligt arbejde, jeg vil lave ved siden af studiet og mit "rigtige" arbejde. Hvis de gerne vil have mig, fortæller jeg nok noget mere om det ;-)

Hav det dejligt!

Likes

Comments

Hej derude!
Dette er mit første blogindlæg nogensinde, og jeg er helt vildt spændt!
Nu er jeg også godt i gang med 3. semester af min bachelor, og jeg skal faktisk allerede til eksamen igen om en måneds tid. Jeg synes dog stadig, at der er lang tid til, så jeg tager det stadig stille og roligt.

I dag er jeg faktisk syg, så det eneste jeg skal er at gå ned i fakta og handle til aftensmad. I må have en dejlig dag derude. Nyd at solen skinner :-)

Likes

Comments

Instagram@sofielau

YouTube
Sofie Lau