WANTIES.

" Hey Piger! Det er Januar om lidt, hvilket vil sige at vi starter på et helt nyt år, yay. For mig betyder det også lidt udskiftning af gade…"

EN LØRDAG AFTEN

" Godaften piger! Jeg var her til aften sammen med min gode veninde Louise, vi fik noget lækkert mad og slappede ellers bare lidt af på stre…"

FREDAGS-HYGGE

" Hey piger! Jeg håber i nyder ferien, ligeså meget som jeg selv gør! Det er så skønt med noget tid, hvor man helt selv kan bestemme over hv…"

Contains affiliate links

Hey Piger!

Det er Januar om lidt, hvilket vil sige at vi starter på et helt nyt år, yay. For mig betyder det også lidt udskiftning af gaderobe og udrydning af alt det gamle tøj, jeg ikke bruger mere. Ovenfor ser i nogle af de items jeg godt kunne tænke mig, i min gaderobe i år 2018.
Jeg har længe gået og overvejet at købe mig et par dr Martens støvler, eftersom de er ekstremt essentielle at have i sin gaderobe, det er et par støvler der efter min mening passer til lidt af det hele. Jeg tror også at sådan et par støvler, bliver et af de køb jeg gør mig i paris, når jeg når dertil.

KYS


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Godaften piger!

Jeg var her til aften sammen med min gode veninde Louise, vi fik noget lækkert mad og slappede ellers bare lidt af på streetfood. Vi snakkede i et par timer, som veninder nu gør, i kender det nok... vi fik vendt hele verdensituationen, hvilket ofte er lige det man har brug for at få gjort.

Jeg havde i dag iført mig noget forholdsvist afslappet tøj, et par Levi's jeans og en striktrøje fungere altid perfekt til en hyggelig aften ude med veninderne. Håber i har haft en hyggelig Lørdag aften, og er klar til nytår imorgen?

KYS.

Likes

Comments

Hey piger!

Jeg håber i nyder ferien, ligeså meget som jeg selv gør! Det er så skønt med noget tid, hvor man helt selv kan bestemme over hvordan dagen skal forløbe sig. Idag har jeg været et smut i skønne Århus, med min veninde Jose. Vi var egenligt bare inde for at gå lidt rundt og hygge, men det tog selvfølgelig overhånd, hvilket det i og for sig, gør hver gang jose og jeg er et sted med butikker. Upsi...
Jeg købte en del items, tøj, smykker og tasker, jeg glæder mig til at vise jer i kommende outfit billeder. - Imorgen skal jeg være sammen med en veninde igennn, vi skal ind og spise noget lækkert aftensmad, og mon ikke jeg kan få taget lidt outfit billeder til jer der?

KYS.

Likes

Comments

HEY PIGER!

Hvor er det lang tid siden jeg har opdateret jer, og har gået med tanken længe om at starte op igen. Jeg har nu den perfekte mulighed for at få nogle fede billeder og indlæg op, da jeg i uge 7 rejser til Paris med min veninde Jose. -Derfor har jeg tænkt mig så småt at prøve at starten bloggen op igen, hvilket jeg er en smule spændt på!

Så hold jer opdateret - Ses snart.

KYS

Likes

Comments

Hey guys!
Jeg var i dag et smut inde i byen for at drikke en kop kaffe med min søde veninde Laura. Så hyggeligt.
Vi gik en lang tur eftersom vejret var skønt i dag, og derfor var det oplagt at tage nogle billeder af mit outfit til jer.


KYS

Likes

Comments

Hey guys.

Der er sket en masse ting, på det sidste stykke tid, jeg er startet i skole igen og jeg har allerede ca. et tons lektier for om ugen, hvilket lige kræver en masse tilvending haha. Derudover fik jeg forleden lavet en ny tatovering, og overvejer derfor at lave et indlæg omkring tatoveringer, hvor jeg fortæller om mine egne, og min holdning til tatoveringer.

Billederne ovenover blev taget i går, da jeg havde veninde-hygge med mine veninder, vi havde købt mad fra en mexicansk cafe som hedder Chido - Det er SÅ lækkert!

KYS.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Som nogen nok har bemærket, har min aktivitet her på bloggen ikke været helt optimal. Jeg tror bare jeg har haft behov for at nyde min sommerferie fuldt ud med min familie og venner, uden at have andre ting at tænke på. Derfor valgte jeg som bemærket at tage en lille pause. Men jeg er tilbage nu, med en masse nye spændene ting i vente.

Jeg skal starte i skole tirsdag, og derfor er der en masse ting jeg godt kan lide at få i orden før jeg starter, bla. at købe en ny skoletaske, blyanter, tøj osv haha. Tøj passer dog ikke så godt ind her, men en vigtig del for mig er egenligt altid at have noget nyt jeg føler mig tilpas i på min første skoledag... Lyder måske en smule skørt?

Nedenunder er der nogle af de items jeg går og drømmer om...


KNUS.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Forleden lavede jeg et indlæg "Styling Ganni dress" hvilket blev rimelig populært, derfor har jeg valgt endnu engang at lave et "Styling" indlæg. Denne gang har jeg udvalgt et item for Gestuz som jeg har prøvet at style. Jeg er helt vild med nederdele og især de lidt længere af slagsen. Derudover er leopard tendensen kommer lidt tilbage på det seneste, Ganni har bla. også lavet en kollektion kun med leopard, hvilket jeg synes er virkelig fedt.

Jeg har valgt at parre nederdelen med en fed grå sweatshirt trøje, da jeg synes at det giver looket et lidt sporty twist, derudover synes jeg at Ganni's sandaler passer perfekt til blandingen mellem det lidt rå, sporty og fine look, som outfittet har, Og selvfølgelig en mini citytaske fra Zara til at toppe det hele af med.

KNUS.

Likes

Comments

Hey piger!

Det har i dag ikke været det bedste vejr.. Hvilket selvfølgelig er mega nederen, eftersom det er sommer og at vi vitterligt burde tilbringe vores ferie på de danske strande med massere af sol.. Men det kommer vi desværre ikke til i år.. Virkelig ærgerligt.

Nå.. I dag har jeg været et smut på café med min veninde Eli, vi har drukket kaffe, og købt en smule ind til skanderborg festival.. Vi var på min nye yndlingscafe Mefisto, som er skide hyggelig at sidde på i flere timer, og bare snakke. Hvilket vi også gjorde.

Håber i har haft en hyggelig dag!

KYS.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Jeg studere jo i øjeblikket på handelsgymnasiet i Århus, og selvom tanken om skole, og at vi snart rammer enden af sommerferien ikke ligefrem er en super fed tanke, glæder jeg mig dog stadig til at få startet min hverdag op igen.
Noget af det fede ved at starte i skole igen, er at man har en undskyldning for at købe en ny taske, og jeg har derfor valgt at lave dette indlæg "SCHOOL KINDA BAGS" da jeg synes det er vigtigt at have en fed og comfy taske med i skole.
Jeg går bla. meget op i at min taske både er rummelig og comfy, to meget vigtige ting. Jeg har ovenover givet mit bud på hvad jeg synes ville være fede "skoletasker". Derudover skal det lige siges at jeg altså foretrækker en god skuldertaske i god kvalitet, frem for en rygsæk, da det ikke lige er my kind of thing, derfor ikke sagt af man sagtens kan finde en fed rygsæk, for det kan man uden tvivl.

KYS.

Likes

Comments

Hey guys!
Min veninde og jeg tog i går til København, og sidder lige nu på en café et sted i de hyggelige gader! Jeg har fået købt lidt sager rundt omkring, bla. et par herre fede sneaks jeg glæder mig til at vise jer!

Derudover tænkte jeg at jeg lige måtte vise jer mit outfit i dag, som jeg egenligt lidt har fortrudt pga af det meget varme vejr.

KNUS.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Jeg har forelsket mig en smule i kjolen ovenover! Det er et item der står øverst på min ønskeliste lige nu, og derfor tænkte jeg at jeg ville style den, så i kunne se hvilke items jeg ville sammensætte kjolen med!

Desuden vil jeg lige nævne at jeg smutter til københavn i aften! Så håber lidt på at jeg kan få lagt en masse outfit billeder op, samt billeder af hyggelige cafébesøg.

God søndag!

KYS.

Likes

Comments

Jeg har i dag været sammen med min veninde Karo, det er virkelig lang tid siden at vi har set hinanden, så vi fandt den lækreste café i latinerkvarterets hyggelige gader, og fik ellers vendt hele verdenssituationen! Skide hyggelig lørdag.

- Håber i har haft en skøn lørdag!

KYS.

Likes

Comments