OUTFIT.

" Hey guys! Jeg var i dag et smut inde i byen for at drikke en kop kaffe med min søde veninde Laura. Så hyggeligt. Vi gik en lang tur efters…"

UPDATE.

" WOOOW... Det er lang tid siden jeg har skrevet et Indlæg til jer..? Jeg må indrømme der er sket meget i mit liv siden sidst, og skolen har…"

CHIDO-AFTEN

" Hey guys. Der er sket en masse ting, på det sidste stykke tid, jeg er startet i skole igen og jeg har allerede ca. et tons lektier for om …"

Hey guys!
Jeg var i dag et smut inde i byen for at drikke en kop kaffe med min søde veninde Laura. Så hyggeligt.
Vi gik en lang tur eftersom vejret var skønt i dag, og derfor var det oplagt at tage nogle billeder af mit outfit til jer.


KYS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

WOOOW... Det er lang tid siden jeg har skrevet et Indlæg til jer..?
Jeg må indrømme der er sket meget i mit liv siden sidst, og skolen har været ekstremt presset i forhold til lektier, jeg er bl.a. lige startet i 2g - og guys... Det fandme rigtigt hvad folk siger? Det bliver det hårdeste år i mit liv, hvis lektiemængden samt antallet af afleveringer bliver ved, som de gør lige nu.
Og derfor synes jeg det har været svært lige at finde tid til alle de ting som jeg gerne vil... Derfor tror jeg at jeg valgte bloggen lidt fra.. Men! Jeg ville lige give jer en opdatering, og fortælle jer at jeg altså ikke er stoppet med at blogge, men at jeg måske ikke har tid til indlæg hver evig eneste dag. - Jeg vil dog prøve at gøre mit bedste!

KYS

Likes

Comments

Hey guys.

Der er sket en masse ting, på det sidste stykke tid, jeg er startet i skole igen og jeg har allerede ca. et tons lektier for om ugen, hvilket lige kræver en masse tilvending haha. Derudover fik jeg forleden lavet en ny tatovering, og overvejer derfor at lave et indlæg omkring tatoveringer, hvor jeg fortæller om mine egne, og min holdning til tatoveringer.

Billederne ovenover blev taget i går, da jeg havde veninde-hygge med mine veninder, vi havde købt mad fra en mexicansk cafe som hedder Chido - Det er SÅ lækkert!

KYS.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Som nogen nok har bemærket, har min aktivitet her på bloggen ikke været helt optimal. Jeg tror bare jeg har haft behov for at nyde min sommerferie fuldt ud med min familie og venner, uden at have andre ting at tænke på. Derfor valgte jeg som bemærket at tage en lille pause. Men jeg er tilbage nu, med en masse nye spændene ting i vente.

Jeg skal starte i skole tirsdag, og derfor er der en masse ting jeg godt kan lide at få i orden før jeg starter, bla. at købe en ny skoletaske, blyanter, tøj osv haha. Tøj passer dog ikke så godt ind her, men en vigtig del for mig er egenligt altid at have noget nyt jeg føler mig tilpas i på min første skoledag... Lyder måske en smule skørt?

Nedenunder er der nogle af de items jeg går og drømmer om...


KNUS.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Forleden lavede jeg et indlæg "Styling Ganni dress" hvilket blev rimelig populært, derfor har jeg valgt endnu engang at lave et "Styling" indlæg. Denne gang har jeg udvalgt et item for Gestuz som jeg har prøvet at style. Jeg er helt vild med nederdele og især de lidt længere af slagsen. Derudover er leopard tendensen kommer lidt tilbage på det seneste, Ganni har bla. også lavet en kollektion kun med leopard, hvilket jeg synes er virkelig fedt.

Jeg har valgt at parre nederdelen med en fed grå sweatshirt trøje, da jeg synes at det giver looket et lidt sporty twist, derudover synes jeg at Ganni's sandaler passer perfekt til blandingen mellem det lidt rå, sporty og fine look, som outfittet har, Og selvfølgelig en mini citytaske fra Zara til at toppe det hele af med.

KNUS.

Likes

Comments

Hey piger!

Det har i dag ikke været det bedste vejr.. Hvilket selvfølgelig er mega nederen, eftersom det er sommer og at vi vitterligt burde tilbringe vores ferie på de danske strande med massere af sol.. Men det kommer vi desværre ikke til i år.. Virkelig ærgerligt.

Nå.. I dag har jeg været et smut på café med min veninde Eli, vi har drukket kaffe, og købt en smule ind til skanderborg festival.. Vi var på min nye yndlingscafe Mefisto, som er skide hyggelig at sidde på i flere timer, og bare snakke. Hvilket vi også gjorde.

Håber i har haft en hyggelig dag!

KYS.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Jeg studere jo i øjeblikket på handelsgymnasiet i Århus, og selvom tanken om skole, og at vi snart rammer enden af sommerferien ikke ligefrem er en super fed tanke, glæder jeg mig dog stadig til at få startet min hverdag op igen.
Noget af det fede ved at starte i skole igen, er at man har en undskyldning for at købe en ny taske, og jeg har derfor valgt at lave dette indlæg "SCHOOL KINDA BAGS" da jeg synes det er vigtigt at have en fed og comfy taske med i skole.
Jeg går bla. meget op i at min taske både er rummelig og comfy, to meget vigtige ting. Jeg har ovenover givet mit bud på hvad jeg synes ville være fede "skoletasker". Derudover skal det lige siges at jeg altså foretrækker en god skuldertaske i god kvalitet, frem for en rygsæk, da det ikke lige er my kind of thing, derfor ikke sagt af man sagtens kan finde en fed rygsæk, for det kan man uden tvivl.

KYS.

Likes

Comments

Hey guys!
Min veninde og jeg tog i går til København, og sidder lige nu på en café et sted i de hyggelige gader! Jeg har fået købt lidt sager rundt omkring, bla. et par herre fede sneaks jeg glæder mig til at vise jer!

Derudover tænkte jeg at jeg lige måtte vise jer mit outfit i dag, som jeg egenligt lidt har fortrudt pga af det meget varme vejr.

KNUS.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey guys!

Jeg har forelsket mig en smule i kjolen ovenover! Det er et item der står øverst på min ønskeliste lige nu, og derfor tænkte jeg at jeg ville style den, så i kunne se hvilke items jeg ville sammensætte kjolen med!

Desuden vil jeg lige nævne at jeg smutter til københavn i aften! Så håber lidt på at jeg kan få lagt en masse outfit billeder op, samt billeder af hyggelige cafébesøg.

God søndag!

KYS.

Likes

Comments

Jeg har i dag været sammen med min veninde Karo, det er virkelig lang tid siden at vi har set hinanden, så vi fandt den lækreste café i latinerkvarterets hyggelige gader, og fik ellers vendt hele verdenssituationen! Skide hyggelig lørdag.

- Håber i har haft en skøn lørdag!

KYS.

Likes

Comments

Hey søde læsere!

I går var jeg sammen med min veninde Laura, og vi tog derfor et smut på stranden i et vejr der måske ikke lige var det bedste. - Så vi var derfor rimeligt hurtigt hjemme igen... Danmark... Typisk.

I dag skal jeg et smut ind til byen for lige at se nogle venner, og ellers står den bare på afslapning..

KYS.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey Girls!

Ofte er det mest stilsikre outfit det mest enkle. Jeg har sammensat et outfit jeg virkelig er helt vild med, kombinationen af det mere casual look, men på samme tid utrolig feminine, synes jeg passer utrolig godt sammen, -dog er det ikke det mest enkle outfit med jakken hehe.
Ofte er det sådan, at jeg virkelig har lyst til at hoppe i et par stilletter, når jeg har noget underdressed på... Men desværre er det sådan at vi i Danmark har et meget dømmende syn på mode og i sær når det kommer til min generation. - Derfor synes jeg at stilletterne ovenfor, passer godt til outfittet, da de er mere low-key, og sagtens kan bruges i hverdagen.

- God dag til jer!

KYS

Likes

Comments

Hallo piger!

Så er jeg kommet hjem til dejlige Danmark igen... Men jeg må indrømme at jeg savner de varme lande lidt for meget... Selvom det selvfølgelig er skønt at være hjemme, kan jeg allerede ikke vente med at smutte afsted igen!

Jeg har her til aften været ude ved min søde veninde Amalie, for at se hende og hendes familie's nye sommerhus! Hvilket btw er skide lækkert!
Noget af det mest hyggelige ved sommer er sommeraftener med veninderne, der er intet bedre.

Godnat til jer!

KNUS.

Likes

Comments