Hej alle sammen.

Den 13-14 december 2016 var jeg på en dejlig tur til Lübeck med min klasse, vi tog afsted fra vores skole kl. 06:00.

Omkring kl. 08:00 skulle vi med færgen, hvor vi alle skulle købe os nogle forsyninger til de næste timer i bussen. På færgen sad vi og spillede UNO og kigget på det flotte vand.

Vi ankom ca. kl. 11:00 på vores hostel på adressen Gertrudenkirchhof 4, Lübeck, Tyskland.Første dag gik på at vi var nede på det traditionelle julemarked for at se deres boder, julelys og stemningen. Vores hostel lå lige udenfor Lübeck midtby hvor julemarkedet lå. Vi gik det lille stykke der var derind, det første vi så var et lille "jule" tivoli, med et stort pariser hjul, som lyste i forskellige farver, karruseller og boder.Senere var vi i deres kendte marcipan land "Niedereger" hvor vi oplevet på et af deres etager, at der var lavet et landkort fyldt med mandler som skulle forme de forskellige lande, vi oplevet også deres mange forskellige skulptur, frugter, bygninger og en masse andet, alt sammen var lavet ud af ren marcipan.

Senere på dagen blev vi alle sluppet løs, mange tog ud for at shoppe, men mine veninder og jeg valgte i stedet for, at bruge 3 timer på en café, hvilket jeg fortrød, meget hurtigt, da jeg så alle de fede ting de andre havde købt.Om aften samme dag, tog min klasse og jeg ud for at spise, hvor efter nogle af os tog ud i en slikbutik og andre skulle prøve pariser hjulet igen.

Da vi alle kom hjem til hotellet, så nogle af os SKAM, da det var meget op i tiden dengang, andre af os gik i bad og spiste slik, nogle gav en dreng, fra min klasse, make-up på, hvilket ikke endte godt da han fik en allergisk reaktion.

Morgnen efter havde vi planlagt at vi skulle havde været ude for at se nogle af Lübeck's seværdigheder, vi så ca. 2-3 styks, men vi fandt hurtigt ud af at det gad vi ikke, så vi fik alle lov til at være på fri fod, indtil vi skulle mødes for at tage hjem igen.

På turen hjem skulle vi også forbi bordershoppen, hvilket var mega hyggeligt.Håber du vil læse med næste gang, når jeg fortæller om min tur til Berlin.

- Sofie


Likes

Comments