Härligt med Fredag?
Att det kan vara så skönt med fredagar, det är verkligen min favorit dag på hela veckan. Alla är så glada och oftast lite fint klädda, vilket jag tycker är jätte härligt!

Min fredag har hittills varit jätte bra! Skoldagen var över på ett kick, vilket var skönt. Kände att helg var behövligt. Efter skolan mötte Alicia, min bästavän upp mig. Vi gick till stan för att kika lite i affärer. Alicia letade efter snygga sommarkläder, hon åker nämligen till den varma solen strax. Jag är riktigt avundsjuk, men jag får bara hoppas på att sommaren strax kommer till Sverige. Själv hittade jag en ursnygg jacka på veromoda som jag blev helt kär i, tyvärr kom den inte med hem men istället köpte jag faktiskt en beauty blender.
Efter att vi gått igenom alla affärer tog vi oss en fika på rådhuset, vi satt även med var sin mattebok och pluggade till provet.

Hoppas ni haft en bra fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att blogga har alltid varit en dröm för mig som liten tjej. Jag var ofta inne på dem stor bloggarna och såg dem som mina största förebilder, och det gör jag än idag. Att kunna äga en blogg som bara växer dagligen, för att folk bakom sina skärmar är intresserade vad man gör och vad man har för åsikter kring saker-Jag tycker att det är så häftigt!

Jag tror jag var 9 år gammal och mina tjejkompisar fick starta en blogg för sina föräldrar. Men jag fick inte det, mamma och pappa tyckte att jag var för ung. Själv tyckte jag inte det, jag trodde att det var ur enkelt att ha en blogg. Man skrev lite varje dag vad det var man höll på med, sen var det inte mer de enligt mig. Allt såg så lätt ut när mina tjejkompisar satt och skrev, samma med de stora bloggarna.
Sen finns det en baksida också, den jag aldrig såg som liten tjej. Att internet är en stor värld, där man tror man kan få göra vad man vill. Det fanns inte på kartan enligt mig att elaka människor kunde klanka ner och vilja förstöra, jag trodde att alla ville väl.

Men det fick jag förklarat sedan, jag fyllde 11 och jag skulle äntligen få göra mitt Facebook konto. Pappa förklarade för mig att jag inte skulle acceptera konstiga vänförfrågningar. Vid samma tillfälle fick jag göra min första egna blogg, jag tror jag var den lyckligaste tjejen på planeten då.

Sedan insåg jag hur svårt det var, så jag tog bort den. Men idag vill jag försöka igen. För jag tycker fortfarande att blogga är ur häftigt!

Likes

Comments

​Hoppas ni får en bra dag. Kramis!

Likes

Comments

Suttit och diskuterat med mamma angående min träning, att jag måste ha ett mål att sträva efter.
Bara under de senaste två veckorna har jag tagit träningen på allvar. Oavsett väder och mitt mående SKA jag ut och springa+övningar varannan dag. Just för att jag mår psykiskt och fysiskt bättre, jag har även märkt att jag lägger mig tidigare på kvällen och får därför sova ut ordentligt. Det gör att jag presterar bättre i skolan. Bara att jag sover bättre och presterar mer i skolan har jag märkt efter att jag började träna regelbundet.

Förut tränade jag när jag kände för det, det kunde vara en gång i veckan och knappt det. Så länge jag åkte till ridskolan och red var jag nöjd.

Berätta därför för mamma att "varför började jag inte med detta tidigare" fick ett snabbt svar tillbaka att jag måste hålla detta nu, se till att jag verkligen sköter mitt "schema"
Därför har vi nu kommit fram till att jag ska springa tjurruset med mamma till höst.

Tjurruset är ett lopp för dem som är 15 år och uppåt. Loppet är en mil genom den värsta terrängen du kan tänka dig.
Men detta ska bli kul, nu har jag något att verkligen träna för!

Likes

Comments

Vaknade runt nio och var helt inställd på att det var Lördag morgon, tills jag såg på displayen att det faktiskt var Söndag. Helgen har verkligen susat förbi i absolut snabbast farten, men det förklarar bara att jag har haft roligt.
Fredag till lördag sov jag hos min kompis Alicia. Vi har inte riktigt gjort något speciellt under dagarna. Men så fint väder det har varit har vi faktiskt varit ute, fredag eftermiddag tog vi en powerwalk upp till berget för att träna lite på ute gymmet och joggade sen ner till kvantum och köpte oss lite gott. Sedan spenderade vi kvällen framför fångarna på fortet.
Lördag förmiddag såg princip lika dan ut, vi var nog ute och gick i två timmar. Riktigt skönt var det, solen sken så att man verkligen blev helt varm i kroppen och man hörde små fåglar kvittra. Är inte det tecken på att våren ligger bakom molnen?

Idag har jag faktiskt inga större planer, dagen får bli som den kommer! Nu tänkte jag kliva upp och göra lite frukost.

Likes

Comments

Välkommen!

Kul att du hittat hit, vore jätte kul om du stannade och följde min vardag!
Jag heter Sofie Knutsson och är femton år gammal. Jag är en sprallig och glad tjej som ser vardagen på små röda rosor, så ofta jag kan i alla fall. Jag går sista året på högstadiet och gör det bästa utav situationen gällande betygen. Försöker se framåt till allt positivt, med ett leende på läpparna går det också snäppet snabbare har jag kommit på. Jag är alltså oftast glad 24 timmar om dygnet.

På min fritid gör jag nog inget större speciellt jämfört med de andra ungdomarna i min ålder. Jag pluggar tills allt är slut och jag inte orkar mer. Skulle jag inte plugga sitter jag på hästryggen, springer runt i ett par joggingskor eller umgås med mina vänner. Den större skillnaden skulle nog vara att jag föredrar en hemmakväll med mina absolut bästa vänner förre en fest, jag kanske är jätte konstigt men roligt har jag alltid ändå! Vilket jag tycker är viktigast.

Jag har även ett par bästa vänner, som jag också kallar "min familj". Mamma och pappa skilde sig när jag var sex år gammal så de bor inte under samma tak. Idag har mamma en ny man och pappa en ny fru.
Kan man säga att "från början" var det bara jag och min storebror, sedan fick vi en lillasyster på mammas sida. Får även inte glömma mina älskade djur. Hos pappa bor vovven Frasse och katten Alva, sedan bor lilla katten Lakrits och ett gäng fiskar hos mamma.
Kan nog inte säga så mycket mer om familjen, mer än att jag älskar dem allihopa!

Ska bli jätte kul att få uppdatera här vad jag hittar på och även vad jag har för åsikter och tankar kring saker och ting.
Återigen, kul att du hittat hit och hoppas att du stannar! Kram Sofie.


Likes

Comments