Har införskaffat mig fyra tallrikar från Mateus och servetter från Carolina gynning. Allt från IK form i Värnamo, där har dom alla märken jag älskar!


Kuriosa: jag äääälskar porslin och kan på riktigt gå i en sån butik i timmar.

När man väl har köpt mateus vill man bara ha mer 😓😂

Likes

Comments

Denna helgen har varit välbehövlig kan jag säga. På lördagen jobbade jag ett extrapass 11-16. Sen åkte jag hem och gjorde planka tills Max kom hem. Riktigt mysig kväll med min favorit! På söndagen skulle max äntligen vara ledig från det han har hållit på med varje helg sen i början på september så vi passade på att göra något ihop. Ärligt talat så tror jag inte att vi har gjort något ihop sen vi kom hem från Stockholm i Augusti så detta var välbehövligt. Vi åkte till Jönköping för att inhandla ny tv-bänk och lite annat smått och gott. På kvällen åkte jag till Olivia för att hjälpa henne att välja tapeter och sen bjöd hon på go fika. Väl hemma så hade max redan skruvat ihop bänken och vi hjälptes åt att sätta upp den, blev verkligen så himla bra!

Idag är jag ledig och jag vaknade upp med pepp-humör vilket är toppen då jag har tänkt måla det sista och sedan leta upp alla julsaker för att gå igenom vad jag behöver köpa! 😄 ha en underbar dag!

Likes

Comments

Det är fredag. Efterlängtade fredag! Brukar vanligtvis vara ledig denna helgen men jag skall jobba ett extrapass imorgon lördag, skönt med lite extra pengar.

Resten utav min lediga helg är rätt oplanerad, är sugen på god mat tillsammans med min sambo och sen behöver jag åka till ikea ytterligare en gång. Skräll va? Får se om någon vill följa med mig 😂😄

Nu ska jag förbereda mig för jobb. Ha en underbar helg! ❤️

Likes

Comments

En affär jag hittar mer och mer i är New yorker, man kan hitta många fina plagg till billiga priser. Denna gång blev det en lite höstigare klänning i vinrött för endast 169kr.

Köpte mig även ett lite festligare linne i rött.

Likes

Comments

Måndag är min favoritdag på veckan utan tvekan! Hade man frågat mig för något år sedan hade jag förknippat måndagar med ångest. Men inte längre! Ser det mer som en nystart. Kan vara min favoritdag för att jag alltid är ledig på måndagar också ;)

Började dagen med nyhetsmorgon som vanligt, oftast många intressanta ämnen och bra programledare. När malou efter tio börjar skall det mycket till för att jag skall fortsätta titta (intressanta ämnen). Hon är nämligen ingen favorit hos mig, avbryter alltid sina gäster och har en sån tråkig ton. Idag var det inte så värst intressant så därför förflyttade jag mig till källaren för att måla lister och foder till våra nya innedörrar. Blir så himla bra och nu är vi snart helt färdiga invändigt!

Nu har jag precis ätit lunch och nu inväntar jag favoritprogrammet Real housewifes of Beverly hills ;) är en riktig Real housewifes nörd som har sett de flesta avsnitten. Sen i eftermiddag skall vi till banken för möte, alltid spännande. Nu skall jag måla ett lager till innan jag förflyttar mig till soffan.

Ha en underbar vecka! ❤️

Likes

Comments