I glossyboxen denna månaden fick jag med ett nagellack från ciate i den finaste färgen någonsin, använder vanligtvis bara nagellack från hm då jag tycker att de har bäst pris och bäst hållbarhet. Men nu har jag fått en ny favorit!

Går köpa lacket lite överallt, så ser ni det - köp!

Ni som känt mig sen lååång tid tillbaka kanske minns att jag var nagelbitare, bet något fruktansvärt på naglarna och jag har provat alla möjliga saker för att sluta men inget har hjälpt. Men nuuuu! Titta på dom, mina egna naglar.

Beslutade mig bara en dag för att sluta och nu ser dom ut såhär! Allt går om man vill 😘

Likes

Comments

Får mina ryck ibland när jag bara vill möblera om hela huset, ett sådant ryck fick jag i lördagskväll(!!) jag gjorde om lite i sovrummet, b.la detta hörnet. Hängde en spegel på väggen innan men jag satte istället upp två tavlor som stått i källaren och samlat damm. Bytte även tv-bänk och bar ner en byrå som bara stått i ett hörn av sovrummet och samlat damm. Blev bra tycker jag! Ska försöka ta bilder på helheten i rummet någon dag.

Likes

Comments

MÅNDAG
shopping i jönköping, nya dynor skulle inhandlas.

TISDAG
Lunch med mamma, måla samtliga garderobsdörrar och lister i huset.

ONSDAG
Jobb och sedan storstädning, fortsätta och måla blir det säkert med.

TORSDAG
Åka till värnamo och göra nytt pass med mamma, sen skall det inhandlas mat och annat gott inför helgen. Skall även svänga förbi Brännehylte för att besöka världens bästa blomstersaffär.

FREDAG
Kommer en massa matjord och stenmjöl som vi skall fixa med, sen blir det ett kvällspass på jobbet följt av obligatorisk fredagstaco.

LÖRDAG
Jobb hela dagen och fest på kvällen.

SÖNDAG
Valborg och då är det fest följt av sigges! En liten turnering i sporthallen skall också hinnas med.

Bild från sommarens kräftskiva.

Likes

Comments

Min favoritbloggerska tipsade om hur man kunde odla egna tomater på ett väldigt enkelt sätt och jag provade därför detta för några veckor sedan.

Har du en kruka, valfri tomatsort och lite jord hemma så är det bara att prova. Jag gjorde detta på onsdagen och satte krukan i det fönstret där jag har mest sol och på fredagen kunde jag se hur något grönt kom upp ur jorden. Så himla häftigt, och enkelt!

Här kan ni läsa om hur man gör!

Likes

Comments

Beställde hem en ny ögonprimer från nyx och en ny palett i superfina färger.

När jag sminkar mig så använder jag mig alltid utav jordnära färger och i denna paletten fanns de så många fina nyanser. Jag har inte provat den än men de andra produkterna jag har från makeup revolution har varit jättebra.

Jag passade på nu när cocopanda hade lite kampanj på dessa grejer så jag fick detta för runt en hundralapp vilket är ingenting, och så bra för mig som aldrig sminkar mig till vardags och inte vill lägga allt för mycket pengar på smink.

Likes

Comments

Sovmorgon, nyhetsmorgon, långfrukost och mys med denna killen. OCH DET ÄR FREDAG?

Är egentligen ledig i helgen men jag tog ett extra pass imorgon men är ledig söndag, måndag och tisdag så jag klagar inte!

Nu: fixa lunch och göra mig iordning för ett stängningspass på jobbet.

Likes

Comments

Hört så himla mycket bra om glossybox så jag var helt enkelt tvungen att prova. I just denna boxen var det inte jättemycket som tilltalade mig men det fina nagellacket och primern kommer komma till användning. Tänkte att jag skulle prova någon månad till och se om de kommer mer för mig. Men det är verkligen så kul att få paket och inte ha någon aning om vad man får, precis som julafton.

Riktigt kul affärsidé och för 139kr kan man ju prova i alla fall.

Likes

Comments