Header

Igår var verkligen en turbulent dag haha. Massa nytt att ta in, långa flygresor och dåligt med sömn och mat.. Nu har vi sovit första natten på hotellet och kl 12 ska vi vara utcheckade härifrån för att leta nya äventyr i Nusa Dua!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag och Johanna på Joe & The Juice och väntar med varsin god dricka. Om 50 min går planet och vår första mellanlandning blir i London!

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe medan jag checkar av min packningslista att allt är nerpackat för idag åker jag nämligen till Bali!!! Ska bli så spännande och att jag åker med bästa Johanna gör ju resan komplett.

Snart kommer de och hämtar mig och då bär det av mot Landvetter.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag vart i stan för att springa några ärenden och det har inte vart helt kul då det började snöa i Göteborg idag.. Typiskt att snön kommer efter jul och nyår haha

Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp kaffe och kolla på Harry Potter tillsammans med Axel

Hur det såg ut imorse när jag vaknade. Inte helt överlycklig över snön kan man väl säga

Likes

Comments

Idag runt 3-tiden mötte jag upp JJ vid järntorget för att sätta oss inne på brygghuset och ta ett glas vin. Slutade med att Fredrik och Jake kom och vi stannade där till ca halv 9. Supertrevligt. Skulle ju egentligen vaccinerat mig inför asien men det får bli imorgon istället. Nu ligger jag i sängen helt utmattad och tänkte sova för att orka morgondagen!


JJs middag som jag såklart smakade lite av :)

Likes

Comments

Godmorgon! Jag sitter i sängen och dricker lite kaffe för att kunna starta dagen. När jag druckit upp tänker jag faktiskt ta mig till gymmet och springa av mig lite. Dock får jag ta det lite lugnare än vanligt då jag känner att förkylningen börjar smyga sig på igen. Vill inte bli sjuk innan jag åker till Asien!

Raggsockor är ett måste en dag som denna, kram

Likes

Comments