Header

Igår fick jag köpt 2 nya boodys som jag tycker är fett snygga.<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag en liten road trip till Varberg där jag träffa Moa. Vi åkte till Ullared för att köpa liter saker till hennes lägenhet eftersom hon & hennes pojkvän ska flytta till sin första lägenhet snart, så glad för deras skull. Jag fick även köpt lite saker.

När vi va på väg tillbaka ringde båda våra telefoner där våra föräldrar ringde & frågar om vi levde? Vi förstod inte riktigt va de mena med det, men det visade sig att en man hade kört rakt in i Ullared under stängningsdags. Så vi hann precis åka ifrån Ullared innan allt hann hända & det känns ganska bra. Men jag tycker verkligen synd om de människorna som blev skadade igår, hoppas alla klara sig hyfsat bra. Ni kan läsa mer om detta på Aftonbladet.

P.s Det är bara det färg glada skalet som är nytt från ullared.

Likes

Comments

Min underbara bästavän hade Pink Party i helgen & det va jätte roligt. Så den kvällen kommer vara ett väldigt bra minne fram över.

Likes

Comments

Jag fick ett par jätte snygga slippers av min underbara pojkvän när jag kom hem från Rossö där jag firade min midsommar med familj & vänner. Linus vet precis vad jag tycker om, dessa skor har jag viljat ha ett tag också så jag är super nöjd & tacksam. ♡

Likes

Comments

Hej mina kära.

Idag är det måndag den 12 juni & jag är fortfarande säng liggandes... Jag vaknade runt 10.00 tiden men gjorde inte frukost förrän vid 12.00.

Min önskan är att jag vill blogga mer än vad jag gör just nu, men det blir inte kul för er eller mig när jag inte kan göra någonting mer än att gå på promenader eller bara ligga i sängen, eller?!!? Så jag tänkte bara bekräfta för er att jag kommer göra mitt bästa för att blogga när jag kan & har gjort någonting kul som jag vill dela med mig av. Håll ut bara, det kommer bli bättre när jag får börja göra mer saker för läkaren. Jag ska på återbesök om 2 veckor & då hoppas jag på bra besked. Kram

Likes

Comments

Vattenmelon 🍉

Hej på er, ny dag & nya möjligheter.

Idag har jag ätit sommarens första vattenmelon & det är lika gott varje år, Yammi!

Idag har jag & Linus inte gjort något mer än att gå på en promenad då vi har vart väldigt sega. Mamma & pappa har gäster över så vi kommer nog bara hålla de sällskap & mysa med mat & god saker. Kram♡


Likes

Comments

Kvälls s♡l
I ♡ U

Hej på er mina kära♡

Idag är det fredag & jag vakna runt 12.00 idag, det va väldigt skönt att få sova ut lite extra idag faktiskt. Jag har sovit ganska dåligt de senaste nätterna speciellt på sjukhuset, så jag håller på att sova ikapp mig lite, haha!

Dagens planer är att jag ska till läkaren om 1h för att byta plåster på ryggen då de har lossnat & jag vill inte riskera att få någon infektion eller något liknande... Sen ska jag gå på en promenix eftersom jag måste träna upp min kondition plus muskler efter operationen & senare ikväll kommer nog Linus hit. Vi ska nog inte göra något speciellt eftersom jag inte kan/får göra så mycket just nu!

Igår hade jag väldigt mycket energi & kraft så jag & Linus gick en lite längre promenix igår kväll, vi gick ner till sjön för att mysa lite & ta fina bilder då det va en väldigt fin kväll. Men vi stanna inte så länge eftersom knotten åt upp Linus, haha! :P Kram

Likes

Comments