​Hej och välkommen till min nya blogg! ​Jag tänkte berätta lite om mig själv: 

- Mitt namn är Sofie och jag har precis fyllt 20 år.
- Jag är barnskötare och arbetar just nu på en förskola i Enköping.
- Den 1 Mars flyttar jag till Falun tillsammans med min kärlek.
- På fritiden är jag så mycket jag bara kan med Timothy, mina vänner och våra familjer.
- Jag älskar att vara ute och gå.

För er som redan känner mig eller har följt min tidigare blogg kan jag berätta lite om vad som har hänt i mitt liv sen dess. I juni tog jag ju som sagt studenten, och tiden efter det har varit mycket upp och ner. Jag har insett vilka som är mina riktiga vänner, och dessa håller jag fast vid. Jag har även fått ett lång vikariat på en förskola i Enköping och varit där sedan i Augusti, och även varit månadsanställd sedan i Oktober. 

I slutet av Juni träffade jag även Timothy, vi började träffas mer och mer och allt bara klickade. Och jag tror inte vi varit ifrån varandra en dag sedan dess. Eftersom min familj bor ute på landet så har jag faktiskt bott hos Timothy sedan ungefär 6-7 månader tillbaka. Timothy har planer på att studera vidare inom företagsekonomin, så vi bestämde oss för att flytta till Falun. Just för att jag har släkt och familj där, plus att det kan vara väldigt skönt att komma till en helt ny stad med ett tomt bagage. Vi började att leta jobb och lägenhet och så vips så fixade vi det! Den första mars går flyttlasset upp i Dalarna till en mysig liten 2:a på 52 kvm!

Det känns lite läskigt men oerhört spännande självklart! Det börjar närma sig nu, lådorna är packade och lägenheten står tom och väntar på oss där uppe nu! 

Hur som helst så flyter livet på. Hade en bra födelsedag i söndags som började med en pannkaksfrukost som Timothy hade ordnat redan 7:15 på morgonen, sedan bar det iväg hem till mig där jag fick fina presenter! Fick mycket bra och välbehövliga saker till lägenheten, bland annat en dammsugare, duschstång med olika hyllor på, en bakmaskin och en fin ljuslykta. Kvällen avslutades sedan med en god buffé på Asian Wook tillsammans med Timothy, Alex och Lena. 

Igår var jag tillbaka på jobbet, blev dock en kort dag 7.30-12. För vid 12 åkte vi till Falun, för då skulle jag på arbetsintervju! Det kändes som den gick rätt så bra, så vi håller alla tummar och tår för att det blir någonting av det! Vi hälsade även på farmor, åt en god lunch/middag(?) och sedan var de så snälla så vi fick komma in i lägenheten och mäta alltihopa! Vi åkte sedan hem i spöregnet och överlevde hela vägen hem när jag körde, otroligt! 

Idag blev det också jobb, 7-16.15. Och efter det var jag så trött så jag somnade medans Timothy kliade mig på ryggen haha, sedan vaknade jag av att han skulle på träning så vi sa hejdå och sen så la jag mig och sov en stund till. Förstår inte, jag är så himla trött hela tiden! 

Menmen, nu kommer han strax hem! Nu kom Petter hem också, så jag får väl vara med honom en stund tills Tim kommer hem! Ha det så bra så länge! 


Likes

Comments