Hej finisar!

Har funderat mycket under den senaste tiden på att byta bloggportal och har blivit allt mer säker för varje dag. Har hållit på i några dagar nu med att få över mina inlägg som finns här dit, och nu är det mesta över. Så från och med nu hittar ni mig på http://www.devote.se/sofiejanssons. Hoppas att ni fortfarande vill följa mig där! Den nya bloggen finns även på Blogkeen, så det är ett enkelt sätt att kunna ta del av mina kommande inlägg.

Tack för allt nouw!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Månadens blogg

Nu kör jag igång en ny bloggtävling, du har nu chansen att bli min månadens blogg! Två vinnare kommer att bli utsedda i slutet på denna månad, och reglerna är lika enkla som vanligt.

Reglerna är:

* Följ mig här på nouw och/eller på appen Blogkeen (både och för att öka din möjlighet till att vinna)

* Kommentera detta inlägg att du är med!

För att ytterligare öka din chans till att vinna:

* Nämn på din blogg att du är med i min tävling.


Tävlingen avslutas som sagt i slutet på februari, närmare bestämt den 28:e februari.

Likes

Comments

Hade en underbar dag igår med min fina. Vi började dagen med att ta det lugnt lite framför tv samtidigt som vi käkade frukost. Runt 13 begav vi oss mot Skärholmen. Tror att jag bara varit där en gång tidigare och det var för flera år sedan, så det blev som ett helt nytt köpcentrum att utforska haha. Det blev en del shopping och en riktigt god lunch. Några timmar senare tog vi bussen till Heron City där vi gick på bio. Filmen som vi såg var Split. Det var inte den bästa filmen jag sett men definitivt sevärd och vi båda fick en rejäl tankeställare och funderingar efter att ha sett den.
Vi kom sedan hem vid 10 och då var båda rätt så slut och kvällen spenderades framför en film i sängen. En riktigt mysig och underbar lördag helt enkelt!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Jeans HÄR / 2. Tröja HÄR / 3. Nätstrumpbyxor HÄR

Någon som har gått och blivit riktigt populärt den senaste tiden är nätstrumpbyxor. Vet inte än vad jag tycker om den trenden, men jag i alla fall inte införskaffat mig det. Om jag ska vara helt ärlig så känns det inte riktigt som min stil. Det kan vara sjukt snyggt på vissa men är väldigt tveksam på att det skulle se bra ut på mig.

Vad tycker ni om denna trend?

Likes

Comments

Weey, äntligen fredag! Trots att jag började tidigt imorse fick jag ändå som ett rus i kroppen när jag vaknade. Vet inte riktigt varför men det är något speciellt med fredagar som gör mig så taggad haha.
Jag slutade vid 13 idag och väntar nu in L som ska komma och då hade vi tänkt gymma. Vi hade tänkt köra ben och mage idag. Annars blir det nog ingenting speciellt som händer idag. Jag och L har hans lägenhet för oss själva så vi lär mysa ned oss i sängen framför en film när vi kommer hem sen :-)

Likes

Comments

Det finns vissa stunder i mitt liv där jag känner mig otroligt svag. Jag vill vara starkare, jag vill inte ge upp. Men ibland uppstår det situationer där allt man byggt upp bara bryts ned till 0 igen, på bara några sekunder. Det känns som att om jag bara hade varit stark så hade saker och ting varit så mycket enklare. Men livet är inte enkelt, utan jag måste börja se varje motgång som ett sätt för mig att bli ännu starkare. Det låter ju så enkelt, och jag önskar verkligen att det vore det också. Jag oroar mig ofta kring saker (och nej, det har absolut ingenting att göra med mitt förhållande), och tänker alldeles för mycket. Stundtals vill jag bara sluta tänka, tankarna tar över alldeles för mycket.

Detta var ett ganska deprimerande inlägg men bloggen är ett sätt för mig att skriva av mig på, och lätta på den tyngden som man ibland har inom sig. Jag har, precis som alla andra, både bra och dåliga dagar.

Likes

Comments

Instagram@sofiejanssons