Sofieelinjansson@sofieelinjansson

fredag igen och jag är ledig!
Vi har spenderat förmiddagen med Emma och tjejerna! Blev lunch ihop på Max. konstigt att man åker till jobbet när man väl är ledig ;)..  har super fint väder hos oss idag! jag som trott att jag bara kunde drömma om att få ta på mig klänning i år och svettas som en gris ändå!

Nu ska vi göra oss iordning så vi kan gå ner mot stan på Stadsfesten som är hos oss i Linköping.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gud så mycket jag har och saknar hästar i mitt liv! Var bara ren lycka att få sitta upp igen  (med lite rädsla). Att man fortfarande  Vet hur man gör fast det gått flera år.. Är som när man lärt sig att cykla då glömmer man aldrig bort hur man gör. EN dag ja då ska jag ta mig f*n ha en egen häst!  Det är så härligt och befriande att sitta upp på hästryggen och bara släppa allt annat och bara koncentrera sig på det kan för just då.

Likes

Comments

Tog oss en tripp till pappa och deras stuga bort mot Öregrund. hade en supermysig kväll. God mat och trevligt sällskap! sov över i stugan innan vi begav oss vidare hem till mamma på kräftkväll.

Likes

Comments

Fick för oss på semestern att åka till Göteborg för att sova på hotell och gå på Lucas första Fotbolls match!
han tyckte det var super roligt men lite "rädd" först när alla buade och skrek, innan han kom på själv att han också kunde skrika och bua.. haha!
hade super Nice väder och Lucas var väldigt duktig och lyssnade på oss och hade humöret på topp!

Likes

Comments

Hallå Bloggen!
Nu var det ett bra dag sedan jag uppdaterade här! Har både hunnit med det ena och det andra.  Kommer en liten uppdatering med bilder av vad jag gjort i sommar på semestern.

lite bilder ifrån när vi var på Gotland!

bilder ifrån när vi var till Vadstena och badade.

Likes

Comments

Hej Bloggen!
Har hunnit med en hel del den jag skrev här sist. Kom dessutom hem från Gotlanf idag.
Haft en kanon vecka på ön, sett mycket fina och nya platser och ätit  God mat!

kommer att lägga upp lite bilder och skriva vad vi gjort osv!

ha det så bra så hörs vi mer ikväll eller imorgon!

Likes

Comments

sitter just nu i en koja med Lucas under bordet! varit varmt och super skönt ute idag här i Sigtuna,
inväntar lite pizza som Jonas och hans pappa åkt iväg ocj köpt nu. åker ju som sagt till Gotland imorgon bitti!!  ska bli spännande och roligt att uppleva Visby!

Likes

Comments

Är just nu på grönalund och gör det osäkert!! Spelar spel och dricker god dricka! Jonas har lyckas vinna en groda till Lucas sen har jag träffat lite gamla vänner! Super roligt att se er!
Hoppas ni alla andra har en trevligt tisdags kväll!!!

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag blogga och mamma har hunnit vara här på besök, vi har varit iväg och badat och haft utflykter.jag har jobbat massor och varit ute med tjejerna. Så här kommer ett inlägg med massor av bilder från veckan som varit! :)

Likes

Comments

Igår hade vi tid på allergicentret för barn, vi har ju misstänkt att L hat astma eller ev någon pollen allergi. Hade tid vid 14 så Jonas hämtade upp oss en stund innan så att vi kom iväg. Vi fick börja med att läkaren undersökte Lucas sen fick vi föra ett springtest, de gillade Lucas han sprang och skrattade hela tiden. Blev ett pricktest, näsodling och lite annat. Han gjorde alla saker helt galant!! Han fick hamburgare efter eftersom han varit så himla duktig!
Så vi får vänta in alla resultat nu och se vad som händer.. Har iaf fått astma medicin som vi ska börja ta så fort vi tagit ett prov på Vc som vi tyvärr ej kunde ta igår.

Likes

Comments