Godmorgen bloggen.
Så er vi stået op herhjemme, uh det er luksus med en baby der har sovet fra 22-9.30 UDEN afbrydelser. Føler mig godt udhvilet for mig og Niko væltede omkuld på sofaen og vågnede først kl 4 i nat... Så det er også blevet til et par gode timer til moren - jeg har næsten helt ondt i ryggen af alt den liggen.

Nu hygger Mollie og mor på sofaen sammen, vi ser fjernsyn og træner ryggen. Min lille primadonna vil jo helst have den skide ammepude under sig når hun ligger på maven. Nå, men ja vi ser fjernsyn og shit hvor er jeg lykkelig for at jeg har en baby der kan underholdes så nemt! Jeg har ellers altid svoret at jeg ikke ville være en af de dovne mødre der fodrede deres barn af med tv eller iPad osv. Men det er sgu da guds gave til forældre!

Jeg håber alle har haft en dejlig weekend! Det har vi ihvertfald i den lille lejlighed. Den har både stået på sjov og leg og selvfølgelig fredagslik og Vild med dans!!! Mikkel har været hos farmor og farfar og Niko i byen med drengene. Mollie og mor har været på besøg hos mormor og Bo og spise frikadeller, så alt har sgu da været fryd og gammen. Og for at slutte weekenden af med manér tog vi ud og bowlede med familien igår aftes. Mollies første gang på en bowlingbane. Tjek! Det var skide sjovt, jeg var MEGA ringe, men det var rart at der skete lidt hvor jeg kunne være med! (Er ved at blive sindssyg over at være bundet til Mollie).

Nu vil jeg snart lave noget morgenmad og komme i tøjet. Molsen skal have sig en ny vinterdragt så hun er klar på sne og vintervejr, så vi må en smuttur ned i byen. Og så skal vi bare vente på at farmanden kommer hjem og hygger om os. Det har været en travl weekend med knap så meget tid til at være kærester, så jeg glææææder mig til god aftensmad, hygge på sofaen og selvfølgelig finalen i Robinson!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så blev det lørdag, og Mollie og jeg er alene hjemme. Jubii rigtig mor/datter tid, så bliver det ikke meget bedre. Drengene er sgu skredet fra os- farmand skulle ud med drengene (heldige asen, glææææææder mig til det bliver min tur) og Mikkel skulle hjem til farmor og farfar og hygge.

Så i dag har vi bare haft tøsehygge - vi har gynget, sunget, tumlet og haft besøg af verdens dejligste "moster" Anne. Som btw havde kage med!! Dobbelt gevinst!!
Mollie er lige stået op fra sin middagslur (=ingen aften for mig selv), så jeg har haft lidt tid til at hygge med film, musik og oprydning. Yes det skete, JEG har også ordnet huset lidt i dag. Det er jeg faktisk efterhånden blevet ret god til. Det har forandret noget i mig at blive mor, hvilket Niko er reeeet glad for. Det er dog stadig ham der står for rengøringen - jeg er bare hende der tager rodet og får det til at rode et andet sted!

Jeg har også haft lidt tid til at ordne lidt på lillepigens værelse, SOM JEG ELSKER! Synes det er blevet så godt - og meget af det er faktisk hjemmelavet af min bedre halvdel. Det flotte hus på billedet er 100% hjemmelavet, og et meget simpelt DIY projekt. Jeg er helt vild med det, synes det har så meget charme og så er der faktisk utrolig meget plads til opbevaring! Det tog Niko et par timer at få den bikset sammen, og har kostet langt under det halve af hvad den artsfæller gør i butikkerne. Så morlille er super glad!

Den lilles sky over sengen er også en af Nikolajs hjemme projekter og jeg er fuldstændig forelsket i den! Den giver det varmeste, roligste lys der passer perfekt til en lille babys værelse. Især når man skal skifte ble om natten og ikke vil blænde babyen fuldstændig!
Jeg satte ham igang med lampen allerede inden Mols var født fordi jeg bare VILLE have sådan en - og så er den kønsneutral så den kan også komme op på næste babys værelse (når den engang melder sin ankomst).

Jeg er så glad for de rammer vi har fået skabt ind til prinsessens værelse, ja der mangler stadig lidt småting. Men alt i alt er jeg sååååå tilfreds! Vi har valgt at gøre værelset personligt ved at hænge billeder af Mollie selv samt hele hendes familie op. Så er der noget at snakke om, og kigge på når hun bliver lidt ældre. Det er sådan en fin lille detalje!

Nu skal jeg have pakket verdens lækreste lille smile baby ned i autostolen og så skal vi om til mormor - VI SKAL NEMLIG SPISE FRIKADELLER!!

God lørdag aften til jer alle fra Mollie og mor.

Likes

Comments

Hej bloggen!
Åh Gud hvor er det længe siden jeg har lavet et indlæg.. Tiden er bare fløjet afsted med 200 kilometer i timen, og jeg har slet ikke kunne følge med. Undskyld undskyld undskyld!!
Imellem efterårsferie (ja så langt tilbage er vi), Mikkels 8 års fødselsdag, et forhold der liiiige skulle finde sin plads igen, en baby der bare har fart på og nogle sindsyge deprimerende tanker/følelser, ja så har der bare ikke været tid til bloggen også.
MEN! Mama bear er ovenpå igen og har fuld smadder på overskuds kontoen, så nu slipper I ikke for mig mere.
AND IT FEELS GOOD.

Nå, men lillepigen er sgu i mellemtiden blevet hele 5 måneder (shit!) og jeg kan bare slet ikke forstå hvor tiden er blevet af. Bliver en smule panisk og angst når jeg tænker på at livet går så stærkt.... Jeg kan slet ikke klare tanken om at mit lille menneske der ikke kunne holde hovedet selv og som sov 20 ud af døgnets 24 timer, nu sidder selv - UDEN HJÆLP, spiser grød med stor velbehag, ruller fra rug-mave, OG har fået sin første tand (hvilket gør det amning der en smule mere nervepirrende). Amen come on, giv dog lige moren her en chance for at suge alting ind, vende det i maven og SÅ forholde sig til det.
Nå, men når alt det så er sagt, så er det virkelig også lækkert med en baby der kan lidt mere end bare at være en slaskedukke. Åh hvor vi hygger, og altså med vi så mener jeg rent faktisk vi, som i Mollie og mig. Vores bånd er bare fuldstændig magisk - og wow vi bruger mange timer på at ligge og grine til hinanden og synge og pludre sammen (for vi forstår hinanden 100%). Det er også meget rart at jeg ikke er så skide bange for hendes nakke mere, det har resulteret i noget mere vild leg! Molsens favorit er klart hvor jeg smider hende på hovedet og så kysser hende helt vildt ned af maven og ind på halsen. Haha, sidder med et kæmpe smil på læben fordi jeg mærker den følelse hun giver mig når hun griner. #altformegetmor


Nå, men det var også bare lige mit "great comeback", nu skal jeg nok sørge for at være lidt mere aktiv!

God weekend skønne læsere

Likes

Comments

Holy moly!!
Mollie sover stadig for nat, ja hvis man altså kan kalde det det når klokken snart er 13? Den lille skid har sovet i 14 timer nu, og er stadig ikke vågnet! Jeg har været inde hos hende mindst 20 gange for at tjekke op på hende - bliver så nervøs når hun sover så længe. Ja ja det er noget pjat, men jeg skal bare lige ind og se maven gå op og ned før jeg kan slappe af i hovedet.

Mine bryster er på størrelse, nej nok større end Linse's lige pt og de er fuldstændig spændt ud! For pokker hvor kan det være smertefuldt når der går så mange timer uden at man har fået ammet - jeg føler virkelig de kan eksplodere any moment!!
Min søde veninde har lånt mig en brystpumpe, og jeg har slet ikke fået den brugt. Jeg har nok været lidt nervøs for hvordan sådan en fungerer. Vil mit bryst blive revet i stykker eller vil alt mælken gå til spilde (Mols vil ikke drikke af flaske). Men må indrømme at jeg STÆRKT overvejer om jeg skal få malket ud (ja ved godt det er det mest nederen udtryk) og så lette trykket lidt.
Jeg har allerede skiftet ammeindlæg og top en gang, så nu må prinsessen meget gerne vågne og redde mor fra ømme bryster!
Så nu har lillemor både været i bad, fået barberet ben, plukket øjenbryn, og nu har jeg sat mig i sofaen med min morgenmad og prøver at få tiden til at gå. Så må vi se hvor meget andet jeg når!

Og hey, til alle jer mødre der bander på den anden side af skærme fordi jeg "brokker" mig; jeg ved jeg ikke må klage over at hun sover længe og igennem om natten. Jeg ved jeg har det nemt og er også MEGET taknemlig ❤️ Er sgu så heldig med min lille sovetryne!

Likes

Comments

I dette triste, grå efterårsvejr, hvor regnen og kulden virkelig har meldt sin ankomst kan det sgu være lidt kedelig at gå hjemme på barsel. Der er ikke rigtig mulighed for at komme ud og lege, og de lange gåture er blevet en del kortere fordi jeg simpelhent hader at være ude i kulden.
Der er sikkert en million ting jeg kunne give mig i kast med herhjemme, f.eks. vasketøjet, eller tømme opvaskemaskine eller ja, få den skide støvsuger ud af skabet - just for once. Men altså, det er jo også så dejlig at ligge på sofaen og slappe af mens den lille sover. Dilemma dilemma!!

Jeg nyder at bruge mine formiddage på at se noget godt i tv'et. Men efter allerede 5 måneder på barsel er det lidt som om man har set det hele. (De er jo så super gode til at genudsende)

Jeg har derfor lavet en lille liste med serier som jeg nyder at se:

Keeping up with the Kardashians
Bones
Say yes to the dress
New Girl
Desperate housewives
Masterchef dk
Perception
Glee
Sex and the City
Dr. Phil

Likes

Comments

Nu er både N og jeg selv mega vandhunde og elsker alt hvad der har med vand og plasken at gøre. Og det er noget vi har bestemt at Mollie også skal være - nej, hun har ikke noget valg! Men som med alt andet (ad mor pral) er vores lille baby sgu så nem og hun har fra første øjeblik elsket vandet! Ingen pyller eller frygt - hun er bare så klar til at svømme og lege.
Det hjælper selvfølglig at både mor og far er meget stille og rolige omkring det, og bare kaster os ud i det. Jeg tror 100% på at babyerne kan mærke hvis forældrene er nervøse så derfor har Nikolaj og jeg aftalt at vi ALTID skal være rolige og vise Mols at vi er okay med tingene. Dette gælder også når den dumme sygeplejerske stikker mors lille prinsesse så hun skriger af smerte. "Så skat, det er så fint. Du er dygtig, det er jo ikke slemt" samtidig med at man har sat det største falske smil på læben.. Tja, det er bare en ting man ligeså godt kan vænne sig til... Lettere sagt end gjort!

Vi har valgt at vi ikke vil gå på hold - det er mest fordi Mollie sover så længe at det er umuligt at få det til at passe med de tider som badeland tilbyder. Men det gør jo også bare at farmand kan være med, og det er virkelig noget både Mollie, far og ikke mindst mor nyder. Hold op hvor er det sexet og sødt og lækkert når min Nikolaj svømmer rundt og synger og leger og hygger med Mols - seriøst man bliver jo så klar til at føde et helt fodboldhold til manden!
Man kan virkelig mærke at man får et tæt bånd med hende, og hun knytter sig utrolig meget til en når man svømmer rundt med hende på armene. Hold kæft det er så dejligt! Derudover er det også skide sjovt at kaste rundt med hende, og svinge hende i vandet, og når ja, vi må ikke glemme det berygtede dyk, hvor baby tager turen helt ned under vandet og kommer op igen til en mor, der igen har sat det der falske smil på læben, mens hun jubler "sååååå flot lille skat! Jubii hvor sjovt" mens alt indeni siger "UH min lille pige".. Herhjemme er det mest far der laver dykkene!

Vi prøver så vidt som muligt at komme afsted mindst en gang om ugen så vi holder hendes glæde ved vand ved lige og så vi får brugt hendes krop. Det er jo så skide godt for de små poder at lege rundt i vandet og det udfordrer deres motorik og balance. Jeg har læst at det stimulere de syv sanser; syns- høre- lugte- smags- berørings- ledmuskel- og labyrintsansen hvilket jo klart er et kæmpe plus! Og så er der jo den bonus at de bliver så dejligt trætte efter alt den møflen rundt samt alle de indtryk = forældreaften med alt det må indebære!! Wuhu ❤️

Jeg glæder mig så meget til hun bliver lidt ældre og rigtig kan plaske rundt! Så skal Mollie og mor en tur i rutchebanen med badedragten helt oppe i numsen - så kommer der sgu fart på!

Faktaboks:

- baby skal ikke have ble på i vandet, men badebukser, der slutter tæt om lårene

- det er godt med et ekstra håndklæde til at pakke baby ind i fra og til omklædningsrummet

- ha noget tykt creme med til babys hud da kloren kan udtørre huden 

- klor er ikke farlig og huden kan sagtens tåle det. Det er heller ikke farligt hvis baby sluger vand

- ha lidt mad med til baby hvis du ikke ammer 

God dag venner, xo

Likes

Comments

Puha tiden flyver afsted - Mollie er allerede 4 måneder gammel!? Hvor er tiden blevet af? Er den forsvundet væk i bleskift, amning og søvnige dage? Har jeg nydt den første tid med min lille guldklump nok - ååååh, jeg får den jo aldrig tilbage.. Ja nu bliver lillemor helt rørt!

Når jeg tænker tilbage på den dag hvor jeg sad hjemme på toilettet med graviditetstesten i hånden og overvejede om jeg turde tisse på den af frygt for hvad den viste, ja så kan jeg helt begynde at grine! Hold op hvor er det lang tid siden at de to små streger på displayet (overdynget med tis fordi jeg åbenbart ikke kunne finde ud af tage en graviditetstest) dukkede frem og bekendtgjorde min nye titel; MOR. Og hvor er der dog sket meget siden!
9 måneder med kvalme, halsbrand og nogle ekstra kilo var alt der skulle til for at skabe vores lille nus. Når ja, og selvfølgelig lige agten mellem mor og far inden!

Nu sidder jeg her, i sofaen og nyder synet af min helt fantastiske datter, der lige er begyndt at gumle i sine lækre, svedige fødder, og tænker "Har vi virkelig lavet dig? Tænk at jeg har fortjent dig i mit liv". Jeg føler mig simpelhent så skide heldig, ikke nok med at jeg har verdens bedste familie, kæreste, papsøn, svigerfamilie og hund (Ok lidt klamt at nævne ham, men han betyder altså også meget for mig) ja så har jeg sgu også fået tildelt mig jordens, nej undskyld, universets SKØNNESTE BABY ❤️
Og nu skal det hele jo ikke lyde fuldstændig lyserødt, for der er da også gange hvor jeg synes at hun er en lille bandit - som sover på de forkerte tidspunkter og skider alt alt for meget! Hun er dyr  i drift, og tager meget tid og som skrevet tidligere; medfører en masse bekymringer!! 

Men man får fandeme så meget ud af sådan et lille menneske! Og det gør bare op  or alle de småting man synes kan virke som minusser midt om natten


Der er selvfølgelig ikke så meget gang i Mols endnu, altså det vildeste hun kan pt er sgu nok at sidde selv i sofaen - godt nok oppe i hjørnet, men det tæller vel også? Når det så er sagt så er det som om der sker så mange nye ting med hende HELE TIDEN! Jeg synes ikke det er lang tid siden hun ikke engang kunne holde sit hovede selv, og nu ligger hun dælme på maven hele tiden og kigger på sig selv i spejlet (mors lille ego trold).
Hun er en rigtig lille grinebider, og altid glad! Tror sammenlagt Mollie har grædt i 5 minutter - ikke om dagen, men i hele sit liv!
Hun er så nem, og altid storsmilende. Hun smelter mors hjerte hver evig eneste gang hun bryder ud i et grin - det gør det ekstra lækkert når grinet kommer på grund af noget farmand gør ved hende.
Man oplever en helt nyt form for kærlighed efter man har fået sådan en lille en ind i sit liv, og man lærer at værdsætte nogle helt andre ting. Nu er det ikke en pizza kl lort om natten mens man er rimelig vissen, eller en fridag/pjækkedag fra skolen - nu er det når ens baby opdager nye ting og udvikler sig hver dag! Og let's be honest, også hvis man kan få lov at sove længe 😝

Nå, nu vil jeg lege lidt med prinsessen inden hun skal sove til middag og mor skal gøre klar til gæster i aften.
Håber i får en god aften, xo

Likes

Comments

Så blev det fredag igen, og jeg har faktisk glædet mig utrolig meget til weekenden!
Lillemanden er i sommerhus med farmor og farfar (heldige skid) så mig og N skal bare hygge og lave noget god mad og hvis jeg er heldig, se Vild med Dans i aften!!

Nikolaj kom tidligt hjem fra job og det passede bare så super godt med at Mols lige var puttet ind til middag, så vi har haft de sidste 3 timer for os selv! WUHUUUU, så bliver det ikke en bedre start på weekenden! Når jo, min skønne kæreste kom også lige hjem med den smukkeste buket hvide roser! Åh sikke en romantiker.
Så nu har vi smidt os ude på altanen med kold cola, musik og solskin - tak efterår, for at være så utrolig mild og smuk i år!!

Når prinsessen vågner vil vi ned i byen og shoppe lidt (hun mangler!!!) og handle til aftensmad.
Vi får gæster i morgen så der skal vist også ordnes lidt i huset - mor her har ikke løftet en finger i hjemmet hele ugen. Så jeg må hellere få gang i støvsugeren og støvkluden, så kan N underholde den lille imens. Win win -eller, jeg ville sgu da helst ligge inde i sofaen og nyde synet af dem to sammen, meeeeen ja. Sådan er det at være voksen er jeg blevet fortalt, der er åbenbart pligter??

Håber i alle får en helt fantastisk skøn weekend!
Læs med i morgen når jeg skrive et indlæg om Mollie og hendes første 4mdr ❤️

Likes

Comments

 I dag deler jeg et meget ærligt og personligt indlæg om de ting jeg synes er svært ved at være mor. Og ja, det er måske et lidt svært emne at skrive om når min lille prut ligger foran mig og storsmiler – shit der findes bare ikke noget smukkere end det barn jeg (og lidt niko) har produceret! Hun er den blideste og sødeste baby, så nem og rolig og sjov – synes allerede hun har fået en helt fantastisk personlighed. Jeg kunne aldrig ønske mig en skønnere pige og tro mig, jeg har det næsten FOR nemt. Men der er nogle tingjeg har fundet svære end jeg havde troet jeg ville, og jeg synes det har ændret mig lidt at blive mor.

Lad os starte med det knap så seriøse.

Shoppegen: Mit shoppegen har altid været stort, jeg har dog været meget fornuftigt mht. mine penge og har aldrig været en impulskøber! Efter at Mols er kommet til verden så skal jeg love for at jeg har fået blod på tanden. Hold nu op hvor findes der meget sødt babytøj – og interiør til børneværelset!! Jeg har lyst til at købe nyt hele tiden, og er ved at blive sindssyg over ikke at kunne få det behov stillet. Vores økonomiske situation er ikke ligefrem den bedste, jeg er på SU og Niko får lærlingeløn, så vi er ikke dem med flest penge, hvilket gør det næsten umuligt at købe alt det jeg ønsker mig. Og ja, som JEG ønsker mig. Mollie er sgu da ligeglad med om hendes body er af et bestemt mærke eller ser ud på en bestemt måde – men det er mor altså desværre ikke. Det er faktisk en af de ting jeg har ændret syn på efter jeg er blevet mor. Jeg kunne sagtens nøjes med aflagt tøj og h&m – men uha nej, nu er det kun det bedste der dur! WTF?

Søvn: Okay, nu vil de fleste der kender mig nok grine højlydt! For jeg har vitterligt verdens nemmeste baby når det kommer til søvn .Lige siden Mols blev født har hun sovet flere timer end hun har været vågen, og det har været så mega dejligt. Det føles som om det har været en blid start på min rolle som mor, så jeg har kunne vænne mig til at have en lille baby samtidig med at have overskuddet til de nye (begrænsede) udfordringer. Men jeg er bare så træt alligevel! Det kan selvfølgelig have noget at gøre med at jeg er så dårlig til at få sovet når jeg har muligheden for det – men jeg kan ikke så godt li’ at sove om formiddagen når jeg er alene med hende. Om aftenen, når Mollie endelig er blevet puttet, hvilket er ret så sent i tiden - lillefisen har fået en ny rytme der hedder at hun først sover omkring midnat (en laaaaang dag for mor) så har jeg bare brug for tid for mig selv. Når hun er kommet i seng så er jeg ”færdig” med at være mor, og har bare brug for enten tid med N eller tid til mig selv. Så jeg indrømmer det gerne, og nu vil andre mødre nok skælde mig ud på den anden side af skærmen, men jeg kan godt vente med at gå i seng til ved en 2 tiden. Og så er det ret så hårdt at blive vækket igen ved en 7 tiden… (Jeg ved det, it’s my own fault)

Min krop: Som jeg har skrevet om tidligere har min krop været igennem noget af en forandring. Jeg er så småt begyndt at vænne mig tilt anken om at det er sådan her den ser ud nu, punktum. Der er intet at gøre ved striberne og appelsinhuden – deal with it Sofie. Men derfor synes jeg stadig det kan være svært at håndtere til tider. Jeg ville godt nok ønske at min krop så ud som alle de kendtes efter de 9 længste måneder – jeg mener, seriøst, hvorfor har de kendte ikke et eneste strækmærke? Og hvordan smider de kiloene så f****cking hurtigt efter fødslen.

Kærestetid: Bliver vores forhold nogensinde det samme igen?Jeg synes sgu nogen gange det er svært at være gået fra at være kærester med masser af tid til hinanden, til at være blevet forældre, med knap så meget tid til andet end bleskift, amning og oprydning. Og jeg ved godt at vi LIGE har fået en baby og at ting tager tid og energi og opmærksomhed. Men for pokker hvor kan jeg godt længes efter dag uden børn, hvor det bare er mig og Nikolaj og hvor vi kan gøre lige hvad vi vil, lige når vi vil. Og så måske ligge på en strand i Grækenland og nyde drinks og god mad – og dyrke god sex i vores smukke suite!! (åååh hvorfor føles udsigterne til det så langt væk) Alle nybagte forældre kan nok stemme i når jeg siger at der ikke er så meget tid til filmaftener, eller nætter hvor man bare ligger og snakker om alt og intet i sengen.. Eller sov-længelørdage (disse er stadig eksisterende for Niko). Bare det med at huske at kysse hinanden kan ligge ret langt omme i baghovedet – og jeg ELSKER ellers at kysse. 

Sofietid: I forlængelse med at jeg godt kunne bruge noget mere kærestetid, så kunne jeg satme også godt bruge noget Sofietid! Åh hvor har det været svært at vænne sig til at skulle sætte sig selv fuldstændig i anden række. Jeg elsker at være mor, men savner altså også bare at være Sofie. Der bruges mange timer om dagen, ja faktisk alle timer, på at være mor. Fra det øjeblik min prinsesse vågner, til det øjeblik hun går i seng. Og det er en lang dag. Jeg kan godt få det lidt klaustrofobisk over at have bettepigen på mig hele dagen. Jeg elsker at være sammen med hende, det behøver jeg ikke uddybe yderligere, men jeg kan også blive træt af at være mor engang imellem. I hvertfald lige i tiden hvor det kun er mor der kan! Derudover er det er som om at når jeg endelig får fred (Niko tager hende, eller hun sover) så kører min hjerne, og det er faktisk kun Mollie der florere rundt deroppe.  Jeg savner lidt at kunne prioritere mig selvfrem for alle andre – og ja, jeg ved det lyder som om jeg er en mega egoist men man har altså brug for at pleje sig selv engang imellem. Jeg savner at få en iskold Mokai og gå fuldstændig amok i byen med mine veninder, men jeg ammer stadig og har derfor nogle restriktioner for hvad jeg kan gøre. Jeg glæder mig til at kunne få lidt mere frihed, og I kan tro at når Mollie skal begynde på grød og ikke er så afhængig af mine bryster, ja så skal mor her SOVE LÆNGE og have den vildeste bytur med sine tøser igen, og spise masser af chokolade, og ryge vandpibe med min kæreste.    

Bekymringerne: Holy Moly! Efter jeg har presset min lille guldklump ud af min krop og budt hende velkommen til denne verden har jeg ikke haft et øjeblik uden bekymringer! Jeg kan næsten bekymre mig om alting – og jeg har ellers aldrig set mig selv som en pyllermor! Men jeg skal love for at jeg har ændret mig, når det kommer til min egen lille skat. Og nej, det er ikke på den der overdrevent curling-mor agtige måde hvor jeg pakker min baby ind i vat osv.  
Jeg har bla. haft det rigtig svært med Mollies nakke da hun var helt lille. Jeg var sikker på at hun nok skulle tabe hovedet og dermed knække nakken, og enten blive hjerneskadet eller simpelhent dø (undskyld for det meget ligefremme sprog).. Det var vildt ubehageligt at have det sådan, og gjorde faktisk at jeg på et tidspunkt havde det svært ved at andre end mig eller Niko skulle holde hende. Og det er altså noget lort at have det sådan når ALLE så gerne vil holde og nusse og lege med hende (who can blame them). Derudover bekymrer jeg mig rigtig meget om, om jeg er nok sammen med Mollie – leger jeg nok med hende, snakker jeg nok med hende, kigger jeg nok i øjnene, nusser jeg nok, bliver hun nok stimuleret, synger jeg nok sange, ”hun kan ikke rulle om endnu, har jeg så ikke fået trænet nok med hende”, alt sådan noget, og hold kæft hvor er det en plage. For selvfølgelig gør jeg tingene godt nok, det fortæller folk mig jo hele tiden. Jeg synes det er en helt anden verden efter at jeg er blevet mor,der er mange flere skræmmende ting og jeg har fået en del flere bekymringer i mit liv end da jeg bare var en 22-årig pige der kun skulle tænke på sig selv(og selvfølgelig Mikkel og Niko). Jeg har altid lidt af angst, og har gået til psykolog for det for at få nogle redskaber til at håndtere mine tanker. Det har hjulpet mig enormt meget at jeg har arbejdet med min angst, og efter jeg har været i Afrika er jeg blevet mere ”normal”. Men jeg må indrømme at efter Mols er kommet er jeg begyndt at få noget af angsten tilbage. Jeg bruger mange timerpå at være bange for om Mollie dør. Jeg ved det er total vildt at tænke så meget over det, men det gør jeg! Jeg er panisk for at miste hende, og kan næsten finde på nye måder der kan ske hende noget konstant. Det er rigtig hårdt at have det sådan og tager mange kræfter, jeg er konstant i beredskab og opmærksom på de mindste ting ved Mollie. Hvis hun sover for mange timer i streg er jeg altid inde og se på hendes mave, eller lytte til hendes vejrtrækning. Og når Nikolaj er hjemme så sender jeg ham derind af frygt for hvad jeg møder når jeg går derind. Hader det. Det er virkelig svært at være mor når man har så mange grimme tanker, men jeg arbejder på dem og synes det er blevet bedre!

 Når alt dette er sagt så ELSKER jeg jo at være mor, det er det mest vidunderlige der er sket for mig! Jeg har aldrig følt så stor en kærlighed før, og jeg forstår nu hvad folk mener at man bliver fuldstændig overvældet med følelser når sådan en lille en kommer til verden. Nåh ja, det er også et lille minus – jeg tuder konstant!!! ”Skide mor-hormoner, for pokker det er jo bare en kattekilling i en reklame” … Nå, men nu er hele min familiesamlet på sofaen, og jeg er overlykkelig for dem! 

Så jeg river mig løs fra computerskærmen og slutter mig til de andre!   

Likes

Comments

Så er efteråret ved for alvor at have meldt sin ankomst, og det lækre sensommervejr er pist forsvundet. Desværre, mor her nød ellers at der var lunt og solskin når jeg skulle ud på mine (tvungne) gåture med barnevognen og Kalle.

Jeg har ikke fået købt mig en efterårs/overgangsjakke endnu, synes det er så svært at finde den helt rigtige. Den må gerne være lækker og smart, men samtidig praktisk. Anyway, sort er jo altid et sikkert hit - men det kan godt være en lidt problematisk farve når man har en baby der gylper. Det stads kan efterlade nogle nasty pletter.
Så jeg har prøvet at finde nogle jakker i fine neutrale farver.
Jeg har shoppet rundt på asos.com og synes egenligt de har nogle gode bud. Jeg ved at de fleste nok er lidt for kolde, men hey! hvis de er fede og man kan have en varm trøje på indenunder så er det da også godkendt?!

Derudover har asos.com lige pt op til 50% off, så det er da værd at give det et kig.
Jeg har smidt nogle billeder ind af de jakker jeg kigger på, og håber at det kan give lidt inspiration til jer lækre tøser der lige stå og mangler en til samlingen.
Ps. de kører jo HELDIGVIS også med Plus size på asos!!!!!! (til os der ikke har smidt babykiloerne endnu)Glamorous Waterfall Foux, leather jacket
399.99 .-

Cooper & Stollbrand Longline Wool Trench
1.999.96 .-

Barney's Originals PU Biker Jacket With Faux Fur Collar
479.99 .-

ASOS Oversized Waterfall
284.99 .-

ASOS Bonded Trench in Midi Length with Belt Loop detail
449.99 .-

Bomber Jacket In Diamond Quilt
269.99 .-

ASOS Waterfall Mac in Soft
374.99 .-

Brave Soul Longline Belted
240 .-

Parka London Astra Faux Fur
1.099.98 .-

ASOS Midi Rain Parka
419.99 .-

Likes

Comments

Instagram@sofiehougaard