Holy moly!!
Mollie sover stadig for nat, ja hvis man altså kan kalde det det når klokken snart er 13? Den lille skid har sovet i 14 timer nu, og er stadig ikke vågnet! Jeg har været inde hos hende mindst 20 gange for at tjekke op på hende - bliver så nervøs når hun sover så længe. Ja ja det er noget pjat, men jeg skal bare lige ind og se maven gå op og ned før jeg kan slappe af i hovedet.

Mine bryster er på størrelse, nej nok større end Linse's lige pt og de er fuldstændig spændt ud! For pokker hvor kan det være smertefuldt når der går så mange timer uden at man har fået ammet - jeg føler virkelig de kan eksplodere any moment!!
Min søde veninde har lånt mig en brystpumpe, og jeg har slet ikke fået den brugt. Jeg har nok været lidt nervøs for hvordan sådan en fungerer. Vil mit bryst blive revet i stykker eller vil alt mælken gå til spilde (Mols vil ikke drikke af flaske). Men må indrømme at jeg STÆRKT overvejer om jeg skal få malket ud (ja ved godt det er det mest nederen udtryk) og så lette trykket lidt.
Jeg har allerede skiftet ammeindlæg og top en gang, så nu må prinsessen meget gerne vågne og redde mor fra ømme bryster!
Så nu har lillemor både været i bad, fået barberet ben, plukket øjenbryn, og nu har jeg sat mig i sofaen med min morgenmad og prøver at få tiden til at gå. Så må vi se hvor meget andet jeg når!

Og hey, til alle jer mødre der bander på den anden side af skærme fordi jeg "brokker" mig; jeg ved jeg ikke må klage over at hun sover længe og igennem om natten. Jeg ved jeg har det nemt og er også MEGET taknemlig ❤️ Er sgu så heldig med min lille sovetryne!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

I dette triste, grå efterårsvejr, hvor regnen og kulden virkelig har meldt sin ankomst kan det sgu være lidt kedelig at gå hjemme på barsel. Der er ikke rigtig mulighed for at komme ud og lege, og de lange gåture er blevet en del kortere fordi jeg simpelhent hader at være ude i kulden.
Der er sikkert en million ting jeg kunne give mig i kast med herhjemme, f.eks. vasketøjet, eller tømme opvaskemaskine eller ja, få den skide støvsuger ud af skabet - just for once. Men altså, det er jo også så dejlig at ligge på sofaen og slappe af mens den lille sover. Dilemma dilemma!!

Jeg nyder at bruge mine formiddage på at se noget godt i tv'et. Men efter allerede 5 måneder på barsel er det lidt som om man har set det hele. (De er jo så super gode til at genudsende)

Jeg har derfor lavet en lille liste med serier som jeg nyder at se:

Keeping up with the Kardashians
Bones
Say yes to the dress
New Girl
Desperate housewives
Masterchef dk
Perception
Glee
Sex and the City
Dr. Phil

Likes

Comments

Nu er både N og jeg selv mega vandhunde og elsker alt hvad der har med vand og plasken at gøre. Og det er noget vi har bestemt at Mollie også skal være - nej, hun har ikke noget valg! Men som med alt andet (ad mor pral) er vores lille baby sgu så nem og hun har fra første øjeblik elsket vandet! Ingen pyller eller frygt - hun er bare så klar til at svømme og lege.
Det hjælper selvfølglig at både mor og far er meget stille og rolige omkring det, og bare kaster os ud i det. Jeg tror 100% på at babyerne kan mærke hvis forældrene er nervøse så derfor har Nikolaj og jeg aftalt at vi ALTID skal være rolige og vise Mols at vi er okay med tingene. Dette gælder også når den dumme sygeplejerske stikker mors lille prinsesse så hun skriger af smerte. "Så skat, det er så fint. Du er dygtig, det er jo ikke slemt" samtidig med at man har sat det største falske smil på læben.. Tja, det er bare en ting man ligeså godt kan vænne sig til... Lettere sagt end gjort!

Vi har valgt at vi ikke vil gå på hold - det er mest fordi Mollie sover så længe at det er umuligt at få det til at passe med de tider som badeland tilbyder. Men det gør jo også bare at farmand kan være med, og det er virkelig noget både Mollie, far og ikke mindst mor nyder. Hold op hvor er det sexet og sødt og lækkert når min Nikolaj svømmer rundt og synger og leger og hygger med Mols - seriøst man bliver jo så klar til at føde et helt fodboldhold til manden!
Man kan virkelig mærke at man får et tæt bånd med hende, og hun knytter sig utrolig meget til en når man svømmer rundt med hende på armene. Hold kæft det er så dejligt! Derudover er det også skide sjovt at kaste rundt med hende, og svinge hende i vandet, og når ja, vi må ikke glemme det berygtede dyk, hvor baby tager turen helt ned under vandet og kommer op igen til en mor, der igen har sat det der falske smil på læben, mens hun jubler "sååååå flot lille skat! Jubii hvor sjovt" mens alt indeni siger "UH min lille pige".. Herhjemme er det mest far der laver dykkene!

Vi prøver så vidt som muligt at komme afsted mindst en gang om ugen så vi holder hendes glæde ved vand ved lige og så vi får brugt hendes krop. Det er jo så skide godt for de små poder at lege rundt i vandet og det udfordrer deres motorik og balance. Jeg har læst at det stimulere de syv sanser; syns- høre- lugte- smags- berørings- ledmuskel- og labyrintsansen hvilket jo klart er et kæmpe plus! Og så er der jo den bonus at de bliver så dejligt trætte efter alt den møflen rundt samt alle de indtryk = forældreaften med alt det må indebære!! Wuhu ❤️

Jeg glæder mig så meget til hun bliver lidt ældre og rigtig kan plaske rundt! Så skal Mollie og mor en tur i rutchebanen med badedragten helt oppe i numsen - så kommer der sgu fart på!

Faktaboks:

- baby skal ikke have ble på i vandet, men badebukser, der slutter tæt om lårene

- det er godt med et ekstra håndklæde til at pakke baby ind i fra og til omklædningsrummet

- ha noget tykt creme med til babys hud da kloren kan udtørre huden 

- klor er ikke farlig og huden kan sagtens tåle det. Det er heller ikke farligt hvis baby sluger vand

- ha lidt mad med til baby hvis du ikke ammer 

God dag venner, xo

Likes

Comments

Puha tiden flyver afsted - Mollie er allerede 4 måneder gammel!? Hvor er tiden blevet af? Er den forsvundet væk i bleskift, amning og søvnige dage? Har jeg nydt den første tid med min lille guldklump nok - ååååh, jeg får den jo aldrig tilbage.. Ja nu bliver lillemor helt rørt!

Når jeg tænker tilbage på den dag hvor jeg sad hjemme på toilettet med graviditetstesten i hånden og overvejede om jeg turde tisse på den af frygt for hvad den viste, ja så kan jeg helt begynde at grine! Hold op hvor er det lang tid siden at de to små streger på displayet (overdynget med tis fordi jeg åbenbart ikke kunne finde ud af tage en graviditetstest) dukkede frem og bekendtgjorde min nye titel; MOR. Og hvor er der dog sket meget siden!
9 måneder med kvalme, halsbrand og nogle ekstra kilo var alt der skulle til for at skabe vores lille nus. Når ja, og selvfølgelig lige agten mellem mor og far inden!

Nu sidder jeg her, i sofaen og nyder synet af min helt fantastiske datter, der lige er begyndt at gumle i sine lækre, svedige fødder, og tænker "Har vi virkelig lavet dig? Tænk at jeg har fortjent dig i mit liv". Jeg føler mig simpelhent så skide heldig, ikke nok med at jeg har verdens bedste familie, kæreste, papsøn, svigerfamilie og hund (Ok lidt klamt at nævne ham, men han betyder altså også meget for mig) ja så har jeg sgu også fået tildelt mig jordens, nej undskyld, universets SKØNNESTE BABY ❤️
Og nu skal det hele jo ikke lyde fuldstændig lyserødt, for der er da også gange hvor jeg synes at hun er en lille bandit - som sover på de forkerte tidspunkter og skider alt alt for meget! Hun er dyr  i drift, og tager meget tid og som skrevet tidligere; medfører en masse bekymringer!! 

Men man får fandeme så meget ud af sådan et lille menneske! Og det gør bare op  or alle de småting man synes kan virke som minusser midt om natten


Der er selvfølgelig ikke så meget gang i Mols endnu, altså det vildeste hun kan pt er sgu nok at sidde selv i sofaen - godt nok oppe i hjørnet, men det tæller vel også? Når det så er sagt så er det som om der sker så mange nye ting med hende HELE TIDEN! Jeg synes ikke det er lang tid siden hun ikke engang kunne holde sit hovede selv, og nu ligger hun dælme på maven hele tiden og kigger på sig selv i spejlet (mors lille ego trold).
Hun er en rigtig lille grinebider, og altid glad! Tror sammenlagt Mollie har grædt i 5 minutter - ikke om dagen, men i hele sit liv!
Hun er så nem, og altid storsmilende. Hun smelter mors hjerte hver evig eneste gang hun bryder ud i et grin - det gør det ekstra lækkert når grinet kommer på grund af noget farmand gør ved hende.
Man oplever en helt nyt form for kærlighed efter man har fået sådan en lille en ind i sit liv, og man lærer at værdsætte nogle helt andre ting. Nu er det ikke en pizza kl lort om natten mens man er rimelig vissen, eller en fridag/pjækkedag fra skolen - nu er det når ens baby opdager nye ting og udvikler sig hver dag! Og let's be honest, også hvis man kan få lov at sove længe 😝

Nå, nu vil jeg lege lidt med prinsessen inden hun skal sove til middag og mor skal gøre klar til gæster i aften.
Håber i får en god aften, xo

Likes

Comments

Så blev det fredag igen, og jeg har faktisk glædet mig utrolig meget til weekenden!
Lillemanden er i sommerhus med farmor og farfar (heldige skid) så mig og N skal bare hygge og lave noget god mad og hvis jeg er heldig, se Vild med Dans i aften!!

Nikolaj kom tidligt hjem fra job og det passede bare så super godt med at Mols lige var puttet ind til middag, så vi har haft de sidste 3 timer for os selv! WUHUUUU, så bliver det ikke en bedre start på weekenden! Når jo, min skønne kæreste kom også lige hjem med den smukkeste buket hvide roser! Åh sikke en romantiker.
Så nu har vi smidt os ude på altanen med kold cola, musik og solskin - tak efterår, for at være så utrolig mild og smuk i år!!

Når prinsessen vågner vil vi ned i byen og shoppe lidt (hun mangler!!!) og handle til aftensmad.
Vi får gæster i morgen så der skal vist også ordnes lidt i huset - mor her har ikke løftet en finger i hjemmet hele ugen. Så jeg må hellere få gang i støvsugeren og støvkluden, så kan N underholde den lille imens. Win win -eller, jeg ville sgu da helst ligge inde i sofaen og nyde synet af dem to sammen, meeeeen ja. Sådan er det at være voksen er jeg blevet fortalt, der er åbenbart pligter??

Håber i alle får en helt fantastisk skøn weekend!
Læs med i morgen når jeg skrive et indlæg om Mollie og hendes første 4mdr ❤️

Likes

Comments

 I dag deler jeg et meget ærligt og personligt indlæg om de ting jeg synes er svært ved at være mor. Og ja, det er måske et lidt svært emne at skrive om når min lille prut ligger foran mig og storsmiler – shit der findes bare ikke noget smukkere end det barn jeg (og lidt niko) har produceret! Hun er den blideste og sødeste baby, så nem og rolig og sjov – synes allerede hun har fået en helt fantastisk personlighed. Jeg kunne aldrig ønske mig en skønnere pige og tro mig, jeg har det næsten FOR nemt. Men der er nogle tingjeg har fundet svære end jeg havde troet jeg ville, og jeg synes det har ændret mig lidt at blive mor.

Lad os starte med det knap så seriøse.

Shoppegen: Mit shoppegen har altid været stort, jeg har dog været meget fornuftigt mht. mine penge og har aldrig været en impulskøber! Efter at Mols er kommet til verden så skal jeg love for at jeg har fået blod på tanden. Hold nu op hvor findes der meget sødt babytøj – og interiør til børneværelset!! Jeg har lyst til at købe nyt hele tiden, og er ved at blive sindssyg over ikke at kunne få det behov stillet. Vores økonomiske situation er ikke ligefrem den bedste, jeg er på SU og Niko får lærlingeløn, så vi er ikke dem med flest penge, hvilket gør det næsten umuligt at købe alt det jeg ønsker mig. Og ja, som JEG ønsker mig. Mollie er sgu da ligeglad med om hendes body er af et bestemt mærke eller ser ud på en bestemt måde – men det er mor altså desværre ikke. Det er faktisk en af de ting jeg har ændret syn på efter jeg er blevet mor. Jeg kunne sagtens nøjes med aflagt tøj og h&m – men uha nej, nu er det kun det bedste der dur! WTF?

Søvn: Okay, nu vil de fleste der kender mig nok grine højlydt! For jeg har vitterligt verdens nemmeste baby når det kommer til søvn .Lige siden Mols blev født har hun sovet flere timer end hun har været vågen, og det har været så mega dejligt. Det føles som om det har været en blid start på min rolle som mor, så jeg har kunne vænne mig til at have en lille baby samtidig med at have overskuddet til de nye (begrænsede) udfordringer. Men jeg er bare så træt alligevel! Det kan selvfølgelig have noget at gøre med at jeg er så dårlig til at få sovet når jeg har muligheden for det – men jeg kan ikke så godt li’ at sove om formiddagen når jeg er alene med hende. Om aftenen, når Mollie endelig er blevet puttet, hvilket er ret så sent i tiden - lillefisen har fået en ny rytme der hedder at hun først sover omkring midnat (en laaaaang dag for mor) så har jeg bare brug for tid for mig selv. Når hun er kommet i seng så er jeg ”færdig” med at være mor, og har bare brug for enten tid med N eller tid til mig selv. Så jeg indrømmer det gerne, og nu vil andre mødre nok skælde mig ud på den anden side af skærmen, men jeg kan godt vente med at gå i seng til ved en 2 tiden. Og så er det ret så hårdt at blive vækket igen ved en 7 tiden… (Jeg ved det, it’s my own fault)

Min krop: Som jeg har skrevet om tidligere har min krop været igennem noget af en forandring. Jeg er så småt begyndt at vænne mig tilt anken om at det er sådan her den ser ud nu, punktum. Der er intet at gøre ved striberne og appelsinhuden – deal with it Sofie. Men derfor synes jeg stadig det kan være svært at håndtere til tider. Jeg ville godt nok ønske at min krop så ud som alle de kendtes efter de 9 længste måneder – jeg mener, seriøst, hvorfor har de kendte ikke et eneste strækmærke? Og hvordan smider de kiloene så f****cking hurtigt efter fødslen.

Kærestetid: Bliver vores forhold nogensinde det samme igen?Jeg synes sgu nogen gange det er svært at være gået fra at være kærester med masser af tid til hinanden, til at være blevet forældre, med knap så meget tid til andet end bleskift, amning og oprydning. Og jeg ved godt at vi LIGE har fået en baby og at ting tager tid og energi og opmærksomhed. Men for pokker hvor kan jeg godt længes efter dag uden børn, hvor det bare er mig og Nikolaj og hvor vi kan gøre lige hvad vi vil, lige når vi vil. Og så måske ligge på en strand i Grækenland og nyde drinks og god mad – og dyrke god sex i vores smukke suite!! (åååh hvorfor føles udsigterne til det så langt væk) Alle nybagte forældre kan nok stemme i når jeg siger at der ikke er så meget tid til filmaftener, eller nætter hvor man bare ligger og snakker om alt og intet i sengen.. Eller sov-længelørdage (disse er stadig eksisterende for Niko). Bare det med at huske at kysse hinanden kan ligge ret langt omme i baghovedet – og jeg ELSKER ellers at kysse. 

Sofietid: I forlængelse med at jeg godt kunne bruge noget mere kærestetid, så kunne jeg satme også godt bruge noget Sofietid! Åh hvor har det været svært at vænne sig til at skulle sætte sig selv fuldstændig i anden række. Jeg elsker at være mor, men savner altså også bare at være Sofie. Der bruges mange timer om dagen, ja faktisk alle timer, på at være mor. Fra det øjeblik min prinsesse vågner, til det øjeblik hun går i seng. Og det er en lang dag. Jeg kan godt få det lidt klaustrofobisk over at have bettepigen på mig hele dagen. Jeg elsker at være sammen med hende, det behøver jeg ikke uddybe yderligere, men jeg kan også blive træt af at være mor engang imellem. I hvertfald lige i tiden hvor det kun er mor der kan! Derudover er det er som om at når jeg endelig får fred (Niko tager hende, eller hun sover) så kører min hjerne, og det er faktisk kun Mollie der florere rundt deroppe.  Jeg savner lidt at kunne prioritere mig selvfrem for alle andre – og ja, jeg ved det lyder som om jeg er en mega egoist men man har altså brug for at pleje sig selv engang imellem. Jeg savner at få en iskold Mokai og gå fuldstændig amok i byen med mine veninder, men jeg ammer stadig og har derfor nogle restriktioner for hvad jeg kan gøre. Jeg glæder mig til at kunne få lidt mere frihed, og I kan tro at når Mollie skal begynde på grød og ikke er så afhængig af mine bryster, ja så skal mor her SOVE LÆNGE og have den vildeste bytur med sine tøser igen, og spise masser af chokolade, og ryge vandpibe med min kæreste.    

Bekymringerne: Holy Moly! Efter jeg har presset min lille guldklump ud af min krop og budt hende velkommen til denne verden har jeg ikke haft et øjeblik uden bekymringer! Jeg kan næsten bekymre mig om alting – og jeg har ellers aldrig set mig selv som en pyllermor! Men jeg skal love for at jeg har ændret mig, når det kommer til min egen lille skat. Og nej, det er ikke på den der overdrevent curling-mor agtige måde hvor jeg pakker min baby ind i vat osv.  
Jeg har bla. haft det rigtig svært med Mollies nakke da hun var helt lille. Jeg var sikker på at hun nok skulle tabe hovedet og dermed knække nakken, og enten blive hjerneskadet eller simpelhent dø (undskyld for det meget ligefremme sprog).. Det var vildt ubehageligt at have det sådan, og gjorde faktisk at jeg på et tidspunkt havde det svært ved at andre end mig eller Niko skulle holde hende. Og det er altså noget lort at have det sådan når ALLE så gerne vil holde og nusse og lege med hende (who can blame them). Derudover bekymrer jeg mig rigtig meget om, om jeg er nok sammen med Mollie – leger jeg nok med hende, snakker jeg nok med hende, kigger jeg nok i øjnene, nusser jeg nok, bliver hun nok stimuleret, synger jeg nok sange, ”hun kan ikke rulle om endnu, har jeg så ikke fået trænet nok med hende”, alt sådan noget, og hold kæft hvor er det en plage. For selvfølgelig gør jeg tingene godt nok, det fortæller folk mig jo hele tiden. Jeg synes det er en helt anden verden efter at jeg er blevet mor,der er mange flere skræmmende ting og jeg har fået en del flere bekymringer i mit liv end da jeg bare var en 22-årig pige der kun skulle tænke på sig selv(og selvfølgelig Mikkel og Niko). Jeg har altid lidt af angst, og har gået til psykolog for det for at få nogle redskaber til at håndtere mine tanker. Det har hjulpet mig enormt meget at jeg har arbejdet med min angst, og efter jeg har været i Afrika er jeg blevet mere ”normal”. Men jeg må indrømme at efter Mols er kommet er jeg begyndt at få noget af angsten tilbage. Jeg bruger mange timerpå at være bange for om Mollie dør. Jeg ved det er total vildt at tænke så meget over det, men det gør jeg! Jeg er panisk for at miste hende, og kan næsten finde på nye måder der kan ske hende noget konstant. Det er rigtig hårdt at have det sådan og tager mange kræfter, jeg er konstant i beredskab og opmærksom på de mindste ting ved Mollie. Hvis hun sover for mange timer i streg er jeg altid inde og se på hendes mave, eller lytte til hendes vejrtrækning. Og når Nikolaj er hjemme så sender jeg ham derind af frygt for hvad jeg møder når jeg går derind. Hader det. Det er virkelig svært at være mor når man har så mange grimme tanker, men jeg arbejder på dem og synes det er blevet bedre!

 Når alt dette er sagt så ELSKER jeg jo at være mor, det er det mest vidunderlige der er sket for mig! Jeg har aldrig følt så stor en kærlighed før, og jeg forstår nu hvad folk mener at man bliver fuldstændig overvældet med følelser når sådan en lille en kommer til verden. Nåh ja, det er også et lille minus – jeg tuder konstant!!! ”Skide mor-hormoner, for pokker det er jo bare en kattekilling i en reklame” … Nå, men nu er hele min familiesamlet på sofaen, og jeg er overlykkelig for dem! 

Så jeg river mig løs fra computerskærmen og slutter mig til de andre!   

Likes

Comments

Så er efteråret ved for alvor at have meldt sin ankomst, og det lækre sensommervejr er pist forsvundet. Desværre, mor her nød ellers at der var lunt og solskin når jeg skulle ud på mine (tvungne) gåture med barnevognen og Kalle.

Jeg har ikke fået købt mig en efterårs/overgangsjakke endnu, synes det er så svært at finde den helt rigtige. Den må gerne være lækker og smart, men samtidig praktisk. Anyway, sort er jo altid et sikkert hit - men det kan godt være en lidt problematisk farve når man har en baby der gylper. Det stads kan efterlade nogle nasty pletter.
Så jeg har prøvet at finde nogle jakker i fine neutrale farver.
Jeg har shoppet rundt på asos.com og synes egenligt de har nogle gode bud. Jeg ved at de fleste nok er lidt for kolde, men hey! hvis de er fede og man kan have en varm trøje på indenunder så er det da også godkendt?!

Derudover har asos.com lige pt op til 50% off, så det er da værd at give det et kig.
Jeg har smidt nogle billeder ind af de jakker jeg kigger på, og håber at det kan give lidt inspiration til jer lækre tøser der lige stå og mangler en til samlingen.
Ps. de kører jo HELDIGVIS også med Plus size på asos!!!!!! (til os der ikke har smidt babykiloerne endnu)Glamorous Waterfall Foux, leather jacket
399.99 .-

Cooper & Stollbrand Longline Wool Trench
1.999.96 .-

Barney's Originals PU Biker Jacket With Faux Fur Collar
479.99 .-

ASOS Oversized Waterfall
284.99 .-

ASOS Bonded Trench in Midi Length with Belt Loop detail
449.99 .-

Bomber Jacket In Diamond Quilt
269.99 .-

ASOS Waterfall Mac in Soft
374.99 .-

Brave Soul Longline Belted
240 .-

Parka London Astra Faux Fur
1.099.98 .-

ASOS Midi Rain Parka
419.99 .-

Likes

Comments

Åh ha, nu er der stor chance for at en del af mine læsere får kvalme over dette kommende sukkersøde indlæg - men jeg synes virkelig jeg skylder min søde kæreste en stor cadeau!
Så, here we go.

Alle ved jo at tiden som nybagte forældre kan være vanskelig og slide godt på forholdet. Det er sgu da udmattende at få sådan en lille en! Søvnkontoen er i minus, og overskuddet er bare så ufattelig tæt på ikke eksisterende. Jeg er i forvejen en diva, og kan sgu godt have en lidt kort lunte hvis jeg ikke får det som jeg vil ha' det! Men jeg må indrømme at jeg er rimelig overrasket over at Niko ikke er rendt skrigende væk for længst. Shit, hvor kræver det bare meget tålmodighed at være sammen med sådan en nybagt mor, med masser af hormoner der raser rundt i kroppen og en masse nye følelser. Derudover kan det godt være frusterende at man pludselig ikke er alene mere (ved godt vi altid har haft Mikkel, men hver anden uge har jo været fri uge) og man kan ikke bare gøre hvad man vil længere. Spontaniteten er long gone, og mors 'planner' bliver brugt heftigt. Desværre!
N og jeg har altid været skide gode til at lave en masse kæresteting og forkæle hinanden, og heldigvis er vi meget ens når det kommer til det der pladder romantiske fis. Vi er begge vilde med at lave god mad (læs Nikolaj) til hinanden, åbne en flaske rødvin, tænde en million stearinlys - så vi er lige ved at dø af kulilte mangel, og så smide en god film på fjerneren.

Nu hører det til sjældenhederne at vi kan spise på samme tid, uden den ene skal sidde med prinsessen på armen, mens den anden skovler maden i sig (og ender med en masser blister på tungen). Aftenerne går med at lege, skifte, bade, amme, putte, skifte, pludre, lave madpakker, gøre rent efter aftensmaden, skifte igen, osv osv. Oftest når klokken at blive midnat før mig og Niko ser på hinanden, fuldstændig bombet og nærmest synkront smider os i sofaen.
Der er ikke meget voksentid tilbage, men hey! jeg klager ikke. Vi har den dejligste familie, og det er så fedt at bruge tid sammen, men hold op hvor jeg glæder mig til Mols kan få grød og dermed blive passet i mere end 2 timer af gangen.

Nå, men nu skal i bare høre hvordan min lækre fyr overraskede mig igår, og forkælede mig med gaver og god mad!
Vi har jo, som skrevet tidligere, haft en lidt travl weekend, og har derfor ikke rigtig nået at nyde hinanden. Så N følte han savnede mig og ville derfor lave en helt almindelig kedelig gråvejrs mandag, til noget helt specielt (lucky girl, i know).

Han kom hjem fra arbejde, lidt senere end forventet (den sure kælling herhjemme blev jo strakt stram i betrækket) men da han vælter ind af døren, har han hænder fulde af indkøbsposer og det største smil på læben. Han er i et rigtig godt humør, og det smitter! Udefra køkkenet råber han "Skat, kom lige herud" - og jeg tænker, kom dog herind hvis du vil mig noget - men slæber min dovne krop ud i køkkenet, og der står den fineste gave og pryder køkkenbordet. Jeg har i lang tid snakket om at jeg ønsker mig en ny parfume, så jeg kunne dufte lækkert når jeg er færdig med at amme. Og som den gentleman min skat er, har han jo hørt efter! For inde i æsken er den lækreste Marc Jacobs, "Daisy" parfume gemt.

Eeeeej, jeg kan love jer at jeg blev glad! Tænk at blive forkælet med gaver, og så på en helt almindelig mandag. Det er ikke mærkedag eller fødselsdag, nej, det var en "bare fordi" gave.

Derudover diskede han op med LÆKKERT mad (han har lært at vejen til mit hjerte går gennem min mave) og hygge til om aftenen.
Menuen bestod af:
Culottesteg
Salt kartofler
Bearnaise sovs
Marabou med sweet biscuit

Nå, nok pral! Synes bare lige i skulle vide hvor godt jer har det - det er ikke kun brok og kritik. Han er sgu da god nok, ik?

God dag til jer alle, sender en masse kærlighed jeres vej


Likes

Comments

Shit hvor har jeg bare stået mange gange og manglet en ble, eller pludselig været løbet tør for vådservietter, mens Mollie har lavet nummer to og sørget for at gnide sig selv godt ind i det. ”Dygtig pige” (sagt med MEGEN ironi i stemmen).  Og efter jeg har formået at vaske hende ”ren” så godt som muligt i toiletpapir som jeg har gjort vådt, og som klister fast alle stedet på den lille babys numse, ja så opdager jeg at den rene body, jeg med sikkerhed VED jeg har lagt ned i tasken, alligevel ligger derhjemme på puslebordet. FUCK ALTSÅ!

Jeg står hver evig eneste gang og tænker ”næste gang Sofie. Næste gang så har du styr på det” og alligevel har jeg formået at være i knibe rigtig mange gange – ja, man kan i hvert fald ikke tælle det på to hænder. Og det er altså bare på de første 3 måneder! Jeg ved godt man lige skal finde en rutine, og at man med tiden lærer at pakke tasken i god tid, og ikke først når man er på vej ud af døren, allerede 10 minutter forsinket.. Og når ja, så skal man lige dobbelt tjekke et par gange!

Og det er også blevet bedre – jeg er så småt begyndt at finde det der system hvor jeg løbende smide en ren body i, og tæller antal bleer i ny og næ. Men for at have helt styr på hvad jeg skal have med så jeg føler mig 100% dækket ind, har jeg lavet en liste som jeg kan pakke tasken udfra.

Her får i min hjemmelavet liste:

Til baby:

Stofbleer - til amning, skiftning og gylp. Hav et par stykker med, man kan ikke skifte og tørre baby i ansigtet med den samme ble.

Bleer – ha’ gerne 4-6 stykker med. Og så lige lidt flere. Det er som om at baby altid vælger at skide én gang for meget. Uden at hun aner hvor mange bleer mor har pakket ned, så sørger hun for at sende en ekstra pakke min vej. Og så er det altså øv at mangle en ble.

Vådservietter – ha’ altid mindst halvanden pakke med i tasken. Vådservietter kan bruges til mange ting. Ikke kun din babys numse. De er også praktiske at have til fedtede fingre, indtørret mælk om munden, eller snot der hænger som 11-taller ud af næsen. Og når ja, til whatever mor ligestår og mangler dem til.

Savlesmækker – ha’ igen et par stykker med. Så er du fri for at skulle vride savlet ud af den baby fik på hjemmefra, og som helt sikkert var nok da du stod derhjemme og vurderede situationen. Men lige den ene dag vælger baby at savle vold meget, non stop vandfald ud af munden, og så er det altså meget rart at kunne skifte ud! Husk nu at din baby bliver kold på brystet hvis han/hun render rundt med våd body.  

Ny body – af egen erfaring er det ALTID en god ide at have et par stykker til at ligge i tasken. Ved godt det kan være svært at have nok bodyer derhjemme hvis man fylder pusletasken op, men igen; hvor ville det altså bare være sur røv at mangle en ekstra body. Jeg har altid en gammel, knap så charmerende body, oftest en hvid som er forvasket og kedelig, men som bare er så skide lækker for baby med i tasken, og så en body jeg synes er smart og som sagtens kan bruges til at gå i byen i. Bare et lille fif!

Nye bukser – igen; ha’ gerne et par stykker liggende. Her bruger jeg samme trick som med bodyerne. Synes dog ofte at bukserne bliver skånet for uheld.

Strømper – jeg har altid et ekstra par strømper med. Man ved aldrig om der kommer tis på de gamle. Og så har Mollie altså ret svedige fødder, hvilket medføre at strømperne tit er våde og derfor vil jer gerne kunne skifte så hun ikke bliver forkølet.

Bleposer – jeg har altid en rulle bleposer med! Synes det er en fantastisk opfindelse som gør det lettere at komme af med bleen når man står ude ’in the middle of no where’ og der ikke lige er en blespand ved hånden. Det er også rart at have samling på tingene – så er man fri for at have en ble liggende og vådservietter fyldt med ubehageligheder flydende overalt.

Zinksalve – god at have med til når babys numse bliver rød. Heldigvis døjer Mols slet ikke med rød numse, men man kan bruge zinksalve til så meget andet også. Niko har blandt andet brugt det til revner i fødderne.

Håndsprit – Guds bedste opfindelse! Hold kæft hvor synes jeg det er genial at der er blevet opfundet en gel der kan udrydde enhver form forbakterie. Det er den fedeste løsning når man har skiftet og der ikke lige er en håndvask i den nærmeste afstand. Det føles så friskt og rent på fingrene, og så synes jeg personligt det dufter skønt. Jeg må dog indrømme at jeg oftest vasker mine fingre så snart jeg kan komme til det da jeg tvivler på at det er ligeså godt som en god omgang vand og sæbe (min datter spiser trods alt mine fingre, konstant!!!!).

Sutter – jeg har altid et par stykker med, for på en eller anden mirakuløs måde falder alle på gulvet. Og så skal de jo koges og køles og bla Bla bla (herhjemme kommer de et smut i munden og så synes vi de er rene igen).

Legetøj – jeg har gerne et stykke legetøj med til lillepigen. Lige pt er det meget populært med hendes bidering fra Sophie la Girafe, hun er fuldstændig syg med den! Og så har man lige få 5 minutters pause, der gør det muligt at koncentrere sig om alt det andet der foregår omkring en.  

Til mor:

Underbukser – et par rene underbukser er altid en skide god ide at have med i tasken. Efter sådan en fødsel hvor man har presset en 4160gram baby ud, kan man godt have lidt svært ved at holde tisset inde. Og ja, jeg laver alle mine fucking knibeøvelser, men jeg kan stadig stå som en lille børnehaves pige og trippe ude foran døren, med tåre i øjnene og en blære der er lige ved at eksplodere.

Bind – en god ide, hvis man i forvejen ved at man skal noget hvor man kan komme til at strinte lidt. Jeg har det altid med, for jeg ved aldrig hvornår jeg skal hoppe på trampolin, løbe efter bussen eller grine så meget at selv mennesker der ikke har født, ville komme til at tisse i bukserne. Derudover er det jo også altid en god ting at have med hvis man får uventet menstruation.

Tampon – de er gode at have med hvis man har menstruation. Jeg har altid en med i min pung, men hvor mange gange har man ikke haft brug for en ekstra. PRÆCIS LIGESOM MED BLEER TIL BABY. Derudover er det også et godt redskab til at stoppe næseblod på kæresten når han har opført sig træls, eller ikke lystre hvad man siger.

Deo – HAR ALTID EN DEO MED! Det er bare så rart at have det med til den slemme svedlugt der kan opstå efter en hel dag med baby på armen eller gammel mælk og gylp mellem brysterne. Jeg synes jeg har masser af hedeture i løbet af en dag og det sætter altså sine spor, og eftersom jeg ikke rigtig går med parfume så længe jeg ammer, ja så er det bare rigtig lækkert meden god deodorant. 

Vandfast mascara – jeg har aldrig været fan af vandfast. Synes det er så skide svært at få af. Men efter jeg er blevet mor har jeg sål et til tåre! Så en vandfast mascara til når man giver sig til at tude over hver enkel lille ting ens vidunder gør. Om det så er at slå en ordenligt bøvs. Alt kan roses!!

Oplader/powerbank – jeg har personligt et problem med at der aldrig er strøm nok på min tlf. Derfor er jeg begyndt at have en powerbank til at ligge i tasken. Så har jeg altid mulighed for at oplade min mobil og så er den altid klar til hvis der liiiige skal tages et billede af Mollie der smiler sødt (det samme billede, der i forvejen er blevet taget 110 eksemplarer af). Jeg synes også det er rart at der er strøm på telefonen hvis jeg er ude alene med Mollie. Der skal altid være mulighed for at komme i kontakt med Niko eller andre familiemedlemmer hvis der sker noget!

Ny trøje – jeg har ikke altid en ny trøje med, men jeg er begyndt at tænke over det når jeg tager afsted. Oftest sker der et lille uheld, og så er der altså gylp all over den nye trøje der er købt til netop denne lejlighed. Og så er det bare FUCKING irriterende at skulle sidde og være våd halvvejs ned af ryggen og lugte af sur mælk hele aftenen.

Vi er lige kommet hjem fra mødergruppe, og jeg havde selvfølgelig glemt stofble og savlesmæk hvilket resulterede i at Mollie savlede ud over det hele, samt gylpede sin mors skulder til (måske meget godt med en ny trøje i tasken).. Mon jeg kommer til at lære det!?

Skriv gerne hvad i har i tasken, gode råd tages imod med kyshånd 

Likes

Comments

Halserneck kjole fra H&M: 249.95 kr
Hårbånd fra H&M: 79.95 kr
Clutch fra Glitter: 149.95 kr

Puha, der har været drøn på lillemor og co’s weekend. Jeg føler mig helt brugt oven på de sidste dages strabadser!! Haha, det kan sgu næsten være hårdere at have N hjemme på weekend end at gå alene hjemme. Det er selvfølgelig rart med en hjælpende hånd i ny og næ, men det kan altså også føles som ekstra arbejde på nogle fronter. Desuden kan det godt føre til lidt uenigheder omkring arbejdsfordelingen, når strenge Sofie forventer nogle ting af sin bedre halvdel. Jeg ved godt at det er mig der har madkasserne, og dermed er den eneste der kan give mad, og ja ja så er jeg jo forudbestemt til at være den der står op med Mols om morgenen. Heldige mand!! Men en lorteble eller to kunne han sgu da godt lige ta’. Ej nu skal jeg også være fair, Niko har jo ikke en jordisk chance for at forsvare sig selv – og han er faktisk rigtig god til at hjælpe. Nogle gange skal man bare lige åbne munden og spørge først.

Nå, men den her weekend har været en af de lidt pressede. Vi har været godt booket op, og det er jo altid dejligt, men hold da op jeg føler mig helt rundtosset – og træt!

Vi har haft nogle dejlige dage i selskab med familie og venner. Nikolaj havde taget en fridag fredag, vi følte at vi trængte til en kærestedag hvor vi bare skulle hygge og slappe af. Det resulterede i at min søde kæreste sov helt indtil kl 14 – det var nok tiltrængt. (Det er hårdt for en ældre herre at være sammen med sådan et ungt skår som mig). Vi har både fået set min mor og hendes mand, min far og hans kæreste, mine svigerforældre samt svigerinde, mine søskende og min dejlige veninde. Hvor heldig har man lov at være?

Vi har været på shoppetur – og for at gøre det lidt specielt valgte vi at køre til Herningcentret. Det var skide hyggeligt og mor her fik købt noget nyt tøj, et hårbånd, samt lidt accessoires. N købte nogle nye fede Nike sko, til kun 500kr! Det var fandeme et kup. Lillepigen fik tre par nyebukser. Så vi var glade, og pengepungen en del lettere…

Lørdag var Mollie og jeg til livsstils messe med mine søskende og min svigerinde. Jeg havde glædet mig helt vildt til at komme ud til noget der faktisk var et ”fornemt arrangement”, og havde håbet på at kunne finde noget inspiration til hjemmet. Men lad mig sige det sådan her; det var virkelig IKKE noget værd. Jeg havde jo regnet med at det var fashion og indretning vi skulle ud og se en masse af. Der ville både være modeshow og jeg skal komme efter dig, så jeg havde 'dressed' lidt op, smidt ekstra mascara på vipperne og proppet Mollie i hendes fineste puds. Men klogere blev jeg da. Ikke nok med at Mols valgte at overskide sig selv, sin barnevogn og sin dyne, som det ALLER FØRSTE da vi ankom til messen, og herefter måtte køres rundt i en mega ordinær hvid body. (Slem mor irritations øjeblik) Nej så viste det sig sgu at være det mest røvsyge arrangement, der nok mest af alt burde være tilegnet selvstændige håndværkere, nyforelskede der kiggede efter bolig eller meget rige mænd der søgte det nyeste og største toilet - der både kan snakke til dig, og veje hvor meget du har skilt dig af med alt imens den spuler dig ren i røven... Så, vi endte på sofaen hjemme ved min mor og hendes mand. Det var skide hyggeligt, der blev serveret nybagte muffins og cola. Der var tændt op i pejsen, hvilket stemte så fint overens med det ellers meget grå efterårsvejr. 5 timer senere og en pokkers masse snak kørte vi hjem. Nikolaj var blevet hjemme for han havde bestemt sig for at få ryddet op og sorteret nede i kælderen. (What!? Hvem vælger det. Frivilligt. På sin lørdag) Thank God jeg havde andre planer :p Men min lille handyman elsker sådan nogle projekter, og hey! så længe han ikke tvinger mig til at hjælpe, så er det da bare vildt fedt at der kommer styr på det. Tak skat!!

Om aftenen blev mine søskende og spiste med, og min søde bror sørgede for at fylde os godt op med kalorier. Han lavede de mest snaskede hjemmelavede burgere – og fy for den lede de var lækre. 

Opskriften kan i få en anden gang.

I dag søndag, startede ud på den mest lortede måde –BOGSTAVELIGT TALT! Mollie og jeg var gået ud i stuen for at lege så farmand kunne få lov at sove. Prinsessen har haft lidt med maven siden lørdag eftermiddag, men jeg skal love for at hun valgte at rense tarmsystemet her til morgen… SHIT! Der var bare remoulade ud over det hele – ned af benene og helt op til ørene. Så Niko fik ikke sovet meget længere end til kl 10, for vi skulle både bade vores lille bandit og ordne en masse vasketøj. Bagefter havde min søde kæreste lavet brunch til mig – det bliver da ikke bedre! Det var lige hvad jeg havde brug for. Han ved altid hvordan han skal forkæle mig. Så mens Mollie sov middagslur sad mor og far og nød lækkert mad og hinandens selskab. Bagefter havde vi besøg af ”moster” Thilde – min ældste veninde, som er kommet helt fra Århus for at besøge os tøser herhjemme. Det var skide dejligt, og tiltrængt med noget mor tid (Mollie var selvfølgelig med) og en masse sladder. Man er vel en pige, og jeg kan altså bare godt lide når der kommer lidt nyt gossip udefra. Bagefter var vi lige forbi min lillebrors nye lejlighed – det er en smule skørt at han er blevet så stort nu at han har fået sit eget lille bo. Bagefter inviterede min far, helt spontant, på pizza! 

Jubii nem og gratis mad. Det siger man ikke nej til. (Jeg må vist hellere få gået nogle gode kilometer i morgen for at holde en smule trit med alle de usunde sager jeg har spist i weekenden).

Nu har vi smidt os på sofaen, med fødderne oppe og hygger os med vores lille prinsesse. I akkurat dette øjeblik sidder min vidunderlige kæreste og smukke datter og skraldgriner, far er bare den bedste til at få Mols til at grine. Det smelter mit hjerte hver gang.

Håber i alle har haft en dejlig weekend!

Likes

Comments

Instagram @sofiehougaard