livet

Long time no seen!
Livet rullar på som det ska antar jag, jag får umgås med underbara vänner, festa, plugga med underbara klasskamrater som jag har sjukt kul med och ja det är faktiskt helt okej. Trots att jag har 0 i inkomst och en djup ångest över de, men vafan gör de om hundra år 😂

Nu när det är vinter så kan jag ju säga att jag har otroligt blandade känslor. Jag har alltid älskat vinter till 150%, allting som har med jul, födelsedag, gemenskap, julmys, snö, skoter, bil och ja allt som hör till vintern. Men efter förra vintern (som var sjukt bra, men samtidigt sjukt dålig) så känner jag inte riktigt samma lycka som jag gjort tidigare. Visst nog är de fortfarande typ de bästa jag vet med julen och det, men det är ändå den här klumpen som ligger där..

Men hur som så släppte den lite grann idag så jag och mina vänner bokat en skidresa till hemsedal!!! Ska bli så sjuukt roligt att få åka iväg och göra nånting igen, så stor skillnad mot för förra vintern då vi hann överallt och ingenstans. Norge, kittel, usa och ja bara de säger ju en hel del.
Då jag är en människa som hatar att sitta still och som älskar att alltid ha nånting att göra och se fram emot så är jag så sjukt lycklig och övertaggad för tillfället!!

Nu vart de jävligt långt de här, men ni vet att jag lever och att livet rullar på trots lite krigsskador och träningsvärk. Peace out för nu! ✌🏻

Ps. Jag har även hunnit få vattenskada i köket vilket är mindre kul. Speciellt som jag nämnde tidigare då jag har 0kr i inkomst.... jaja shit happends!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet rullar på, går upp och ner med motgångarna men det är som vanligt.
Blir besviken hit och besviken dit men somsagt inte så mkt att göra åt det tyvärr.
Enda hade väll varit om man sluppit känt sig så åtsidosatt, då allting duger nu och inte är nått problem. Men för mig var de extrema problem?
Jaja sånt äe livet 🙈

Iaf så pluggar jag ju mest nu för tiden, går riktigt bra. Har sista praktik dagen idag för den här gången, haft de i 2 veckor och de har gått riktigt bra. Riktigt kul!
Nu ska jag stiga upp ur sängen och sen åka mot lule för å kolla på en bil innan de blir dags för nattjobb!
Hojres 😘

Mer bilder kommer då men telefon vill samarbeta!

Likes

Comments

Hej igen allihopa, längesen sist men det säger jag ju alltid då jag är in och skriver här så ni börjar väll vänja er skulle jag tro haha.
Ja ni, har hänt en hel del i mitt liv sen jag var in och skrev sist kan man väll säga och det är väll lite blandat om det är positiva saker eller negativa så det är en rejäl blandning måste jag då få säga.

Kan väll börja med att säga att min morfar har gått bort i cancer, vilket är sjukt jävla jobbigt och vi har även hunnit vara på hans begravning i fredags. Så nu får han vila i frid, jag vet att han har det mkt bättre där han är nu och han lider inte längre, men det är såklart ändå väldigt jobbigt att veta att han inte finns med oss längre och att jag inte kommer att få träffa honom mer. Jo, någon dag hoppas jag verkligen att vi ses igen men det är nog en bit bort iaf!
Men vila i frid älskade morfar, jag kommer alltid att vara lillflickan din och du kommer vara evigt älskad och aldrig glömd!

Annars då, till något mer positivt. Ja då kan man väll säga att jag har börjat plugga igen (kanske inte låter så positivt, ja jag vet) men nu är det så att jag börjat en annan linje istället för den jag gått tidigare och det känns redan sååå mkt bättre. Pluggar till samma sak men nu har jag med mig 3 kompisar som pluggar med mig, samt att alla lärare är mkt trevligt och snällare och allting så jag tror att det här kommer bli super bra faktiskt då vi kan stötta varandra i det här!

Annars då, ja livet rullar väll på framåt iaf. Har egentligen inte så mkt mer att säga, men jag kände bara att jag ville skriva av mig lite grann. var ju som sagt längesen men var å skrev, jag måste ju bara få säga att jag älskar mina älskade vänner så otroligt mycket även fast jag kan vara väldigt dålig på att visa det många gånger. men annars skulle jag inte ha umgåtts med er så mkt som jag gör eller nånting sånt, för ni är det jag lever för just nu. det är er, mina älskade älskade vänner som skulle gå genom eld för min skull om jag hade bett dom. ni är så jävla guldvärda, och jag vet att det inte är många av er som kommer att läsa det här ens men om ni gör det så vet ni vilka ni är och snälla ta åt er för det är sanning!! <3

Har haft en hel del motgångar i sommar men även en massa medgångar, jag har varit sjukt lycklig många stunder men många stunder har jag bara velat gräva ner mig i grop och bara ligga där tills allting bara känts bra igen,. men jag härdar ut för allting löser sig tillslut och det var jag vid det här laget. det är bara att härda ut!

Men det är tragiskt att man ska behöva känns sig uttnyttjad och som att någon har spelat på ens känslor så jävla mkt. Att man ska få känna att man duger och att man är så speciell och sedan nästa dag blir bortkastad och sopad under en stol, det som är mest tragiskt med det hela är att jag ändå tillåtit det hela och att det har pågått så pass länge nu och att jag insett samma sak mer än en gång men att jag då inte ens försökt göra nånting åt det själv. ja jag vet inte riktigt vad jag säga om de haha, shame on me!
Men mkt pga av detta så har jag kännt mig som världens ensammaste person, det är väll inte bara det som har gjort det men det har varit en stor del. sen kan jag väll också säga att jag fortfarande känner mig som världens ensamaste person många gånger, typ nästan varje kväll. men nu är jag iaf inte ute efter det jag tidigare suktat efter så pass länge, vilket jag tror är en stor fördel för mig själv och som jag tror kommer hjälpa mig att ta mig framåt och inte vara kvar och stampa på samma ställe.

nu är det här ett sjukt långt och tråkigt inlägg egentligen och jag kan även berätta för er att det kommer bli ännu tråkigare för ni kommer inte få ni bilder haha. har en ny dator från skolan så har inga bilder på den, även därför jag inte skriver stor bokstav för att dom har satt PgUp och shift på fel ställe så jag trycker på fel varenda jävla gång, vem fan gör ens så ?!?!?!??!?!?!?!?!


jaja nu har ni fått ett sjukt långt inlägg så grattis om ni ens har läst hit haha, nästa gång ska ni få ett mer positivt inlägg det lovar jag!

sovgott

Likes

Comments

livet

I lördags var vi ett gäng till sanatoriumet och måste ju få säga att de var riktigt kul, adrenalin i kroppen att få gå runt där och se allting och ja de var riktigt roligt helt enkelt. Så ni får bilder där ifrån så förstår ni!

Likes

Comments

livet

För tillfället sitter jag återigen på jobbet, enda gången jag har tid och orken till att blogga så det är väll positivt för er.

Händer inte så mkt mer än vanligt i mitt liv utan att jag umgås med min älskade älskade vänner, min smålänning har äntligen flyttat hit och jag är så vla lycklig över det för hon är jävlat bäst.

Iaf så är det ungefr det, pdol har börjat i veckan och började såklart med uppvärmning måndag och sen en trapper tisdag på det. Tyvärr så var jag tvungen att jobba onsdag, torsdag. Men nu sitter jag på jobbet med full nedräkning för nu är det bara 6 timmar kvar tills jag också får dyka ner i flaskan, kan ju it bli mer än magiskt.

Likes

Comments

Jag är sämst på det här med blogga, jo tack jag vet men jag skriver de i varje inlägg och jag bryr mig exakt lika lite varje gång haha.

Iaf så har det inte hänt så mkt speciellt i mitt liv på senaste, sommarjobbar på sca där jag har hunnit med en av mina 17 dagars ledigheter och där jag nu sitter på första skiftet inför den här perioden.

Vad som hänt under sommaren är väll inget spec igentligen, jag har jobbat, festat med mina vänner, kollat rallycross och bara myst på. Haft de helt underbart om jag ska va ärlig, livet har vänt och allting känns mkt bättre igen och jag har äntligen fått börja må lite bättre.

Sommaren är snart slut och jag börjar få lite panik ang skolan och div men det kommer nog gå bra.

Banta har jag också börjat med, tappat -11kg och är snart nere på min slutvikt och måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv.

Sitter som sagt på jobbet för tillfället och ska snart gå hem för den här natten, inga speciella planer för morgondagen förutom natt jobb sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda då man jobbar hela helgen...

Likes

Comments

livet

Jag ger upp

Likes

Comments

Jag vet inte ens vart jag ska ta vägen längre, hela mitt liv rasar samman. Allt och alla försvinner ifrån mig och jag vet helt ärligt inte vad jag ska ta mig till längre.
Ångesten och paniken är on top hela tiden och ja jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Helst vill jag bara låsa in mig nånstans och stanna där för evigt ungefär.
Jag orkar inte vara ensam längre, jag är inte en person som ska vara ensam och allting bara vänder sig emot mig. Jag behöver någon vid min sida, men när ska den någon dyka upp.
Det känns som att allting jag gör här i världen bara blir fel, allting vänder sig emot mig hur jag än vrider och vänder på saker så kommer de ändå right back to me och ärligt talat så vet jag snart inte vad jag ska göra längre.

Men vad jag ska göra nu de vet jag, lägga mig och se skam och skämmas. Hej

Likes

Comments

livet

Återigen sämst på att skriva, ja tack jag vet men jag skriver då jag känner för det helt enkelt.

Livet rullar på, skattepengarna har kommit och de tackar vi gudarna för. Annars har de inte hänt så mycket spännande i mitt liv förutom de vanliga som består av skola, plugg, träning och fest ungefär. Men somsagt, de är väll ingen nyhet.

Har kommit fram till att livet inte är en dans på rosor, grattis till mig såhär 21 år senare.
Mycket motgångar just nu, dragit på mig en sån dår kallad "mancold" på köpet men sånt som händer.
Nånting positivt är väll att vi snart rullar kärran mot levi, de kommer bli awesome!

Sist men inte minst så måste jag faktiskt få tillägga att vi köpt fiskar idag, leif och billy fick dom heta. Standard namn ja vi vet, men då de var en elin hemma i akvariumet och väntade så kunde vi inte låta bli. Vackra fiskar de där ❤

Likes

Comments

livet

Händer mycket i livet nu, sen sist har jag hunnit träna, umgåtts med mina sjukt underbara vänner och sen framförallt festat en hel del. Sånt som händer!
Iaf så orkar jag inte gå in på de nå mer ingående.

Måndag idag, hade årets första match igår vilket slutade med förlust. Idag har jag sovit lite för länge och pluggat lite för lite då jag har tenta imorgon, som sagt sånt som händer...

Nu ska jag plugga och sen ska vi se film och äta oståkex ikväll, det är life!

Likes

Comments