livet

I lördags var vi ett gäng till sanatoriumet och måste ju få säga att de var riktigt kul, adrenalin i kroppen att få gå runt där och se allting och ja de var riktigt roligt helt enkelt. Så ni får bilder där ifrån så förstår ni!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

livet

För tillfället sitter jag återigen på jobbet, enda gången jag har tid och orken till att blogga så det är väll positivt för er.

Händer inte så mkt mer än vanligt i mitt liv utan att jag umgås med min älskade älskade vänner, min smålänning har äntligen flyttat hit och jag är så vla lycklig över det för hon är jävlat bäst.

Iaf så är det ungefr det, pdol har börjat i veckan och började såklart med uppvärmning måndag och sen en trapper tisdag på det. Tyvärr så var jag tvungen att jobba onsdag, torsdag. Men nu sitter jag på jobbet med full nedräkning för nu är det bara 6 timmar kvar tills jag också får dyka ner i flaskan, kan ju it bli mer än magiskt.

Likes

Comments

Jag är sämst på det här med blogga, jo tack jag vet men jag skriver de i varje inlägg och jag bryr mig exakt lika lite varje gång haha.

Iaf så har det inte hänt så mkt speciellt i mitt liv på senaste, sommarjobbar på sca där jag har hunnit med en av mina 17 dagars ledigheter och där jag nu sitter på första skiftet inför den här perioden.

Vad som hänt under sommaren är väll inget spec igentligen, jag har jobbat, festat med mina vänner, kollat rallycross och bara myst på. Haft de helt underbart om jag ska va ärlig, livet har vänt och allting känns mkt bättre igen och jag har äntligen fått börja må lite bättre.

Sommaren är snart slut och jag börjar få lite panik ang skolan och div men det kommer nog gå bra.

Banta har jag också börjat med, tappat -11kg och är snart nere på min slutvikt och måste bara säga att jag är riktigt stolt över mig själv.

Sitter som sagt på jobbet för tillfället och ska snart gå hem för den här natten, inga speciella planer för morgondagen förutom natt jobb sen får vi se vad resten av veckan har att erbjuda då man jobbar hela helgen...

Likes

Comments

livet

Jag ger upp

Likes

Comments

Jag vet inte ens vart jag ska ta vägen längre, hela mitt liv rasar samman. Allt och alla försvinner ifrån mig och jag vet helt ärligt inte vad jag ska ta mig till längre.
Ångesten och paniken är on top hela tiden och ja jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. Helst vill jag bara låsa in mig nånstans och stanna där för evigt ungefär.
Jag orkar inte vara ensam längre, jag är inte en person som ska vara ensam och allting bara vänder sig emot mig. Jag behöver någon vid min sida, men när ska den någon dyka upp.
Det känns som att allting jag gör här i världen bara blir fel, allting vänder sig emot mig hur jag än vrider och vänder på saker så kommer de ändå right back to me och ärligt talat så vet jag snart inte vad jag ska göra längre.

Men vad jag ska göra nu de vet jag, lägga mig och se skam och skämmas. Hej

Likes

Comments

livet

Återigen sämst på att skriva, ja tack jag vet men jag skriver då jag känner för det helt enkelt.

Livet rullar på, skattepengarna har kommit och de tackar vi gudarna för. Annars har de inte hänt så mycket spännande i mitt liv förutom de vanliga som består av skola, plugg, träning och fest ungefär. Men somsagt, de är väll ingen nyhet.

Har kommit fram till att livet inte är en dans på rosor, grattis till mig såhär 21 år senare.
Mycket motgångar just nu, dragit på mig en sån dår kallad "mancold" på köpet men sånt som händer.
Nånting positivt är väll att vi snart rullar kärran mot levi, de kommer bli awesome!

Sist men inte minst så måste jag faktiskt få tillägga att vi köpt fiskar idag, leif och billy fick dom heta. Standard namn ja vi vet, men då de var en elin hemma i akvariumet och väntade så kunde vi inte låta bli. Vackra fiskar de där ❤

Likes

Comments

livet

Händer mycket i livet nu, sen sist har jag hunnit träna, umgåtts med mina sjukt underbara vänner och sen framförallt festat en hel del. Sånt som händer!
Iaf så orkar jag inte gå in på de nå mer ingående.

Måndag idag, hade årets första match igår vilket slutade med förlust. Idag har jag sovit lite för länge och pluggat lite för lite då jag har tenta imorgon, som sagt sånt som händer...

Nu ska jag plugga och sen ska vi se film och äta oståkex ikväll, det är life!

Likes

Comments

livet

Long time no seen!
Vi har då som sagt varit till usa, det var heeeelt magiskt och jag skulle göra allt för att få åka tillbaka dit. Orkar inte dra några detaljer utan ni får se lite bilder så får de vara bra helt enkelt!

Inte hänt mycket sen jag kom hem, livet består mest utav motgångar just nu så har inte så mycket ork till mycket annat om jag ska vara helt ärligt.
Så för tillfället består mitt liv utav plugg, tv, fest och träna på ett ungefär.

Idag är de onsdag och jag ska vara hundvakt åt en söt liten sak och sen ikväll så är det träning på g så det blir nog bra. Gör er redo för en bildbomb!

Och så får ni lite vanliga bilder också!

Nu har ni fått en massa jävla bilder, hoppas ni orkar kolla på allihopa!

Vi hade en magisk resa och det finns inte så myclet annat att säga om det faktiskt!

Likes

Comments

livet

Nu är året 2016 över och vi har äntligen vänt blad till 2017!
Lite sen på de här med nyårs uppdatering och grejer så tänkte bara säga nå korta ord om de gångna året.

2016 har nog varit det konstigaste året i mitt liv, jag har förändrats massor som person och jag har fått lära känna nya och helt underbara människor.
Det jag har fått uppleva detta år är nog mer än vad jag varit med om under min livstid och det känns så jävla bra.
För tillfället så älskar jag människorna som jag har runt mig och jag är så glad att jag träffat dessa människor, men året har väll inte bara varit en dans på rosor utan även en hel del motgångar har vi hunnit med. Men allting löser sig tillslut har jag fått bevisat gång på gång även om man inte riktigt förstår varför de blir som de blir..
aja, kortfattad så kan man säga att de här året är nog ett av dom bästa i hela mitt liv och de tackar vi för!

Iaf så nyår var grymt, vi var i kittel och firade och orkar inte gå in mer på vad jag gjort resterande veckor.
Utan idag vart de en skoter tur med E och I i de fina vädret och nu ligger jag i soffan och ska göra nå mat.
Vad kvällen har att erbjuda återstår att se, ska börja packa lite för på måndag påbörjar vi vår resa mot USA!

Cred till dom som orka läsa allt detta!

Likes

Comments

livet

Nu var de längesen igen men har inte haft orken helt enkelt.
Hänt lite olika sen senast, jag har hunnit fylla år så nu börjar åldersnojjan komma på riktigt haha.
Sedan har vi även hunnit med en uppesittarkväll med trevligt folk, julafton med familj och släkten och sedan även lite juldagsparty.

Idag är de tisdag, jag har inte gjort många knop idag och har inte planerat in något speciellt heller så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag förutom att göra klart inför usa resan, nu är de bara 20 dagar kvar tills vi åker!!

Likes

Comments