Hej bloggen,

Det er et godt stykke tid siden at jeg har været aktiv her på bloggen. Jeg har haft rigtig meget at se til, blandt andet min skole, men også dem omkring mig, min familie og mine venner.

Jeg har nu efter lang tids overvejelse taget en beslutning om, at jeg vil give bloggen en ny chance!

På de sidste 6-7 måneder er der sket utroligt meget i mit liv. Jeg flyttede blandt andet i lejlighed for første gang, dog har jeg været nødt til at opsige den igen (det kommer der et blogindlæg om). Jeg har fået en masse nye bekendtskaber og også tætte venner og veninder, men der har selvfølgelig både været oppe og nedture, og det har gjort at jeg har fået lyst til at starte bloggen op igen og fortælle jer om hvad der sker i mit liv.
Der er taget store beslutninger. Jeg skal blandt andet starte på et vægttabsforløb med min kammerat, som skal hjælpe mig med træning og kost, så jeg kan tabe mig. Det forløb starter her til januar, men det skal i nok få en masse af vide om.

Jeg fik lige lyst til at skrive et blogindlæg nu, selvom klokken er mange. Så nu vil jeg ligge mig under dynen og nyde at jeg kan sove længe i morgen!

Sov godt!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments