Som det står i rubriken, packa med mig. I dag har jag nästan packat klart hela mitt bagage, saknar lite små grejer som smink, kostymbyxor, tandborste med mera men det är sakar jag fortfarande använder så jag få slänga i det de sista jag gör innan jag åker till flygplatsen på söndag förmiddag. Här ser ni få grejer jag har tagit med mig. Lite tröjor, jumpsuits, ett par skor i en påse då jag ej vill att de ska skita ner alla kläder.

Jag känner mig just nu inte jätte peppad men de blir jag säker på lördag och får resfeber, jag får nästan alltid det dock för att jag älskar att flyga inte av anledningen att jag är rädd. Jag ska flyga med mina två närmaste tjejkompisar och våran assistentgrupp i kyrkan, så skönt att få lyxa till det mitt på ett lov och jag har även funderat på hur jag ska göra med bloggen och jag gör så att jag tar med mig min gamla data som fungerar sådär men jag kan stå ut i fem dagar med den i alla fall. Tänkte att de är tråkigt med mobil bilder så, de får bli bara bilder med systemkameran denna resan, kanske nån mobilbild här och där men inte överdrivet många då jag HATAR mobilbilder på bloggar tyvärr men de är bara min åsikt.

Imon är det torsdag och jag går även på påsklov i morgon, eftersom jag ska på en heldag på ett gymnasie i Kungsbacka med min tjejkompis Mathilda som även har en blogg här på nouw @MathildaStignor , ska bli riktigt spännande då man även får preliminär antagningen i morgon på indra2 och jag har sökt till de gymnasiet vi ska kika på men som tur kan man gå till syv och ändra det om jag inte är nöjd med skolan.

Ber om ursäkt för två mörkare bilder på min packlista men de va " någon " som kom och la sig på pappret så de förstördes som ni ser och av den anledningen kunde jag inte ta nya + kameran krånglade dessutom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments