Gud, jäklar vad längesedan jag skrev här. Vart ska jag börja, kanske med en förklaring tänker jag haha. Anledningen till varför jag la ner bloggen ett tag va för de va för mycket för mig. Skolan, killen & mycket stress runt om kring och ännu en stress anledning va bloggen.

Men nu är jag tillbaka på banan förhoppningsvis & detta har jag längtat efter. Vad ni har missat medan jag var borta är, den killen jag var tillsammans med då,är jag inte tillsammans med nu längre. Anledningen till vi gjorde slut är väldigt privat så tyvärr inget jag delar med mig av. Jag bor inte heller kvar i kära Landvetter, där jag har vävt upp och har alla mina barn minnen. Vi flyttade till Åsa, som ligger i Hallands län. Andra kanske kopplar var jag bort om jag säger Kungsbacka.

Jag har med säkerheten i min hand valt handel- och administration, eftersom jag är borta mycket ifrån skolan. Vill du veta anledningen? Klicka HÄR . Jag har slutat nian & växt som människa medan jag vart borta. Jobbat på Gothia som serverings ansvarig, fyllt sexton och ska väl så småningom börja övningsköra till mitt bilkörkort.

Mitt liv har inte vart roligare än så tyvärr, massor roligheter har väl hänt men inget stort skulle jag inte tro. Nu hoppas jag verkligen jag är tillbaka på banan för som jag har saknat detta & tänkt väldigt länge på att starta upp igen. Jag mår super bra och de hoppas jag ni också gör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Vardag

Likes

Comments