Äntligen är jag tillbaka på banan, har som sagt legat sjuk i tre veckor och haft spänningshuvudvärk så nu är jag äntligen tillbaka på banan som sagt. Både med skolan och gymmet, men skolan går sådär då jag har kvar en del av spännigshuvudvärken men de brukar gå över när jag är takt med träningen igen. Riktigt kul att jag har blivit frisk, dock kvar snuvan men sånt försvinner med tiden och inget jag kommer lägga så stor vikt på, då jag inte anser mig själv som förkyld.

Idag blev de ett riktigt ansträngande pass vilket jag faktiskt inte trodde då jag är frisk men såklart vill något i min kropp krångla, men jag gjorde det bästa av situationen ändå. Det blev en stund intervaller då jag håller på att träna min kondition för fullt för jag tänker att det är en bra del att träna så jag kanske orkar mer och inte tycker saker är jobbiga. För er som inte vet vad intervaller är så är det när man börjar med att jogga och sedan springer. Jag springer en minut och sedan sänker på löpbandet till joggnings takt.

Efter det körde jag ben i benpressen och lite andra maskiner, tyvärr vet jag inte vad dem heter men jag ska ta reda på det nästa gång. Jag körde i alla fall ben övningar och om de inte brändes i benen efter dessa övningar så gjorde det definitivt det efter mina intervaller jag körde.

Jag är så otroligt glad att jag är tillbaka eftersom träning får mig att må bra och gör så att jag orkar med mina dagar, såklart kan andra tycka att mina dagar inte är jobba med för mig tar det på min energi jätte mycket av att bara vara i skolan så träning ger mig energi och kraft till att orka resten av dagen och dessutom får mer fokus på lektionerna.

Tyvärr tog jag inga bilder då jag var så insatt i att gymma och glömde faktiskt bort att ta kort haha, ber om ursäkt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ska ej ljuga, jag har verkligen bloggtorka hela tiden och jag förstår inte hur jag alltid kan ha det, men inte så konstigt jag har inte en sån livlig fantasi. Min fantasi är mer inne för inredning och allt som har med vuxen livet att göra haha. Jag känner att jag bara vill växa upp, bli stor och flytta hem i från, klara mig själv. Det är verkligen en dröm jag har just nu, att kunna få klarar sig helt själv och endast göra var jag själv vill.

Jag har en dröm, en dröm jag verkligen hoppas lever ut.

Jag har alltid fått ta mer ansvar en vad vissa andra barn har fått göra, och självklart är det inte för att mina föräldrar inte bryr sig om mig, jag vet att dem gör det men dem har väl sätt att jag och min syster klarar oss bar själva och har gett oss det ansvaret som yngre vilket jag verkligen är grymt tacksam för eftersom annars hade jag kanske inte vart den jag är i dag. Jag är väldigt självständig, vill mer än gärna göra allt, klara av allt på egen hand.

Om tio år, är jag strax fyllda 26. Jag hoppas jag då gått klart min högskoleutbildning inom ekonomi, jag vet ännu inte vad jag vill bli men något inom ekonomi i alla fall. Jag vill ha bo i en fin lägenhet jag verkligen trivs i och inte en lägenhet jag endast hyr bara för att flytta hem ifrån. Jag vill bo i en lägenhet jag är nöjd med och verkligen på ett ställe där jag trivs. Lägenheten ska ligga i Stockholm där jag har nära till allt. Alltså inte bo långt i från Stockholm men inte för centralt heller. Jag skulle vilja ha en hund som bor tillsammans med mig och mer än gärna en pojkvän, men det är inget nödvändigt, jag klarar ju mig själv;). Jag vill kunna driva en blogg, som jag näst in till kan leva på men gärna vara en helt vanlig Svensson ändå som har ett jobb trots en stor blogg.

Min dröm är egentligen inte så svårt förklarad trots att den låter klyschig, en vit lägenhet i Stockholms trakterna och driva en stor blogg. Haha, låter ganska klyschigt eller som ett dröm liv för mig. Jag vill mesta dels egentligen flytta hem i från, klara mig helt själv trots att jag får ringa och fråga mamma så fort jag ska tvätta mina kläder om hon ej tvättat dem.

Har ni någon dröm om framtiden?

Bilderna är tagna från we heart it.

Likes

Comments

Hur spenderar ni era söndagar? Tycker ni att söndagar är en dag man tar de lugnt eller är med kompisar och lever som en vanlig dag?

Jag är ju en person som tycker allt är jobbigt, efter skolan behöver jag ta de lugnt ända tills jag ska sova för jag är så trött efter skolan. Jag blir trött av allt som gör att man behöver anstränga sig och det är något negativt jag har att leva med och får ändra mina dagar efter detta och samma sak som med mitt magproblem, det är något jag får anpassa mig för.

För mig är söndagen den bästa dagen i veckan, söndagar är en dagen jag är ensam och kollar på serier eller gör en spa dag med mig själv, helt enkelt tar hand om mig själv och inviger veckan på de bästa sättet.

Jag tror jag är en person som behöver mycket egen tid för att orka med allt, för att orka umgås med vänner och familj på ett bra sätt. För att jag ska kunna orka med dessa personer, sätt och sido såklart men ibland behöver jag ensam tid för att kunna varva ner och självklart har jag inget emot det.

Jag älskar dessutom att spendera tid med mig själv, det är verkligen det bästa som finns tycker jag. Att inte behöva tänka på någon annan en sig själv det är verkligen så skönt och självklart är de inte fel att vara med vänner eller familj i sig, det är verkligen inget fel med det men jag gillar att inte vara beroende av andra och jag har alltid tyckt om att driva saker och ting själv.

Mina söndagar består av att ta de lugnt och få en bra start på nästa vecka så man är uppladdad och klarar av allt kul veckan har att erbjuda,

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Har precis gått upp från sängen och gjort en jätte god smoothie bowl och tänkte dela med mig av receptet.

Det man behöver är:

några jordgubbar

1dl hallon

1dl blåbär

1/2dl yoghurt

1dl soya dryck

Sedan gör man det till en smoothie i en stavmixer eller en smoothie maskin, man tar det man har hemma för att kunna röra i hop den till en smoothie.

Som topping kan man väl lägga vad som helst för att göra sin frukost god. Jag tog kokos, chia frön, banan och svarta vindruvor, men man toppar ju den såklart med vad man själv tycker är gott.

Ett tips kan vara chia frön och cashuwnötter eftersom man håller sig väldigt länge på det och även någon god frukt/bär.

Likes

Comments

Äntligen är min kära mobil tillbaka i min ficka, som jag har längtat. Nu kan jag ge er uppdatering trots att jag inte är hemma, känner inte för att dra med min datan exakt överallt då jag är väldigt rädd om den.

Det är även fredag i dag, min vecka har gått så fort trots två prov som var lätta ( om man hade pluggat förstås ). Resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt efter denna veckan, jag ska nog förbereda lite blogg inlägg eller i alla fall skriva upp mina idéer. V kommer även hit så det ska va mysigt att spendera natten med honom eftersom de var en vecka sedan vi sågs.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg!

Skal för 6/6s här / Skal för 7:an här

Likes

Comments