Gud, jäklar vad längesedan jag skrev här. Vart ska jag börja, kanske med en förklaring tänker jag haha. Anledningen till varför jag la ner bloggen ett tag va för de va för mycket för mig, skolan, killen & mycket stress runt om kring och ännu en stress anledning va bloggen.

Men nu är jag tillbaka på banan förhoppningsvis & detta har jag längtat efter. Vad ni har missat medan jag var borta är, den killen jag var tillsammans med då är jag inte med nu längre, nu är jag singel och anledningen till vi gjorde slut är väldigt privat så tyvärr inget jag delar med mig av. Jag bor inte heller kvar i kära Landvetter utan har dessutom även bytt län. Jag bor i Åsa & i Hallands län såklart, jag har med säkerheten i min hand valt ekonomi som linje inför gymnasiet & som andra handsval handel, handel blev min linje. Jag har slutat nian & växt som människa medan jag vart borta. Jobbat på Gothia som serverings ansvarig, fyllt sexton och ska väl så småningom börja övningsköra till mitt bilkörkort.

Mitt liv har inte vart roligare än så tyvärr, massor roligheter har väl hänt men inget stort skulle jag inte tro. Nu hoppas jag verkligen jag är tillbaka på banan för som jag har saknat detta & tänkt väldigt länge på att starta upp igen. Jag mår super bra och de hoppas jag ni också gör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni har sett har bloggen stått silla sen jag flög ner till rom och anledningen är att jag faktiskt inte tog med datan ner eftersom den krånglade så mycket tyvärr och jag har inget sådant minnes kort som kan överföra med internet, så därför har de ej blivit några inlägg från rom alls. Men för att ni inte ska missa nått så har jag lagt in lite bilder i från rom.

Vi har gjort fantastiska saker och detta är en resa jag verkligen inte ångrar, inte en ända sekund. Vi har gått nått så otroligt mycket, haft guide tur på st. Peterkyrkan och på koluseumet, ätit glass i stora lass och haft tävlingar. Vårt väder vi hade var verkligen inget klaga på, 26 grader och sol.

Jag har trivts jätte bra i rom trots hur trångt de är på tunnelbanan, hur mycket folk det är hela tiden och folk som stannar upp i gatan så kan jag ändå tänka mig att åka tillbaka för staden var ju så otroligt fin.

Likes

Comments

Min dag har vart riktigt skön dag faktiskt trots att jag är förkyld, har tyvärr glömt att berätta det för er men jag har såklart blivit förkyld igen är det inte typiskt? Jag åker ju i morgon till rom klockan 15:00 från Landvetter flygplats och självklart är jag förkyld och ont i halsen men det hindrar mig inte från spännande heterna, jag tror rom känns som en fin stad. Mer snack om detta imorgon.

Dagen har spenderats med två riktigt saknade personer, Lovisa som ni ser på den första bilden och Anton som jag ej har några bilder i från. Jag och lovisa strosade runt på stans gator och jag fick med mig två grejer hem denna gången med, börjar känna att det börjar bränna i plånboken nu men men, ett par snygga slip-ons och en snygg jeans kjol som kommer användas flitigt i sommar. Kommer bilder på kläderna inom kort.

Jag tog mig även hem till Anton där eftermiddagen spenderades med han och hans minsta bror, vi spelade kort och åt tacos. Riktigt kul och mysigt men tyvärr gick klockan fortare än vad jag önskade.

Nu är det dags att snart stängs väskan och sedan bara vänta in den kommande dagen, som vi har längtat. Just nu är jag inte jätte taggad på detta eftersom det känns som jag ska glömma massor, men det kommer väl kommer minst sagt ha resfeber hela natten och ända tills planet lyfter i morgon.

Likes

Comments

Dagen spenderades i älskade Kungsbacka, med Mathilda som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Jag och hon besökte Elof lindälv, gymnasieskolan jag vill gå på. Jag stört trivdes och det kändes verkligen som en skola för mig, där de dessutom jobbar med folk som har svårigheter like me. Jag stört trivs ju i Kungsbacka och förväntade mig inget annat än att trivas på skolan, om vi bara kunde flytta NU! Jag och Mathilda åt lunch och kollade lite butiker. Jag fick även med mig hem en skjorta jag har letat efter över allt och äntligen har jag hittat den, så ett nytt favorit plagg finns nu i garderoben.

Tyvärr hände det jag aldrig trodde skulle hända i dag, trygga fina säkra Sverige. Ett misstänkt terrordåd i centrala Stockholm, det som aldrig skulle hända har hänt. Vart är vi påväg? Från säkra fina trygga Sverige till osäkra och rädda Sverige. Jag är så ledsen, allt som händer runt om kring och jag som egen individ inte kan påverka ensam. Idag går alla mina tankar till alla som var inblandade och deras anhöriga.

Likes

Comments

Perfekta basic tröjor som passar snyggt in till vardagen om man dessutom kan rocka i. Nu för tiden har jag fått för mig att t-shirts med text/budskap är så jäkla snyggt och ett måste nu till sommaren/våren. Jag är så jäkla sugen på 1:an som jag funderar på att beställa hem men vill såklart ha Linn Ahlborgs T-shirt, så grymt snygg och bra. Känns som jag bara skriver om kvinnors rättigheter nu på det senaste men det är för de är det jag håller på med i skolan haha.

Likes

Comments

Som det står i rubriken, packa med mig. I dag har jag nästan packat klart hela mitt bagage, saknar lite små grejer som smink, kostymbyxor, tandborste med mera men det är sakar jag fortfarande använder så jag få slänga i det de sista jag gör innan jag åker till flygplatsen på söndag förmiddag. Här ser ni få grejer jag har tagit med mig. Lite tröjor, jumpsuits, ett par skor i en påse då jag ej vill att de ska skita ner alla kläder.

Jag känner mig just nu inte jätte peppad men de blir jag säker på lördag och får resfeber, jag får nästan alltid det dock för att jag älskar att flyga inte av anledningen att jag är rädd. Jag ska flyga med mina två närmaste tjejkompisar och våran assistentgrupp i kyrkan, så skönt att få lyxa till det mitt på ett lov och jag har även funderat på hur jag ska göra med bloggen och jag gör så att jag tar med mig min gamla data som fungerar sådär men jag kan stå ut i fem dagar med den i alla fall. Tänkte att de är tråkigt med mobil bilder så, de får bli bara bilder med systemkameran denna resan, kanske nån mobilbild här och där men inte överdrivet många då jag HATAR mobilbilder på bloggar tyvärr men de är bara min åsikt.

Imon är det torsdag och jag går även på påsklov i morgon, eftersom jag ska på en heldag på ett gymnasie i Kungsbacka med min tjejkompis Mathilda som även har en blogg här på nouw @MathildaStignor , ska bli riktigt spännande då man även får preliminär antagningen i morgon på indra2 och jag har sökt till de gymnasiet vi ska kika på men som tur kan man gå till syv och ändra det om jag inte är nöjd med skolan.

Ber om ursäkt för två mörkare bilder på min packlista men de va " någon " som kom och la sig på pappret så de förstördes som ni ser och av den anledningen kunde jag inte ta nya + kameran krånglade dessutom.

Likes

Comments