Som jag tidigare har nämnt har jag ju flyttat, ifrån Landvetter till Åsa i Halland. Kanske dags att visa hur jag lever nu då jag spenderar mestadels av tiden i mitt rum.

Såhär ser det ut när man kommer in och står vid dörren.

Vänder man huvudet lite ser man min klädställning och min garderob som jag personligen tycker är en dröm, tyvärr är det lite stökigt nu så kan ej visa hur den ser ut inuti.

Vrider man ännu en gång på huvudet, eller precis bredvid dörren så är det stället där jag nästan spenderar all min tid när jag väl är hemma. Mitt älskade sminkbord.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen var kort i skolan och har även fått mycket gjort under denna tiden jag hade hemma. Jag slutade runt 14 och var hemma ungefär 15, tog ett mellan mål & började med sakerna som stod på min ” Att göra ” lista. Och hur skön är inte känslan när man har gjort klart det som står att man ska göra på sin lista och dessutom hunnit med mer än vad som stod på listan?

Det viktigaste på min lista var faktiskt att packa för redan i morgon rullar tåget ner mot Oliver, då jag har studiedag på fredag. Mer saker som stod på listan var att städa min våning, duscha & ta brun utan sol. Det låter inte så mycket men städningen tog sin tid då jag ville göra det riktigt noga. Så dammvippan flög fram, dammsugaren och massvis med rengörings medel. Inte nog med det, hur gott luktade inte min våning efter detta storstädandet?

Nu har jag i alla fall haft en stund över så tog tiden att umgås med min älskade mamma och att måla mina naglar. Så skönt när man hunnit bocka av allt och bara ta det lugnt på kvällen. Snart väntar sig sängen då jag har en lång dag framför mig i morgon, 8:25 till 16:10. Hoppas eran onsdag har vart bra, trots detta iskalla mysvädret.


Kram Sofie

Likes

Comments

Nu rullar vi in på en ny vecka och som sagt, nya möjligheter. Förra veckan var riktigt tuff för mig, humöret dalade hela tiden men hoppas på bättre denna veckan.Har vart så känslig den senaste tiden och det har verkligen tagit hårt på mig, är så utsliten nu och behöver så mycket mer sömn än innan för att orka dagen. Jaja, nu till positivare tankar. Åkte hem tidigt i morse ifrån min älskade, redan vid 07:52 gick tåget då skolplikten kallade dock väldigt skön dag då vi slutade redan vid 11:15. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt och haft kvalitets tid då det faktiskt behövs den här tiden på året.

Har druckt te, pratat med Oliver, umgåtts med familjen och tagit på brun utan sol för att vara lite fräsch den här tiden på året. Så att man inte liknar snön som redan kommit här i Kungsbacka, så mysigt. Hoppas ni har haft en bra start på veckan och att den fortsätter bra. Jag måste faktiskt ta tag i ett skolarbete som ska redovisas imon i servicekunskapen.

Kram Sofie

Likes

Comments

Gud vad denna veckan har gott fort, jag har endast haft en riktig dag med lektioner då vi har haft utvecklingssamtals dag, jag var på BUP en dag och i dag slutade vi innan vi ens han börja kändes det som. I vilket fall som helst, som rubriken lyder. Helgens planer, dagen leder emot sitt slut och inväntar fredagens roligheter. Morgondagen startar på sjukhuset faktiskt för jag ska lämna prover angående mitt magbesvär, och även prata med en barnmorska om p-piller då mina har börjat strula. Efter det väntar sig ett matteprov på ränta, amortering med mera. Fredagarna brukar gå så fort dessutom då jag faktiskt, minst sagt ÄLSKAR skolan just nu i alla fall.

14:08 går tåget som ska ta mig till Varberg där även min nya älskare bor, Oliver. Där jag ska spendera hela helgen med honom, vi får väl se vad vi hitta på dock brukar vi inte göra så mycket eftersom det är kallt och kyligt ute. Även kallad mys årstiden, så det blir väl massa avsnitt på serien vi följer. Tror den heter Power och finns på dreamfilm, riktigt bra faktiskt. Recommend, recommend!

Kram Sofie

Likes

Comments

Som ni tidigare vet, om ni läste min blogg när jag precis startade den så hade jag mål. Nyårsmål rättare sagt, mål jag skulle avklara innan 2017 var slut och jag kan redan nu meddela att de inte kommer hinna genomföras eftersom vi faktiskt flyttade så hade jag ej tid med att hinna med att uppfylla de. Men eftersom det förhoppningsvis kommer in nya läsare nu när jag startade upp bloggen igen tänkte jag, varför inte sätta upp nya mål som jag ska avklara, eller mål jag i alla fall ska satsa på och försöka genomföra de så bra jag kan.

jag har tidigare berättat om att jag har en sådan fruktans värd huvudvärk nästintill varje dag så ska jag börja ta tag i den, på riktigt denna gången. Satsa järnet på att få bort denna huvudvärken. En del som jag vet kommer hjälpa är mitt nästa mål, ta tag i träningen. Jag har tidigare tyckt gymmet vart de bästa som fanns och jag tänker att jag ska börja att ta tag i gymmet. Inte för att jag själv tycker min kropp ser dålig ut, utan för att jag vet att jag mår så fruktansvärt mycket bättre när jag tränar och håller igång. Dessutom hjälper et min huvudvärk, och där efter kunna satsa på skolan så mycket mer än vad jag redan gör.

Skolan. kommer dock alltid komma före träning och hur jag ska ta mig till väga för att få bort denna jobbigt ständiga huvudvärken. Men eftersom handel är en lätt linje och mina lärare har bestämt att vi aldrig ska ha läxor kommer faktiskt gymmet i första hand. Det är något jag sedan lång tid tillbak velat men inte riktigt tagit tag i det, jag har velat börja träna sedan en lång tid tillbaka men som sagt aldrig tagit tag i det för jag tänker att det kommer när det vill komma. Men den ända som kan få det komma framåt, är jag själv. Så jag tänker att, från och med nästa vecka ska jag börja ta tag i dessa målen och se hur det går utifrån det och självklart uppdaterar jag er.

Jag hoppas ni har haft en fantastisk torsdag, själv slutade jag 11:15 när jag egentligen skulle sluta 16:10 så jag har endast spenderat min tid efter skolan på ett skönt sätt, mys. I morgon väntar den bästa dagen av veckan, fredag och jag drar mig även ner till Varberg för att sova hos min älskade pojkvän.

Bilderna är ifrån min rom resa jag gjorde detta året med två tjejkompisar, för att pigga upp med nått roligt i det tråkiga höst vädret.

Likes

Comments