Jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte skrev någon mer igår men det hände lite grejer som gjorde att jag tappade motivationen helt och struntade i att skriva. Jag ville bara få vara då.

Men kan smått sammanfatta lite, när Lucas kom hem grilla vi, Mille satt och lekte en massa, sen blev det att ge han mat och lägga honom i sängen då det var dags att sova för honom. Sen åker Lucas och en av grannarna till Heby och hämtade en liten leksak till mig, en Fiddy! Så fort Lucas får hem sin egna leksak så ska jag börja göra i ordning min så den får lite personlighet!

Men nu tänker jag avsluta här och klä på mig lite och ta lite friskluft.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är kl 14:11 och det blir väldigt sent inlägg haha! Men just nu ligger jag i soffan och Mille på golvet och äter välling ur sin Twistshake flaska! Idag händer det ingenting skulle jag gissa på? Om inte Lucas har planerat någon dock.

Jo STORA NYHETER! Milo har äntligen börjat krypa korta korta sträckor, min stora kille.

Har inte så mycket annat att skriva om just nu så skriver senare idag.

Likes

Comments

Hello.
Ja just nu ligger jag i sängen och bara njuter, är så otroligt skönt att bara få lägga sig i sin egna säng igen även fast det är helt fantastiskt att sova hos min mor. Nyss ätit och tvättat piercingarna ska väl sova rätt så snart!

Jo justja, mina piercing smycken hade kommit i brevlådan idag o även Milos nya filt och mina nagellim som jag beställt! Är så så nöjd. Har nu 2 piercingar i naveln och 1 smiley piercing. Så är äntligen klar med mina piercingar...eller ja jag ska ju ta flera hål i öronen men det räknas inte enligt mig haha!

Men iallafall när vi kom hem så började vi med maten direkt som blev grillat kött med potatis kroketter och persiljasmör till. Men medans Lucas gjorde maten så började jag natta Milo och han var ju också natt hungrig så gjorde en flaska, men den här gången så skulle vi testa med bara välling och ingen ersättning och gissa vad...DET FUNKADE PERFEKT! Han åt nästan upp hela flaskan med vällingen vi köpte idag. Det blev ju såklart mjölkprotein fria vällingen då han ju är allergisk mot mjölkprotein.

Sen när han somnat och vi ätit så har vi stått och pratat med grannarna, men tillslut blev jag så trött och frusen så jag gick in och nu ligger jag ju här och Lucas är fortfarande ute med grannarna!

Ska väl försöka somna tidigare idag än vad jag gjort dom senaste dagarna. Haft problem med att somna och bara vrider och vänder på mig men förhoppningsvis somnar jag rätt så snart för jag känner mig riktigt trött faktiskt! Men jag skriver imorgon när jag vaknat till liv. Nu säger jag godnatt!

Bjuder även på bilder där ni får se mina piercingar.

Likes

Comments

Likes

Comments

God förmiddag/eftermiddag!
Vi vaknade rätt så sent idag så det blev sen frukost och sent inlägg för den delen också! Milo har för ett litet tag sen ätit ett STORT lass med gröt till frukost och sitter just nu och leker innan det är dags för powernap då han fortfarande är lite trött. Idag ska vi leka en massa och förhoppningsvis så kommer min morbror hit från Norge och hälsar på! Skulle vara så kul att få träffa honom och att han även skulle få träffa Milo för första gången!

Jag älskar att få komma hem till min mamma och hennes familj, det är så fint här och så får man mysa med alla katter och mina syskon! Det känns som att bo på ett lyxhotell nästan när man är här på besök för att dom har så fint!

Men nog om det. Just nu saknar jag Lucas jätte mycket, men när han slutat så ska han komma hit och hämta oss sen bär det vidare till affären så vi kan handla välling och gröt åt Milo och en massa mat hem!

Sen när vi kommer hem ska jag springa till postlådan och hoppas på att mina piercingsmycken har kommit och mina pluggar (jag har haft 24mm töjningar under ett långt tag men har tagit ur dom och det går inte att få ihop öronen tillbaka likadant igen så har köpt mindre pluggar som ser lite mer ut som örhängen), kan skriva mer i ett annat inlägg om vad jag har för piercingar och tatueringar!

Kom med idéer om vad ni vill att jag ska skriva om osv. Ha det kanon så länge!

Bild på deras badrum och en bild på Milo!

Likes

Comments