Före och efter.

Min kund ville färga utväxten men också göra en jämn färg i hela håret eftersom hennes nuvarande färg var lite solblekt. Så först blandade jag färgen för utväxten (recept: 50ml 4N + 50ml 6% väteperoxid) och applicerade den och låt det verka. Före verkningstiden var slut blandade jag ny färg (recept: 50ml 4N + 50ml 3% väteperoxid) och applicerade det i resten av håret och låt det värka en stund för jag tvätta håret. Slutresultatet blev bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För och efter.

Denna herren ville jag skulle klippa hans hår mycket kortare, fast ville spara längden uppe på huvudet. Så jag använde maskin på sidorna, toppade längden, klippte ihop det med sax över kam metoden och till sist tunnade ut håret.

Likes

Comments

Här är en bild på när jag har lagt färg på utväxten, glömde ta förebild. Bilden till höger är resultatet.

Helbild på slutresultatet!

Likes

Comments

Här har jag gjort en svinrygg som ligger på höger sida. På bilden ovan har jag tagit luggen och gjort en liten slapp rulle på sidan.

Jag ville också prova något annat, så jag tog upp rullen jag hade gjort av luggen och la det bakåt så det låg fint in med svinryggen.

Likes

Comments

Jag började först med att dela upp håret från öronen i två paseér, och satt den övre paseén i en tofs längre upp och den andra paseén i tofs längre ner. Sen tog jag håret ifrån tofsarna och knöt ihop dom lite olika och säkra med hårnål som man ser på bilden. Enkel håruppsättning.

Likes

Comments

För och efter bild. 

Tog 5mm med maskin på sidorna och 3 mm i nacken, och klippte ungefär 2cm på toppen och klippte ihop det. Sen efter tunnade jag ut håret lite med effileringssax​en så det skulle klara lyfta upp sig och bli enklare och styla. Till sist snygga jag till det i naken, runt öronen och tog av lite på polisongerna.

Likes

Comments

Man delar håret upp i två lika delar från toppen av huvudet bak öronen, och tar den ena paseén med ett pistolgrepp och rullar runt handen och fester med hårnålar.​ Sidorna borstade jag försiktig bakåt och säkrade med hårnål. Luggen tuperade jag och la slät bakåt, och använde längden till att göra en rulle som man ser på bilden.

Likes

Comments

Här är min inspirationsbild på uppsättningen jag gör nedan.

Jag började med locka hela håret. Sedan delade jag upp tre paseér med luggen och rullade var och en runt fingret och drog håret lite bakom och säkrade med en hårnål som man ser bilden ovan. Gjorde samma sak med paseén bakom. Delade igen tre paseér på sidan som jag strama lite och tvinnande runt fingret och festade bak med hårnål lite olika för att få lite det lite rufsigt.

Likes

Comments


        

Före och efter bild.

  

Här har jag gjort lite lösa lockar över hela håret, fast jag har sparat några små paseér som är platta och dragit mina fingrar igenom för att få en mer rufsig look. Tuperade också lite för att få mer volym, speciellt bak.

Likes

Comments

             

Före och efter bild.

             

Han sa jag hade fria händer och klippa hur jag vill, så jag tog maskin på sidan och klippte lite på toppen. Så det blev kortare på sidan och längre upp på huvudet.

Likes

Comments