Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade här, ska sanningen fram så har jag gått och glömt bort det lite. Jag har inte direkt haft något att bjuda på heller för den delen. Vardagen rullar på - lite jobb, lite ledigt dock inget speciellt. Kameran ligger dessvärre fortfarande på hyllan och dammar, så inte ens det kan jag bjuda på, Det var evigheter sedan jag kände någon helhjärtad lust till att ens försöka. Funderar till och från på att sälja lite av grejerna, dock säger någon cell där inne att jag lär ångra det. Jag hoppas att vår och sommar kan bära med sig lite lust och inspiration. Tills dess får grejerna ligga kvar på hyllan.

Vad det gäller jobb så är det ledig helg i skrivande stund. Även där har saker och ting fått omvärderas. Misstolka mig rätt.. jag älskar både min arbetsplats och mitt yrke, men jag har känt mig lite omotiverad - en personlig svacka där också förmodligen. Nåja, sommar och semestrar lär närma sig med stormsteg och lite distans kanske kan vara bra förutsättningar för en nystart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Och så var 2016 helt plötsligt över. Vi äntrar 2017 med en bitande kyla. Himla fin att se på, dock behagligast att uppleva inifrån. Solen har tom behagat kika fram, det behövdes efter veckor av grådassigt väder. 
Bortsett från minusgraderna inleddes även året med en långledighet. Den var mer än välkommen efter en rad nattpass och allt julfirande däremellan. Jag gick av i tisdags kl 10.00 och fick därmed spendera några lediga dagar med F & L. Vi har mest myst runt och vilat - bäst att passa på innan vardagen drar igång igen!

Helgen är här.. Mamma-helg för L.. Vad vi resterande två hittar på med helgen återstår att se.


Likes

Comments

Det känns lite skevt att vi nu glidit in i December månad, året i helhet har gått fort. Vi har förvisso några veckor kvar, men de lär väl passera i samma tempo.

Fredag idag och jag är ledig, runt hörnet väntar dock en jobbhelg. Då lägenheten ekat tom passade jag på att njuta av lite egentid. Ja, det är med största sannolikhet något jag aldrig kommer fixa att vara helt utan. Att göra precis vad man känner för, precis när man känner för det. Vilket kan innebära alltifrån att ligga och stirra i taket till att hoppa jämfota. Dagen har förvisso inte ägnats åt något av ovanstående. Den har ägnats åt att rensa.. (Ja, jag älskar att rensa). Främst var det datorn och de externa hårddiskarna som fick sig en genomgång. Jag är så jäklar dålig på att hålla just dessa organiserade, allt har en tendens att hamna i namnlösa mappar på skrivbordet.

Utöver det har jag hunnit se något serieavsnitt, bälga i mig te och kela med sällskapssjuka hårbollar som i skrivande stund kurat ihop sig på varsin sida av datorn. Jag tänkte nog göra detsamma faktiskt, dock framför en film.


Likes

Comments

Lina frågade häromkvällen om jag inte kunde följa med på bio för att se "fantastic beasts and where to find them". Det var väl inte direkt något jag behövde fundera på någon längre stund. Det är väl inte så överdrivet många runt mig som delar kärleken till J.K Rowling's verk nämligen.

Så efter att jag tagit en stödvila, på ett par timmar längre än jag planerat, efter nattpasset satte vi oss i bilen till Kristanstad. Ganska passande aktivitet att kura ihop sig i en stol där i biosalongen. Filmen var absolut sevärd iallafall. Trots att jag har lite svårt att inte förknippa Eddie Redmayne med sin roll som Stephen Hawking i "The theory of everything". Men.. värd en chans, som sagt.

Hemma igen och landat på sängen. Något makalöst trött.. jag välkomnar därför en obegränsad sovmorgon och ledig söndag!

Likes

Comments

Då var både veckan och helgen jobbad. Hade dygnet tills idag. Jag har lyckats gå och bli riktigt förkyld mitt i allt och natten tills idag var riktigt jobbig med helt igentäppt huvud. Det var med andra ord rätt skönt att få gå hem. Mådde förvisso något bättre under förmiddagen, men likväl kass.

Tog tåget till Växjö där F mötte upp. Då jag gick och blev lite sugen på att fota när jag fick se rimfrosten i kombination med sol imorse så bad jag honom ta med kameran in. Efter att vi fått i oss lite lunch så begav vi oss ut mot sjön och gick en sväng. Jag överskattade väl både min energi och mitt mående. Resterande del av dagen har jag varit rätt sliten och dan. Kvällen spenderas därmed i soffan under värmefilt. Kurering!

Likes

Comments

Det kan väl hända att jag och den här råkar ha lite liknande intressen numera! 😂

Likes

Comments

Livet har ett rätt behagligt gung just nu. Det rullar på och bara är. Inget nytt på senaste och inget på intåg heller direkt. Känns ok!

Tja.. något nytt har väl hänt - det springer numera runt en nybliven sexåring i huset. Jag har fått följa den här sexåringen i fyra år och det är fantastiskt vad stor han blivit och så mycket som har hänt. Kort och gott så är det den bästa sexåringen jag vet! ❤️

Det ställdes till med kalas i lördags och huset fylldes av firare och paket. Fullt hus.. stoj och stimm. Lugnet la sig bortåt kvällen och vi hamnade alla tre på golvet inne på L's rum där det byggdes lego i timmar. Mysigt avslut på en fin dag!

Imorgon fyller nästa ❤️ år, det firar vi dock lite mer diskret genom att flika in middag på stan mellan jobbpassen.


Likes

Comments

Då var helgen jobbad och det bjuds på en ledig dag, såhär mitt i veckan..

Inga ställda klockor eller tider att passa.. skönt att ge kroppen tid till sömn. Vaknade strax innan 10.00 och kände mig, otippat nog, utvilad. Låg och drog mig en stund innan jag gick upp för att mätta en vrålhungrig mage med lite frukost. Mötte mor min i köket som redan var i full gång med sin dag. Näst på tur hade hon planer på att ge sig ut i skogen för att se om trattkantarellerna behagat dyka upp med regnet vi (äntligen) fått senaste veckorna. Då jag ändå inte hade några planer och där fanns antydan till rastlöshet följde jag med. Svamp var där väl inte så gott om, men det var skönt att komma ut och hösten visade sig verkligen från en av sina bättre sidor.

Onsdag imorgon. Jag infinner mig på jobbet 9.00-20.00, sen tar jag faktiskt långhelg!


Likes

Comments

Fredag idag, en ledig fredag igen faktiskt. Jag är så dagvild. Inte lätt att inleda jobbveckan en onsdag och därmed ha sin "måndag" mitt i veckan. Förstå mig rätt; jag trivs med att jobba oregelbundna tider och sådär.. men ibland rör det till med dagar.

Nåja.. fredag som sagt. Jag har använt dagen till att landa lite mellan jobbpassen. Vilat och bara varit med andra ord. Ska sanningen fram har jag inte ens kommit ur pyjamasen. Läsning och serier har varvats med te och missarnas sällskap.
På tal om läsning så håller jag nu på med One small act of kindness. Andra boken av Lucy Dillon. Förra var ju a hundred pieces of me. Jag har aldrig tidigare hängt upp mig på en och samma författare.. men Lucy rekommenderar jag verkligen!

Nu ska dock boken läggas ner och lampan släckas. Imorgon inleds jobbhelgen med långpass!

Likes

Comments