I juni vankades det student och bal nere i Älmhult och jag fick frågan om jag kunde tänka mig att ta några bilder. Det fick bli en anledning till att damma av kameran som f o r t f a r a n d e till största del bara ligger på sin plats i hyllan. Även om jag känner mig riktigt ringrostig (det var ÅR sedan jag fotade porträtt sist) så var det ganska kul och det har jag då inte känt på evigheter. Vackra Nadja var tacksam att fota och lät sig inte skrämmas av en närgången främling ;)

Bjuder på ett par;

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.. sådär lagom till majoriteten gör sig redo för att ta helg. Jobbhelg föröver alltså, vilken inleds med nattpass. Sitter i skrivande stund på tåget ner till Älmhult. Trots att det varit skönt med lite lediga dagar så känns det bra med lite rutiner igen. Om man nu kan kalla det rutiner när man jobbar oregelbundna tider.. På tal om oregelbundna tider så är det något man hyser någon sorts hatkärlek till. Nog för att det kan vara lite tråkigt att jobba när alla andra är lediga, men det kan vara ganska skönt att vara ledig när alla andra jobbar. Det faktum att jag tycker om det jag jobbar med väger ändå mest!

Så, ledigheten har bjudit på återhämtning och tid med mina favoriter. - det behövde jag. Med det inhämtat gör jag ett ordentligt ryck och kör några lite mer intensiva veckor!
En av favoriterna jag hängt med ❤️

Likes

Comments


Jag förlängde min helg litegrann genom att ut lite årsarbetstid på jobbet. Himla skönt att kunna göra så ibland. Speciellt när passen varit både långa och många. Jag har visst förmånen att kunna vara långledig, men jag har också några intensiva veckor i schema för att kunna ha det så. Efter helgens utflykter och framförallt värmen som tagit rätt hårt på mitt mående var det iallfall välbehövligt med en förlängd ledighet. Vad jag har gjort med min lediga måndag? Sådant här, vila och lite egentid! 👌🏻

Likes

Comments


På sommaren är läsning obligatoriskt! På stranden, i skuggan en varm dag eller i soffan en regnig.. I sommar la jag dessutom fyra veckors semester för första gången någonsin, massor med tid till läsning mellan varven med andra ord!

Jag passade därmed på att önska mig lite presentkort på Bokus i födelsedagspresent och veckan senare damp det ner en hel kartong med böcker.. låt oss säga att sommarläsningen är räddad och mer därtill! 👌🏻Likes

Comments


Kan vi diskutera det rådande vädret?!
Den där försommaren kom verkligen från ingenstans och utan tillstymmelse till förvarning - om man nu kan kalla det förvarning när man gått och väntat på den i flera månader?

Med solen och värmen kom den där energin som varit bortblåst länge. Trots att många timmar har spenderats på jobbet den här veckan så har jag hunnit med att avnjuta vädret. Det jag älskar mest med mitt jobb måste ändå vara det faktum att jag har möjlighet att utföra det lite varstans. Ovanstående bilder var tex min arbetsmiljö helgen som gick.

På tal om jobb så tar jag nu helg och lite långledigt. Ganska precis en vecka faktiskt!

Likes

Comments


Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade här, ska sanningen fram så har jag gått och glömt bort det lite. Jag har inte direkt haft något att bjuda på heller för den delen. Vardagen rullar på - lite jobb, lite ledigt dock inget speciellt. Kameran ligger dessvärre fortfarande på hyllan och dammar, så inte ens det kan jag bjuda på, Det var evigheter sedan jag kände någon helhjärtad lust till att ens försöka. Funderar till och från på att sälja lite av grejerna, dock säger någon cell där inne att jag lär ångra det. Jag hoppas att vår och sommar kan bära med sig lite lust och inspiration. Tills dess får grejerna ligga kvar på hyllan.

Vad det gäller jobb så är det ledig helg i skrivande stund. Även där har saker och ting fått omvärderas. Misstolka mig rätt.. jag älskar både min arbetsplats och mitt yrke, men jag har känt mig lite omotiverad - en personlig svacka där också förmodligen. Nåja, sommar och semestrar lär närma sig med stormsteg och lite distans kanske kan vara bra förutsättningar för en nystart.

Likes

Comments


Och så var 2016 helt plötsligt över. Vi äntrar 2017 med en bitande kyla. Himla fin att se på, dock behagligast att uppleva inifrån. Solen har tom behagat kika fram, det behövdes efter veckor av grådassigt väder. 
Bortsett från minusgraderna inleddes även året med en långledighet. Den var mer än välkommen efter en rad nattpass och allt julfirande däremellan. Jag gick av i tisdags kl 10.00 och fick därmed spendera några lediga dagar med F & L. Vi har mest myst runt och vilat - bäst att passa på innan vardagen drar igång igen!

Helgen är här.. Mamma-helg för L.. Vad vi resterande två hittar på med helgen återstår att se.


Likes

Comments

Det känns lite skevt att vi nu glidit in i December månad, året i helhet har gått fort. Vi har förvisso några veckor kvar, men de lär väl passera i samma tempo.

Fredag idag och jag är ledig, runt hörnet väntar dock en jobbhelg. Då lägenheten ekat tom passade jag på att njuta av lite egentid. Ja, det är med största sannolikhet något jag aldrig kommer fixa att vara helt utan. Att göra precis vad man känner för, precis när man känner för det. Vilket kan innebära alltifrån att ligga och stirra i taket till att hoppa jämfota. Dagen har förvisso inte ägnats åt något av ovanstående. Den har ägnats åt att rensa.. (Ja, jag älskar att rensa). Främst var det datorn och de externa hårddiskarna som fick sig en genomgång. Jag är så jäklar dålig på att hålla just dessa organiserade, allt har en tendens att hamna i namnlösa mappar på skrivbordet.

Utöver det har jag hunnit se något serieavsnitt, bälga i mig te och kela med sällskapssjuka hårbollar som i skrivande stund kurat ihop sig på varsin sida av datorn. Jag tänkte nog göra detsamma faktiskt, dock framför en film.


Likes

Comments

Lina frågade häromkvällen om jag inte kunde följa med på bio för att se "fantastic beasts and where to find them". Det var väl inte direkt något jag behövde fundera på någon längre stund. Det är väl inte så överdrivet många runt mig som delar kärleken till J.K Rowling's verk nämligen.

Så efter att jag tagit en stödvila, på ett par timmar längre än jag planerat, efter nattpasset satte vi oss i bilen till Kristanstad. Ganska passande aktivitet att kura ihop sig i en stol där i biosalongen. Filmen var absolut sevärd iallafall. Trots att jag har lite svårt att inte förknippa Eddie Redmayne med sin roll som Stephen Hawking i "The theory of everything". Men.. värd en chans, som sagt.

Hemma igen och landat på sängen. Något makalöst trött.. jag välkomnar därför en obegränsad sovmorgon och ledig söndag!

Likes

Comments