Vardag

Ibland så har man så konstiga känslor som är så svåra att förklara och sätta ord på. Ibland är det bara skönt att vara för sig själv och inte tänka på någonting, bara vara helt ensam och inte prata med någon.

På den senaste tiden så känns det som om jag har gått in i något slags "mode", jag känner mig nedstämd nästintill hela tiden. Har ingen motivation till någonting alls och vill helst bara vara i sängen hela tiden.

Jag är trött på att känna mig trött och tung, jag är trött på att känna mig svullen överallt och jag är trött på att känna mig instängd och ha ont precis överallt.

Jag känner att jag drar mig undan från allt och alla och har liksom ingen vidare lust till att varken träffa eller prata med någon. Jag vet inte varför men jag har bara inte lust med något alls, känns som tiden stannat och att ingenting blev som jag hade tänkt mig. Känns som jag är helt ensam, som att jag har ingen alls och alltid kommer att vara det. Har inte riktigt någon att prata med eller någon som jag känner att jag vill tynga ner med mina problem.

Åh jag önskar bara veckorna flög förbi nu så att jag kan få vara som vanligt nu..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Det har hänt så mycket och varit så mycket under den senaste veckan så jag har inte haft tid att skriva någonting.

I helgen var Tim iväg till Enköping för att umgås med lite kompisar och sin familj, så då kom min mormor & morfar hit. Super mysigt att umgås med dem en helg helg och bara vara. Vi(läs dem) lagade god mat och tog hand om mig hela helgen haha. Vi tog även en fika med farmor och hade min moster på ett snabb besök.

I söndags kom Tim hem igen och då gjorde vi inte så mycket då vi båda kände oss lite krassliga.
Idag skulle vi ha varit på föräldragrupp men den blev inställd så vi gick ner på stan en sväng och gjorde lite ärenden, träffade även på Mathilda och Johanna som vi inte träffat på hur länge som helst så det var roligt!

Nu ligger jag i soffan och tittar på vd och är heeelt slut i kroppen. Ååh vill bara att tiden ska flyga förbi nu så att hon kan komma ut 🙈

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Inatt sov jag såååå dåligt, vaknade hela tiden, hade konstiga drömmar och låg inte bra i sängen. Men lyckades somna tillslut och sov ända tills 10:30. Har inte gjort särskilt mycket idag, mest tagit det lugnt och vid 3 gick jag till jobbet en stund och åkte med Emelie hem till henne när hon slutade. Var hos henne tills 5 ungefär och då hämtade Tim mig.

Lagade mat när vi kom hem och nu tittar jag på film. Hoppas ni haft en bra daaag 👌🏼

Likes

Comments

Vardag

Halloj!

Idag var det äntligen dags att träffa barnmorskan, haha. Tycker det är så spännande att se hur mycket jag ökat i vikt, hur mycket bebisen växt och att höra hjärtat. Men idag var det inte riktigt lika roligt. Bebis hade inte växt så jätte mycket, eller inte tillräckligt för att följa sin kurva men hon sa att ibland så blir det fel när man mäter och att man hade tre besök på sig annars så skulle hon skicka en remiss på tul. Jag vet att jag inte borde oroa mig men jag blir lite skraj ändå, tänk ifall hon inte växer mer?! Men hjärtat slog som det ska iallafall. Och enligt hennes våg har jag gått upp endast 6 kg, vilket hon sa var helt okej men att jag absolut kunde lägga på mig lite till. Hua blir faktiskt nervös, men hon rör sig iallafall där inne och det känns åtminstone bra och lugnande.

Idag var det även dags för den första föräldraträffen, vi pratade om förlossning och både tim o jag blev mer rädda så nu vill jag bara dra täcket över huvudet och sova bort den här dagen 😂

Men nuuuu ska jag strax ta ut kladdkakan ur ugnen, blev så himla sugen på det helt plötsligt så så fick det bli 🙄

Imorgon ska jag till en sjukgymnast på morgonen, håller tummarna för att det går bra iallafall. Hoppas att ni har haft en bra dag! ✨

Likes

Comments

Vardag

En sak som jag längtar efter är att få inreda barnrummet!! Har så mycket tankar och ideér på hur jag vill ha det (och hundra idéer på samma gång och under samma dag) så jag har fått förbud av Tim att göra någonting förens jag verkligen bestämt mig haha. Men ååååh det finns så mycket fint!! 😍✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har vi knappt rört oss ur soffan faktiskt haha, så himla skönt!! Åt frukost i sängen och tittade på hitta doris och sedan flyttade vi oss till soffan där vi har kikat på varsin serie och bara gått upp för att äta lunch. Blir nog kvar här resten av dagen/kvällen 👌🏼 Så himla skönt att inte ha några måsten eller söndagsångest! Imorgon är det äntligen dags att besöka barnmorskan för o se hur bebisen växer där inne!

Såhär har dagen sätt ut!

Likes

Comments

Vardag

Hej!

De senaste dagarna har sprungit förbi och det känns som att även om jag inte gör så mycket så går det fort ändå.

Idag gick vi upp tidigt då Tim hade dm och skulle ha samling vid 8. Så jag körde honom dit och vid 11 åkte jag tillbaka för att kolla. Han spelade dock i den enda salen utan stolar så jag kollade en period men sen var jag tvungen att gå iväg och sätta mig.

Efteråt åkte vi hem och tog det lugnt ett tag innan vi åkte och handlade och gjorde middag. Schnitzel och klyftor 👌🏼Sen la vi oss i sängen och kollade på film och vi blev kvar här resten av kvällen haha.

Hoppas att ni har haft en bra lördagkväll! ✨

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Var till läkaren idag och blev sjukskriven heltid tills graviditetspenningen börjar, blev verkligen som en tyngd från axlarna släppte. Vet dock inte hur jag ska klara mig utan mina härliga kollegor de här månaderna jag inte jobbar, så jag kommer säkert hänga en del på jobbet 🙄

Tim jobbade en stund idag, och precis när Tim hade åkt så ringde Sandra och frågade om jag ville ses en stund. Nu kom Tim precis hem så jag har börjat med maten✌🏼

Känner att det kommer bli mycket matbilder här nu haha

Likes

Comments