Lördag! Bestämde vi att ha en dag i city tillsammans. De andra tåg tåget redan klockan 9.30 på morgonen, de är alldeles för tidigt för mig! Omg.. så varnade de att jag inte tar det tåget. Så tog ett g senare och va inne i city efter klockan två, mina vänner var på väg till Chelsea market. Så bara ta tunnelbanan ditt, var inte så sugen att gå 45 min för mig själv i city. Och självklart mitt i allt så gick mina hörlurar sönder! Finns inget värre när hörlurar går sönder, eller jo klart de finns värre saker än det. Men jag som är beroende att ha musik runt mig hela tiden är de jobbigt, haha. Men kom till Chelsea Market och mötte upp mina vänner. Satte oss i en park och bara chillade. Satt där ett tag, käkade lunch och tog oss en glass för sedan dra oss till Brooklyn för att kolla in solnedgången från Brooklyn bridge parken. Om ni åker till New York, är det ett tips att åka ditt under solnedgången bara för att se när solen går ner bakom city och alla lampor börja lysa upp. Mycket fint! Försökte hitta ett stället för att köpa middag för att sedan ha picknick. Vandra omkring och hittade ett pizza ställe och jag kollade åt sidan och insåg att vi var vid Dumbo stället. Bilden ovanför med bron är "Dumbo" stället. Populärt ställe och ta kort på. Hade ett skönt avslut på dagen och kollade på solnedgången, tog en promenad över Brooklyn bridge för att sedan ta tunnelbanan och tåget hem. Väl hemma gick vi till lokal puben och drog i oss en öl och spela en omgång dart. Härlig och mysig lördag med härliga vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 227 Readers

Likes

Comments

[hade skrivit ett långt inlägg sedan la min padda av..]

29 maj - hade vi en karaoke kväll med vänner. Hade sagt länge att vi ska ha en karaoke kväll och försökt hitta ett ställe man kan sjunga karaoke. Men hitta inget.. så vi gjorde en egen helt enkelt. En vän hade huset för sig själv så passade på att vara där. Gick hur bra som helst och var hur kul som helst! Vi kopplade in telefonen i tv och körde karaoke version från youtube.vi kom på idén att spela upp en låt från varje land vi kom från, när vi kom till mig så slutade vi... haha blev alldeles för svårt. För att vi har de tre (åäö) bokstäverna. Så då blev de typiska karaoke låtar istället. Men hade en trevlig kväll. Och de var sista kvällen med en au pair vän också. Hon skulle flytta ner till Giorgia - Atlanta med sin värd familj. Så var lite tråkigt att hon skulle flytta, för hon är verkligen en party pingla och jätte härlig att umgås med. Hon kommer från Irland, så får åka ditt och hälsa på henne när hon har kommit hem.

  • 227 Readers

Likes

Comments

Trodde verkligen inte jag skulle göra de här. Hade länge kollat på det här evenemanget och visste två av mina vänner skulle åka in och springa de här. Har även sett i Sverige att man gör det och ser så kul ut! Men fick reda på priset och sa ett fett nej! Men dagen innan sörrni, var det en au pair som lade ut en biljett till color run - grattis! Jag nappa och tog den direkt! Så på lördagen var det bara att gå upp klockan sex på morgonen för att ta 6.30 tåget till city för att sedan ta tunnelbanan till stället, hela resan gick väl på ungefär 2h. Men när vi kom ditt, oj vilken fest de var. Klockan åtta på morgonen, folk var klädda som "unikorn" hade färg glada kläder, ja allt var färg glatt. Jag fick en t-shirts svettband, godis och lite annat smått och gott. Jag var jätte nervös! Jag skulle springa, wow, jag har inte sprungit sen jag var 12 år ungefär pga dåliga knän. Men har tränat som en idiot de här året så tänkte kan väl inte va ett problem. Iallafall vi började i en arena, och jag sprang i hela arenan! Så hela 1,6km. Så stolt över mig själv. Resten gick jag, haha. Men sprang igenom där de kastade färg. När de kasta färg, man såg ingenting förutom färg. Var färg överallt efter man kom ut det molnet. Men häftigt var det. I slutet av målet var de bubbelskum fest och man fick många prov exempel gratis (godis, chips, glass, vatten etc). Sedan var de party igen! Scenen var igång med härlig musik och de kastade ut färg påsar, så på tre alla öppnade dem och blev ett stort färg moln lever alla ned alla olika färger. Kan se på bilden över här. Var en riktigt häftig dag.

  • 228 Readers

Likes

Comments

Var på en mini road trip till Hamptons med vänner. Vi drog redan klockan 6.30 på morgonen för att slippa trafiken. Trafiken ditt kan vara väldigt stor, då de är många personer som åker ditt under helgerna. Våran morgon var väldigt väckande iallafall. Då vi var näst intill många gånger att krocka. Ja.. men vi tog oss helskinnade ditt. Var väldigt fint ställe och fina stränder. Blev en del kort. Har ju som sagt aldrig vart en natur fotograf. Ken de börjar bli mer och mer nu. Tränar upp mina kunskaper, haha. Blev nöjd med dem. Vi vandrade omkring där, de var en liten mini festival. Med sångare, mat och karuseller. Mysigt. I var till olika stränder, men vi letade mest efter stora mansion! Vilket vi hittade dagen efter. Vilka hus de är där. Och de mest sjuka är ju att de inte använder husen som året runt, utan de är bara "sommar hus". Ja om man ändå var rik och hade råd med detta. Vi var till ett öppet hus iallafall. Jag kände mig väldigt obekväm med de hela. Då vi såg ut som, ja jag vet inte vad, men vi gick in. Huset var 3 våningar högt. Hade en egen hiss, 8 sovrum och 11 badrum. Egen pool utanför köket med utsikt över havet. På taket csr de ett stort terrass med bar och man kunde hänga där. Var riktigt häftigt.

Ja hamptons tog mig med storm, var väldigt mysigt där. Hade gärna viljat åka tillbaka ditt på sommaren.

  • 242 Readers

Likes

Comments

EUROVISION!! Jag älskar verkligen Melodifestivalen och Eurovision. De bara är så, min mamma är väldigt trött på det. Men tvingar henne att kolla varje år. Men igår var de lite annorlunda.. då jag är i USA och mamma i Sverige, så hon kunde välja att kolla eller inte. Hon valde att inte titta. Jag var däremot i city - Times Square på en pub och kollade på det. Stället hade ET evenemang där som var Eurovision. Så de var folk från alla olika länder, men mest svenskar. Var en svensk organisation som anordnade de hela. Så självklart var de mest svenskar. Men väggarna var fyllda med tv som visade Eurovision, de var lite häftigt och va i New York och kolla på det. Men man sakna allt att sitta hemma i tv soffan med mys kläder, chips skålar, godis skålar och Cola. Kanske blir nästa år. Får se. Vet aldrig vart jag hamnar.

  • 242 Readers

Likes

Comments

Den 13 maj (komp å nu att de var en fredag, oturs dag) men hade ingen otur den dagen vilket som var tur. Jag och två vänner drog in till på en silence party. Japp ni läste rätt. En tyst fest. Man hade alltså hörlurar på sig och de hade tre olika färger - grön, blå och röd. Och de menas att de var tre olika DJ;s där. Så om man inte tyckte om en musik kunde man byta DJ och lyssna på ngt annat. Vilket var väldigt kul, för var en DJ som spelade gamla klassiska 90's låtar. Så Aqua - Barbie girl kom på så alla började sjunga. Men de var ingen musik utan hörlurarna. Så när man tog av sig dem var de alldeles tyst enda man hörde hur folk sjöng till låten (vilke inte var så vackert, haha) men de var en lyckad kväll må jag säga. Och glad av att jag gjorde den. Så om ni hör talas om en tyst fest, gå på den. För den är rolig!

  • 242 Readers

Likes

Comments

Har saknat så mycket att ta kort på folk. Men kan inte göra mina crazy things som jag har i mitt huvud och vill få i min kamera. Får vänta tills jag kommer hem. Men iallafall, två av mina vänner här ställde upp som modeller för mig. Nöjd blev jag, inte vanligt att jag tar "normala" kort.

  • 242 Readers

Likes

Comments

Hade tagit en klass om Montreal. Så nu var den helgen här, dags att bege sig till Montreal! Var uppe tidigt på fredag morgon för att hinna med bussen, men den var ju sen. Iallafall buss resan var ungefär 6-8h lång. När vi kom till gränsen mellan USA och Kanada, blev jag så nervös att jag totalt gjorde bort mig inför polisen när han förhörde mig. Men han tog de bra och släppte in mig, haha. En av mina vänner som var med hörde allting och skrattade så mycket åt det, hon gör de än kan jag säga. Helgen var bra och rolig. Men vädret kunde vara bättre må jag säga. Var grått, regnigt och trist. Men man kan inte alltid få de bästa. När vi kom till Montreal, packade vi upp våra grejer och gjorde oss iordning för att sedan gå ut och äta. Vi provade på Kanadas special - poutine. De är pommes, ost och bbq sås på. Gud vad gott de var! Kommer jag göra när jag kommer hem till Sverige. Efter de hamna vi på en irländsk pub tog oss en öl. Men hände inte mycket där, så vi gick till en bar/pub väg. Hamnade på en riktigt bra klubb, som vi faktist gick tillbaka till dagen efter.

Lördagen fick vi gå upp tidigt igen, för då var de guide tur med en guide. Han visade runt i Montreal och liknande. Pratade på som tusan. Men hade en dialekt, eftersom de pratar franska i Montreal så var de en brytning på franska och engelska. Och jag med dialekter går inte ihop.. Guide turen var på ca 3h efter de hade vi egen tid. Vi hamnade i downtown Montreal, som ska vara inspirerad av Europa. Jag kände inte så mycket av det, men kan inte säga mycket då jag endast vart i Sverige, Danmark och London. Haha. Vi försökte hitta underground city som också är känt i Montreal. Är ett shoppingställe med de mesta som är under marken. 3 km långt tror jag den var. Men vi hittade den inte och frågade så många personer som bodde där men som inte visste.. men tillslut hitta vi de, men var försent. Då allting var stängt. Så vandrade tillbaka till hotellet för att ta en liten sov tur. Efter vi sovit tog vi oss upp och gjorde oss iordning för att gå ut igen.

Söndagen, trötta som tusan och var förberedda för en resa hem igen.

  • 244 Readers

Likes

Comments

Bilden till höger är min vän som åkte hem. Hon hade vart här i1 år och 9 månader. Starkt att hon stanna så länge ändå, hade jag aldrig klarat av. Då jag känner nu att jag är klar med de här jobbet. Men hade en liten överraskning hejdå till henne. Möttes på en froyo och sade hejdå. Var lite ledsamt då hon är en väldigt fin vän och kommer sakna henne. Men prata om att jag kommer och hälsar på henne i Danmark. Så de blir allt bra.

Likes

Comments

I fredags var jag bjuden på BBQ till en vän här i USA. Var nämligen så att hon var klar med sitt år här som au pair. Hon skulle åka i väg på sin stora resa och sedan hem till sitt land. Vilket är Sverige (så kommer att träffa henne igen). Hade grillningen hemma hos hennes värdfamilj. God mat och blev bjudna på öl och vin. Sen var de dags och säga hej då. Blev en lång och hård kram från mig och önskade henne lycka till! Är riktigt avundsjuk på henne! Hon ska först till Hawaii och sedan på en road trip i Kalifornien.

  • 285 Readers

Likes

Comments