Nu har jag nått 100 dagen. Inte något mer 3 siffrigt, utan nu kommer de gå ner på 2 siffrigt! Fort de går och vad jag längtar.. ska bli skönt och komma hem till sitt känner jag. Min miljö, min mat, min säng, mitt mitt mitt!!! Vad jag klagar när jag lever värsta äventyret.. men jag lovar. Om ni gör detta, ni kommer förstå vad jag menar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Idag blev de en lång sovmorgon! Fast degar skrik, gråtande och flöjt spelande. Klagar nu men kommer sakna det när jag är hemma i Sverige igen. Min vän har äntligen kommit hem från son semester så spenderade dagen med henne och en annan. Vi började med att ta en kaffe och sedan iväg till White Plains för att kolla runt i affären. Strosade omkring där lite, jag köpte nya vår skor. Tror jag äger mer skor nu ön vad jag gjort i hela mitt liv.. konstigt nog, när jag är som mest fattigast, haha. Efter shoppande drog vi iväg till Rye för att äta lite frozen yoghurt. Väl där blev min vän intresserad av killen som jobbade där och lämnade hennes nummer till honom. De är andra gången hon har gjort så, är väldigt avis på henne! Skulle vilja ha de modet också, men heja henne! Och han skrev till henne, får inte missa den informationen. Fick ett sms av en annan vän som frågade om vi ville äta middag med henne, så blev att dra iväg till ett diner och käka igen! Blev en hel del ätande idag! Phuuu...
men en bra dag!

  • 8 readers

Likes

Comments

Fredag var en härlig dag! Efter skolan var barnen ute och lekte i snön och de var strålande sol! Jag hjälpte till lite och påbörja att göra en igloo, men mina skor blev alldeles blöta så gav upp och satt mig på trappen och läste lite i solskenet. Barnen fortsatte och leka i snön och byggde på sin igloo.

På kvällen blev de utgång! På våran lokal pub här i staden jag bor i. De var ju trots allt st patricks day. Vi var några stycken som samlades där, kvällen blev inte så lång varig.. tråkigt nog. Men de blev några öl och lite skrattande. Så de var ju inte en jätte dålig kväll trots allt. Efter puben åkte vi iväg till ett diner och smaskade i oss en hamburgare och pommes. Har blivit mycket onyttigheter den här helgen, så blir att ta tag i hård handskarna nu på gymmet igen. Har vart så trött att gå ditt och blivit väldigt slö. Får bli ändra g på de!

  • 8 readers

Likes

Comments

Ja då fick man de andra mejlet från Cultural Care som gör att man mer och mer inser att detta år av äventyr är snart slut och man är snart tillbaka till verkligheten igen. När man hade vart här i 6 månader fick man ett mejl om man ville förlänga. Och nu när de börjar närma sig att man bara har 100 dagar kvar här, så får man börja bestämma sig vilket flyg man får ta hem till Sverige.. de är mycket nu. Och mycket känslor! Att lämna detta land, detta äventyr, sina vänner som man fått här över hela världen, sin värd familj. Ja inprincip allt.. herregud. Den sista månaden här kommer vara tufft. Bara förbereda sig!

  • 19 readers

Likes

Comments

Igår hade vi snö dag igen. Den här gången fick vi ungefär 2dm snö eller något sådant. Bara öste ner och regna is. Vi höll oss inomhus och bara myste och tog de lugnt. Barnen kolla på film hela förmiddagen och min värd mamma hade typ inget jobb så hon fixa all mat osv. Jag bara slappade hela dagen. Inget och klaga på, men kan bli lite lång draget efter ett tag. Så erbjöd mig att gå ut och skotta uppfarten. Kan säga att de känns i kroppen idag, för vilken tränings verk jag har! Men de är skönt. Jag somnade redan vid 19 tiden igår och sova enda till klocka 12... var vaken i 2h och somna om igen, haha. Kan inte fatta att jag är så trött hela tiden?

Idag meddela även min värd mamma att skolan började 2h efter alltså de börja skolan klockan 11 ist för 9. Så fick reda på att Lill tjejen ville att jag skulle lägga mig i hennes säng. Så somnade om där igen, haha. När hon låg i sängen och kollade på film. Men ingen skada skedd. Nu är barnen i skolan och jag ska börja min dag.

  • 21 readers

Likes

Comments

Kall dag med underbara vänner.
Idag var tanken att vi skulle dra in till NYC för att gå på en food truck sak. Som tur var de gratis! När vi väl kom ditt, var de HUR mycket folk som helst och typ inget mat. Vi såg en skylt där de stod "more inside" så trodde de var mer mat där inne. Men nej då var de typ loppis. Så med sura och besvikna miner gick vi till en kines resturang. Där var de god mat och vi hängde där och bara umgicks. Sedan tog vi en promenad genom central park och hamna på boathouse. Tog en fika där och satt där hur länge som helst! Sånt tycker jag är trevligt. Tills vi insåg hur mycket klockan var och drog oss iväg till Grand central för att ta tåget hem. När vi kom hem delade vi upp oss och 4 av oss gick till cellar bar för att ta en öl. Har inget och klaga på den här dagen. Nej nej. Såna här dagar tycker man om, när man bara njuter och ha de gött med vänner.

  • 24 readers

Likes

Comments

Nu har de blivit en hel del festande igen. Men de är inget jag klagar över. Är ute med skönt gäng. Kvällen började på våran lokal pub här i staden vi bor i. Sedan tog vi en uber och drog in till white plains. Var riktigt bra musik där så hade en väldigt rolig kväll med mycket dans! En sak jag vet vad jag kommer sakna när jag kommer hem till Sverige. Är detta! Att gå ut på krogen med ett skönt gäng och bara ha kul.

  • 24 readers

Likes

Comments

Åtta månader i USA nu!
Vad de går.. vet att jag skriver de i varje inlägg. Men de går fort. Är ju snart hemma. Vad jag kommer sakna detta men är redo att komma hem också.

  • 24 readers

Likes

Comments

Under tre helger här har jag spenderat i skolan. När du är au pair måste du ta en kurser på collage. Du får självklart välja själv vad du vill studera. Den här gången tog jag en res-kurs. Den här kursen handlade om Montreal i Kanada. Så läste om de och fick reda på mycket om Montreal. Så i början av maj åker jag iväg med vänner och andra personer till Montreal. För att kolla hur de är där och spendera en hel helg där! Kommer definitivt bli party där borta. Längtar! Kommer bli en rolig resa. Kursen var i NYC i en hög byggnad så vi hade en otrolig utsikt över uptown/harlem NYC. Inget och klaga på. På bilden ser ni lite hur våran utsikt var. Må säga att jag kommer sakna min klass. Må va första gången jag faktist gillar att gå till skolan. Chockande. Ohja! För att va mig.

  • 25 readers

Likes

Comments

Den här dagen bestämde vi oss för att dra iväg och vandra. Men de uppstod en sak när vi gick där. För de första var de svin kallt och de blåste som tusan! Men vi gjorde de, men när vi gick där på en stig så tog stigen slut. Ingen mer stig. Då bestämmer sig en av de vi gick med att vi tvärsar skogen! Vilket vi gjorde. Skulle inte ha gjort det... ett tips. Om ni går på en stig och är ute och vandrar. Håll er till stigen! Vi traska genom fallna träd och en del stenar. Tills vi kom till ett slut och var tvungen att vända. Så ja, de fick vi göra och kom tillbaka till stigen efter 30 min. Men vi hade en bra stund också. Efter vandringen åkte vi till mitt favorit kaffe ställe. Så himla gott där! Oh, nu när jag skriver detta så vill jag åka ditt. Får bli snart! Måste bara dra upp en sak. En av de här personerna som jag var med. Sätter mig aldrig i bilen igen när sen kör. Var rena ramma nära döden upplevelse!! Herregud. Trodde seriöst vi skulle dö. Är förvånad att vi inte hamna i en krock eller något. Nej glad över om den personen inte sitter bakom ratten igen.

  • 24 readers

Likes

Comments