Header

Hejsan allihop!
Jag hoppas att allt år bra med er, men mig så är det super eftersom min väska kom idag! Förra veckan så beställde jag hem denna skönhet som kom idag och jag hade inte kunnat varit gladare! Jag har ju alltid små väskor, aldrig dom större varianterna så därför kända jag att denna skulle passa mig perfekt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag hoppas att allt är bra med er, själv så mår jag faktiskt toppen! jag är redo för lite fler utmaningar och tänkte dela med mig av två stycken recept jag vill prova denna vecka + så vill jag köra stenhårt på magen så det kanske blir lite skillnad någon gång! Jag var och tränade igår, rättare sagt jag sprang. Gud jag kan knappt minnas när det var senaste gången jag sprang! men grymt kul var det och jag kände verkligen att jag pushade mig till max! Till träningen så vill jag försöka göra alla dessa övningar ( se nedan) idag ( tisdag) torsdag, fredag. På Onsdag så har jag tabata träning + mamma träning så då vill jag ej lägga till ytterligare ett träningspass det känns ganska dumt.

Till maten så skulle jag vilja testa på krämig örtkyckling & ceasarsallad med currydressing. Det låter så sjukt gott och nyttigt! Jag kanske ska prova dom till helgen och se vad jag tycker om dom. Tyvärr så äter man bara samma sak hela tiden känns det som ( iaf för våran del) Jag har så otroligt svårt att hitta inspiration till maten, särskilt till vardags.. Recepten till maträtterna hittar ni här --> Krämig örtkyckling ceasar sallad


Till träningen så tänkte jag försöka mig på:

Knä in rumpa upp 10 x 2

rumpan-upp-magövning

Fällkniven 10 x 2

Plankan 35sek x 3

Sida till sida 20 x 3

Situp med vikt 30 x 3

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag vet att jag har varit väldigt inaktiv här.. men jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om att en ny video finns uppe! Jag har även redigerat klart en vlogg som kommer upp lite senare idag! Jag hoppas att jag får tillbaka suget eget bloggandet snart för jag saknar det verkligen.

Likes

Comments

Godmorgon allihop!

Jag hoppas allt är jätte bra med er! Själv så mår jag super efter lite morgon träning och sitter nu och smaskar i mg min proteinshake! Det känns som att min vardag har ändrats lite sen jag tog beslutet om att börja träna mm. Förut så kunna jag enkelt klämma i mig en hel choklad 200g på en dag utan träning osv, nu så "unnar" jag mig helt nyttiga kakor som det är 0 socker i istället. Super skönt när livet får en sådan liknande ändring.Idag var det mage som stog på schemat, men jag har så otroligt svårt att hitta bra övningar som bara tar i magen? Jag tycker att nästintill alla övningar känns mer i antingen armarna eller benen? Hur svårt ska det vara haha!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hade precis matat kört Love och han slocknade som vanligt så jag passade på att sätta mig ned med ett litet mellanmål och skrolla igenom lite socialamedier när jag tyvärr hittade denna bild.. tyvärr så är det så sant, det är alldeles för ofta en mamma inte får gå ut och göra något på egen hand utan att bli dömd och folk ifrågasätter vart barnet är? Ja med sin pappa kanske? Men när det är pappan som går ut så är set helt ok! Lika gällande vabbning, det är sällan en pappa är hemma med sjukt barn utan dom flesta tycks ta det föregivet att mamman ska va den som är hemma. Jag vet några få vänner som till och med har fått fråga på en arbetsintervju om dom har planer för barn snart? Tyvärr så är mina vänner som har fått denna fråga bara kvinnor, känner inte kille som fått den frågan. VARFÖR Får bara vi kvinnor sånna liknande frågor istället för män? Jo eftersom att det är vi som går hemma nästan ett helt år tyvärr inte männen. Och arbetsgivaren vet det liksom att hen vet att det är mamman som kommer att vabba. Jag varken hatar eller tycker illa på nå sätt om män utan jag vill bara att det ska vi lite lika kanske?

Likes

Comments

Godkväll allihopa!
Igår så köpte jag nya Viktor som jag kan fästa på både handlederna och fotvristerna! Dom funkade super och jag märkte genast att det vart ett tydligt mer motstånd i mitt träningspass. Protein pulvret med smak av choklad var en dröm! Och jag älskar det verkligen. Jag vill äta dricka det hela tiden. Tyvärr så har jag fått feber ikväll så det blir inge träning för min del..Btw vad tycker ni om hur jag har "pimpat" min Shaker? Själv så ÄLSKAR jag det och tycker att den vart mer personlig nu!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Idag är det måndag och nya tag ska tas! Morgonen började helt otroligt eftersom jag anmälde mig till fit camp! Det är ett ställe där massa personer träffas och tränar tillsammans kan man säga! Jag är otroligt taggad och spänd på vad detta kan vara för något!

Jag sitter nu och äter min goda salladsfrukost med lite bacon i och ägg mm, suuper god. Samtidig som jag planerar inför veckan lite olika recept jag vill prova och om det är nå mål jag vill uppnå. Jag vet att idag så vill jag sätta mig ned och skriva ett nytt träningsschema. Det är rör enkelt lite ändringar som jag vill göra.

En liten lista på vad jag vill göra denna vecka.

fixa träningsschema
• hitta nya goda recept
• beställa ett proteinpulver
• åka och köpa ett hopprep

Det är vad jag kan komma på just nu iaf! Självklart så vill jag även spela in en video inför onsdag också.Jag älskar att kolla på inspirerande bilder på måndagar får att riktigt tagga till inför veckan!

Likes

Comments

Godkväll alla fina!
Denna dag har gått så otroligt fort! Jag har suttit och redigerat min vlogg som jag spelade in i fredags (Pss den är uppe nu) och Viktor har renoverat i lilla hallen utanför sovrummet. Det är inte riktigt klart ännu då det fattas någon list mm men man ser tydligt helheten. Snart så är huset klart, här inne iaf! Det är badrummet och köket kvar sen så är alla rum renoverade.


Nu sitter vi bara och leker lite med Love innan han ska varva ned lite och sova vid 8. Det är inte bara dagen som har gått fort utan hela helgen faktiskt, men det är väl tyvärr som vanligt att helgen går otroligt fort.. jag tycker det är så mysigt att vi alla tre kan umgås som en familj på helgerna.

Ni hittar min vlogg där jag förstorar läpparna Här

Likes

Comments

Godkväll allihopa!
Ikväll så vart det en sen middag som vanligt. Vi är så dåliga på att äta vid 6 tiden som man egentligen ska kan jag tycka. Istället så äter vi oftast strax efter 7 oftast vid 8! Vi hann njuta av halva maten innan Love vaknade och var lite grinig för ATT han vaknade haha.. han är ingen morgonmänniska eller hur man säger det, efter varje tupplur så är han alltid lite grinig tills han riktigt har vaknat. Men vem är inte så!

Haha hans min på denna bild säger allt om hur sur han är när han vaknar. Men han är söt ändå vårt lilla troll.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Idag så har jag gjort något otroligt roligt! Jag har nämligen förstorat mina läppar. Jag är otroligt nöjd, dock så är jag så otroligt svullen just nu och lite blå och även röd! Men det kommer att lägga sig senare om ungefär en vecka. Jag hade i 0,5 ml men funderar på att ta 0,5 ml igen efter några veckor för att behålla allt. Jag gick till Suzan, en riktigt trevlig tjej som hade stenkoll på vad hon höll på med och jag kände verkligen att jag var i trygga händer! 0,5 ml kostar 1700kr och 1 ml kostar 2700kr. Hon heter beautybysuzan på instagram så gå in där och kolla på hennes fina verk och följ henne!Självklart så är jag väldigt uppsvullen och röd just nu men det lägger sig! Jag är så taggad på att se det "riktiga" resultatet.

Likes

Comments