Header

Hejsan allihopa!
Idag så åkte vi en stund till Valbo och handlade blommor också fick jag nya underkläder av Viktor. Han skämmer alltid bort mig sådär och köper fina saker till mig! Rosorna fick jag av han på alla hjärtans dag som otroligt nog har hållit sig vid liv. Rosor, och underkläder tycker jag hör i samma kategori!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan allihopa!

jag hoppas att allt är bra! Jag har suttit och dagdrömt lite på Zaras hemsida, som har verkligen så himla fina kläder, lite udda kanske vissa är men som flesta är super fina i mina ögon! tyvärr så är många av kläderna lite utanför min "comfort zone" tyvärr.. Det finns en fluffig väska där som är hur fin som helst men jag skulle verkligen aldrig "våga" ha den. Jag kanske blir lite modigare i framtiden!

Inlägget innehåller adlinks!


Likes

Comments

Hejsan allihop!
Ikväll så ska vi åka till Loves farmor det vill säga Viktors mamma för att äta massa god mat! Jag har ju dock börjat med LCHF så jag vet ej vad jag kommer att få äta hehehe. Men det ska säker gå super bra! Örhängena köpte jag förra veckan tror jag så himla fina men jag vet inte om dom är för mycket om man säger så med tanke på att det bara är en familje middag.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Igår så hämtade vi ut denna avlastningsbänk och vi köpte även klockan och "fatet" man kan lägga eventuellt nycklar mm. Sakta men säkert så börjar även hallen att se lite bättre ut! Jag skulle dock alltid vela ha en bukett med vita rosor där men jag vet inte om det är värt att alltid köpa blommor varje vecka för ca 200kr? Det är liksom 800kr i månaden på blommor? Haha vi får se hur det blir med det.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Idag så började denna dag bra som vanligt men nu för ca en halvtimme sedan så låg Love och tränade at vara på mage. Vi gör detta varje dag för att han ska rena att hålla upp nacken mm. Men jag var inte tillräckligt uppmärksam för helt plötsligt så slänger han sig med huvudet åt sidan takt i golvet.. vi låg på en filt men han missade den och ramlade utanför. Min panik kanske var lite överdriven men detta är ju faktiskt det "värsta" som har hänt han. Love vart nog mest bara rädd för nu verkar det som att han inte bryr sig iaf! Han har inte ont. Men jag har sånt dåligt samvete över att jag inte var 100% med.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Vi har varit vaken ett bra tag nu så till och med lillfisen somnade om i famnen min, hehe tur att jag iaf har en fin utsikt här att kolla på medans törnrosa sover!

Likes

Comments

Goddag allihopa!
Jag hoppas att ni överlever sista jobb/skoldagen innan helgen. Själv så börjar min helg redan på torsdagar då Viktor är ledig fredagar så han får helg redan på torsdag! Igår så fick jag ett sånt extremt sug efter att handla lite kläder, så idag åkte vi och snabb shoppa lite! Jag köpte bland annat denna fina väska och mobilskal!

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Ni har väl inte missat min senaste video? Jag Visar er 20 saker i mitt hem. Haha jag själv tycker att det är lite konstigt vilka "trender" det finns nu på youtube men det är väl bara att hänga med antar jag! Glöm inte att vid varje 100 prenumeranter vi ökar så kör jag på en vloggvecka! Så gilla, kommentera och prenumerera!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Dagen har börjar otroligt bra och jag mår faktiskt riktigt bra! Inte alls lika stort sötsug idag som jag hade igår vilket är så skönt. Denna godis har iallafall hittat sin favvo snuttefilt! Vi har döpt han till Dumbe för vi tyckte det passade på ett konstigt sätt hehe, men är det fel att vi döper hans gossedjur? Ska han göra det själv kanske.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag hoppas att ni har haft en super mysig dag med massa kärlek! Själv så har dagen både vart up och ned då imorse va den mindre bra med en grinig Love men dagen vände snabbt när Viktor kom hem! Min älskling hade nog som många andra pojkvänner med sig en bukett hem! Resten av dagen har bara bestått av handling mm. Nu ska jag träna för andra gången. Jag hoppas verkligen att man kommer se någon skillnad även fast jag bara ska göra detta i en månad.

Likes

Comments