Header
View tracker

Hej allihopa! Idag är det ingen vanlig dag för idag ska jag nämligen "intervjuas" för ett jobb! Jag tänker inte säga något mer än det då jag inte vill säga för mycket utefall jag ej får jobbet! Men intervjun kommer att delta hemma hos oss så så är såklart Love inräknad i detta och måste då självklart se så söt ut som möjligt så därför får han ha detta underbart söta kläder!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag har jag suttit och redigerat ungefär hela dagen. Vill bara meddela att vid 100 prenumeranter så kommer jag göra en vloggvecka, så gilla, kommentera och prenumera. Videon hittar ni HÄR

Likes

Comments

Hej allihopa! Såhär såg det ut tidigare idag när Love låg och kolla på tv med Viktor, han tycker nog bara det är roligt att det rör sig på tvn. Jag är inget fan av att han kollar på tv och i början när han var mindre så fick han inte utan då vända jag bort babynestet från tvn, för någon anledning så fick jag för mig att det kunna skada hans ögon på nå sätt jag vet inte, men nu när han kan fästa blicken lite bättre så får han kolla lite grann om han vill men inte nå stora mängder.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Igår var en ganska jobbig dag för både mig Viktor och Love.. vi var och tog 2 stycken sprutor gos BVC som var vaccination vilket är super bra men ändå inte alls var så kul! Jag fick hålla i Love medans 2 sköterskor tog en varsin spruta i båda benen.. hans skrik skar i hjärtat mitt.. när vi kom hem så sov han bara för det mesta förutom 1 timme så han skrek otröstligt, det vill såga att verkligen ingenting hjälpte. Sen sov han igen. Senare mot kvällen så kollade vi tempen och han hade 39 graders feber vilket är mycket för en knappt tre månaders bebis. Jag kollade på 1177s hemsida och där stog det att man faktiskt skulle söka hjälp omedelbart om tempen var så hög. Jag ringde till 1177 och förklarade situationen men sa även att trots febern så var han liksom pigg och va med oss, han låg och lekte pratade sparkades osv precis som vanligt, kanske lite gladare till och med. Så hon sa att vi skulle eventuellt duscha han i svalt eller badda han med en handduk och det gjorde vi. Hon sa även att om inte febern sjunker så skulle vi kontakta dom igen. Jag som är så otroligt nojjig och detta var vid 10 på kvällen (alltså när live ska sova) höll Love vaken ett litet tag till och låg själv vaken halva natten för att ha koll på han. Han fick ligga utan kläder och bara ett påslakan som täcke så att det inte skulle bli för varmt. Vid halv 3 så vaknade han och så kollade jag tempen och den var normal igen! Så skönt. Nu på morgonen så är han helt normal igen min lilla snutt.

Likes

Comments

Hej allihopa Gud lillhjärtat vårat mår verkligen inge bra 😕 han har sovit typ hela dagen och vaknade en timme och bara tok skrev och va helt hysterisk för antagligen att han har ont eller nå.. och nu sover han igen vi tog ju sprutor idag och det är nog därför han inte mår nå bra.. jag hör av mig imorgon istället för jag måste va här för Love nu.

(Gamal bild)

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa! För kanske en vecka sedan så satte vi upp en mobil ovanför Loves skötbord vilket snabbt har blivit till en riktig hitt! Han in ligga där säkert i en halvtimme och ligga och pratade sig själv och skratta osv. Blöjbyte har alltid varit en svårighet för oss då Love verkligen INTE tycker om det, men nu så är blöjbytena otroligt mer underlättande då han tycker att det är kul nu.

Likes

Comments

Hej allihopa! I måndags så vad jag och gjorde fransar för första gången vilket var super skönt! Jag var så nervös först att träffa någon jag inte känner och ligga still så länge men det gick jätte bra! Vi tog tyvärr inge kort där så Viktor fick färska ta ett sånt bra kort som möjligt men det är verkligen super svårt haha! Jag kommer nog definitivt att göra om detta!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Igår så va mitt gamla inlägg "ung mamma" med på nyheter24, jag själv tycker att det är toppen då meningen med det inlägget var att så många som möjligt skulle se den och inte känna sig ensamma. Men imorse när jag läste kommentarer på deras inlägg på Facebook så fick jag en rysning längst hela ryggraden när jag kom till en viss kommentar.. personen som har skrivit denna kommentar syftar på att inga barn som föds av unga är planerade.. det vill säga att vi som är unga inte egentligen vill ha våra barn? Jag förstår verkligen inte hur vissa människor kan säga så? Som om jag inte vela ha Love? Som om enda anledningen till att han kom till va en sprucken kondom?!? Jag blir så arg för hen hatar på barn som inte ens kan försvara sig?! Skulle denna människa kunna stå och säga till mitt barn eller någon annans barn som också är fött av en ung att "tyvärr dina föräldrar vela egentligen inte ha dig." Hen målar upp oss unga föräldrar som hemska människor när det är hen som är den hemska! Jag kan säga en sanning som jag har hållit hemligt av olika anledningar men det är iallafall att Love var lika planerad som vilket annat barn som helst! I ett år så hade vi oskyddat samlag för att VI VELA. Vi försökte verkligen. Det är normalt för par att försöka i ungefär ett år och det gjorde vi, så kom aldrig och säg att min son inte var välkommen! Att han bara var ett misstag, att han var dåligt planerad. MIN son var planerad i ett år och vi blev överlyckliga för plusset på stickan!

Artikeln hittar niHÄR

Likes

Comments

Hej allihopa! Dom senaste dagarna har verkligen känts som att jag har laddat batterierna lite. Så otroligt skönt och välbehövligt. I onsdags så fixade jag håret, igår så fixade jag naglarna och träffade några gamla tjejkompisar ifrån min gamla klass och myste, och idag så ska jag göra fransarna! Jag har faktiskt aldrig gjort fransar så jag är en aning nervös men det ska nog gå bra!

Likes

Comments

Hej allihopa! Ikväll så är jag barn ledig så Viktor har han och jag är och äter god mat med goda vänner! Otroligt behövligt för lite tid men ändå så saknar jag självklart Love!

Likes

Comments