Header
View tracker

Nu har vi vart på första mötet hos barnmorskan efter förlossningen. Gud det har verkligen gått så fort när man satt där inne och tänkte på första mötet där, när vi kolladevilket datum han var beräknad och plötsligt så är han bara här? Så himla mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa! Vi har beställt massa bilder igen, mest för att ge i julklapp till vissa som har önskat sig de men också för att jag vill sätta in i böcker vi har till Love så han kan läsa och kolla i senare r han blir äldre. Verkligen super fina och roliga böcker

Likes

Comments

View tracker

Hahaha morgonmyset i soffan blev roligare än förväntat! Haha han är verkligen så himla söt, jag kan skratta åt han hur länge som helst! Jag älskar att han har börjar vara med mer, att han liksom ler lite och låter (inte bara skriker liksom haha)

Likes

Comments

Hej hörrni! Idag har vart en stressig dag då jag försöker filma en à day of a life video samtidigt som jag tar hand om Love helt själv haha! Vi får se hur detta går och om jag ens lägger upp nån video.. det bror lite på hur den blir då jag inte har en aning om hur man redigerar en video? Jaja det är iaf tur att jag har bärselen så jag iaf kan få lite gjort!

Likes

Comments

Idag var vi hos familjerätten och skrev på papper om att Viktor är pappan och att vi ska ha gemensam vårdnad om Love! Eftersom vi inte är gifta så måste man skriva på massa papper om att han är pappan. Lite konstigt tycker jag då jag kunnat tagit med nästan vem som helst och sagt att det är pappan? Inge faderskapstest eller så? Jaja nu blir jag inte av med Viktor iaf haha

Likes

Comments

Julen är snart här och hur mycket jag än vill kunna gå runt i mjukis kläder så vill jag faktiskt ändå se lite fin ut! särskilt när vi ska till Viktors pappa och fira jul med hans familj. Och självklart så vill jag kunna kolla tillbaka om några år och kunna slippa ångra vad jag hade på mig! Nu har jag redan köpt min julklänning ifrån rebeca stella men om jag inte redan hade köpt den så hade jag nog beställt någon av dessa gobitar!

(alla klänningar är ifrån Nelly och jag har länkat dom!)


Likes

Comments

Hej allihopa. Jag har tänkt jätte mycket och jag vill verkligen lägga upp ett Youtube-klipp.. jag vill göra en day in the life teenmom typ något liknande men jag känner som att det inte riktigt kommer att bli som jag vill.. jag kan ju liksom inte redigera nå bra eller så och sen är jag extremt nervös över vad folk ska tycka.. (jag vet att man inte ska tänka på vad andra tycker) men det är verkligen svårt att låta bli att inte tänka på vad folk skulle tycka. Hade jag bara vart bra på att redigera och faktiskt veta hur man gör och vad man ska använda sig av så hade beslutet var liiite lättare iaf och om ni hade vart flera som vela ha en video.

🍼 Jag har iaf en rabattkod till er på nappflaskorna! Ange sofiegullstrom30 för 30% på hela sortimentet, rabattkoden gäller hela december så ingen panik! 🍼

Likes

Comments

Massa mys ikväll med fajitas bakelser idol och spel! Från massa utekvällar med alkohol och dumheter till mysiga hemmakvällar med familjen! Ibland är man lyckligt lottat!

Likes

Comments

Idag står det på schemat att följa med min syster och hennes flickvän och leta julklappar! Jag själv är klar så jag tänkte kolla på en julklapp åt mig själv istället hehe. Jag vill verkligen ha en fin kappa men jag hittar verkligen ingen? Jag vill nog ha en lång grå med "midjesnöre" men jag får se vad Valbo har att erbjuda.

Likes

Comments

Jag var ju som sagt och fixade håret idag hos finaste Louise och jag blev verkligen så himla nöjd! Det vart så fint och fräscht, hon är verkligen så himla bra. Jag fick även med hem ett silver schampo av henne för att hålla i den kalla tonen så otroligt snällt av henne! Jag har ju keratinslingor i men vi klippte av det så det vart till min riktiga hårs längd såå skönt att bli av med lite hår!

Likes

Comments