Sofie Golbert


Hej alle i søde læsere! Nu er det snart tid, til at træde ind i år 2017!

Selvom jeg selv fejrer nytår, og hvert år glæder mig til at se, hvad natten bringer. Så skal man også huske på, at det er en dag/ nat, ligesom alle de andre. Jeg tror ikke på nytårsforsæt af denne grund, og mener at, hvis man vil ændre på noget, så skal man gøre det i nuet, og ikke vente til kl. 00.00 i nat. Man er herre over sit eget liv, og bør derfor selv gøre en indsats, for at blive den lykkeligste, mest optimistiske, hårdtarbejdende person året rundt!
Derfor ingen nytårsfortsæt herfra. Men jeg håber nu alligevel, at næste år bliver skønt :)

Ovenover har jeg lidt billeder af mig, og de skønne piger, som jeg skal fejre nytår med. Vi tog også nogle billeder med et instax kamera, og brugte de fremkaldte billeder, til vores sugerør i glassene (bare lige en sjov idé, til et anderledes bordkort). Mega kreativt, og sjovt!

Min nytårs aften kommer til at stå på sushi udefra, se 90 Års Fødselsdagen, Dronningens Nytårstale, opvarme, og så tage videre til en stor fest med CPH Finest (Lanelingie Pavillonerne). Jeg skal ikke bekymre mig om outfittet, maden, transport eller noget andet, end bare at have det sjovt. Så tror nok at det skal blive en god aften!

Dertil vil jeg bare ønske jer et godt nytår! Jeg håber ikke at tømmermændene rammer for hårdt i morgen ;) <3


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej folkens! Det er lillejuleaftens dag, og jeg glæder mig til i morgen! Jeg ved ikke om i også syntes, at juleaften er hyggelig, men jeg glæder mig i hvert fald, og har endelig ferie, så der skal slappes max af!

Her for noget tid siden, var mig og min veninde i kødbyen, for at skyde nogle outfit billeder.
Ikke at mit outfit var udover det sedvanlige hverdagstøj, så er jeg dog vild med ripped jeans, og knæ støvler.
Syntes baggrunden spiller meget ind, når man tager billeder, og kødbyens bygninger gjorde alting lidt mere råt. Og så fik vi også udforsket lidt af københavn på den måde.
Vi tog også nogle billeder med et instax kamera, som vi bare havde det super sjovt med! Man kan virkelig tage nogle fede billeder med sådan et kamera, og jeg elsker at man kan gemme billederne fysisk, og det kan samtidig blive lidt mere privat, end hvis man har billederne på sin mobil.

Jeg regner med at alle får lidt travlt i morgen, så i må i hvert fald have en dejlig jul!

Likes

Comments

1 ud af 3 tallerkner.. Kan aldrig styre mig..

Lillebror til højre, fætter til venstre

Hej alle dejlige læsere.
Her er en lille update: I dag er det min fødselsdag, og da det er mandag, var det nemmere at blive fejret i weekenden. Så her er lidt billeder, da mig og min søde familie var ude og spise brunch.
Jeg er dog ikke så stor fan af selv at blive fejret. Jeg kan virkelig ikke lide, at nogle har brugt tid, eller penge på mig!?På en dag, som er ligesom alle andre. Jeg siger dog ikke nej til gaver ;) Men vil så gerne kunne give igen..
Forresten er der kun 12 dage til jul!Likes

Comments