Sofie Golbert

Hey girls (and boys)!
Det har allerede snart været 1 uge siden sidst, at jeg postede noget på bloggen.. Jeg er måske bare mere, en sommerblogger, end all year around.. Jeg har bare for mange undskyldninger, når vejret er kold, og det allerede bliver mørkt kl 3. Men der skal nok komme andre boller på suppen!
- Lige en lille reminder, så er det altså Black Friday nu på fredag, hvor man kan spare en masse inden jul. Faldt lige over Nelly.com, der allerede starter udsalget om få timer. Så skynd jer hellere i gang, hvis i vil gøre et godt kup! Jeg ved i hvert fald, med mig selv, at jeg mangler outfits til både julefrokost, min fødselsdag, juleaften og nytårsaften.
;)

Black Friday

.

Black dress/ NLY Trend, Wrapped Sparkling Dress/ NLY Trend, Bodycon dress/ Club L, Biker Jacket/ River Island, Shoes/ Bronx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I sidste uge, var jeg ude og spise brunch, med min søde veninde fra gymnasiet, på Mad & Kaffe. Jeg er helt vild med caféens koncept, da man selv kan vælge imellem 3, 5 eller 7 forskellige retter til sin brunch. Ofte får man noget, hvor man kun kan lide halvdelen.. Derudover er det nogle gode råvarer de bruger.
Selvom vi ventede lidt på at komme ind, så fik vi alligevel hygget en masse!


Når man venter på mad ;)

Jeg misunder hendes stil..

Fur/Furst Denmark, Bag/ Michael Kors

Cap/ Topshop

Likes

Comments

Lige i øjeblikket bliver jeg virkelig nemt syg. Jeg ved ikke hvorfor mit immunforsvar er nede.. Jeg er nok bare ikke født i det rigtige land. Skulle være blevet født et sted med sol, palmer, og hvide sandstrande!
Men nu er jeg blevet rask, så prøver, at holde det ved lige. Derfor har jeg lavet en lækker juice med ingefær, spinat, gulerødder og æbler. Super lækkert!

Har i nogensinde prøvet at putte kakaopulver ovenpå havregryn/ havregrøden? Det lyder mærkeligt, men smager næsten ligesom en dessert ;) Syntes selv det er meget sundere, end så mange andre morgenmadsprodukter, og man bliver endda mæt!

Likes

Comments