Sofie Golbert

Hey girls! Det er søndag, solen skinner, og det er tid til min allerførste giveaway!
Selvom det ikke er en kæmpe giveaway, så skal i alligevel have chancen, for at vinde de ting der ses på billedet.

Jeg var i fredags til den nye åbning af Sephora i Magasin du Nord, hvor jeg fik en goodiebag med 2 af hver ting. Så derfor har jeg tænkt mig, at lave en lille mini give away i dag.
Jeg har kun prøvet lipgloss'en fra Kat von D. Men den er super cool, da den skifter fra gloss til matte, og det bedste af det hele.. Den smitter ikke af (kiss approval!) Den kan du vinde x 2, og ellers 2 x badesalt, 1 x bath bomb, 1 x nail polish barrier.

Det eneste du skal gøre er:

  1. Følg mig på Instagram: Sofiegolbert
  2. Skriv i kommentarfeltet dit fornavn, mail (så jeg kan kontakte vinderen), og hvad du bedst kan lide, at lave når du har fri :)

Jeg trækker vinderen på torsdag d. 3 november.
Good luck!
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Fake Fur/ Gina Tricot, Bag/ H&M

Jaaa solen skinner! Men hold da op, hvor er det koldt! Jeg har derfor tilladt mig selv, at købe en "Fake" pels, og syntes den passer godt, her til efteråret. Jeg vil i hvert fald bruge den en del, da den kan bruges både til festlige lejligheder, med kjole, bare ben og stilletter. Men også til hverdag, som jeg har gjort her, med et par sorte jeans.
Jeg kan ikke finde pelsen på deres hjemmeside, men så den forleden, og ellers er den i butikkerne.
Jeg kan nu bedst lide de her efterårsdage med sol, ellers skal det bare være december med en masse sne på min fødselsdag!
Håber i har en dejlig dag!
Likes

Comments

Det er virkelig sjællendt, at jeg bliver revet med af en film. Men jeg vil helt klart anbefale, at man skal se filmen "Inferno", som er en thriller, skrevet af Dan Brown, og instrueret af Ron Howard (Da Vinci Mysteriet, og Engle & Demoner). Jeg var inde og se filmen i går, og ville sagtens kunne se den igen.
Hovedpersonen er Robert Langdon (Tom Hanks), som vågner op på et hospital med hukommelsestab. Han finder så ud af, at han er med i at skulle stoppe noget, der kan få konsekvenser globalt. Så hvis du er vild med gåder, historie, og action. Så er denne film lige i øjet.
Vejret er også perfekt, til at gå i biografen, og så er det lidt noget andet, end at sidde derhjemme :)

Likes

Comments

Godmorgen dejlige læsere!
Jeg har lavet en lille food-guide over 3 steder rundt om i København, som er mit foretrukne, når jeg spiser ude. Jeg er ikke typen der ofte går på café, og drikker kaffe. Men når jeg skal ud og spise, så kan jeg godt lide noget, der ofte er lidt sundt. Er især helt hooked på avokado madder, og steder hvor man kan få, en friskpresset juice.

1. Far's Dreng: Er et super hyggeligt sted, inde på Ny Adelgade. Jeg vil mest mene, at stedet er til brunch/ frokost, men man kan få alt fra Vafler til pizza.. Hvis du er ude med andre, så prøv at vælge lidt flere retter, som i kan deles om. Så får du smagt lidt af det hele!
Selve caféen giver en følelse af, at være inde i en lille lejlighed. Man kan både sidde ovenpå, og "nede i kælderen".

2. Rossopomodoro: Hos Illum Rooftop kan man få en masse god mad, især pizza! Når jeg skal have en pizza, går jeg meget op i, at det hele spiller. Bunden skal være sprød, lidt blød, og ikke brændt. Der må ikke være for meget olie, eller ost osv.. Derfor et shoutout til Rossopomodoro, da det får mine tænder til at løbe i vand. Hvis man husker at bestille bord, kan man også sidde udenfor, på tagtaressen.

3. Souls: På Østerbro ligger en lille café, hvor jeg især er vild med deres Green-Lentil Salad, og Acai Bowls. Ja det er sundt, og ja der er ikke noget kød. Men det er super lækkert, ikke at føle sig tung efter man har spist. Man bliver jo også helt glad i låget, når man ser alle de farver :)

Likes

Comments

Her til morgen sad jeg og tænke på, da jeg gik i gymnasiet. I hvert fald det første års tid, hvor man (jeg gjorde i hvert fald) stod tidligere op, bare for at kunne lægge makeup, finde det perfekte outfit og sætte håret. Jeg kunne bruge 1 time!! Nu bruger jeg 15 min. haha! Den gang kunne jeg også ofte finde på, enten at flette mit hår, eller især krølle det. Spild af god søvn.. Jeg ved at næsten alle piger, har gjort det i deres liv. Nogle dropper endda morgenmaden. Bare for at se ud som om, at man skal til fest, når det egentlig handler om at studere. Forstå mig ret. Man kan da godt tage lidt concealer under øjnene og maskara på vipperne, så man bliver frisket op. Men at dyppe hele ansigtet i makeup pungen, og bruge flere timer på det.. Jeg ville i hvert fald have ønsket, at jeg havde husket mig selv på, at det er okay at "ligne sig selv", og ikke alle de andre sminkedukker. Er heldigvis blevet klogere! Selvom det godt kan være, at jeg skræmmer mine klassekammerater væk, af at være Au Naturel ;)
Udover det, elsker jeg når jeg gør noget ekstra ud af mig selv. Men at gøre det, når man skal i skole. Det syntes jeg ikke altid, er en smart idé.
​Jeg skulle da lige prøve med de her flætninger, som jeg ofte lavede i gymnasiet, og syntes det ser ret cool ud!

Likes

Comments

Mig og min lillebror, med alt for lidt søvn i bagagen, så vi var lidt overtrætte

Min lille fætter - Syntes nu også det klæder drenge at have kjole på ;)

Hey søde læsere.
Jeg vil bare lige vise jer min søndag, hvor jeg var til barnedåb, for min lille fætter. Vi var i "Danmarks mindste kirke med spir" - Uhh.. Ej det var en super hyggelig kirke, og selve dåben gik helt fint.
Dagen inden havde jeg været på arbejde, til kl 23, hvor jeg også fik lidt at drikke (ups), og skulle så tage hjem til min mor i et forfærdeligt regnvejr.. Var hjemme hos hende kl. 01.00, og skulle op kl. 08.00. Derfor troppede en lidt træt Sofie op i kirken..
Meen senere var der mad, kage og kaffe. Så fik nok energi til at fjolle rundt med mine brødre. Og min lillebror skulle lige lege model, da han havde fået en ny jakke. Puha det var en lang dag, men altid dejligt at se sin familie. Noget jeg i hvert fald går meget op i.
Senere i dag skal jeg ud og spise ellers bare slappe af, da jeg har ferie.
Jeg håber også at i har en god ferie, og hvis i ikke har ferie, så håber jeg i får en god start på ugen!
Kys!Likes

Comments

Hej kære læsere.
Her er et lidt mere personligt indlæg, men for mig set, også et mere inspirerende et.

Jeg skal lige pointere, at jeg i øjeblikket ikke er veganer og er, hverken kostvejleder, life-coach eller personlig træner. Men derfor vil jeg gerne dele min viden, og interesse, for noget der har stor betydning for mig.

At være veganer er en livsstil, og betyder, at man udelukker alt animalsk, såsom kød, æg, mælk og fisk. Dertil støtter man heller ikke op, om produktionen af varer lavet af dyr.
Jeg vil ikke gå, for meget i dybden omkring selve veganismen, men mere omkring, hvad det har gjort for mig.

Jeg har været veganer i 2 år, men stoppede så på et tidspunkt, da jeg flyttede ud. Nogle vil måske mene at det er lidt selvmodsigende at sige, at andre bør spise vegansk, når man ikke selv gør. Jeg spiser nok 99,9% vegansk, og den resterende 1% er når jeg spiser ude med andre. Jeg har bare oplevet, hvor svært det er at spise anderledes, og har fået mange sure/ skuffende blikke, over jeg ikke lige spise den bøf, man får serveret. Derfor lukkede jeg mig, i en periode meget inde, og spiste kun for mig selv. Jeg er desværre svag i den retning, og kommer af og til, til at sige ja til f.eks. fisk, hvis der ikke lige er en masse andet veganer-venligt, at vælge imellem. Men jeg arbejder på det! Og jeg syntes alle burde gøre det samme. Selve maden er nok det nemmeste af det hele :)

Som den sociale norm er i dag, skal folk helst se slanke, muskuløse, og "sunde" ud, da det ofte indikerer et langt, og sundt liv. I øjeblikket, mener man, at det at få en proteinrig kost, er svaret. Men for mig set, hjælper det kun på, hvis man styrketræner, og ikke rigtig på sundhed.
​ Da jeg var veganer fulgte jeg noget kaldet "High Carb Low Fat", som betyder at man må spise til man er mæt. Ikke bare "ej jeg er ikke rigtig sulten, kan sikkert spise igen om en halv time", men virkelig dejlig mæt! Man spiser selvfølgelig vegansk.. Og går efter at spise en masse kulhydrater, mindre fedt, mindre olie, og mindre salt. Man går bestemt ikke efter et kalorie underskud ved denne livsstil! Jeg spiste f.eks. omkring 7 bananer i en smoothie blandet med spinat eller bær, og kunne endda tilføje en dl sukker (bare for at vise, hvor meget man egentlig kan spise). Ved at spise så meget, får kroppen altså også de vitaminer og proteiner, som den har brug for, til at forbrænde fedtet, og opbygge muskler. Så ikke noget med, at sulte sig selv.

Ens krop skal lige vænne sig til volumen af maden, da der er mere væske i et plantebaseret måltid. Og det kan være at det lyder mærkeligt/ kedeligt, at spise et måltid med kun 1 slags frugt, eller kun kartofler eller ris med grøntsager, men ens smagsløg ændrer sig også utrolig meget. Før jeg begyndte var jeg ikke særlig vild med ris. Og nu spiser jeg nærmest ikke andet!
Men for mig har min krop ændret sig drastisk: 

- Havde meget uren hud før, og har nu næsten aldrig bumser. 

- Jeg fik ofte ondt i maven, af at spise kød. Jeg følte også, at min krop blev mere tung. Men nu har jeg aldrig ondt i maven, og jeg har masser af energi 

- Jeg har tabt mig 6 kilo, og min mave er blevet fladere 

- Mine negle knækkede ofte før, det gør de ikke mere.

- Jeg kan spise så meget jeg har lyst til (selvfølgelig skal man aldrig overspise)

Der er SÅ meget jeg vil fortælle omkring det at være veganer, såsom at sukker er ens ven, og at man bør passe mere på fedtet. Men det vil komme til at tage en evighed, hvis jeg skulle beskrive det hele. Så måske vil jeg skrive nogle flere indlæg omkring det, en anden god gang, hvis i har lyst til at høre mere!?

Men hvis du er bare lidt intereseret. Kan jeg foreslå først at, du søger efter informationer på google, ser dokumentarene: Cowspiracy/ Forks over Knives/ Earthlings, ser youtube videoer: Mango Island Mamma/ Freelee the Banana Girl/BonnyRebecca/ Mr and Mrs vegan/ BananaBlondie108/The Vegan Activist

Det er helt klart den bedste måde, at leve på. Og folk kan sige det modsatte, til de selv har prøvet det! Det er jeg sikker på :)
Og bare for at det hele ikke bliver for seriøst, så vil jeg vise nogle ting, som jeg har spist, når jeg har spist plantebaseret:

Mad pyramide, som man kan følge, hvis man gerne vil spise "High Carb, Low Fat

Likes

Comments

fall nelly


.

1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her 6. Her

Nu starter det store Mid Season Sale på Nelly, hvor man kan spare helt op til 60% på udvalgte styles!​
Jeg har lavet en lille collage over de ting, jeg godt kunne tænke mig. Syntes altid det er hyggeligt at kigge på udsalgsvarer over nettet, når det er koldt. Man behøver ikke gå udenfor, eller have 10 lag tøj på. Man kan bare ligge under dynen, og finde gode ting.
Så bliver mandagen bare lidt bedre!

Likes

Comments

SUSHI!!

Søde piger <3

Vindueskarmen blev brugt flittigt

Skulle lige have nogle billeder med fødselsdagsbarnet

Der blev åbnet gaver

Og der blev danset!! Jep jeg har moves
​Dress/ Tobi, ​​Boots/ Zara

God formiddag kære læsere!
Her er lidt fra i fredags, hvor jeg var til min venindes 20 års fødselsdag, i hendes super fede lejlighed på Nørrebro.​ Vi var kun piger, og temaer var "rødt". Da jeg ingen røde kjoler havde, skulle jeg skynde mig at finde en! Men vi var kun et par stykker, der var troppet op i et rødt outfit, så det havde jeg vist ikke behøvet.. (Den kan vel også bruges til jul) ;) Det var alligevel rart at have noget andet på, end kun sort! Selvom det er den nemmeste løsning.
Maden bestod af sushi, jordbær og pølsehorn (Bedste kombination, haha!!), som jeg jo elsker. Ellers fik vi bare drukket en masse, danset, fjollet, og derefter gik turen videre ind til byen.
Det hele endte lidt kaotisk, hvor jeg ikke kunne finde nogen, og måtte gå hjem alene. Men det var alt i alt, en skøn aften!


Rigtig god søndag!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey søde læsere!
Lige en hurtig update fra mig:
Jeg går her for tiden og føler mig lidt halv-sløj, og vejret gør mig så deprimeret.. Derfor får i ikke så mange vilde billeder... Før det bliver weekend!! ;) Jeg ved ikke. Er bare mere produktiv mht. bloggen, når jeg endelig har fri, og kan slappe af. Men derfor skal i alligevel ikke snydes for lidt billeder af min dag i dag..
Jeg startede min dag ud med Alpro yoghurt m. musli og frugt. Og sort kaffe til min ømme hals..
Dernæst skole, som giver mig mulighed for at udfolde mig kreativt, og have det sjovt samtidigt.
Resten af dagen skal jeg nok ses med en af mine veninder, ud og løbe, hvis vejret holder, og ellers bare ned under dynen, med fuld knald på brændeovnen! 

God dag!

Likes

Comments

I fredags tog mig og 2 af mine søde veninder i byen, hvor vi først opvarmede hos mig, og fik en masse god sushi, fra Sticks N' Sushi. Som skrevet før, er sushi en af mine favoritter, og vi fik da også det hele ned ret hurtigt! Kan spise det når som helst :)
Vi fik gjort os klar, hygget, og drukket lidt, før vi tog afsted.. Og var lige ved ikke at nå til pre-party på ARCH (gratis alko hehe..) Men fik alligevel en hel del at drikke, da vi også senere mødte fantastiske Oliver, som sørgede for drinks og shots... Tak!
Det var første gang jeg var på Arch, men har været der før, dengang det hed Zen. Jeg husker bare ikke alle de trapper!? Ved ikke om det var fordi jeg var lidt halv-snalret, eller om jeg bare er i dårlig form. Men det at toiletterne ligger nedenunder, og man så skal tilbage 2 etager op til tagratessen.. Puha!
Men alt i alt var det en virkelig god bytur! Elsker når man er i godt selskab, og at man dagen efter, kan kigge tilbage på de gode minder (og uheldige billeder på sin mobil)
Håber også i har/ har haft en rigtig god weekend! 
<3

Likes

Comments