Sofie Golbert

Posters.

Jeg savner virkelig nogle fine plakater på mine vægge, og gad virkelig godt have et af disse hængende!
Har kun et billede på mit værelse, som min veninde har tegnet. Og ellers er der bare hvidt.. Lidt kedeligt måske. ​
Kender i nogle gode steder, med nogle fede plakater?

Plakater fra JustSpotted

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Boots, Nly Shoes / Sweatshirt, HM

Det er virkelig blevet sweater weather! Jeg både elsker og hader denne årstid, da man aldrig ved om det vil blive regn, 20 graders varme, eller bidende koldt.. Men jeg kan nu godt lide, når man kan sidde indenfor og hygge i sin "sweater".
Derfor et lille outfit-post i en oversize trøje fra H&M's herre afdeling. Har tjekket andre steder ud, hvor trøjer som denne til kvinder, koster over 300.. Så er 80 kr. altså lidt bedre!
Jeg er så typen der altid fryser, så sådan et outfit varmer faktisk en del, selvom jeg ikke har bukser på. Smart!!​
Overknee støvler er også bare super fede til en trøje som denne! Det ændrer ligesom trøjen fra at være hyggetøj, til noget lidt mere festligt. 💃
Rigtig god weekend! Kys


Likes

Comments


I dag var jeg i Torvehallerne med min klasse, da vi skulle blive inspireret, til et nyt projekt, som vi har gang i.
Der er simpelthen så hyggeligt, og bliver nemt sulten med alle de lækkerier, de har til salg!
Købte desværre ikke noget, men det var sjovt, at lave noget andet, end at sidde i et varmt klasselokale.. Tror jeg ville gå efter flødebollerne, hvis jeg skulle købe noget.
Som sagt, så går jeg på en design skole, hvor vi skal lære at blive tøj designere. Derfor var den her tur, en inspiration til at lave en tøj kollektion. Meget specielt, når man går rundt mellem fisk, vin og kager, og skal tænke på tøj samtidig


Likes

Comments

Hey guys!
I går var jeg med mine venner ude ved Ørestaden, hvor en af dem skulle til x-factor audition.
Desværre kan jeg ikke synge, så det kunne jeg ikke være med til.. Men her er lidt billeder, fra da vi skulle vente!

Totalt 70'erne med de her bukser! Men syntes nu det er meget sjovt, at klæde sig lidt anderledes end gang imellem. Derudover er de virkelig rare at have på! Det føles som at have natbukser på :)

Bukser, Gina Tricot

Vi tog derefter over på ITU, og fik noget mad, da min søde veninde studerer der. Det er virkelig nogle fede lokaler, og maden er billig og lækker!

Han ville gerne være med på billederne ;) Hævn!

Dagen har virkelig været lang, da jeg sov hos min lillebror, og skulle tidligt op, for at tage tilbage til København.
Jeg fik hentet nogle ting til lejligheden, og har nu endelig fået et spejl, efter 1/2 år..
Kom hjem ved en 16.30-tiden, tog ud og løb, og så derefter var det aftensmad, og så på hovedet i seng.
Jeg tror ikke, at jeg får spænende planer i dag, men nu må vi se.
Håber i får en dejlig dag! Kys

Likes

Comments

Ja, overskriften taler for sig selv..
I går var jeg ude og fik fejret min veninde, og jeg ligger så derfor med lidt ondt i hovedet. Det værste af det hele er dog, at der er Copenhagen Marathon, og jeg kan høre trommer, og folk der råber og skriger. Ikke lige den bedste cocktail, når man bare gerne vil have stilhed! :D
Men nu har jeg jo altså tømmermænd, og vil lige komme med lidt gode idéer til når de rammer:

Drik vand!
Ja selvom alle egentlig godt ved det, så er det altid godt, lige at blive mindet om.
Hvis du ikke er til, at drikke mellem sjusserne, så tag lige 2 store glas vand, inden sengetid. Det gør altså underværker!

Spis mad!

Ens krop går sukkerkold, efter flere timer uden næring. Og for mig er det så enten pommes, thai nudler, eller en varm suppe.. Det virker faktisk også med bananer! Det ender dog mest med junkfood.. Det er da alligevel helt klart bedst, med det hjemmelavede. Men hvis det er for hårdt at lave noget, så er det okay! Det er vel weekend ;)

Rensewipes!

Hvis man som mig, ikke gider at tage al makeup af. Men alligevel ikke kan lide, at vågne op, som en panda, så er det en god ting, at huske, at lægge nogle rensewipes ved sit sengebord, inden man tager ud.

Sov, sov, sov!

Kom ud og få noget frisk luft

Jeg vil nok aldrig høre til dem, der træner dagen efter en bytur. Men det at komme ud, og gå en tur, er altså dejligt. Især hvis det regner, så man kan blive lidt frisk i låget

Karbad

Jeg har desværre ikke et karbad. Men uanset om man har, eller ej, så hjælper det! Det jeg så gør samtidig, er at sætte noget beroligende musik på. Rock er måske ikke så passende i dag..

Nattøj og rent sengetøj

Efter at have været i bad. Tager jeg ofte rent sengetøj, og det blødeste nattøj på, smækker en serie på computeren, og kan derfor nemt slappe mere af. Rene lagner, og tøj der ikke lugter af røg, og øl er altså lækkert!

Og dertil vil jeg bare sige rigtig god søndag!

Likes

Comments

Endelig er det weekend!


Nedenfor ses et af mine ynglings outfits. Ikke fordi kjolen er noget særligt. Men den er virkelig blød! Og den minder mig lidt om en indianer.. Hehe

Det blev til sidst lidt for varmt, til at rende rundt med stiletter..

Tog dette billede af Nyboder i går aftes. Syntes virkelig, at det ligner et maleri. Og elsker de gammeldags gadelamper, der hænger. De gør altså noget ved stemningen! 

Hvis i ikke, har været ved Nyboder før. Kan det klart anbefales! 

God weekend! ♡ 

Likes

Comments

Hej sweeties!
I dag skal jeg noget lidt anderledes end jeg plejer. Jeg skal nemlig være med til at afholde et event, til en firmafest. Så nu må vi se, hvordan det går. Men tror det bliver sjovt!

Her er lidt blandede billeder af, ting jeg godt kan lide.. Håber i nyder jeres dag!

Kunne være fedt, hvis man havde en udendørs bruser, der så sådan ud!

At kunne sove længe / Fine detaljer i tøjet

At opnå noget der gør en lykkelig

Mad/ stranden (især hvis havet er ligeså blåt som på billedet) / mere mad!

Jaja jeg er fjollet, men kan altså godt lide min nye charmeklud.. ;)

At være frisk, kaffe, og hunden er nu også meget sød ;)

At rende nøgen rundt nøgen.. Der er altså ikke noget bedre!

Mine venner!!! <3

Ferie - Afslapning i solen dagen lag!

Sushi / Silkekjoler til en tur i byen

Music for my mood

Likes

Comments

​Skirt, ​Neo Noir/ top, butik i Spanien/ Sunnies, Dolce & Gabbana/ bag, Erbs/ shoes, Aldo

Vejret er jo mega lækkert i de her dage! Bare ærgerligt, at man skal i skole og ikke kan nyde det fuldt ud.. Men for det meste når jeg har haft travlt, har jeg sneget mig til lidt sol på bænken ude foran lejligheden, eller i Kongens Have, som ikke ligger ret langt væk.

Jeg har virkelig fået travlt lige pludseligt. Før sommeren havde jeg sabbatår, hvor jeg oftest først skulle på arbejde kl. 11.00. Nu skal i skole, lave lektier, arbejde, har/ har haft mange aftaler, og skal bare nå en masse hele tiden. Men samtidig syntes jeg ikke, at det kunne blive mere perfekt, da det er noget jeg virkelig går op i!
Der har bare været nogle år, hvor alt gik nedad bakke. Og kunne virkelig lukke mig selv inde, hvor jeg ikke gad noget som helst. Men syntes endelig at tiderne skifter! Derfor er det vigtigt at huske på, at gøre det, som gør en allermest glad (om det så er at købe en ny taske..). Selvom det kan være hårdt, når man har travlt, så er det nu alligevel det jeg vil kigge tilbage på om nogle år, og tænke "wow det var fandme sjovt!" 

Ville egentlig bare vise jer min nye taske, som jeg købte i Norr, her forleden. Det var nu meningen, at jeg skulle finde nogle sko, men den stod jo helt alene.. Fik den derfor også billigere, og det blev alligevel ikke et dumme-køb. Kan godt lide den er lidt rå i det, med den mørke farve, og sort-sølv kæde. 

Senere i dag kan jeg forhåbentlig også komme ud og nyde det gode vejr! 
Hvad skal i lave i dag? <3

Likes

Comments