Sofie Golbert

Contains affiliate links

1. Zara 2. Mango 3. Asos 4. Asos 5. Soludos 6. Etsy 7. Lyst

Lige nu ligger jeg i min seng, og kan ingenting.. Øv for sygdom :(
Jeg drømmer mig derfor til et varmt land, med hvide sandstrande, og en af disse "strandtasker", under armen!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Du har sommerferie, og har ingen planer. Du skal måske ikke sydpå i år, eller har måske lige været?!
Jeg har altid svært ved, at finde på ting, at lave, hvis jeg har for meget fritid. Og ender som regel, bare foran skærmen, og ser serier... Det skal der også være plads til! Men jeg kan godt lide, at der sker lidt.
Denne fredag står på fødselsdag, for min mor. I weekenden, har jeg ikke de vildeste planer, men syntes nu det er meget rart, da jeg de sidste par uger, har haft meget, at se til. Selvom det har været sjovt, så er det rart når man ikke har alt, for meget planlagt. Tiden flyver også afsted, når man skal en masse ting. Det er vigtigt, at leve i nuet!
Hvis jeg ikke får nogle planer i weekenden, ville jeg gerne lave noget af følgende:

1. Tage på loppemarked (f.eks. Charlottenlund bag stationen på søndag).
2. Finde en lækker is butik.
3. Servere/ få serveret morgenmad på sengen og blive liggende og se serier.
4. Lave lækre opskrifter - Prøv f.eks. denne lækre koldskål!
5. Tage på Louisiana og blive lidt klogere på kunst.
6. Få brunch hos Mad & Kaffe. Det kan varmt anbefales.
7. Rydde op tøjet. Herhjemme roder der lidt...
8. Tage i Tivoli, eller på Bakken.
9. Tage på kanotur. Tag picnic kurven, et tæppe og højtalere med, så bliver det ikke mere hyggeligt!
10. Tage ud og få drink med nogle venner/veninder. Har en ufattelig stor træng til et glas vin, eller flotte drinks!
11. Tage på stranden.
12. Gå lange ture, hvor man ikke plejer, at være. F.eks. i skoven.

Har I nogle tilføjelser? ;)

Likes

Comments

I weekenden var jeg en tur med min familie på Enø.

Jeg elsker at være i sommerhus, da man kan få lov til, at slappe helt af.

Det regnede dog en af dagene, og gjorde turen mindre hyggelig. Men de dage, hvor solen skinnede, og man kunne gå ture ved vandet, sole sig, spise en is ved havnen, og bare være udenfor, var helt perfekt!

Der er noget autentisk over det, at være i sommerhus. Og ofte har man den regel, at man skal tage det stille og roligt, og ikke være på de sociale medier, men bare nyde hinandens selskab.

Jeg skal helt sikkert tilbage til den her lille ø, meget snart!
Meeen jeg er nu mest vild med +25 grader, palmer, nye kulturer og eksotiske retter ;)

Likes

Comments

Hey guys.
Her er en stemningsvideo fra da jeg var i Barcelona.
Det er min allerførste video nogensinde, så i må lige bære over med mig, hvis den ikke er 100% fantastisk ;)
Jeg har altid gerne ville lave youtube videoer, endda mere end at blogge, og har i mange år, set youtube videoer, hvor det nok startede med makeup tutorials (tror andre piger også kan relatere). Ser ikke så mange danske youtubere, må jeg erkænde. Men jeg er helt fasineret af, folk der viser, hvad de laver i deres liv. Især, hvis de bor i et land, jeg aldrig har været i. Så får man inspiration, og måske lyst til, at opleve de steder.
Det er ligesom Netflix, jeg slapper af til det, og jeg glæder mig til, at et nyt "afsnit" kommer ud. Men tror altså, at det var i gymnasiet (5-6 år siden), at jeg selv ville starte en youtube. Men jeg turde ikke, for hvad ville andre ikke tænke, og ville jeg kunne finde på noget spændende, som seerne ville syntes var interresant!?
Men nu har jeg, ligesom bloggen, kastet mig ud i det. Det er mest sjov, men går også meget op i det!

Så tjek den ud, og subscibe gerne! Så bliver jeg glad! :)

Knus herfra <3

Likes

Comments

Kære alle.
Jeg vil starte ud med, at fortælle lidt om min ferie til Barcelona, og gøre jer opmærksomme på nogle ting.
Jeg var for 2 uger siden, på ferie med mine veninder Amanda og Natalie til Barcelona.
For ikke at gøre dette blogpost alt for langt, kan i læse om hele hændelsen, på Amandas blog.

Men først og fremmest skulle vi altså på tøse tur til Barcelona. Vi havde bestil hotellet over HOTELS.COM, da vi regnede med, at det var billigt, sikkert og nemt. Men det var ikke sagen...
Det hele startede ud med, at vi en af dagene skulle vi besøge Park Güell. Vi havde haft en fantastisk dag, lige indtil vi kom tilbage til vores hotel ved en 18-tiden. Efter at vi havde låst os ind, på vores aflåste hotelværelse, blev vi mødt af en stank, af røg. Vi startede med, at tro, at det nok bare var naboerne, eller rengørringen, der havde røget på gangene. Men så så vi skodder på sengen... Der gik det så op for os, at der havde været indbrud...
Det skal lige siges at jeg ikke fik stjålet noget, men det gjorde de andre piger. Så på den måde er jeg nok ikke ligeså rørt af situationen. Men bare den følelse man har, når alle ens ting er gennemrodet af en fremmed person. Det at se sine veninder, som ellers lige havde været så glade, være helt ude af den, og det at man ikke ved, om tyvene står og lurer bag gardinet. Man får en lidt sur smag i munden!
Mine ting lå i Amandas kuffert, Natalies ting i min, 2 kameraer og kontanter var væk. Jeg har prøvet at have indbrud i mit hjem, da jeg boede hos mine forældre, imens vi lå og sov. Så jeg fik lidt en deja-vu følelse. Mennesker kan virkelig være nogle svin! Jeg er bare glad for, at vi ikke var derinde, da indbruddet skete. Vil slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket...
Vi ringede derfor til receptionen uden held, og måtte ringe til HOTELS.COM, da de stod for, vores booking. For vi ville bestemt ikke blive boende, da vi var sikre på, at nogen havde en ekstra nøgle til vores værelse.
Som i kan læse på Amandas blog, blev vi mødt af mistro, og fik virkelig en dårlig behandling af HOTELS.COM. Og det var ikke bare en, men flere af medarbejdere, som gav os den ringe service.
Flere timer gik, før vi først fik rigtig hjælp, og gjorde, at ventetiden føltes uendelig lang. Især fordi vi måtte sidde på trappen ude foran hotellets lobby i 4 stive timer, uden at vide, hvor og hvornår vi ville kunne komme til et nyt hotel.
Omkring kl. 23.00 kom vi til vores nye hotel, som bare var/ er fantastisk! Trætte, fortvivlede og sultne (havde ikke fået aftensmad, eller frokost), gik vi i seng.
Dagen efter var lidt bedre, men vi var stadig rørt af situationen, og hvis bare HOTELS.COM havde hjulpet os, med det samme, ville vi ikke have haft ødelagt, næsten 2 dage af vores ferie.
Jeg håber inderligt, at HOTELS.COM læser med, da jeg ikke ønsker for nogen, at der sker det samme, for andre. Hvis vi havde været et par år yngre, tror jeg slet ikke, at vi ville kunne tackle situationen ordentligt, og omvendt, hvis vi havde været ældre, ville vi måske have fået mere hjælp...

Så til jer derude! Hvis du/ i tænker at bestille en tur til Barcelona, så husk:

- Lad være med at booke hotel over Hotels.com! Hvis du ender i en nødsituation, er de ikke særlig hjælpsommelige...
- En rejseforsikring
- Tag dine værdigenstande med dig! Sørg for, at de er gemt et sikkert sted. Hvis du lader dine ting blive tilbage, vil jeg anbefale, at have en lås på din kuffert, eller endda på skabet, hvis det kan lade sig gøre.
- Aldrig, aldrig aldrig hav en nøgle til dit hotelværelse. Find et moderne hotel, hvor man låser sig ind med et elektronisk kort.
- Hvis der sker noget lignende det som mine veninder og jeg har oplevet, så hold hovedet koldt. Prøv ikke at gå for meget i panik, og hold sammen. Jeg er i hvert fald glad, for at mine veninder er så seje, så vi rent faktisk endte med, at få en god tur ud af det.
- Vær fornuftig, og tænk altid på, hvad der lyder rigtigt. Der er mange der prøver at snyde en, hvis de ved at man er turist. Eller bare 3 unge piger, som os.

Ellers vil jeg bare sig pas på hinanden, og jeg håber ellers, at i nyder jeres sommerferie!

Likes

Comments

Jeg mener, at mad er en del af oplevelsen, når man er på ferie. Især hvis man er på storbyferie (til Barcelona).
Her giver jeg mit bud på 5 gode spisesteder, som man bliver nød til, at prøve, når man besøger byen!

1. Miss Sushi

Det skøreste sted jeg længe har været på! Når man træder ind i restauranten, er næsten alt lyserødt og lilla! Det minder mest af alt, om en natklub, blandet sammen med et te selskab. Men sushien er helt normal, smager rigtig godt, og ligger til en overkommelig pris.

2. Brunch & Cake

Sundt men lækkert! Og meget Insta-worthy. Dette sted ligger tæt ved Barcalonetta strand, og er godt, som brunch/ frokost.

3. La Rambla/ La Boqueria

La Rambla er en lang gågade (lidt ligesom strøget), hvor der ligger lidt små boder med souvenir, is og blomster.
Ved en sidegade til La Rambla ligger en stor hal kaldet La Boqueria. Her kan man købe en masse lækkert mad, slik, og frisk frugt. Det er billigt, men man skal huske kontanter, da de tager ekstra, for at betale med dankort. Så vi købte ikke noget, derinde.
Vi fik dog en is en af dagene, i en butik kaldet Amorino Gelato (man kan også få lactose frit)

4. Flax & Kale

Dette sted var helt klart mit ynglings. Det er en 2 etagers restaurant, hvor det meste også er forbeholdt morgenmad/ frokost. Vi sad på tagtaressen, hvor alt bare var så fint. Der var en lille urtehave, og udsigt til en lille kirke.
Her fik jeg en acai bowl, juice og en chokolade muffin. Hvor pigerne fik banan pandekager, kaffe og smoothie.
(Jeg smagte lige pandekagen, og syntes den smager godt. Men den hos Brunch & Cake er bedre) Men det jeg fik var himmelsk. Rejser gerne tilbage, for at spise der igen!!

5. Ton Kot Tsu

Hvis du ligesom mig elsker Asiatisk mad, så er det her stedet!
Det lå lige ved siden af, vores hotel, og maden var helt fantastisk!
Jeg fik denne wok, med tofu og grøntsager, mens de andre piger fik en Poki Bowl (en skål med ris, rå laks og salat).
Det smagte så godt, at jeg måtte bestille en ekstra. Haha.

Jeg håber i kunne lide mit lille indlæg.
Alt det jeg har spist på ferien, har været mega billigt, i forhold til, hvis man skulle ud og spise i København. Intet af det har kostet over 200 kr.
Maden her er måske ikke så spansk, som det kunne være. Men jeg elsker at prøve noget nyt, når jeg er ude og rejse. Så det må blive tapas næste gang!

Jeg håber at du kunne lide mit indlæg, og tør prøve noget af det, hvis du en dag skal til Barcelona! Vær ikke bange for, at spørge, hvis der er noget i en ret, du mangler/ ikke vil have med. De fleste tjenere er meget venlige, og ellers kan man altid vælge noget andet på menuen.

Knus fra mig

Likes

Comments

Contains affiliate links
food

.

God morgen!
Eller...
Er stået lidt sent op i dag. Men jeg må godt, da jeg har sat alarmen, hver dag i denne uge... Så nu kan jeg slappe af og nyde, at jeg kan sove længe.
Til morgenmad lavede jeg en chokolade smoothie, da jeg virkelig er en sucker for alt med chokolade i! Til gengæld fra de søde sager, så er denne smoothie dejlig sund, og smager lidt af milkshake. Selvfølgelig kan man komme den i et glas. Men jeg er helt vild, med at spise smoothies fra en skål :D

Det du skal bruge er:

3 frosne bananer
2 spks. kakao pulver (jeg bruger Renée Voltaire raw cacao Pulver), vil helst anbefale de rå produkter, da der ikke er tilføjet ekstra ingredienser i.
2 dl mælk (jeg bruger havremælk, man kan også bruge vand)
1 tsk. vanilepulver
2 håndfuld spinat (bare for at gøre den ekstra sund)


Toppings:
Raw cacao nips (jeg bruger Renée Voltaire raw cacao nips)
Kokos
Bananstykker
Og ellers kan man jo putter alt, hvad man syntes smager godt til chokolade ovenpå/ i. Hvis du er vild med træning, kan proteinpulver også være en god ting!

Ellers skal denne lækre smoothie bare nydes, mens den er kold!

God søndag!

Likes

Comments

Hi loves!
Lidt billeder fra gårsdagens modeshow.
Jeg var til modeshow på CPH Garden og skulle stå model, for Fashion Design Akademiets afgangselever.
Jeg var lidt nervøs, da jeg aldrig har prøvet det før. Men en gang skal vel være den første.. (Selv kronprinsessen kom forbi og så det). Såå det skal lige siges, at jeg ikke er nogen pro runway model, eller noget i den dur. Er heller ikke høj nok ;) Men jeg var med til at hjælpe, og fik derfor også selv lov til, at opleve, hvordan en modeshow foregår "behind the scenes". TIl hvis jeg nu selv bliver designer en dag. Så har virkelig lært en masse!
Og kunne ikke være mere stolt, af alle designernes fine tøj (som de selv har designet og syet i hånden)!

Startede dagen ud, i hår og makeup. Fik lidt blomster i ansigtet, da det skulle matche have-temaet

Dernæst var det tid til, at vågne. Så en kop kaffe fra en hyggelig stand, og 3 friske fyre, var klar til show ;)

Alle de skønne modeller, og jeg :D

Temaet var jo have-tema. Så blev klædt på, klar til at grave.
Var vild med blomster kransen!

Til sidst skulle vi vise designernes corsager frem. Kan stadig ikke fatte, at de har syet alt i hånden!
Mon man skulle tage til fest i den her?! :D

Vente, vente...

Igen.. Så flotte designs!

Kan i se at jeg er nervøs? Haha!

Den smukkeste blomster pige jeg kender!

Det var en lidt grænseoverskridende dag! Men alle var så søde og hjælpsomme!
Håber i kunne lide at se, en lidt anderledes dag i mit liv. Som sagt er jeg ikke professionel. Gjorde det mest for sjov, for at hjælpe, og for at lære noget.
Men ellers var det bare mega sjovt!

Knus <3

Likes

Comments