Sofie Golbert

Hey alle sammen! Håber i har en skøn weekend!
Jeg var i går en tur i Tivoli, med min far og mine brødre. Det var meningen, at jeg ville have filmet, men mit kamera var underligt.. Så det blev til lidt billeder i stedet.
Da jeg ikke ser min far, eller storebror så tit, var det rigtig hyggeligt. Og hold op, hvor er det lang tid siden, at jeg har prøvet forlystelser.
Vi gik rundt i et par timer, fik både candy floss, aftensmad på Wagamama, churros og popcorn slikkepinde (en pind med popcorn dyppet i chokolade), som er vores tradition. Følte mig helt som et barn igen!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Så har jeg lagt min 2 vlog op på the youtubes!
Som jeg skrev i et andet indlæg, så var det altså lidt svært, at få sagt noget til kameraet, når ens familie var i nærheden. Enten skulle de snakke til en, om noget der slet ikke er relevant, spørge om, hvad man lavede, hvorfor man nu tog billeder igen osv.. osv... Haha elsker dem stadig! Men syntes nu det var sådan en hyggelig tur alligevel. Så nu er den her! Og det er rart, at kunne se tilbage på, da det var 30+ grader, og man bare kunne slappe af på stranden :)
Er der nogle af jer, der skal rejse her til efteråret/ i efterårsferien?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dress: NA-KD

Som i nok ved, så studerer jeg til Fashion Design.
I weekenden blev jeg spurgt, om jeg ville designe/ tegne nogle "hurtige skitser" til spiritus mærkerne Stoli, Fernet Branca og Bombay Saphire.
Det at designe, er noget jeg brænder for. Så at prøve at designe noget, som ikke foregår på skolen. Men var et rigtig job. Det gjorde det hele meget sjovere. Så tiden fløj bare afsted!
Det skal lige siges, at jeg ikke er professionel til, at tegne, og havde virkelig de værste tusser.. Og er måske lidt selvkritisk :)
Så vil jeg alligevel vise nogle af de ting, jeg skulle tegne.
Glæder mig også til at se, om jeg forbedrer mig i mine tegne skills, om 1 år, 2 år, 5 år.. Osv.
I dag skal har jeg været i skole og "designe" lidt, men nu er det tid til, at mine veninder kommer forbi. Så vi skal slappe af og hygge os med god mad!
Håber også i har en god tirsdag! <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeans: Gina Tricot, Coat: Zara

Hej fine mennesker!
Man kan virkelig mærke, at efteråret er kommet! Vejret er gråt, her er koldt og alle er syge... Men selvom det kan være kedeligt, så elsker jeg nu også, når jeg kommer hjem, og bare kan ligge under dynen, med en varm kop te/ kaffe, og se netflix ;) Jeg er desværre bare typen der fryser, så jeg må have 10 lag tøj på. Er jeg den eneste?
Men anyways. Så ville jeg bare fortælle, at jeg snart lægger en ny "vlog" op. Liiidt forsinket, da den er fra starten af august.. Men bedre sent end aldrig ;) Det er måske også lidt mere, en stemningsvideo, da jeg ikke siger så meget. Men var afsted med min familie. Og er i klar over, hvor svært det er, at filme, imens en anden taler over en, så man slet ikke kan bruge lydklippet!? Eller at man står og filmer noget, og så går de ind foran, uden at vide det? (Elsker stadig min familie. Hehe) Men nu vil jeg altså lægge den ud, ikke mindst så i kan se den. Men også så jeg kan se tilbage på en dejlig ferie, hvor vejret var helt i top, og jeg spiste lidt for mange croissanter. Uuuups!

Likes

Comments

Det er i dag 1 år siden, at jeg startede med at blogge. Hurra!!
Men har jeg så opnået noget af det jeg ville? Bliver jeg ved med at blogge? Og hvad sker der ellers i mit liv?

Ja jeg har opnået noget: Det skal lige siges, at da jeg startede, havde jeg ingen idé om, hvordan man lavede en blog, og hvor meget tid man egentlig ligger i det. Og hold nu op, hvor bruger man meget tid på det, og nej jeg er stadig ikke en prof! Men jeg vil give mig selv, et lille klap på skulderen, da jeg er glad for, at jeg stadig holder bloggen kørende. Og et kæmpe klap til de bloggere der lægger noget ud hver dag, og stadig kan få det til at fremstå som barnemad!
Ja, jeg vil gerne blive ved med at blogge. Men jeg tror stadig først, at jeg kommer til at slå ordentligt igennem, når jeg er færdig med mit studie, som tøjdesigner. Det er hårdt at gå op i begge dele, og selvom, at denne blog også var dedikeret til, hvad jeg laver på skolen, så glemmer jeg tit, at skrive om det. Så det må jeg huske, at blive bedre til :)
Der er gået 1 år. Det har været lidt kaotisk f.eks. mht. at jeg er flyttet tilbage til min mor. Men selvom det har været svært, at sige farvel til København (forhåbentlig kun i lidt tid endnu), så er jeg glad for, at jeg gjorde det. Og det er nu meget rart, at komme hjem til sin familie.
På dette ene år, har jeg virkelig vokset mentalt, og føler mig helt som et andet menneske, end selv for bare 1 måned siden! Det er det sjove ved at blogge. Nu kan jeg se tilbage på ting jeg har lavet, og virkelig se, hvor meget jeg har vokset.
Jeg kan love for, at jeg aldrig har været så glad, som jeg er lige nu! Jeg vil ikke komme dybere ind på det, da det bliver lidt for personligt. Men jeg har i løbet af det her år, fundet ud af, hvor vigtigt det er, at tro på sig selv, og ikke på hvad alle andre siger eller tænker om dig.
Så tak til jer der følger med! Det kan godt være, at min lille blogger-verden, ikke er så stor endnu. Men jeg tror på mig selv, og fortæller mit fremtidige jeg, at jeg skal se tilbage til dette blogopslag om 1 år, så skal jeg nok vise, at jeg har opnået meget mere!

Jeg håber i vil blive ved med at følge med. Det er bestemt ikke slut endnu, men først kun lige begyndt ;)

X Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Long time no see!
Hvis i ikke har læst med før, så skal i vide, at jeg er vild med smoothies! Og mest af alt, dem man kan spise med en ske, og putte forskelligt toppings ovenpå. Så for sjov, fik jeg lavet denne nemme, "festlige" drik, og den er ikke giftig!

Ingredienser:
1 Spsk. blå Spirulina

1 frossen Banan

2 dl mælk (jeg bruger kokosmælk light)

1 - 2 dl. blåbær

1 tsk. vaniljepulver

Jeg har købt den blå spirulina i udlandet, så den er måske lidt svær, at få fat i, i Danmark. Men blå madlavnings farve (helts en naturlig en af slagsen, uden alle kemikalierne), såsom denne, kan også bruges!

Top det med, hvad du har lyst til for eksempel kokos flager, mandler, bær, banan, ananas, kanel, peanut butter m.m.
Du kan eventuelt blende ingredienserne sammen med lidt vand, og isterninger. Og så putte et sugerør i stedet. Så bliver det mere en milkshake :)


1053 FLYT FJERN
X Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af BaByliss

Hey skønne damer (og mænd?!)
Jeg har i sammerbejde med Babyliss fået lov til, at afprøve deres krøllejern Curl Secret IONIC
Så jeg vil vise jer, hvordan jeg bruger det:

Step 1:
Start med at komme noget varmebehandling i håret, så krøllejernet ikke skader dit hår.
Derefter red det igenem med en hårbørste.

Step 2: Tænd for krøllejernet ved at skubbe den nederste knap opad. Derefter vil den røde knap blinke, og den er klar til brug når den lyser konstant.
Den midterste knap, er til den ønskede effekt: 8 sekunder = 3 biplyde = Giver håret bølger, 10 sekunder = 4 biplyde = Bløde krøller, 12 sekunder = 5 biplyde = Større krøller.
Jeg havde den på 12 sekunder.
Den øverste knap er til om man vil krølle krøllerne til højre eller venstre.
Vildt smart!

Step 3: Tag en tåt hår og put det ind i krøllejernet. Tag endelig ikke for meget, da krøllejernet kun kan tage lidt ad gangen, og vil ellers komme med hurtige biplyde. Men bliv ikke bange. Bare vent til den er stoppet med lydende, og tag håret ud igen.
Det kan godt tage lidt øvelse, men det er nemt, når du har lært det!

Step 4: Vente, vente, vente ;)

Jep. Det er en krølle!

Step 5: Jeg bruger gerne en klips til, at sætte håret op, hvis det bliver lidt besværligt, med at separere det.

Step 6: Ooog sådan her ser håret så ud, når det hele er blevet krøllet. Jeg har ikke puttet håret i krøllejernet, fra toppen af håret, da jeg godt kan lide det mindre krøllet på toppen.
Jeg kan godt lide, at krøllerne bliver meget naturlige, og ikke alt for ens.
Jeg tager til sidst min hårbørste igen, og reder det hele igennem.

Så mit hår kom til at se sådan ud.
Det er et virkelig fedt krøllejern, især fordi man ikke skal gøre meget selv, og krøllejernet fortæller, hvornår "krøllen" er færdig.
Det tager ingen tid, og er super nemt at bruge!
Så hvis du har svært ved at lave krøller med et normalt krøllejern, eller du skal til et arrangement, hvor håret godt må piftes op. Så vil jeg klart anbefale BaByliss Curl Secret IONIC!


X Sofie

Likes

Comments

Smukke, smukke Danmark!
Selvom vejret føles mere som efterår, så syntes jeg nu alligevel, at der er noget skønt ved, at komme ud i naturen! Det sker så sjællendt, at man lige tager en gåtur i skoven.
Efter at være startet i skole igen, er det bare rart med noget frisk luft! Så i går var jeg med min mors familie på skovtur. Vi havde alle taget mad og tæpper med. Så hyggeligt! Der er virkelig noget ved, at komme væk fra byen, og bare leve i nuet. Det burde man gøre noget mere!
Nu vil jeg ellers bare lave nogle lektier, set lidt serier, og så starter en ny skoledag i morgen. Tilbage i rutinen..

x Sofie

Likes

Comments