Sofie Golbert

Hej allesammen!
Håber i har haft, en super god jul, med jeres familie/ venner!
Det har jeg i hvert fald, og ville bare updatere jer med lidt billeder fra i går.
Jeg var sammen med noget af familien, på min mors side, hjemme hos hendes kæreste. Vi var ikke så mange, som vi plejer at være. Men det var stadig en super skøn jul!

Jeg har for noget tid siden, fået et kamera af Fujifilm Instax, og syntes det er så hyggeligt at bruge, når man gerne vil gemme minderne, fra en bestemt begivenhed.
Kvaliteten er bedre på selve billederne, men det er lidt svært, at tage et billede af dem, når det er så mørkt :)

Min søde mor <3

Da jeg ikke spiser kød, fik jeg en vegansk "svampe-postej", rødkålssalat, kartofler og brun sovs (uden mælk). Vil ærligt mene, at det har været den bedste veganske julemiddag! Og flæskestegen, var bestemt ikke savnet :)

I dag tager jeg lige en pause, hvorefter jeg i morgen, skal holde 2 juledag med min mor, og hendes kærestes familie.
Derefter skal jeg holde "juleaften" med min far, så det glæder jeg mig også til!
Endnu en gang så håber jeg, at i har haft en dejlig jul, og i får nogle gode juledage, samt et godt nytår!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen!

Endnu en gang er det lang tid siden, at jeg har lavet et indlæg. Men har været syg siden sidste mandag... Troede at jeg var ved, at blive rask i lørdags, hvor jeg fejrede min mormors 70 års fødselsdag. Men om søndagen kom det hele så tilbage igen...
Meen det er min fødselsdag i dag!!
Det gode ved i dag er at:
- Jeg ønskede mig sne.. Haha. Og her hvor jeg bor, kom der faktisk en del sne. Så tak ;)
- Jeg skal til Gran Canaria om præcis 1 måned. Tak far!
Jeg skal fejre min fødselsdag med mine brødre på fredag, hvor vi skal ind og se Star Wars.. Wuhuu, jeg er fan!

Det dårlige ved i dag er at:
- Jeg jo er syg...
- Jeg skulle have været ude og spise med min søde veninde Amanda. Men har måtte aflyse...
- Jeg er alene på min fødselsdag. Føler mig så voksen..

Okay men alt i alt, skal det nok gå. Jeg bliver forhåbentlig frisk om lidt, og så er det jul/ nytår.
Det er bare en lidt kedelig dag, i dag.
Kom gerne forbi med sushi! Så har du fuldendt min dag!

Kan i se, jeg smiler?!
Jeg prøver alt, for at blive rask! Jeg har prøvet, at spise noget, drukket masser af væske, lavet ingefær shots, været i bad, fodbad, ansigtsmaske, vitamin piller.... Osv.. Osv...
Er åbenbart altid uheldig med sygdom. Er altid syg i meget lang tid, og det rammer ofte på min fødselsdag, juleaften eller nytårsaften.
Hvis nogen har et godt råd, til at blive rask. Kom med det!

Det her må meget gerne være mig om 2 måneder!
Jeg har aldrig været på Gran Canaria, så det bliver spændende, at opleve.

Men tak for alle der har skrevet tillykke med fødseldagen!
Håber i har en lidt bedre dag, end mig <3

Likes

Comments

Hej alle sammen!
Jeg må erkende, at der har været lidt stille her på det sidste. Og grunden er, at mit overskud bare ikke har været tilstede...
Men kan se, på mange andre bloggere/ instagrammere, at de også har døjet med den her "posting-blokering". Så tror egentlig mest af alt, at det har noget at gøre med vinteren. Det er mørkt, det er koldt, man er syg hele tiden, man stresser på grund af julen osv. Men når det så er sagt. Så glæder jeg mig til, at december starter (og det er også min fødselsdag snart.. Hehe)
Såå jo jeg begynder at poste lidt igen, og hvis der bliver stille, så er det nok mest af alt bare fordi, at jeg har lidt travlt :)

Her for nogle dage siden, var jeg til et super hyggeligt event, som min veninde Amanda Svendsen (som også er blogger), havde inviteret mig til. Hun var så sød, at invitere mig til noget, hun vidste, at jeg er vild med, og som vi kunne nyde sammen! Eventet foregik nemlig hos SimpleRaw inde på Gråbrødretorv, og er en vegansk restaurant. Som de fleste nok ved, så spiser jeg vegansk med meget få undtagelser.
Eventet blev afhold af et super lækkert creme-brand Abloom Skincare, som står indenfor en række "raw" produkter. I kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside her Abloomskincare.com. Men altså deres koncept er, at man skal passe på sin hud både indefra, som udenpå. Det kan gøres med en god, naturlig og organisk creme uden kemikalier, der endda kan spises, hvis man er sulten ;)
Jeg blev helt ekstatisk af at høre om dem, da jeg til hverdag ikke bruger andet end kokosolie. Jeg tror nemlig, at huden har bedst, ved så få tilsætningstoffer som muligt. Så at høre om det her brand, der går op i præcis det samme, er fantastisk!
Vi fik en goodiebag med hjem, med deres helt ny-lancerede travel set, med forskellige cremer, til hvis man er på farten. Og da det kun er et par dage siden, så har jeg ikke prøvet dem allesammen. Jeg har fået prøvet deres natcreme, og deres Organic Soothing Lotion. jeg vil sige, at jeg er forelsket!
Min hud er helt blød, og dufter dejligt. Så hvis i er interreseret, så er det helt sikkert noget, som jeg kan anbefale. Især, hvis man har en følsom hud, som mig!
Og travel settet kan sagtens bruges, som julegave til din mor, tante eller en helt tredje. Prisen er dog lidt i den dyre ende 945,- Men det koster de fleste cremer vel, hvis man skal ud og finde en god en af slagsen!

Vidste i, at de fleste cremer indeholder svinefedt eller fedt fra fåreuld?
Det er en af grundene til, at jeg stort set ikke har brugt cremer de sidste mange år. Men at finde et brand, der er helt fri for unødvendige tilsætningstoffer m.m. Det er super skønt!

Elsker udsmykningen af restauranten

Super lækker mad, og alt er vegansk!

Det var denne fine gaveæske, som vi fik med hjem.

Jeg fandt ud af, at SimplyRaw's grønne juice hedder Gunnar.. Ligesom min far... Haha!

Håber i kunne lide indlægget!

Likes

Comments

I dag vil jeg dele denne skønne opskrift med dig!
Den ligner måske ikke noget specielt, men hvis du elsker chokolade, men samtidig gerne vil være lidt sund. Så er de her choko-kugler perfekte!
Jeg er typen der mest bare holder mig til 3 måltider i hverdagen, men hvis jeg ligepludselig går sukkerkold, er en skive rugbrød eller et æble altså ikke lige sagen... Og hvis jeg gerne vil prøve, at spise lidt sundt, så er Twix eller Marabou nok heller ikke det bedste...
Og hvad er værre end, at have lyst til slik, når man ingenting i huset har, og man ikke gider, at bruge 2 timer på, at bage en kage ;)

Der er heller ikke mange dage før december starter, så hvorfor ikke være på forkant, og have nogle gode, og sundere alternativer til juleslikket!?
Så her er min hurtige, men smagfulde opskrift:

150 g. dadler (friske, ikke de tørrede)
1 spk. kakaopulver
Lidt vand
100 g. valgfri nødder, og evt. kokos (jeg har brugt hasselnødder)
200 g. mørk chokolade (for sundeste resultat, køb en plade uden mælk)

1. Blend eller hak nødderne
2. Bland alle ingredienserne sammen, undtagen den mørke chokolade, og form dem som kugler.
3. Smelt den mørke chokolade og dyp kuglerne i den.
4. Rul kuglerne i de resterende nødder/ kokos
5. Sæt i køleskabet i nogle timer, og hvis du slet ikke kan vente, så put dem i fryseren!

Tip!: Hvis choko-kuglerne skal være lidt mere julede, så kan du evt. putte kanel i blandingen, eller kom marcipan, og nougat i dem.
Og hvis du er med på lakrids bølgen, så prøv at komme lakridspulver i blandingen.
Det gode ved den her opskrift er, at man kan blande de ingredienser i, som man godt kan lide, uden at det går helt galt. Og så er den jo mega nem, og hurtig!

Håber i vil teste denne opskrift. De smager super godt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey allesammen.

Det er ved at være længe siden, at jeg har haft et outfit indlæg. Så i får lige et, fra da jeg i ferien var ude og gå tur. Jeg bor tæt på en gammel flyveplads, så syntes det var sjovt, at gå et tur derhen. Det vækker så mange minder, fra da min farmor og farfar ofte tog mig og min storebror derhen. Dengang var flyvepladsen åben, så fly kunne lette og lande (det er den ikke mere). Da vejret jo var gråt, som altid. Så så det helt spøgelses-agtigt ud, når man kiggede ud over flyvebanen.
Men en hyggelig tur, det var det!
Syntes selv at sort tøj godt kan blive lidt kedeligt, selvom jeg ofte går i det. Så en rød læbestift til. Det hjælper altid!

Har fået sangen Airplanes på hjernen..."Can we pretend that airplanes in the night sky are like shootin' stars..."

Fandt de her gamle vintage solbriller, som min oldemor har haft. Syntes de var ret skøre og sjove! Men nej solen skinnede ikke :(

Coat: Sand, Pants: Cheap Monday, Similar Sunnies: Na-kd, boots: Minelli

Likes

Comments

Halløj allesammen!
Advarsel: Lidt hundespam i dette indlæg ;)
Lige i øjeblikket passer jeg den sødeste lille hund, for min veninde, da hun skal ud og rejse. Jeg har ikke nogen hund selv, men har passet flere hunde før. De fleste af mine veninder med hunde har haft store hunde. Så det at passe en lille chihuahua er lidt underligt. Den er jo på størrelse med en kanin! Meeen stadig virkelig sød!
Da min far engang blev bidt af en hund, og stadig har ar fra det. Så har han ikke ville have hund (forståeligt nok). Men bare det at få lov til, at passe hund, gør mig så glad! Der er intet bedre, end at komme hjem til en, der ikke viser andet end kærlighed!

Men altså... Jeg vågnede op i morges, med den sødeste vuffer under armen.
Da vi havde gået en tur, og spist morgenmad, sætter jeg mig ind i stuen, for at se tv. Jeg har vinduet åbent til trods for, at der er vejarbejde i gang udenfor. Pludselig hører jeg det største brag, og en mand råbe ekstremt højt. Jeg får da et chok, så måtte lige hen og se, hvad der skete. Nede på vejen står der en gruppe vejarbejdere, rundt om en. Han har fået en kæmpe sten over sit ben. De andre prøver at flytte den, og bliver nød til, at bruge en gravko. Det tager dem nok 10 min. Der var blod overalt... Mega dramatisk! God start på dagen...
Ambulancen kom dog, men stakkels fyr! :(


For at komme på andre tanker, så får i lige nogle ting, som jeg godt kunne tænke mig, at lave i ferien:

1. Gå en tur rundt om søerne i København. Det er lang tid siden, og sidste år gik jeg/ løb jeg rundt om søerne mindst 3 gange om ugen. Kunne være hyggeligt, med en ven eller en veninde.

2. Starte med at træne igen. Jeg har haft en skade i mit baglår, så har i en måneds tid næsten ikke rigtig kunne gå. Men det kan jeg nu. Så vil hellere end gerne starte igen! Jeg har altid elsket, at løbe. Så fra at løbe mindst 30 km om ugen, til kun at kunne gå 10 min til og fra skole.. Det er ikke sjovt!

3. Spise brunch på 42 Raw. Det er en af mine ynglings spisesteder, da jeg ikke spiser kød. Og elsker lidt sundt mad, som samtidig smager godt.

4. Tage til kulturnatten (i morgen), da jeg elsker alt ved halloween, men også er vild med, at opleve noget nyt/ være kulturel.

5. Være sammen med familie og venner. For der findes ikke mere hyggeligt, end at holde ferie sammen med dem!

6. Have filmaften og se Harry Potter (haha jeg er fan), eller gysere (er ikke fan. Men det er halloween snart!)

7. Tage I drive-in bio

8. Jeg ville elske at holde halloween fest! Gå all in med pynt, maden og uhyggeligt tema! Men tror de fleste af mine venner er lidt imod det, at klæde sig ud...

Likes

Comments

Hej allesammen!
I dag er det onsdag, solen skinner og jeg er meega træt! Men da jeg i dag, ikke har skulle stå tidligt op, for at nå i skole. Så har jeg været forbi 42 Raw, hvor jeg mødtes med min søde veninde Laura. Det har været noget tid siden, vi sidst sås, så det var skønt, at se hende igen. Jeg er ikke typen der går ud ofte, og især ikke for, at spise morgenmad/ brunch. Da jeg meget hellere vil ligge under dynen, i nattøj.. Men selfølgelig kan jeg ikke stå for det, en gang imellem. Vi fik derfor nogle lækre smoothie bowls, og fik en god snak.
Derefter gik vi en lille tur rundt i Københavns gader, før vi skulle videre.
Der findes ikke noget bedre end, en afslappet hverdagsmorgen, hvor man kan gøre sig klar, i sit eget tempo!


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey alle sammen! Håber i har en skøn weekend!
Jeg var i går en tur i Tivoli, med min far og mine brødre. Det var meningen, at jeg ville have filmet, men mit kamera var underligt.. Så det blev til lidt billeder i stedet.
Da jeg ikke ser min far, eller storebror så tit, var det rigtig hyggeligt. Og hold op, hvor er det lang tid siden, at jeg har prøvet forlystelser.
Vi gik rundt i et par timer, fik både candy floss, aftensmad på Wagamama, churros og popcorn slikkepinde (en pind med popcorn dyppet i chokolade), som er vores tradition. Følte mig helt som et barn igen!

Likes

Comments

Så har jeg lagt min 2 vlog op på the youtubes!
Som jeg skrev i et andet indlæg, så var det altså lidt svært, at få sagt noget til kameraet, når ens familie var i nærheden. Enten skulle de snakke til en, om noget der slet ikke er relevant, spørge om, hvad man lavede, hvorfor man nu tog billeder igen osv.. osv... Haha elsker dem stadig! Men syntes nu det var sådan en hyggelig tur alligevel. Så nu er den her! Og det er rart, at kunne se tilbage på, da det var 30+ grader, og man bare kunne slappe af på stranden :)
Er der nogle af jer, der skal rejse her til efteråret/ i efterårsferien?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dress: NA-KD

Som i nok ved, så studerer jeg til Fashion Design.
I weekenden blev jeg spurgt, om jeg ville designe/ tegne nogle "hurtige skitser" til spiritus mærkerne Stoli, Fernet Branca og Bombay Saphire.
Det at designe, er noget jeg brænder for. Så at prøve at designe noget, som ikke foregår på skolen. Men var et rigtig job. Det gjorde det hele meget sjovere. Så tiden fløj bare afsted!
Det skal lige siges, at jeg ikke er professionel til, at tegne, og havde virkelig de værste tusser.. Og er måske lidt selvkritisk :)
Så vil jeg alligevel vise nogle af de ting, jeg skulle tegne.
Glæder mig også til at se, om jeg forbedrer mig i mine tegne skills, om 1 år, 2 år, 5 år.. Osv.
I dag skal har jeg været i skole og "designe" lidt, men nu er det tid til, at mine veninder kommer forbi. Så vi skal slappe af og hygge os med god mad!
Håber også i har en god tirsdag! <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeans: Gina Tricot, Coat: Zara

Hej fine mennesker!
Man kan virkelig mærke, at efteråret er kommet! Vejret er gråt, her er koldt og alle er syge... Men selvom det kan være kedeligt, så elsker jeg nu også, når jeg kommer hjem, og bare kan ligge under dynen, med en varm kop te/ kaffe, og se netflix ;) Jeg er desværre bare typen der fryser, så jeg må have 10 lag tøj på. Er jeg den eneste?
Men anyways. Så ville jeg bare fortælle, at jeg snart lægger en ny "vlog" op. Liiidt forsinket, da den er fra starten af august.. Men bedre sent end aldrig ;) Det er måske også lidt mere, en stemningsvideo, da jeg ikke siger så meget. Men var afsted med min familie. Og er i klar over, hvor svært det er, at filme, imens en anden taler over en, så man slet ikke kan bruge lydklippet!? Eller at man står og filmer noget, og så går de ind foran, uden at vide det? (Elsker stadig min familie. Hehe) Men nu vil jeg altså lægge den ud, ikke mindst så i kan se den. Men også så jeg kan se tilbage på en dejlig ferie, hvor vejret var helt i top, og jeg spiste lidt for mange croissanter. Uuuups!

Likes

Comments

Det er i dag 1 år siden, at jeg startede med at blogge. Hurra!!
Men har jeg så opnået noget af det jeg ville? Bliver jeg ved med at blogge? Og hvad sker der ellers i mit liv?

Ja jeg har opnået noget: Det skal lige siges, at da jeg startede, havde jeg ingen idé om, hvordan man lavede en blog, og hvor meget tid man egentlig ligger i det. Og hold nu op, hvor bruger man meget tid på det, og nej jeg er stadig ikke en prof! Men jeg vil give mig selv, et lille klap på skulderen, da jeg er glad for, at jeg stadig holder bloggen kørende. Og et kæmpe klap til de bloggere der lægger noget ud hver dag, og stadig kan få det til at fremstå som barnemad!
Ja, jeg vil gerne blive ved med at blogge. Men jeg tror stadig først, at jeg kommer til at slå ordentligt igennem, når jeg er færdig med mit studie, som tøjdesigner. Det er hårdt at gå op i begge dele, og selvom, at denne blog også var dedikeret til, hvad jeg laver på skolen, så glemmer jeg tit, at skrive om det. Så det må jeg huske, at blive bedre til :)
Der er gået 1 år. Det har været lidt kaotisk f.eks. mht. at jeg er flyttet tilbage til min mor. Men selvom det har været svært, at sige farvel til København (forhåbentlig kun i lidt tid endnu), så er jeg glad for, at jeg gjorde det. Og det er nu meget rart, at komme hjem til sin familie.
På dette ene år, har jeg virkelig vokset mentalt, og føler mig helt som et andet menneske, end selv for bare 1 måned siden! Det er det sjove ved at blogge. Nu kan jeg se tilbage på ting jeg har lavet, og virkelig se, hvor meget jeg har vokset.
Jeg kan love for, at jeg aldrig har været så glad, som jeg er lige nu! Jeg vil ikke komme dybere ind på det, da det bliver lidt for personligt. Men jeg har i løbet af det her år, fundet ud af, hvor vigtigt det er, at tro på sig selv, og ikke på hvad alle andre siger eller tænker om dig.
Så tak til jer der følger med! Det kan godt være, at min lille blogger-verden, ikke er så stor endnu. Men jeg tror på mig selv, og fortæller mit fremtidige jeg, at jeg skal se tilbage til dette blogopslag om 1 år, så skal jeg nok vise, at jeg har opnået meget mere!

Jeg håber i vil blive ved med at følge med. Det er bestemt ikke slut endnu, men først kun lige begyndt ;)

X Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Long time no see!
Hvis i ikke har læst med før, så skal i vide, at jeg er vild med smoothies! Og mest af alt, dem man kan spise med en ske, og putte forskelligt toppings ovenpå. Så for sjov, fik jeg lavet denne nemme, "festlige" drik, og den er ikke giftig!

Ingredienser:
1 Spsk. blå Spirulina

1 frossen Banan

2 dl mælk (jeg bruger kokosmælk light)

1 - 2 dl. blåbær

1 tsk. vaniljepulver

Jeg har købt den blå spirulina i udlandet, så den er måske lidt svær, at få fat i, i Danmark. Men blå madlavnings farve (helts en naturlig en af slagsen, uden alle kemikalierne), såsom denne, kan også bruges!

Top det med, hvad du har lyst til for eksempel kokos flager, mandler, bær, banan, ananas, kanel, peanut butter m.m.
Du kan eventuelt blende ingredienserne sammen med lidt vand, og isterninger. Og så putte et sugerør i stedet. Så bliver det mere en milkshake :)


1053 FLYT FJERN
X Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af BaByliss

Hey skønne damer (og mænd?!)
Jeg har i sammerbejde med Babyliss fået lov til, at afprøve deres krøllejern Curl Secret IONIC
Så jeg vil vise jer, hvordan jeg bruger det:

Step 1:
Start med at komme noget varmebehandling i håret, så krøllejernet ikke skader dit hår.
Derefter red det igenem med en hårbørste.

Step 2: Tænd for krøllejernet ved at skubbe den nederste knap opad. Derefter vil den røde knap blinke, og den er klar til brug når den lyser konstant.
Den midterste knap, er til den ønskede effekt: 8 sekunder = 3 biplyde = Giver håret bølger, 10 sekunder = 4 biplyde = Bløde krøller, 12 sekunder = 5 biplyde = Større krøller.
Jeg havde den på 12 sekunder.
Den øverste knap er til om man vil krølle krøllerne til højre eller venstre.
Vildt smart!

Step 3: Tag en tåt hår og put det ind i krøllejernet. Tag endelig ikke for meget, da krøllejernet kun kan tage lidt ad gangen, og vil ellers komme med hurtige biplyde. Men bliv ikke bange. Bare vent til den er stoppet med lydende, og tag håret ud igen.
Det kan godt tage lidt øvelse, men det er nemt, når du har lært det!

Step 4: Vente, vente, vente ;)

Jep. Det er en krølle!

Step 5: Jeg bruger gerne en klips til, at sætte håret op, hvis det bliver lidt besværligt, med at separere det.

Step 6: Ooog sådan her ser håret så ud, når det hele er blevet krøllet. Jeg har ikke puttet håret i krøllejernet, fra toppen af håret, da jeg godt kan lide det mindre krøllet på toppen.
Jeg kan godt lide, at krøllerne bliver meget naturlige, og ikke alt for ens.
Jeg tager til sidst min hårbørste igen, og reder det hele igennem.

Så mit hår kom til at se sådan ud.
Det er et virkelig fedt krøllejern, især fordi man ikke skal gøre meget selv, og krøllejernet fortæller, hvornår "krøllen" er færdig.
Det tager ingen tid, og er super nemt at bruge!
Så hvis du har svært ved at lave krøller med et normalt krøllejern, eller du skal til et arrangement, hvor håret godt må piftes op. Så vil jeg klart anbefale BaByliss Curl Secret IONIC!


X Sofie

Likes

Comments

Smukke, smukke Danmark!
Selvom vejret føles mere som efterår, så syntes jeg nu alligevel, at der er noget skønt ved, at komme ud i naturen! Det sker så sjællendt, at man lige tager en gåtur i skoven.
Efter at være startet i skole igen, er det bare rart med noget frisk luft! Så i går var jeg med min mors familie på skovtur. Vi havde alle taget mad og tæpper med. Så hyggeligt! Der er virkelig noget ved, at komme væk fra byen, og bare leve i nuet. Det burde man gøre noget mere!
Nu vil jeg ellers bare lave nogle lektier, set lidt serier, og så starter en ny skoledag i morgen. Tilbage i rutinen..

x Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er det snart tid til, at jeg skal tilbage på skolebænken...
Det er sikkert ikke jer allesammen, der skal i skole igen. Men i har sikkert allesammen prøvet det: Hver gang man starter i skole igen, har man altid lige gjort en tand ekstra ud af sig selv!
Jeg gør det i hvert fald hvert år. Haha.. Så resten af året ligner jeg bare en hjemløs.
Men jeg er i år blevet inspireret af nederdele. Plejer næsten altid at have bukser på. Så tænkte, at jeg burde prøve noget nyt denne gang. Det er mest fordi jeg altid fryser. Men hvis jeg nu parrede dem med et par lækre knæstrømper, og støvler. Så kan foråret bare komme an! :)
Håber i får et godt skoleår, eller hvad i nu ellers har!
back to school

,

Necklase: Dogeared, Crop Blouse: Topshop, Tartan Skirt: Asos, Stockings: Asos, Sunnies: Cheap Monday, Striped top: Topshop, Denim skirt: Topshop, Boots: Nelly, Bagpack: Monk

X

Likes

Comments