Sofie Golbert

Hermed et par billeder fra i går.
Startede dagen ud, med en løbetur med min bror. Som nok mere endte, som en gåtur.. Haha! Derefter skulle jeg til fødselsdag hos min søde veninde, og havde derfor hoppet i noget lidt andet, end trænings tøjet.
Bare en lille update, inden jeg smutter videre. Skal ses med to af mine andre søde veninder, hvor vi helt sikkert, skal nyde det fantastiske vejr!
Hvordan går det med jer?


God fredag til jer <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej tøser!
Her er et lille skønheds tip fra mig, til dig.
Hvis i ikke har hørt om kokosolie, som ansigts rens, så læs med her:
Da jeg var yngre havde jeg meget uren hud. Jeg begyndte at bruge produkter, i troen på, at det ville hjælpe. Men sagen er den, at de fleste produkter indeholder, så mange kemikalier, som huden slet ikke kan tåle. Det kan være, at renseprodukterne ser ud til, at virke. Men efter en periode begynder huden, at blive irriteret.
Selvfølgelig kan man have uren hud til tider, og størstedelen af problemerne skyldes ofte, hvad man spiser.

Kokosolie er perfekt som makeup fjerner, body lotion/ creme, er sundere for huden, billigere i længden, kan bruges til madlavning, er anti bakteriel, og så gør den huden super blød!

Mine tips til en perfekt hud er derfor:
- Drik masser af vand (jaa man hører det hele tiden..)
- Spis sundt (undgå så vidt muligt fedt, e-numre og andre "unaturlige" ingredienser.
- Brug kokosolie/ mandelolie.
Mandelolie kan man bruge, hvis man ikke kan lide lugten, af kokos ;)
Og det eneste man behøver er, at vaske sit ansigt med vand (og måske en mild sæbe), og derefter påføre den, som om det var en creme.
Jeg kan i hvert fald kun sige positive ting omkring kokosolie. Så jeg håber, at i tager imod, mit lille skønheds tip. Det er i hvert fald værd at prøve!

Kokosolie: Urtekram, Mandelolie Naturlig

Rigtig god helligdag ril jer!

Likes

Comments

Jumpsuit: Zara

Optur:

Der er kun 3 uger til jeg har sommerferie!!
Dertil har jeg helt sikkert også mere tid til bloggen <3

Nedtur:
Jeg skal snart flytte væk, fra dette smukke sted i København..
Selvom jeg kalder dette en nedtur, tror jeg også på bedre tider. Jeg har bare først indset det nu, da jeg lige har skulle komme mig over chokket. Jeg ville ønske, at jeg kunne blive boende et års tid mere. Men samtidig har jeg også haft en del dårlige oplevelser, ved at bo her. Så i bund og grund er det helt okay.

Optur:

Distortion er i næste uge, og der skal helt klart blive festet igennem!

Nedtur:
At jeg ikke kan lade være med, at tænke tanker, som at jeg ikke er god nok.. Alle har vel dage, hvor intet går den rigtige vej. Men når jeg har de dage, så kan jeg virkelig lukke mig selv inde i en boble.
Jeg ved med mig selv, at jeg har det allerbedst i andres selskab. Så jeg skal minde mig selv om, at jeg bare skal ud imellem andre, dejlige, søde mennesker.

Optur:
Skal til Frankrig til sommer.
Det bedste jeg ved er at rejse!

Nedtur:
Men mangler bikinier.. Haha, måske ikke verdens undergang. Men for en pige er det ;) Har haft 1 sort bikini i snart 3 år..

Optur:
Skal snart ud og købe mere udstyr til min kamera samling.
Overvejer stærkt snart, at starte med at lave en youtube-kanal!

Stay tuned!

Love, love, love
Moi

Likes

Comments

God formiddag skønne læsere!
Jeg har den mest lækre opskrift til jer! KOLDSKÅL!! Og endnu bedre.. Den tager kun 5 min. og endnu, endnu bedre: Den er vegansk! Til jer, som ikke kan lide vegansk mad... Prøv den alligevel. Den er god! og hvem kan ikke lide koldskål?
Så lad os komme i gang!

For en stor potion, som man kan dele med flere (eller spise det hele selv. For det smager jo godt)

Ingredienser:
400 g. sojayoghurt (jeg brugte Alpro's vanilje yoghurt. Billigst i Fakta, eller Netto)
1 liter Plante-mælk (jeg brugte havremælk)
3 - 4 spsk. lys sirup
3 tsk. vanilje sukker/ 1 tsk. vanilje pulver
Saft fra 1 citron

Fremgangsmåde:
Pisk yoghurt og mælken sammen. Tilføj sirup, vanilje og citronsaften, og pisk igen. Easy!
Man kan altid tilføje mere, hvis man syntes der mangler noget. Men smager træder mere frem, efter nogle timer i køleren.
(Husk de fleste kammerjunker indeholder æg, så man kan enten købe nogle der er veganske, i Irma, eller lave dem selv)

Håber i kan lide den!

Knus herfra!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej skønne læsere!
I går var jeg et smut hjemme hos min mor, og bror. Min mor var ikke hjemme, så mig og min bror hyggede os max!
Overskud havde jeg masser af, så satte mig til at sy denne top. Det er første gang, at jeg ikke laver noget til et skole projekt, og er derfor ret glad for resultatet (don't mind at jeg er så bleg.. Haha!)
Glemmer aldrig at jeg engang skulle lære at strikke. Fik strikket en mega skæv firkant, i 3 forskællige farver.. Føler der sker fremskrift. 😂


Skirt: Asos

Likes

Comments

God formiddag!
Nu hvor eksamenerne er skudt i gang, kan jeg godt lide, at der ser pænt ud i hjemmet. Men ikke mindst, at have orden i mine ting!
ENIITO.com, er en dansk hjemmeside, hvor man kan støtte upcomming designere, fra hele Skandinavien. Derudover er produkterne virkelig stilede, og ikke mindst af god kvalitet.
Jeg ville ikke have noget imod, at lave min eksamens opgave, med disse fine ting i mit hjem!

I dag har jeg "arbejd-selv-dag", hvor jeg selv kan bestemme, hvor og hvornår, at jeg vil gå i gang med mine skole-projekter. Så lige nu tager jeg den stille og roligt. Skal til at lave en lækker morgenmad! Og senere i dag, skal jeg på arbejde.. Men en dejlig dag skal det nok blive.

Ønsker jer alle en rigtig god dag!

Likes

Comments

Hey guys!
Såå mig og min veninde Amanda er lidt opsat på, at finde nye og spænende "veganske" madsteder. Dertil mener jeg, at det ikke behøver, at være 100% vegansk. Men vi går begge meget op i det, så det var rimelig oplagt. :)
Vi havde hørt godt om et sted, kaldet California Kitchen, som ligger på Nørrebrogade, lige ved Dronning Louises Bro. Meget centralt! Det skal lige siges at jeg ikke altid er fan af, kun at spise en salat, som måltid. Men de her salater mættede virkelig meget, og smagte utrolig godt! Vil jeg sagtens kunne spise flere gange om ugen!
Man kan selv vælge imellem forskellige "bowls", eller blande en salat selv. Vi valgte begge at blande vores. Dertil kan man købe sjove drikkevarer såsom en kokosnød, kombucha og hjemmelavet lemonade.
Stemningen skulle siges at være præget af Californien ;).. Så selvom jeg aldrig har været der, så var stemningen meget sommerlig, og meget anderledes, fra de fleste fast food restauranter!

Men nu er det fredag, og skal nok ses med Amanda igen i aften, hvor vi skal have pizza og videre i byen. Men det er jeg nu heller ikke ked af. Glæder mig i hvert fald!
Balance is key ;)

God Fredag!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jacket: By me, top: Zara, pants: Asos, boots: Boohoo

Hej babes! I dag vil jeg vise en af de opgaver jeg har haft for, i skolen. Nemlig denne bomber-jakke. Det skal lige siges, at inden jeg startede på skolen, kunne jeg kun finde ud af at tråde en symaskine, og sy dele på mit tøj, der var gået i stykker. Jeg er meget selvkritisk, og mener bestemt ikke at den er perfekt. Men jeg giver mig alligevel et klap på skulderen, for at jeg rent faktisk selv har lavet den fra bunden! Her har jeg været igennem en længere process, hvor man først tegner, hvordan ens jakke skal se ud og finder stoffet. Derefter laver man "mønsteret", som bliver det man klipper ud i stof, hvorefter man syr den sammen.

Ville lige vise jer den, da jeg syntes den blev ret sjov, og anderledes. Og havde jo egentlig også tænkt mig, at der skulle vises flere af mine kreative ting frem på bloggen. Men det skal nok komme. Jeg er i hvert fald begyndt, at føle mig mere sikker i mit fag :)
Knus!

Likes

Comments