Sofie Golbert

Halløj allesammen!
Advarsel: Lidt hundespam i dette indlæg ;)
Lige i øjeblikket passer jeg den sødeste lille hund, for min veninde, da hun skal ud og rejse. Jeg har ikke nogen hund selv, men har passet flere hunde før. De fleste af mine veninder med hunde har haft store hunde. Så det at passe en lille chihuahua er lidt underligt. Den er jo på størrelse med en kanin! Meeen stadig virkelig sød!
Da min far engang blev bidt af en hund, og stadig har ar fra det. Så har han ikke ville have hund (forståeligt nok). Men bare det at få lov til, at passe hund, gør mig så glad! Der er intet bedre, end at komme hjem til en, der ikke viser andet end kærlighed!

Men altså... Jeg vågnede op i morges, med den sødeste vuffer under armen.
Da vi havde gået en tur, og spist morgenmad, sætter jeg mig ind i stuen, for at se tv. Jeg har vinduet åbent til trods for, at der er vejarbejde i gang udenfor. Pludselig hører jeg det største brag, og en mand råbe ekstremt højt. Jeg får da et chok, så måtte lige hen og se, hvad der skete. Nede på vejen står der en gruppe vejarbejdere, rundt om en. Han har fået en kæmpe sten over sit ben. De andre prøver at flytte den, og bliver nød til, at bruge en gravko. Det tager dem nok 10 min. Der var blod overalt... Mega dramatisk! God start på dagen...
Ambulancen kom dog, men stakkels fyr! :(


For at komme på andre tanker, så får i lige nogle ting, som jeg godt kunne tænke mig, at lave i ferien:

1. Gå en tur rundt om søerne i København. Det er lang tid siden, og sidste år gik jeg/ løb jeg rundt om søerne mindst 3 gange om ugen. Kunne være hyggeligt, med en ven eller en veninde.

2. Starte med at træne igen. Jeg har haft en skade i mit baglår, så har i en måneds tid næsten ikke rigtig kunne gå. Men det kan jeg nu. Så vil hellere end gerne starte igen! Jeg har altid elsket, at løbe. Så fra at løbe mindst 30 km om ugen, til kun at kunne gå 10 min til og fra skole.. Det er ikke sjovt!

3. Spise brunch på 42 Raw. Det er en af mine ynglings spisesteder, da jeg ikke spiser kød. Og elsker lidt sundt mad, som samtidig smager godt.

4. Tage til kulturnatten (i morgen), da jeg elsker alt ved halloween, men også er vild med, at opleve noget nyt/ være kulturel.

5. Være sammen med familie og venner. For der findes ikke mere hyggeligt, end at holde ferie sammen med dem!

6. Have filmaften og se Harry Potter (haha jeg er fan), eller gysere (er ikke fan. Men det er halloween snart!)

7. Tage I drive-in bio

8. Jeg ville elske at holde halloween fest! Gå all in med pynt, maden og uhyggeligt tema! Men tror de fleste af mine venner er lidt imod det, at klæde sig ud...

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen!
I dag er det onsdag, solen skinner og jeg er meega træt! Men da jeg i dag, ikke har skulle stå tidligt op, for at nå i skole. Så har jeg været forbi 42 Raw, hvor jeg mødtes med min søde veninde Laura. Det har været noget tid siden, vi sidst sås, så det var skønt, at se hende igen. Jeg er ikke typen der går ud ofte, og især ikke for, at spise morgenmad/ brunch. Da jeg meget hellere vil ligge under dynen, i nattøj.. Men selfølgelig kan jeg ikke stå for det, en gang imellem. Vi fik derfor nogle lækre smoothie bowls, og fik en god snak.
Derefter gik vi en lille tur rundt i Københavns gader, før vi skulle videre.
Der findes ikke noget bedre end, en afslappet hverdagsmorgen, hvor man kan gøre sig klar, i sit eget tempo!


Likes

Comments

Hey alle sammen! Håber i har en skøn weekend!
Jeg var i går en tur i Tivoli, med min far og mine brødre. Det var meningen, at jeg ville have filmet, men mit kamera var underligt.. Så det blev til lidt billeder i stedet.
Da jeg ikke ser min far, eller storebror så tit, var det rigtig hyggeligt. Og hold op, hvor er det lang tid siden, at jeg har prøvet forlystelser.
Vi gik rundt i et par timer, fik både candy floss, aftensmad på Wagamama, churros og popcorn slikkepinde (en pind med popcorn dyppet i chokolade), som er vores tradition. Følte mig helt som et barn igen!

Likes

Comments

Så har jeg lagt min 2 vlog op på the youtubes!
Som jeg skrev i et andet indlæg, så var det altså lidt svært, at få sagt noget til kameraet, når ens familie var i nærheden. Enten skulle de snakke til en, om noget der slet ikke er relevant, spørge om, hvad man lavede, hvorfor man nu tog billeder igen osv.. osv... Haha elsker dem stadig! Men syntes nu det var sådan en hyggelig tur alligevel. Så nu er den her! Og det er rart, at kunne se tilbage på, da det var 30+ grader, og man bare kunne slappe af på stranden :)
Er der nogle af jer, der skal rejse her til efteråret/ i efterårsferien?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dress: NA-KD

Som i nok ved, så studerer jeg til Fashion Design.
I weekenden blev jeg spurgt, om jeg ville designe/ tegne nogle "hurtige skitser" til spiritus mærkerne Stoli, Fernet Branca og Bombay Saphire.
Det at designe, er noget jeg brænder for. Så at prøve at designe noget, som ikke foregår på skolen. Men var et rigtig job. Det gjorde det hele meget sjovere. Så tiden fløj bare afsted!
Det skal lige siges, at jeg ikke er professionel til, at tegne, og havde virkelig de værste tusser.. Og er måske lidt selvkritisk :)
Så vil jeg alligevel vise nogle af de ting, jeg skulle tegne.
Glæder mig også til at se, om jeg forbedrer mig i mine tegne skills, om 1 år, 2 år, 5 år.. Osv.
I dag skal har jeg været i skole og "designe" lidt, men nu er det tid til, at mine veninder kommer forbi. Så vi skal slappe af og hygge os med god mad!
Håber også i har en god tirsdag! <3


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeans: Gina Tricot, Coat: Zara

Hej fine mennesker!
Man kan virkelig mærke, at efteråret er kommet! Vejret er gråt, her er koldt og alle er syge... Men selvom det kan være kedeligt, så elsker jeg nu også, når jeg kommer hjem, og bare kan ligge under dynen, med en varm kop te/ kaffe, og se netflix ;) Jeg er desværre bare typen der fryser, så jeg må have 10 lag tøj på. Er jeg den eneste?
Men anyways. Så ville jeg bare fortælle, at jeg snart lægger en ny "vlog" op. Liiidt forsinket, da den er fra starten af august.. Men bedre sent end aldrig ;) Det er måske også lidt mere, en stemningsvideo, da jeg ikke siger så meget. Men var afsted med min familie. Og er i klar over, hvor svært det er, at filme, imens en anden taler over en, så man slet ikke kan bruge lydklippet!? Eller at man står og filmer noget, og så går de ind foran, uden at vide det? (Elsker stadig min familie. Hehe) Men nu vil jeg altså lægge den ud, ikke mindst så i kan se den. Men også så jeg kan se tilbage på en dejlig ferie, hvor vejret var helt i top, og jeg spiste lidt for mange croissanter. Uuuups!

Likes

Comments

Det er i dag 1 år siden, at jeg startede med at blogge. Hurra!!
Men har jeg så opnået noget af det jeg ville? Bliver jeg ved med at blogge? Og hvad sker der ellers i mit liv?

Ja jeg har opnået noget: Det skal lige siges, at da jeg startede, havde jeg ingen idé om, hvordan man lavede en blog, og hvor meget tid man egentlig ligger i det. Og hold nu op, hvor bruger man meget tid på det, og nej jeg er stadig ikke en prof! Men jeg vil give mig selv, et lille klap på skulderen, da jeg er glad for, at jeg stadig holder bloggen kørende. Og et kæmpe klap til de bloggere der lægger noget ud hver dag, og stadig kan få det til at fremstå som barnemad!
Ja, jeg vil gerne blive ved med at blogge. Men jeg tror stadig først, at jeg kommer til at slå ordentligt igennem, når jeg er færdig med mit studie, som tøjdesigner. Det er hårdt at gå op i begge dele, og selvom, at denne blog også var dedikeret til, hvad jeg laver på skolen, så glemmer jeg tit, at skrive om det. Så det må jeg huske, at blive bedre til :)
Der er gået 1 år. Det har været lidt kaotisk f.eks. mht. at jeg er flyttet tilbage til min mor. Men selvom det har været svært, at sige farvel til København (forhåbentlig kun i lidt tid endnu), så er jeg glad for, at jeg gjorde det. Og det er nu meget rart, at komme hjem til sin familie.
På dette ene år, har jeg virkelig vokset mentalt, og føler mig helt som et andet menneske, end selv for bare 1 måned siden! Det er det sjove ved at blogge. Nu kan jeg se tilbage på ting jeg har lavet, og virkelig se, hvor meget jeg har vokset.
Jeg kan love for, at jeg aldrig har været så glad, som jeg er lige nu! Jeg vil ikke komme dybere ind på det, da det bliver lidt for personligt. Men jeg har i løbet af det her år, fundet ud af, hvor vigtigt det er, at tro på sig selv, og ikke på hvad alle andre siger eller tænker om dig.
Så tak til jer der følger med! Det kan godt være, at min lille blogger-verden, ikke er så stor endnu. Men jeg tror på mig selv, og fortæller mit fremtidige jeg, at jeg skal se tilbage til dette blogopslag om 1 år, så skal jeg nok vise, at jeg har opnået meget mere!

Jeg håber i vil blive ved med at følge med. Det er bestemt ikke slut endnu, men først kun lige begyndt ;)

X Sofie

Likes

Comments