Sofie Golbert

Contains affiliate links

Så er det snart tid til, at jeg skal tilbage på skolebænken...
Det er sikkert ikke jer allesammen, der skal i skole igen. Men i har sikkert allesammen prøvet det: Hver gang man starter i skole igen, har man altid lige gjort en tand ekstra ud af sig selv!
Jeg gør det i hvert fald hvert år. Haha.. Så resten af året ligner jeg bare en hjemløs.
Men jeg er i år blevet inspireret af nederdele. Plejer næsten altid at have bukser på. Så tænkte, at jeg burde prøve noget nyt denne gang. Det er mest fordi jeg altid fryser. Men hvis jeg nu parrede dem med et par lækre knæstrømper, og støvler. Så kan foråret bare komme an! :)
Håber i får et godt skoleår, eller hvad i nu ellers har!
back to school

,

Necklase: Dogeared, Crop Blouse: Topshop, Tartan Skirt: Asos, Stockings: Asos, Sunnies: Cheap Monday, Striped top: Topshop, Denim skirt: Topshop, Boots: Nelly, Bagpack: Monk

X

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Heeej allesammen!
Nu er jeg hjemvendt fra dejlige Frankrig!
Jeg var afsted med min familie, & vi boede i byen Antibes.
Vejret har været op omkring de 30 grader hele ugen, så kan slet ikke fatte, hvor koldt Danmark er nu. Haha. Men jeg skal vel ikke klage. Vi fik lavet lidt forskelligt på turen, men mest af alt slappede vi bare max af!

Vi besøgte Nice (& deres flotte palmer)

Vi fik crêpes & croissanter, kaffe & juice til morgenmad. Efter fransk tradition!

Vi besøgte Cannes, & fik lidt for god mad, så måtte næsten trille hjem...

Selfies skal der selfølgelig, også være plads til ;)

& mere mad..!

Desserter! Fik desværre ikke smagt Frankrigs lækre macarons. Da jeg allerhelst vil have dem, fra butikken Ladurée, i Paris. Men lækre ser de ud!

Vi skulle heller ikke snydes for, at slikke sol, & hoppe en tur i bølgen

Vi besøgte en sær gut & hans kunst. Han var meget glad for at snakke fransk til os, selvom vi havde svært ved, at svare.
Mon man skal bestille ekstra billet til flyveren, hvis man skal have sådan en mannequin med hjem?

Franskmænd & deres kunst...

Vi prøvede byens Pariserhjul, men havde lige glemt, at jeg er utrolig bange for højder :D

Vi holdte min brors fødselsdag, selvom det er først er i November. Men hvem vil ikke gerne have gratis fødselsdags sang, hat & stjernekaster!?

Så det var alt i alt, en meget hyggelig tur!
I næste uge starter jeg i skole igen.. Så nu må jeg hellere nyde, den sidste del af min ferie.

x
Sofie

Likes

Comments

Så er jeg vist blevet rask igen (krydser fingre!). Det har godt nok ikke været sjovt, at ligge i sin seng i en hel ugen. Så selvom, at det nok heller ikke, er det fedeste sommervejr her i DK, så har jeg bestemt ikke hygget mig alene i min seng...
Det eneste jeg havde lyst til, var at se serier, drikke vand med isterninger fra et sugerør, is, cola og krydderboller med smør.. Så man kan næsten kalde det tømmermænd.. Haha :)
Men nu er jeg blevet rask, og skal endelig væk fra kolde, grå Danmark, og ned til Frankrig! Skal være afsted i en uge, og kan forhåbentligt laver jeg nogle flere youtube videoer! Det var meningen, at jeg skulle have lavet en "velkommen til", i denne uge, men forhåbentlig får jeg tid til det i Frankrig.
Så stay tuned!

Billeder fra forige ferier ;)

X Sofie

Likes

Comments

Du har sommerferie, og har ingen planer. Du skal måske ikke sydpå i år, eller har måske lige været?!
Jeg har altid svært ved, at finde på ting, at lave, hvis jeg har for meget fritid. Og ender som regel, bare foran skærmen, og ser serier... Det skal der også være plads til! Men jeg kan godt lide, at der sker lidt.
Denne fredag står på fødselsdag, for min mor. I weekenden, har jeg ikke de vildeste planer, men syntes nu det er meget rart, da jeg de sidste par uger, har haft meget, at se til. Selvom det har været sjovt, så er det rart når man ikke har alt, for meget planlagt. Tiden flyver også afsted, når man skal en masse ting. Det er vigtigt, at leve i nuet!
Hvis jeg ikke får nogle planer i weekenden, ville jeg gerne lave noget af følgende:

1. Tage på loppemarked (f.eks. Charlottenlund bag stationen på søndag).
2. Finde en lækker is butik.
3. Servere/ få serveret morgenmad på sengen og blive liggende og se serier.
4. Lave lækre opskrifter - Prøv f.eks. denne lækre koldskål!
5. Tage på Louisiana og blive lidt klogere på kunst.
6. Få brunch hos Mad & Kaffe. Det kan varmt anbefales.
7. Rydde op tøjet. Herhjemme roder der lidt...
8. Tage i Tivoli, eller på Bakken.
9. Tage på kanotur. Tag picnic kurven, et tæppe og højtalere med, så bliver det ikke mere hyggeligt!
10. Tage ud og få drink med nogle venner/veninder. Har en ufattelig stor træng til et glas vin, eller flotte drinks!
11. Tage på stranden.
12. Gå lange ture, hvor man ikke plejer, at være. F.eks. i skoven.

Har I nogle tilføjelser? ;)

Likes

Comments

I weekenden var jeg en tur med min familie på Enø.

Jeg elsker at være i sommerhus, da man kan få lov til, at slappe helt af.

Det regnede dog en af dagene, og gjorde turen mindre hyggelig. Men de dage, hvor solen skinnede, og man kunne gå ture ved vandet, sole sig, spise en is ved havnen, og bare være udenfor, var helt perfekt!

Der er noget autentisk over det, at være i sommerhus. Og ofte har man den regel, at man skal tage det stille og roligt, og ikke være på de sociale medier, men bare nyde hinandens selskab.

Jeg skal helt sikkert tilbage til den her lille ø, meget snart!
Meeen jeg er nu mest vild med +25 grader, palmer, nye kulturer og eksotiske retter ;)

Likes

Comments

Hey guys.
Her er en stemningsvideo fra da jeg var i Barcelona.
Det er min allerførste video nogensinde, så i må lige bære over med mig, hvis den ikke er 100% fantastisk ;)
Jeg har altid gerne ville lave youtube videoer, endda mere end at blogge, og har i mange år, set youtube videoer, hvor det nok startede med makeup tutorials (tror andre piger også kan relatere). Ser ikke så mange danske youtubere, må jeg erkænde. Men jeg er helt fasineret af, folk der viser, hvad de laver i deres liv. Især, hvis de bor i et land, jeg aldrig har været i. Så får man inspiration, og måske lyst til, at opleve de steder.
Det er ligesom Netflix, jeg slapper af til det, og jeg glæder mig til, at et nyt "afsnit" kommer ud. Men tror altså, at det var i gymnasiet (5-6 år siden), at jeg selv ville starte en youtube. Men jeg turde ikke, for hvad ville andre ikke tænke, og ville jeg kunne finde på noget spændende, som seerne ville syntes var interresant!?
Men nu har jeg, ligesom bloggen, kastet mig ud i det. Det er mest sjov, men går også meget op i det!

Så tjek den ud, og subscibe gerne! Så bliver jeg glad! :)

Knus herfra <3

Likes

Comments

Kære alle.
Jeg vil starte ud med, at fortælle lidt om min ferie til Barcelona, og gøre jer opmærksomme på nogle ting.
Jeg var for 2 uger siden, på ferie med mine veninder Amanda og Natalie til Barcelona.
For ikke at gøre dette blogpost alt for langt, kan i læse om hele hændelsen, på Amandas blog.

Men først og fremmest skulle vi altså på tøse tur til Barcelona. Vi havde bestil hotellet over HOTELS.COM, da vi regnede med, at det var billigt, sikkert og nemt. Men det var ikke sagen...
Det hele startede ud med, at vi en af dagene skulle vi besøge Park Güell. Vi havde haft en fantastisk dag, lige indtil vi kom tilbage til vores hotel ved en 18-tiden. Efter at vi havde låst os ind, på vores aflåste hotelværelse, blev vi mødt af en stank, af røg. Vi startede med, at tro, at det nok bare var naboerne, eller rengørringen, der havde røget på gangene. Men så så vi skodder på sengen... Der gik det så op for os, at der havde været indbrud...
Det skal lige siges at jeg ikke fik stjålet noget, men det gjorde de andre piger. Så på den måde er jeg nok ikke ligeså rørt af situationen. Men bare den følelse man har, når alle ens ting er gennemrodet af en fremmed person. Det at se sine veninder, som ellers lige havde været så glade, være helt ude af den, og det at man ikke ved, om tyvene står og lurer bag gardinet. Man får en lidt sur smag i munden!
Mine ting lå i Amandas kuffert, Natalies ting i min, 2 kameraer og kontanter var væk. Jeg har prøvet at have indbrud i mit hjem, da jeg boede hos mine forældre, imens vi lå og sov. Så jeg fik lidt en deja-vu følelse. Mennesker kan virkelig være nogle svin! Jeg er bare glad for, at vi ikke var derinde, da indbruddet skete. Vil slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket...
Vi ringede derfor til receptionen uden held, og måtte ringe til HOTELS.COM, da de stod for, vores booking. For vi ville bestemt ikke blive boende, da vi var sikre på, at nogen havde en ekstra nøgle til vores værelse.
Som i kan læse på Amandas blog, blev vi mødt af mistro, og fik virkelig en dårlig behandling af HOTELS.COM. Og det var ikke bare en, men flere af medarbejdere, som gav os den ringe service.
Flere timer gik, før vi først fik rigtig hjælp, og gjorde, at ventetiden føltes uendelig lang. Især fordi vi måtte sidde på trappen ude foran hotellets lobby i 4 stive timer, uden at vide, hvor og hvornår vi ville kunne komme til et nyt hotel.
Omkring kl. 23.00 kom vi til vores nye hotel, som bare var/ er fantastisk! Trætte, fortvivlede og sultne (havde ikke fået aftensmad, eller frokost), gik vi i seng.
Dagen efter var lidt bedre, men vi var stadig rørt af situationen, og hvis bare HOTELS.COM havde hjulpet os, med det samme, ville vi ikke have haft ødelagt, næsten 2 dage af vores ferie.
Jeg håber inderligt, at HOTELS.COM læser med, da jeg ikke ønsker for nogen, at der sker det samme, for andre. Hvis vi havde været et par år yngre, tror jeg slet ikke, at vi ville kunne tackle situationen ordentligt, og omvendt, hvis vi havde været ældre, ville vi måske have fået mere hjælp...

Så til jer derude! Hvis du/ i tænker at bestille en tur til Barcelona, så husk:

- Lad være med at booke hotel over Hotels.com! Hvis du ender i en nødsituation, er de ikke særlig hjælpsommelige...
- En rejseforsikring
- Tag dine værdigenstande med dig! Sørg for, at de er gemt et sikkert sted. Hvis du lader dine ting blive tilbage, vil jeg anbefale, at have en lås på din kuffert, eller endda på skabet, hvis det kan lade sig gøre.
- Aldrig, aldrig aldrig hav en nøgle til dit hotelværelse. Find et moderne hotel, hvor man låser sig ind med et elektronisk kort.
- Hvis der sker noget lignende det som mine veninder og jeg har oplevet, så hold hovedet koldt. Prøv ikke at gå for meget i panik, og hold sammen. Jeg er i hvert fald glad, for at mine veninder er så seje, så vi rent faktisk endte med, at få en god tur ud af det.
- Vær fornuftig, og tænk altid på, hvad der lyder rigtigt. Der er mange der prøver at snyde en, hvis de ved at man er turist. Eller bare 3 unge piger, som os.

Ellers vil jeg bare sig pas på hinanden, og jeg håber ellers, at i nyder jeres sommerferie!

Likes

Comments