Instagram@sofiegodiksen

Hey Bloggen

Idag skulle jeg sammen med min lillesøster, mor og min mors veninde ind og spise brunch på restaurant Sult. Vi havde bestilt bord fra klokken 14-16.

Vi var inde i København omkring klokken 11:45, hvor vi bare går ned af Strøget og kiggede i butikker. Da der var 30 minutter til at, vi skulle mødes med min mors veninde på Nørreport station klokken 14:30, gik vi på Espresso House og jeg fik en salted caramel latte. Mums (:

Når klokken blev 14, bliver vi vist hen til et bord på Sult. Det er nogle virkelige flinke tjenere, de er hurtige og overskuelige. Brunch buffeten var virkelig lækker og der var virkelig mange muligheder at vælge i mellem, så det var perfekt for sådan en som mig, som ikke spiser brød mere end højst nødvendigt. Deres oksekøds pølser og vegetarruller var virkelig lækre, noget af det bedste. Men det allerbedste var deres hjemmeladet jordbær juice med hyldeblomst og ingefær, man fik sådan et kick af ingefæren, jeg tror jeg drak 7 glas af den juice. Klokken 14:30 kom der kage bord, der var både gulerodskage, kokosmakroner, whities og brownies mm. Da vi var færdige var jeg fuldstændig mæt, det var så lækkert og jeg havde haft sådan en god oplevelse.

Efter brunchen gik vi ned til Hovedbanegården, for vi skulle have toget. På vejen gik vi ind i Urban Outfitters, hvor jeg fandt en jakke jeg har haft kig på og den var på udsalg, der var 50% på den. Vi gik også ind i Matas, hvor jeg købte en eyeliner fra NYX, som jeg kalder Handicap eyelineren, fordi den er for begyndere som mig. Tro det eller ej, men jeg er så dårlig til eyeliner.

Så vi kom hjem kokken 17:45 og var rigtig trætte, men jeg tror, at vi alle havde en god oplevelse.

XX Sofie

Likes

Comments