Hej igen, här kommer min presentation.

Jag är en tjej som spenderar mycket tid med mina kompisar och tycker det är kul när det händer saker. Har typ prövat alla olika sporter som finns men dansar just nu en gång i veckan ;)) Som Filippa nämnde är jag också ensambarn och bor med min mamma och pappa. Jag fyller 16 nu i sommar (tagga!!), är ju typ sist i gänget att göra det haha. Vet inte om det finns så mycket mer att säga, men här kommer lite annat som kanske är kul att veta om mig.


Favoritmat: Lätt sushi
Favoritbutik: I stan Zara men om jag handlar på nätet Nelly
Kändiscrush: Alla som känner mig vet redan svaret på den här frågan ;) Harry Styles (!!!)
Drömresa: Dubai

Ha en bra kväll finisar, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Nu tycker vi det är dags att vi ska presentera oss ordentligt. Så nu kommer varsitt inlägg om oss själva.

Jag heter Filippa och är då 16 år gammal. Jag bor endast med min mor o far. (Bägge jag o Sofie är ensambarn, so we are like sisters). Tiden jag inte spenderar i skolan spenderar jag på fotbollsplan och fotboll har spelat sedan jag var 6 år gammal. Sedan går mycket tid åt att umgås med kompisar o familjen.

Favoritmat: Sushi & tacos alla dagar i veckan;)
Favoritbutik: H&M och Zara
Kändiscrush: Justin Bieber :P
Drömresa: Åka med kompisar till Kalifornien eller Australien! (Gärna hela jorden runt, haha)

Puss

Likes

Comments

Vardag

Hallu!!

Här kommer lite bilder från dagen! Vi har ärligt inte gjort särskilt mycket idag då vi kände att vi inte pallade dra till stan utan bara ville vara hemma. Så det blev en hemmadag, igen:)...

Påhittiga o kreativa som vi är (dock bara idag) så bestämde vi oss för att göra en homestyle islatte. Ärligt blev den faktiskt god, tips!!!!! Kaffe, mjölk, is o tadaaaa! Sedan kom Sofie på att hon inte hade sett sista avsnittet utav skam, (fråga inte hur hon inte kan ha sett det förens nu). För att snacka om skam lite så kan vi båda säga att vi är/var fast. Det är en sjukt bra serie, dock har den gått upp och ner. Våran favvis är penetrator Chris! Hur snygg är han inte?!!! Sedan vill man ju vara en del av Noora och Williams liv, GOALS!!! Sista avsnittet ägde o det känns faktiskt tråkigt att det var sista!

Puss

Likes

Comments

Vi hade en supermysig kväll igår med kompisar vid sjön, med brasa och försök till grillade marshmallows. Dock åt alla knott upp oss så vi fick dra därifrån ganska snabbt.

Idag skiner solen igen (vi ääälskar) och vi har lite olika planer för dagen. Har precis vaknat så får se vad som händer.

Vi tänkte ge lite låttips, här har ni vad som spelas i våra lurar just nu.

Puss

Likes

Comments

Vardag

Hej! Idag fick vi för oss att vi ville börja blogga tillsammans. Vi är två tjejer som precis gått ut nian och här kommer ni kunna följa våran vardag tillsammans.

Idag kom äntligeeeen värmen tillbaka och detta utnyttjade vi till max. En catch up angående livet med vattenmelon i solen är det som behövs för en lyckad dag.

Nu ska vi fortsätta jobba på brännan sen får vi se vad kvällen har att erbjuda ;)

Puss

Likes

Comments