Header

Litt inspirasjon for både meg og dere. Jeg har hatt vår-klærne fremme hele år, og tenker lite på hvordan været er. Tar på meg akkurat det jeg selv føler for, uansett vær. Når det er sagt, så vil jeg alltid at klesskapet skal oppgraderes og fornyes, derfor er det alltid litt deilig med litt inspirasjon her og der. Akkurat denne måneden skal jeg være flink til å spare, siden russetiden nærmer seg. Neste måned derimot skal jeg til England, og der vet jeg at lommeboka vil svi litt. Ønsker dere en fantastisk friyay! ♡

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments-

caps varsity

genser urban

bukse urban

sko junkyard

klokke deondane

sekk mango

-

Goooood tirsdag! Jeg har hatt fri i dag, samme som i går på grunn av studiedag. Dagen i dag har bestått av bytur på nesten fire timer og pugging til reiseliv og språk heldags. Jeg er så lite forberedt, men det får nesten bare gå som det går, tenker jeg da. 💙 Nå skal jeg bare bruke resten av kvelden på forbereding av morgendagen, ønsker meg selv lykke til, for dette kan gå alle mulige veier!

Likes

Comments


SOFIE.FEVANG @ INSTAGRAM

SOFIEFEVANG@POST.COM

Jeg heter Sofie Fevang, er atten år og bor i hvalfangstbyen Sandefjord, som ligger i Vestfold. Jeg brenner for mote, fotografi og sminke. Jeg er en glad og positiv jente, som ikke helt klarer å legge de sosiale mediene fra seg.

På denne bloggen vil dere kunne se mye av mine interesser, som går innenfor mote, foto, sminke, mat, interiør etc. I tillegg til denne bloggen, driver jeg en youtube-kanal som i utgangspunktet er den jeg skal bruke mest. Du finner den i menyen og her.

Likes

Comments

Instagram@sofie.fevang