Header

EOS / EOS / EOS / EOS / EOS / EOS / EOS / EOS

Någonting jag använder VARENDA vinterhalvår är absolut dessa läppbalsam från eos. Jag tycker de gör läpparna så mjuka och har även en snygg förpackning. För att inte tala om de helt fantastiska smakerna? Man vill ju bara äta upp dessa. Favoriten är passionsfrukt tror jag, men då har jag ju inte provat alla. Har du någon favorit jag bara måste testa för jag är helt såld på dessa!

Likes

Comments

Två saker som ännu inte nämnts på bloggen: Min crush & var jag kommer ifrån

Två maträtter som jag INTE kan laga: Snygga pannkakor & typ Fugu skulle jag gissa

Två saker jag ofta tänker på: Sötsaker & mat

Två saker jag brukar göra på kvällarna: Tvätta ansiktet & kolla snapstories

Två saker jag måste börja tänka på: Ekonomin & Körkort

Två saker jag har gjort den senaste tiden: Jobbat & i princip bott hos min crush

Två materiella saker jag vill äga: Chanel boy bag samt ett körkort

Likes

Comments

Så i Fredags var jag återförenad med mina fina vänner Mikaela och Jonna. Vi käkade buffé och snackade skit, sånt man gör liksom. Bytte lite presenter gjorde vi också! Jag fick choklad, favoritläsken och en one piece i fleece med harry potter tema. Sjukt glad blev jag och bor typ i den nu.

Men idag är det Måndag och en ny vecka startar, är faktiskt ovanligt glad för att vara jag. På något sätt känns deg bara som om denna dag bara kommer rulla på och bli bra, men kanske jinxar jag detta vad vet jag. Men hoppas ni får en supermåndag i alla fall!

Likes

Comments

Då har man jobbat klart, tagit toaselfies och är nu påväg mot lite shopping fram tills klockan 17. Då ska jag få träffa mina världsfina kompisar och så ska vi äta mat. Äta och snacka skit, fy satan vad jag har saknat det. Det blir även lite presentutdelning då både jag och Mikaela har fyllt år, superkul! Så det blir som ett mini födisfirande bara vi tre.

Likes

Comments

...i mitt framtida hem! HALLÅ kan vi bara ta ett ögonblick och kolla in marmorbordet, ett måste i mitt hem. Även de snygga vinglasen.. och köksassistenten.. och hotellhanddukar IIIH vill ha allt vill flytta nu. Vill bara inreda ett hem, det bor en liten Montazami inom mig, ÄLSKAR att inreda och älskar snygga hem.

Likes

Comments

Två olika konversationer från veckan, en med min kompis och en med min syster. Skrattar ju nästan till? Hur dum får man vara haha, men kul är det. Ville bara dela med mig

Likes

Comments

Under flera år har jag verkligen inte trivts i min kropp. Jag har aldrig känt mig tjock eller så men ni vet när man bara inte känner igen sin kropp? Hur som så angav jag som nyårslöfte till mig själv förra året som många andra, få en beach 2016 kropp eller gå ner några kilo. Visst var den inte perfekt på sommaren men vad fan gjorde det? Förra året gjorde jag C9:an och sprang nästan varje dag samt cyklade till stallet och red en del. All denna vardagsmotion har verkligen visat resultat och jag börjar bli nöjd. På ett år har jag gått ner 15 kilo, jag gråter av lycka. Det enda jag vill med min kropp nu är att bli mer vältränad. Men jag vågar vägra dieter och kör på med vardagsmotionen, för tydligen funkar den ju galant? Heja vardagen!

Likes

Comments

Innehåller adlinks

Hallå kolla in dessa snyggingar för under 199:- på Nellys rea? Galet ju! Är helt kär i båda de blåa klänningarna och den svarta klacken. Alla älskar Nelly, speciellt när de har superrea upp till 80%, det är ju som man svimmar. Klicka H Ä Rför att komma till sidan, men varnar för plånbokskaos.

Likes

Comments

​Yoooohuuu! Onsdag hörni, två snabba toaselfies från innan jag lämnade jobbet. Tröjan är den bästa jag äger och är från H&M för er som undrar. Nu är jag påväg hem, ska tvätta och packa om lite grejs. Har sämsta dagen egenligen men tänkte ändå slänga iväg ett inlägg för att meddela er om att jag lever. Hem och ät glass med dig Sofie, ni får också äta glass det bestämmer jag! Puss

Likes

Comments