Header

Så jag var egentligen bara på jakt efter ett par jeansshorts från levis. De hade inte de jag ville ha inne, sa att jag ville ha deras ljusaste men de var slutsålda. Då fick snubben i kassan den brillianta idén att jag kunde kolla i reahögen om jag hittade nå jeans i liknande färg som passar så klipper han om dom till shorts? HUR BRA? Så gick ju därifrån med mina nya levis-shorts för typ halva priset och köpte även med mig den klassiska tishan, varför inte liksom? Nu är man sommarredo. Har lyckats tappa bort alla mina sommarkläder så är på shortsjakt inför turkiet. Kjolar och sånt har jag kvar och i värsta fall får jag väl låna av lillsyrran. Bästa är att ha en syster med samma storlek, vi lånar kläder av varandra jämt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks

Är ni påskredo?? Jag är ju som vanligt mest redo för maten men jag vill även påskpyssla. Varje år brukar jag måla ägg och sätta lite fjädrar hit och dit, men i år funderar jag även på att kanske göra lite påskkort? Jag kan kanske visa lite påskpyssel här senare! Älskar att pyssla ju och påsken som är så härlig ändå. Med härlig menar jag väl mest god mat och en massamassa godis, hihi!

Likes

Comments

Tbt till kanske en utav de roligaste kvällarna i mitt liv, utsparksfesten. På min gamla gymnasieskola hade vi både insparksfest (för de nya ettorna) och utsparksfest (för de treor so, skulle ta studenten). Detta innebar alltså att ettor och tvåor gick ihop för att fixa alkohol och lokal, lekar och ett riktigt kalas för oss treor. De lyckades verkligen trots bristen på alkohol, men de löste vi ju ;) Vi var i en skatehall och dansade loss, samt skämde ut oss med en massa lekar. Kvällen slutade väl med att ett lokalband vi treor dyrkade kom och spelade. Ettorna och tvåorna fattade väl ingenting egentligen, men kul hade vi det kan jag lova! Kan inte fatta att detta är två år sedan??

Likes

Comments

Så idag tog jag och bakade supergoda dumlecupkakes. Mest för att jag var baksugen, men ska ta med och bjuda på Fredag tänkte jag. Här har ni i alla fall receptet, puss!:

MUFFINS:

1 dl kakao

2 dl strösocker

150 g mjukt smör

2 ägg

3 dl mjöl

1 msk vaniljsocker

1.5 tsk bakpulver


FROSTING:

200 g mjölkchoklad

200 g philadelphiaost (går även med annan färskost)

50 g smör

50 g florsocker


Vispa först ihop ägg och socker poröst, tillsätt därefter resterande ingredienser i muffinsreceptet. Fyll sedan smeten upp till 3/4 i muffinsformar. Stoppa ner en dumlekola i varje form. Ställ in i ugnen ca 13 min på 175 grader. Låt svalna. För frostingen vispar du bara ihop alla ingredienser och spritsar därefter på de kalla muffinsarna. Låt stå någon timme i kyl före servering!

Likes

Comments

Okej stoppa pressarna, VA. Jag har alltid under hela mitt L I V trott att lyckokakan kommer från asien? Kina eller Japan alltså? MEN DETTA!? Nej jag är i chocktillstånd.

Likes

Comments

Hahaha hittade några gamla bilder på min gamla mattebok. H E R R E G U D. Men hur dryg var jag ens? INGEN kan ju läsa? Jo jag kunde och jag minns att min mattelärare bara skrattade åt mig varje gång han kom fram för att hjälpa mig med ett tal. Jag kallar det konst.. tror jag..

Likes

Comments

Här är lite bilder från när vi var i Turkiet 2013. Jag ska ju till Turkiet igen nu i Maj och tänkte väl ta och skriva lite hur jag känner kring detta. För det första blir jag bjuden på denna resa, jag hade aldrig i hela mitt liv åkt annars. När vi var där senast var det ju lugnt och ändå en helt okej resa. Men i dagens Turkiet så kan man kanske inte känna sig så säker. Vad som oroar mig är ju framförallt terrorister och att vi bara är mil ifrån ett krig. Vi ska som tur är inte bo i Istanbul, då hade jag vägrat. Vi ska bo i Antalya och därför frågar jag er som varit där på senaste åren hur det ser ut med allt? Behöver jag vara orolig? Det ända jag oroar mig för egentligen är väl flygplatsen, överlever jag den så kanske jag kan vara lugn. Men jag känner mig själv och jag vet att jag kommer gråta varenda natt över att befinna mig i ett sådant land där jag vet att jag inte kan vara helt säker. Hur hade ni känt? Hur ska man göra för att lugna ner sig? Hur ska jag tänka? Vill ju absolut inte förstöra denna resa för alla andra, men jag kommer ju konstant att vara livrädd. Det kanske man får vara?

Likes

Comments