Header

Godmorgon!! Idag är vi uppe med tuppen jag och Alexander för att åka och överraska hans familj genom att komma på hans lillasysters ridtävling. Vi sitter i bilen nu, äter frukost längs vägen och har det allmänt morgonmysigt. Jag hann till och med sminka mig lite då jag vaknade innan larmet så jag inte ser för trött ut, haha! Vad ska ni göra idag? :)

Likes

Comments

Så detta blir de av min Lördag, fotboll med lite gottgott! Hade helt missat att de va match idag men blev lyckligast när jag såg de. Och efter detta blir de hockey? Vilken sportlördag!

Likes

Comments

​Holaaa! Lördag! Igår kväll var jag och Alexanders familj ut och käkade pinchos, gott men mättande! Sen blev det inte så mycket mer än att somna direkt efter haha. Idag har jag bara myst loss i sängen medan Alexander var på innebandymatch. Sen när han kom hem gjorde jag en riktigt efterlängtad pannkakslunch, har typ inte ätit pannkakor på ett halvår kom vi fram till? Idag så ska jag bara njuta av livet och imorgon drar vi kanske och kikar på ridtävling. Ha de gött!

Likes

Comments

​Om ni undrar hur det gick igår så ja, jag blev klar med uppsatsen. 14 timmar satt jag och pluggade för att få klart den så jag kunde va ledig idag och imorgon, var näst intill död mot slutet. Men hur som! Nu är den klar och idag har jag städat här hemma hela dagen. Och så snackar vi S T Ä D A T. Det är så jävla rent nu så man kan slicka på golven om man nu så vill. Efter allt städande gjorde jag mat till Alexander kom hem så åt vi och därefter åkte vi till bolaget och ica för att skaffa oss tjoffs till imorgon så Alexanders föräldrar kommer över, supertrevligt! Då fick även dessa fina rosor hänga med hem då vasen på vardagsrumsbordet ekade tomt.

Likes

Comments

Godkväll kompisar, Onsdag, lillördag. Har suttit hela dagen hemma och skrivit på min uppsats som ska vara inne på Fredag och vet ni vad? Det är pissvårt. På gymnasiet gick det liksom hyffsat fort för mig att skriva och man skrev väl kanske klart en uppsats på 2-3 timmar medans idag ligger man på 392 ord på 7 timmar. Ska få ihop dubbelt så mycket mer. Men det har liksom tagit stopp? Det känns liksom som om hela den här uppgiften är assvår. Men jag hoppas innerligt att det släpper snart så jag kan bli klar med skiten, för just nu är detta det värsta jag jobbat på under min högskoletid.

Just nu väntar jag på att Alexander kommer hem så att vi kan äta sen får jag väl försöka skriva vidare så att jag kanske kan vara helt ledig på Fredag ev imorgon. Jag märker hur neggo jag låter i detta inlägg men livet är fan piss nu pga denna uppgift. Men en bra sak är väl ändå att en viss Sofie har blivit kallad på arbetsintervju den 23:e. Ni vet ju att jag redan är tjänstledig från min anställning redan men vill söka mig till ett nytt jobb som förskolevikare som ger mig möjligheten till att kunna arbeta efter skolan och de dagar jag inte går i skolan, dels för att få mer pengar och dels för att kunna få mer erfarenheter då det är det jag kommer att jobba med i framtiden! Det jobbiga var ändå att skriva detta till min nuvarande chef och fråga om han kan vara min referens, han är världens bästa chef så jag började gråta när jag skrev till honom att jag sökt nytt jobb, haha. Men jag vet att han förstår :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller adlinks.

Hörni snart är de Halloween! Vet ni vad ni ska vara utklädda till än? Jag har ingen blekaste aning! Allt jag vet är att jag ska på halloweenfest tillsammans med ett gäng klasskompisar och Alexander. Party all night! Men vad tusan ska man vara utklädd till? Det skulle ju vara kul med något par-relaterat för mig och Alexander men vad?? Slängde ihop lite snygga stuff inför halloween här nedan, tyckte teletubbisarna va asbra!

Likes

Comments

tips

En helt fantastiskt fängslande bok av Jackie Ferm! Kanonbra innehåll och en väldigt intressant läsning. Boken handlar om hennes liv och uppväxt. Från fosterfamilj till ungdomshem med en splittrad kärnfamilj varav pappan är kriminell. Superbra läsning trots att den kändes lite småseg ibland. 8/10!

Likes

Comments

bakning

Ingredienser:

Tillagning:

  • 1. Blanda sirap och siktad kakao i en tjockbottnad gryta som rymmer minst 5 liter. Rör i övriga ingredienser.
  • 2. Koka kolan utan lock i ungefär 40 minuter till 125 grader eller gör ett kulprov, droppa kola i kallt vatten och se om det går att rulla en kula som är seg, då och då.
  • 3. Häll upp kolan på en plåt med bakplåtspapper. När kolan har svalnat, skär den i bitar och vira in i papper.

Likes

Comments