Header

Tänkte slänga upp en bild på två fina tillskott här hemma som jag hittade i Göteborg. Doftpinnarna är från Zara home och jag har velat köpa doftpinnar hur länge som helst men inte tagit tummen ur baken. Sen även två ljushållare fån lagerhaus då de som stod på vardagsrumsbordet inte passade till den lite större ljuslyktan vi har. Nöjd och glader blev jag och nu doftar det fantastiskt i badrummet kan jag lova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

nnehåller adlinks.

Samlade ihop lite utav de snyggaste träningstightsen från gina och HERREGUD vad jag vill ha nya träningskläder alltså. Dock är väl tights det jag tyvärr köper mest av då jag tycker det är så himla snyggt, haha. Men kan man ens få för många? Och visst blir man väl ändå lite mer motiverad på gymmet när man har på sig nya snygga kläder?

Likes

Comments

Här har ni den, världens kanske bästa mascara. Better than sex från Too Faced. Köpt på Sephora i Stockholm och kan vara det bästa jag haft på mina fransar någonsin. Volymen är perfekt och längden blir hell good. Sen så är det väl ett jävla plus i kanten att jag har aldrig varit med om en mascara som är så lättapplicerad? Man behöver ju knapt hålla på? Det går på 5 sek? Du kan ju självklart mosa på om du så vill men söker du snygga fransar på någon minut så rekomenderar jag varmt denna. Någon annan som testat?

Likes

Comments

Halloj hörni! Bilder ifrån gårdagens gympass, svettigt men det gick. Upptäckte dock att efter 30 min på crosstrainern hade jag knytit mina skor för hårt så mina fötte hade somnat av helt, haha! 4.4km på 30 min, är det bra? jag vet inte men jag känner att det tar sig från att min kondition varit TVÄRSÄMST. Sen blev det lite röv på det innan jag gick hem för att duscha och laga mat.

Idag blir det samma visa igen, gym fast tillsammans med Alexander sen hem och äta, haha. Idag är det ju min näst sista arbetsdag!? Hur galet? Har fixat en liten present och kort till mina kära kollegor och meddelat att jag slutat så det kommer nog bli en riktig gråtfest imorgon. Men nu känns allt så riktigt? Jag ska verkligen börja plugga nästa vecka?

Likes

Comments

Hallå hörni! Fredag! Och en inte så aktiv Sofie som tänkte dra ett inlägg. Igår kväll var jag och Alexander ner till Olearys för att kika på gårdagens spännande match mellan mitt kära IFK Göteborg och råttpacket från Solna, AIK. Jag var faktiskt helt inställd på förlust då hela mitt lag är åt skogen men hör och häpna, VI VANN. Så jävla in i helvete skönt. Och stolt som en tupp satt jag där, den enda människan i Göteborgssjal och skrek av lycka. Blickarna jag fick alltså, men shit så skönt det var, behövligt!

Idag är det Fredag, det ska bli så himla skönt med helg. Det är min fjärde sisa arbetsdag idag, räknar ner nu innan jag går på studieledighet. Men av någon anledning går arbetsdagarna långsammare då? Haha. Det blir tacos hemma iväll och ett glas vin, lovar mig själv att det BARA ska bli ett. Förra Fredagen skulle det också bara bli ett men slutade med att jag vaknade i minnesluckor på toagolvet i min egen spya, wellwell. Hade tydligen spelat flöjt, gitarr och gråtit för att flöjten lät så fint. Tacka fan för att det bara var jag och Alexander.

Likes

Comments